JaguarPC-anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Hva er JaguarPC Hosting?

JaguarPC er et privateid Colorado-basert hosting-selskap stiftet i 1998. De tilbyr en rekke delte, sky- og VPS-hostingplaner for en rekke forretningsbehov. JaguarPC har servere i Colorado Springs, Atlanta, Chicago, Dallas, New York og Storbritannia. I løpet av midten av slutten av 2000-tallet kjøpte JaguarPC en rekke mindre hostingfirmaer som Hostingzoom, Wowvps og Devpond.


Hvor bra er JaguarPC Hosting?

JaguarPC har vist jevn og imponerende vekst år etter år siden oppstarten. Gjennom å investere hyppig i nettverket og maskinvaren deres, har de kommet ganske nær til å matche 100% oppetidsgarantien. Men mens deres delte hostingplaner for det meste er konkurransedyktige priser, kan det hende at noen brukere opplever at andre selskaper tilbyr flere funksjoner for dollarverdien.

Se offisielle sider om JaguarPC 3.1 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (1 stemme) Fordeler

 1. Støtte for Windows og Linux Hosting
 2. 100% oppetidsgaranti
 3. Omfattende supportressurser
 4. Inkluderende pakker

Ulemper

 1. Strenge avbestillingsregler
 2. Ikke den mest konkurransedyktige verdien

Support3Speed3.5Features3Value3Transparency3

Vår offisielle gjennomgang av JaguarPC Hosting

Hvis hosting hos et mindre, privat selskap er viktig for deg, enn JaguarPC er blant de beste på markedet. Med nesten to tiår med vertserfaring er de ingen nybegynnere. Og dessuten inkluderer deres servicenivåavtale 10 ganger kompensasjon for hver time nedetid som nettstedet ditt opplever. Når det er sagt, hvis du vil sammenligne funksjoner som diskplass, e-postlagring og domener dollar for dollar, kommer JaguarPC til kort fra andre verter.

De beste funksjonene i JaguarPC Hosting

JaguarPC sitter kvadratisk på klokkekurven i mange avdelinger, men de har flere fordeler verdt å nevne, samt noen steder der de virkelig skinner.

Støtte for Windows og Linux

Med mindre du er veldig lojal mot det ene operativsystemet over det andre, gjør dette sannsynligvis liten forskjell for deg. Men at JaguarPC tilbyr begge alternativene viser teknisk kunnskapsrike og investeringer i utstyr.

100 prosent oppetidsgaranti

JaguarPC tilbyr det som kanskje bare er den beste oppetidsgarantien i hele webhotellbransjen. For hver time nedetid som nettstedet ditt opplever, vil JaguarPC refundere deg 10 ganger kostnadene for den timen. Og med så dyre innsatser i fare, gjør JaguarPC en god jobb med å sørge for at de ikke ofte trenger å gaffle seg over disse refusjonene. JaguarPC har gjennomsnittlig 99,98% oppetid de siste årene, og har dem blant noen av de mest pålitelige webhosting-selskapene i bransjen, som Dreamhost, A2 Hosting og SiteGround.

Seks datasentre, fem i USA.

JaguarPC har flere datasentre: fem i USA og ett i Storbritannia. Dette gir bedrifter muligheten til å være vertskap for nettstedet sitt på en server i deres region, noe som potensielt er fordelaktig for virksomheter som primært betjener lokale kunder. Den demonstrerer også at JaguarPC-nettverksinfrastrukturen er ekspansiv – noe som typisk boder godt for sidehastighet.

Live Chat + telefonstøtte + omfattende brukerhjelpeforum

JaguarPC har brukt betydelige ressurser på å bygge ut kundestøtten deres. Ikke bare har kunder døgnåpen tilgang til live chat, telefonstøtte og e-postbilletter, men det er også aktive brukerfora og selvhjelpsveiledninger tilgjengelig. Dette betyr at de vanligste problemene som kundene deres møter er tydelig indeksert og søkbart, noe som sparer deg fra å til og med måtte gjennom bryet med å nå ut til kundesupport. Videre rapporterer de fleste av kundene at de er fornøyde med støttenivået de tilbys og hastigheten problemene deres løses.

Flotte freebies og få salg

Selv de grunnleggende JaguarPC-planene inkluderer gratis daglige sikkerhetskopier, bruk av en SSL, overføringer, nettstedsbygger, spamfilter, passordbeskytter og DNS-administrasjon. Det er en ganske omfattende liste, og det sørger for en ren og luftig utsjekkingsprosess som ikke blåner deg med upsells.

Ulemper ved JaguarPC Hosting

Tallfritt, ikke den største smell for pengene dine

Selv om JaguarPC tilbyr en god service og en overbevisende oppetidsgaranti, er ikke deres pakke spesielt konkurransedyktig hvis du skulle bryte ned tjenestene dollar for dollar, funksjon for funksjon. Hosting-giganter som HostGator og GoDaddy tilbyr samme spesifikasjoner pluss flere freebies for billigere. Sammenlignet med andre mindre spillere, skiller de seg ut som SiteGround og A2 Hosting dem i kundeservice eller hurtigavdelinger. Hvis du virkelig er opptatt av å strekke pengene dine så langt det vil gå i forhold til spesifikke funksjoner, kan det hende at JaguarPC bare kommer til kort.

Strenge avbestillingsregler

Selv om det er forståelig, tilbyr JaguarPC ikke den mest sympatiske avbestillingspolicyen. Etter utløpet av standard 30-dagers pengene-tilbake-garanti, må du forstå at du ikke får mye penger tilbake for avbestilling. De refunderer deg ikke for ekstra serviceavgifter som registrering av domenenavn, og refunderer deg bare for hostingavgifter. De refunderer ikke noe før avbestillingsdatoen – noe som betyr at de ikke vil forhåndsvise tilbakebetalingen. Du finner avbestillingsskjemaet i cPanel og oversikten til administratorens konto.

Bunnlinjen

JaguarPC tilbyr det som trolig er den beste servicenivåavtalen i vertsindustrien for oppetid. Videre er de pålitelige, vennlige, moderat priset, og tilbyr en tydelig vei for å skalere opp hostingplanen din. Dette er alle gode grunner til å være vertskap for nettstedet ditt med JaguarPC. JaguarPC blir imidlertid lett overskygget når de evalueres side om side med noen andre store spillere. Det er vanskelig å bli ganske så jazzet om tilbakebetaling av oppetid som du kunne om lynraske hastigheter eller utrolig kundeservice. Og hvis det handler om dollarverdien til tjenestene deres, vil bedriftsvertene vinne hver gang. Men JaguarPC er en solid og pålitelig vert som vi med glede vil anbefale – hvis pakkene deres tilbyr alt du trenger til en pris du er fornøyd med å betale, så har vi en følelse av at du vil være fornøyd med deres tjenester.

Vis flere funksjoner

JaguarPC spørsmål og svar

1. Når startet selskapet?

Greg Landis ønsket å opprette et selskap som tilbød Internett-leverandør og webhotell som skilte seg ut fra de andre av en grunn: eksepsjonell service og support. I 1998 ble Jaguar PC født, og vokste raskt fra enmannsoperasjon til en ledende leverandør med mer enn 300 000 domener. De flyttet selskapet fra Houston til Colorado Springs i 2010, hvor selskapet nå har hovedkontor.

2. Hva med datasentrene?

JaguarPC tilbyr fire forskjellige datasentre, som alle tilbyr det høyeste nivået av kvalitet og teknologi. De tre amerikanske baserte datasentrene i Atlanta, Denver og Houston tilbyr bedriftsbur, Row1-2 JPC, ryddig kabling og ekstra pdu-er og bytter fra det gamle buret. Fasilitetene er sikret med 24/7 videoovervåking og væpnet sikkerhet, og kan bare legges inn med sikkerhetsklarering som inkluderer nærhetskort og biometriske håndscannere i Atlanta og biometrisk håndtilgang i Houston. Fasilitetene er godt vedlikeholdt med avanserte kjøling og kraftkilder, og tilgang til mer enn 100 transportører.

 I Storbritannias datasenter gir JaguarPC et funksjonelt og pålitelig colocation-datasenter, med plass til både servere og komplette skap. Tier 3 datasenter sikrer en driftstid på 99,982 prosent med aktiv sikkerhet 24/7 og en transformatorstasjon på stedet.

3. Hvordan er Jaguar PC kundeservice?

JaguarPC tilbyr kundene sine en rekke forskjellige måter å nå selskapet på, fra aktive sosiale mediekontoer på Facebook og Twitter hvor de samhandler med kundene og deler informasjon om mulige situasjoner kundene kan oppleve. De har en blogg som tilbyr tips som du trenger å vite når du velger et webhotellfirma, sammen med detaljer om selskapet og noen av programmene og tjenestene. På samfunnsforumet kan kunder diskutere med andre og oppsøke informasjon om situasjonene sine, og en statusstatuside med live nettverk snakker om eventuelle problemer med nedetid. Et kunnskapsgrunnlag inneholder artikler om mange av de vanligste problemene kunder møter.

Teknisk support er tilgjengelig 24/7, med telefonsupport i både USA og Canada, så vel som internasjonale kunder, så vel som live chat og et billettsystem.

Mens de stolte seg over utmerket støtte, har imidlertid mange kunder funnet ut at de ikke helt får responstiden de håper på fra JaguarPC, med noen kunder som legger merke til at det tok mellom 15 og 25 timer før billettene deres fikk svar . Når virksomheten din er avhengig av at nettstedet ditt er i gang, kan det å oppleve en driftsstans som dette være skadelig for bunnlinjen..

Noen kunder har rapportert om fremragende kundeservice, og har fått nettstedet sitt opp igjen og kjørt på få minutter, mens andre har bemerket at nettstedene deres var nede i flere timer uten svar.

4. Hvilke slags delte planer tilbyr Jaguar PC?

JaguarPC tilbyr en rekke hostingplaner. Delte hosting av cPanel inkluderer installasjoner med ett klikk for en rekke apper, for eksempel WordPress, Joomla, Drupal, Ruby on Rails, Python PHP5 og Coppermine. De har tre forskjellige delte planer, alle med administrert tjeneste.

 • Privat hosting ($ 3,97 / måned for en 36-måneders kontrakt): 35 GB SSD-plass, 100 GB båndbredde, 25 totale MySQL-databaser, e-post og FTP-kontoer kombinert.
 • Webhotell ($ 6.97 / måned for en 36-måneders kontrakt): 75 GB SSD-diskplass, 1000 GB båndbredde og dataoverføring, og totalt 100 MySQL-databaser, e-post og FTP-kontoer. Denne planen inkluderer 100 parkerte domener, daglige sikkerhetskopier, sikker SSL-tilgang, RV Sitebuilder og Softaculous. Du får også CloudFlare, et SSL-sertifikat, LiteSpeed ​​og Spam Expert. Oppsettet er gratis med denne kontoen.
 • Business hosting ($ 24,94 / måned for en 36-måneders kontrakt): 125 GB SSD-lagring, 5000 GB båndbredde og ubegrenset MySQL-databaser, e-post- og FTP-kontoer og parkerte domener. Servere er halv dedikerte og inkluderer LiteSpeed, sammen med alle fordelene med webhotellplanen. Du får en dedikert IP-adresse, premuim RapidSSL, gratis oppsett og en inkludert domenenavnsregistrering.
5. Støtter JaguarPC dedikerte servere?

Dedikerte JaguarPC-servere tilbyr 99.999 prosent oppetid med en 10x servicenivåavtale. De tilbyr fire forskjellige planer, som alle er tilgjengelige med rottilgang, 10 Mbps ubegrenset båndbredde, ekstern omstart, ubegrenset utgående trafikk. Det er en plattform for å utvikle nettsted og applikasjoner, og du har muligheten til å implementere tilpassede kjerner.

 • Intel Xeon E3-1230v2 (starter på $ 127 / måned): 4x kjerner 8 GB DDR3 RAM, 2 × 500 GB harddisk.
 • Intel Xeon E3-1230v5 (starter på $ 167 / måned): 8 MB cache med 4x kjerner, 16 GB ECC RAM, 2x 1 TB harddisk.
 • Intel Xeon E5-2620v3 (starter på $ 227 / måned): 15 MB hurtigbuffer med 6x kjerner, 32 GB ECC RAM, 1x 512 GB SSD og 1x 1 TB SATA-harddisk.
 • 2x Intel E5-2620v3 (starter på $ 267 / måned): 15 MB hurtigbuffer med 6x kjerner, 32 GB ECC RAM, 1x 512 GB SSD og 1x 1 TB Sata harddisk.
6. Tilbyr JaguarPC forhandlervert?

Forhandlere av JaguarPC setter pris på de mange løsningene selskapet tilbyr for sine kunder.

Det er fire forskjellige planer for forhandlere i USA og Storbritannia, med begge planene som tilbyr en rekke ubegrensede funksjoner, som båndbredde, videresolgt konto, e-postadresser, databaser og FTP-kontoer. Alle forhandlere får også følgende fordeler:

 • Overselling er aktivert
 • Tilpassede navneservere
 • CloudLinux og Litespeed
 • Rask SSL gratis
 • Domen for livet
 • Migrering for opptil 25 kontoer
 • Master-, domene- og SSL-forhandlerkontoer
 • RVSiteBuilder
 • R1Soft daglige sikkerhetskopier

Den største forskjellen på kontonivåene er at forhandlerkontoer på høyeste nivå i både USA og Storbritannia, for eksempel, får 20 prosent rabatt på videresalg av VPS og dedikerte servere.

I USA er RZ1 USD 11,21 per måned når du forhåndsbetaler i tre år; RZ2 koster $ 14,96 / måned for en tre-års forhåndsbetalt plan; RZ3 er 22,46 dollar / måned med en tre-års forhåndsbetalt plan, og RZ4 koster 29,96 dollar per måned når du forhåndsbetaler i tre år.

7. Tilbyr JaguarPC VPS Hosting?

VPS-hosting hos JaguarPC inkluderer støtte for Windows, CentOS, Debian, Suse og Fedora malm på fire forskjellige fullstyrte planer.

 • 1 ($ 27 / måned på en 12-måneders forhåndsbetalt plan): 30 GB diskplass, 1,5 GB RAM, 2 kjerner, 10 TB båndbredde, uten installasjonsavgift.
 • 2 ($ 47 / måned på en 12-måneders forhåndsbetalt plan): 60 GB diskplass, 3 GB RAM, 2 kjerner, 15 TB, uten installasjonsavgift.
 • 3 ($ 67 / måned på en 12-måneders forhåndsbetalt plan): 90 GB diskplass, 4 GB RAM, 3 kjerner, 20 TB båndbredde og ingen installasjonsavgift.
 • 4 ($ 97 / måned på en 12-måneders forhåndsbetalt plan): 120 GB diskplass, 6 GB RAM, 4 kjerner, 25 TB båndbredde og ingen installasjonsavgift.

Disse planene inkluderer ubegrensede domener, e-post, MySQL-databaser og FTP-kontoer og inngående båndbredde. I tillegg får kunder CloudFlare, to tilpassede IP-er, root- og admin-tilgang på et eksternt skrivebord, daglige sikkerhetskopier og et kontrollpanel – valgt fra cPanel, WHM eller Plesk.

8. Jeg er interessert i Cloud hosting – kan jeg finne det på JaguarPC?

JaguarPC tilbyr ni forskjellige Cloud hosting-planer, med de minste som starter på $ 32 / måned og tilbyr 2 kjerner, 20 GB diskplass, 1 GB minne, 5 TH båndbredde, 1 VE og 2 IP-adresser. . Cloud 9 derimot gir 12 kjerner, 370 GB diskplass, 16 GB minne, 30 TB båndbredde, 8 VE og 8 IP-adresser.

9. Hvordan er oppetiden deres?

I de fleste hostingfirmaer i hele bransjen er 99,9 prosent oppetid garantert, noe som betyr at nettstedet ditt er nede i litt under 45 minutter i løpet av en gitt måned. På grunn av dette er det ganske mange selskaper som, hvis de garanterer en oppetid, vil holde seg med den prosentandelen; så mye som vi ville elske å vite at nettstedene våre aldri, aldri går ned, det ikke alltid er en realitet med teknologi. JaguarPC tilbyr imidlertid flere forskjellige garantier, og merker noen steder på nettstedet deres at de tilbyr en garanti på 99.999 prosent, mens tjenestevilkårene viser en garanti på 100 prosent oppetid i nettverket, noe som betyr at alle rutere, brytere og kabling vil være fungerer 24/7, med mindre det er planlagt vedlikehold. Deres servicenivåavtale bemerker at oppetiden på 100 prosent ikke inkluderer programvare på serveren din, maskinvarefeil, tjenester eller demoner.

Hvis nettverket er nede, vil kundene bli kreditert 1000 prosent av driftsstansen. Dette betyr at hvis nettverket er nede i en time, får du kreditt for ti timers nedetid. Din månedlige betaling blir delt på antall dager i måneden og 24 timer i døgnet for å gi deg en nøyaktig kreditt. For å motta kreditt, må du sende inn en billett innen syv dager, inkludert billettnummeret fra den opprinnelige utgaven som ble rapportert i forespørselen.

10. Tilbyr JaguarPC en pengene-tilbake-garanti?

Hvis du er en delt hostingkunde med JaguarPC, er du kvalifisert for en 45-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette er ikke det lengste i bransjen, men overgår definitivt 30-dagers garantien som tilbys av mange andre selskaper. Men som standard inkluderer garantien bare hostingavgiftene, ikke kostnadene for oppsett, lisenser, domeneregistreringer eller andre tillegg. Du er heller ikke kvalifisert for colocation eller dedikerte servere.

11. Kan de hjelpe med å flytte nettstedet mitt?

Mange kunder er interessert i tjenesten de har fått ved å flytte nettstedene sine fra en vert til JaguarPC, og bemerker at selskapet gjorde overgangen sømløs, selv når nettstedene ikke ble kontrollert med cPanel. Dette er gode nyheter, fordi mange vertselskaper bare vil hjelpe deg hvis du flytter et cPanel-nettsted til et annet. Migrering er ikke gratis for alle planene, men er inkludert i VPS- og Cloud-hostingplanene, så vel som i noen av de delte og dedikerte serverplanene..

12. Har JaguarPC gode sidehastigheter?

JaguarPC fremsetter ingen påstander om “brennende” raske hastigheter, som mange andre vertsfirmaer, men SSD-serverne og CloudFlare-integrasjonen, så vel som mange andre komponenter, hjelper til med å gjøre sidelastningen raskere, og i motsetning til andre selskaper, er JaguarPC veldig pålitelig og konsekvent når det gjelder å opprettholde disse solide hastighetene. Med så mange webbesøkende som forventer å laste nettsteder umiddelbart, sikrer du at belastningen raskt er nøkkelen til din suksess på nettet.

13. Hva setter JaguarPC bortsett fra konkurransen?

JaguarPC har et solid utvalg av administrerte planer, og lader ikke en arm og et ben, i motsetning til andre selskaper som tilbyr administrerte planer. De gir en klar vei for å oppgradere planen din etter hvert som nettstedet ditt vokser, og tilbyr jevn pålitelig støtte på hvert nivå. Planene inkluderer et bredt utvalg av funksjoner, og selskapet, selv etter nesten 20 år, fremdeles drives og drives av den samme personen som startet det – den slags lang levetid og lidenskap er sjelden i disse dager.

14. Hva er ulempene med hosting med JaguarPC??

Det er få perfekte vertselskaper – negative anmeldelser kan ofte veie større enn positive anmeldelser i mange forskjellige bransjer. Når det er sagt, dreier de negative vurderingene av JaguarPC seg ofte om responstiden for kundesupporten deres.

De har ikke mye konsistens i å markedsføre oppetidene sine, og viser forskjellige prosentandeler flere steder på nettstedet sitt.

Hva er fordelene med Hosting med Jaguar PC?

Hosting med JaguarPC vil åpne dørene for et selskap som garanterer en uhørt oppetidsprosent, og støtter det med en ekstremt sjenerøs garanti. Selskapet setter kundetilfredshet som en prioritet, og gir også en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

De tilbyr øyeblikkelig konfigurering, migreringshjelp på nettet og kundestøtte på alle nivåer for å sikre at nettstedet ditt reiser seg raskt og holder seg kontinuerlig.

Mer på JaguarPC.com

Topp funksjoner

 • Rask støtte
 • Fornuftige priser
 • Massevis av funksjoner

Besøk offisiell hjemmeside

Topp 5 verter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting-anmeldelser (gamle)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map