iPower Recensioner Maj 2020 – Prissättning och planer för värd

iPower Recensioner Maj 2020 – Prissättning och planer för värd

iPower Recensioner Maj 2020 – Prissättning och planer för värd

Hur bra är iPower Hosting?

iPower Hosting är en av de etablerade ledarna för att hjälpa små och medelstora företag att lyckas. Deras grundläggande plan innehåller obegränsat utrymme och bandbredd. Du kan direkt lägga upp bloggar, forum och gallerier. Deras mallplatsbyggnad är enkel och enkel att sätta ihop. Deras pro-plan, som är en av de bästa planerna de erbjuder, är till ett rimligt pris på $ 5,95 per månad. Du måste ha ett årslångt abonnemang när du använder iPower Hosting. Om du har ett stort företag kanske du vill kolla in en annan webbhotell för att stödja kraven från webbhotell.


iPower recensioner 2.2 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (3 röster) Fördelar

  1. En väl avrundad värdplats
  2. Lätt att använda
  3. Det är enkelt att lägga till butiker

Nackdelar

  1. Kan behöva ett årslångt åtagande för vissa planer
  2. Kan sakna Windows-tjänster
  3. Inte perfekt för komplexa satsningar

Sammanfattning Om du letar efter en webbhotell som låter dig arbeta på din första webbplats kommer iPower förmodligen att vara det bästa alternativet. Även om det inte är idealiskt för företag med ett stort antal, är de enkla och lättanvända verktygen perfekta för nybörjare. Det årlånga engagemanget är inte i småföretagens bästa, men det gör att du kan bli bekant med deras tjänster. Support1.5Speed3Features2.5Value2Transparency2

Vår officiella iPower Hosting Review

Även om iPower har varit en av de mest använda webbhotellsajterna, är de inte utan deras problem. De har varit verksamma sedan 2001 och de marknadsför sina produkter för små och medelstora företag. Det är bra för dig som vill ha en värdtjänst för ett företag som just börjar, men om du letar efter en expansiv webbhotelltjänst kanske du vill gå i en annan riktning. Deras förenklade design för att skapa en webbplats gör det enkelt för alla att komma online och utöka sin närvaro på nätet.

De bästa funktionerna hos iPower Hosting

Även om iPower har vissa problem med inkonsekvens, har de försökt förnya sina tjänster för att hantera kundklagomål. De ses vanligtvis som mellangrunden mellan billiga och dyra webbtjänster, och konkurrensen är hård. När de försöker hålla jämna steg med sina konkurrenter kanske deras låga priser inte räcker för att hålla jämna steg.

De erbjuder låga priser

En av de största anledningarna till att människor använder iPower är att deras grundläggande planer inte lämnar dig. Deras introduktionspriser är billiga, och det är lätt att ta reda på var priserna för förnyelse ligger. Du kan betala månad för månad för vissa planer och du kan spara mer pengar om du vill förbinda dig med iPower. Deras startplan är grundläggande och kommer in på $ 5,95 per månad, tillsammans med ett års åtagande. Du får 5 GB diskutrymme, 250 GB månatliga dataöverföringar och en domän. Ett e-postkonto ingår i grundplanen.

Om du tittar på Pro-planen börjar den på $ 7,95 per månad och erbjuder obegränsat diskutrymme, obegränsad månatlig dataöverföring, obegränsade domäner och 2500 e-postkonton. Pro Plus börjar på $ 11,99 och inkluderar allt i pro-planen och innehåller tre gratis URL-adresser och obegränsade e-postkonton. När du uppgraderar blir planerna dyrare, särskilt om du ska använda Windows. Windows Pro-planen börjar på $ 83,40 per år, och du får en gratis URL, 25 domäner, 1000 e-postkonton, obegränsad lagring och andra funktioner.

VPS-paket

iPower har Linux-baserade VPS-paket tillgängliga, ja. Deras VPS Basic-paket börjar på 24,99 dollar i månaden, med en URL, 1 GB RAM, 40 GB lagring, 1 TB månatliga dataöverföringar och obegränsad e-post ingår. Om du letar efter en högre plan är deras toppnivå delade värdplan 79,99 USD per månad. Du får 8 GB RAM, 120 GB lagringsutrymme, 4 TB månatliga dataöverföringar och andra obegränsade alternativ. Även om det är ett av de dyrare paketen kan allt jämnas ut på lång sikt.

Lätt att installera WordPress

WordPress är ett viktigt för en webbplats, och iPower gör det enkelt att installera WordPress på din webbplats. Du kan installera WordPress på den vanliga Linux-baserade servern, eller registrera dig via den hanterade WordPress-webbhotell. Det finns olika priser för varje plan, och WP Starter-planen är $ 3,75 per månad och innehåller en gratis URL, anpassad kontrollpanel, förinstallerade teman och en plug-in. Webbplatsen säkerhetskopierar data dagligen, och det finns månatliga dataöverföringar, lagring och e-postkonton för startplanen.

Om du letar efter en annan plan börjar WP Essentials-paketet på 6,95 USD per månad och levererar en snabb enhet. Det avancerade säkerhetspaketet och specialiserad kundsupport gör det till ett av de bättre alternativen. Eftersom iPower är speciellt utformad för att installera WordPress tar det mycket arbete att installera det. Det har allt du behöver för att starta din webbplats och skapa dina sidor och inlägg. Det är ett utmärkt val för dig som inte har erfarenhet av WordPress eller att sätta ihop en webbplats.

Ulemper vid iPower Hosting

Det finns vissa problem som sticker ut med iPower, och det är inte perfekt, men det är underhållbart. Du kanske inte vill spendera för mycket tid på att fokusera på den här webbsajten, men det är bättre att ha en uppfattning om vissa områden som de kan komma kort.

Ställa in en webbplats

En av de största nackdelarna med iPower är att installera det. Det ingår en avgift på 10 $ som kan fånga dig utanför om du inte är uppmärksam. Om du vill ha extra säkerhet kan du lägga till domänens integritet för $ 9.99 extra per år, vilket lägger till den totala kostnaden. Det tar bort din kontaktinformation från webbplatsen. När du har gått igenom det kommer du in på bekräftelsessidan, där två tillägg redan är avmarkerade. Om du inte vill ha dem (ett automatiskt dagligt säkerhetsverktyg för säkerhetskopiering och säkerhet) kommer du att frågas om du vill ha ett SSL-certifikat, domänskydd och andra alternativ.

När du navigerar genom denna klänning kan det bli oroande och ont. Om du vill få ett SSL-certifikat är det 49,99 dollar per år, vilket är billigare än andra paket erbjuder. Det är svårt att komma igenom installationsprocessen, särskilt om du inte vet vad du ska göra eller leta efter när du gör ett köp. Det är ett komplext system som har nästan för många alternativ tillgängliga, men de erbjuder många WordPress-projekt. När du kommer förbi all betalningsinformation blir det lättare därifrån. Det kräver tålamod och mycket läsning.

Kundservice

Om du måste ringa kundtjänsten kan du vänta i några minuter. Medan någon kommer att svara inom några minuter finns det ingen väntetid. Så du kan spendera upp till en halv timme på att vänta på någon, men du skulle aldrig veta det. Representanterna kan vara kunniga om sina produkter, men kanske inte vet några svar. Även om varje kundtjänstföretag inte vet allt, kan de åtminstone vägleda dig till rätt person och ansluta dig direkt. Det är inte den värsta kundservicen och det kan vara nitpicking.

Linux Bias

iPower erbjuder endast servrar som drivs av Linux, vilket gör Windows-värd svårt. Medan du kan välja att använda Windows-värd bör du vara beredd att spendera mer pengar. Om det inte är något problem, har du inte för mycket att oroa dig för när du skapar din webbplats. Men om du vill använda Windows skulle du vara bättre på att använda en annan webbhotell som inte kostar dig en arm och ett ben för att skapa en webbplats.

Poängen

Om du precis börjar få en webbplats sammansatt är iPower inte det sämsta valet som finns. Det fungerar bra med WordPress, vilket gör det enkelt att publicera bloggar och innehåll. Om du vill ha en webbhotell kan du dock gå i en annan riktning. Det största problemet tycks komma från människor som vet vad en webbhotell ska kunna, och iPower verkar inte ha funktionen för att stödja de erfarna användare. Det har förekommit klagomål om deras kundservice, men det borde inte hindra dig från att använda dem.

Om du är ett större företag kanske du vill fokusera på en annan webbhotelltjänst som kan ge dig allt du behöver. Även om iPower är kapabel, har de inget utseende för att hantera stora webbplatser. Det kommer de att göra, men om du inte känner att du kan åta dig ett år långt engagemang när du registrerar dig kanske du vill leta någon annanstans. Om du vill ha en webbhotell för att hantera WordPress-produkter är iPower ett utmärkt val eftersom de tillhandahåller allt du behöver från WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector