JaguarPC anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Hvad er JaguarPC Hosting?

JaguarPC er et privatejet Colorado-baseret hostingfirma grundlagt i 1998. De tilbyder en række delte, sky- og VPS-hostingplaner til forskellige forretningsbehov. JaguarPC har servere i Colorado Springs, Atlanta, Chicago, Dallas, New York og U.K. I løbet af midten til slutningen af ​​2000’erne erhvervede JaguarPC en række mindre hostingfirmaer som Hostingzoom, Wowvps og Devpond.


Hvor god er JaguarPC Hosting?

JaguarPC har vist konstant og imponerende vækst år efter år siden deres start. Ved at foretage hyppige investeringer i deres netværk og hardware er de kommet temmelig tæt på at matche deres 100% oppetidsgaranti. Men selvom deres delte hostingplaner for det meste er konkurrencedygtige priser, kan nogle brugere opleve, at andre virksomheder leverer flere funktioner til dollarværdien.

Se officielle side JaguarPC anmeldelser 3.1 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (1 afstemning) Fordele

 1. Support til Windows og Linux Hosting
 2. 100% oppetidsgaranti
 3. Omfattende supportressourcer
 4. Inkluderende pakker

Ulemper

 1. Streng annulleringspolitik
 2. Ikke den mest konkurrencedygtige værdi

Support3Speed3.5Features3Value3Transparency3

Vores officielle review af JaguarPC-hosting

Hvis hosting hos et mindre, privat firma er vigtigt for dig, end JaguarPC er blandt de bedste på markedet. Med næsten to årtier med hosting-oplevelse er de ingen nybegynder. Og desuden inkluderer deres serviceniveauaftale 10x kompensation for hver times nedetid, som dit websted oplever. Når det er sagt, hvis du vil sammenligne funktioner som diskplads, e-mail-opbevaring og domæner dollar for dollar, kommer JaguarPC ikke til andre værter.

De bedste funktioner i JaguarPC Hosting

JaguarPC sidder kvadratisk på klokkekurven i mange afdelinger, men de har flere frynsegoder, der er værd at nævne, samt nogle steder, hvor de virkelig skinner.

Support til Windows og Linux

Medmindre du er hårdt loyal overfor det ene operativsystem over det andet, betyder dette sandsynligvis lidt forskel for dig. Men det faktum, at JaguarPC tilbyder begge muligheder, viser teknisk kyndig og investering i udstyr.

100 procents opetidsgaranti

JaguarPC tilbyder hvad der bare kan være den bedste oppetidsgaranti i hele webhostingbranchen. For hver time nedetid, som dit websted oplever, refunderer JaguarPC dig 10 gange omkostningerne for den time. Og med så dyre indsatser, der er i fare, gør JaguarPC et godt stykke arbejde for at sikre, at de ikke ofte behøver at gaffel over disse restitutioner. JaguarPC har i gennemsnit været 99,98% oppetid i de sidste par år og har blandt dem blandt nogle af de mest pålidelige webhostingfirmaer i branchen, som Dreamhost, A2 Hosting og SiteGround.

Seks datacentre, fem i USA.

JaguarPC har flere datacentre: fem i USA og et i Storbritannien. Dette giver virksomheder mulighed for at være vært for deres websted på en server i deres region, hvilket er potentielt fordelagtigt for virksomheder, der primært betjener lokale kunder. Det viser også, at JaguarPC-netværksinfrastrukturen er ekspansiv – noget, der typisk byder godt på sidehastighedshastighed.

Live chat + telefonstøtte + omfattende brugerhjælpsfora

JaguarPC har afsat betydelige ressourcer til at opbygge deres kundesupport. Ikke kun har kunder 24/7 adgang til live chat, telefonsupport og e-mail-billettering, men der er også aktive brugerfora og selvhjælpsvejledninger til rådighed. Dette betyder, at de mest almindelige problemer, som deres kunder støder på, er tydeligt indekseret og søgbart, hvilket sparer dig fra endda at skulle gennem besværet med at nå ud til kundesupport. Desuden rapporterer de fleste af deres kunder, at de er tilfredse med støtteniveauet, de tilbydes, og den hastighed, hvorpå deres problemer løses.

Store freebies og nogle fåsalg

Selv de grundlæggende JaguarPC-planer inkluderer gratis daglige sikkerhedskopier, brug af en SSL, overførsler, webstedsbygger, spamfilter, adgangskodebeskytter og DNS-styring. Det er en temmelig omfattende liste, og det giver en ren og blæsende check-proces, der ikke blæser dig med upsells.

Ulemper ved JaguarPC Hosting

Talentvis, ikke den største pang til din sorteper

Mens JaguarPC tilbyder en god service og en overbevisende oppetidsgaranti, er deres pakke ikke særlig konkurrencedygtig, hvis du skulle nedbryde deres tjenester dollar for dollar, funktion for funktion. Hosting-giganter som HostGator og GoDaddy tilbyder de samme specifikationer plus flere freebies til billigere. Sammenlignet med andre mindre spillere, skiller sig outs som SiteGround og A2 Hosting dem ud i kundeservice eller hastighedsafdelinger. Hvis du virkelig er bekymret for at strække dine penge så langt det vil gå med hensyn til specifikke funktionssæt, kan JaguarPC muligvis bare komme til kort.

Streng annulleringspolitik

Selvom det er forståeligt, tilbyder JaguarPC ikke den mest sympatiske annulleringspolitik. Efter udløbet af standard 30-dages pengene-tilbage-garanti, skal du forstå, at du ikke får meget kontant tilbage til aflysning. De refunderer dig ikke for ekstra serviceafgifter såsom registrering af domænenavn, kun refunderer dig for hosting gebyrer. De refunderer ikke noget før annulleringsdatoen – hvilket betyder, at de ikke beregner din refusion i forhold til. Du finder annulleringsformularen i cPanel og betjeningspanelet på din administrator konto.

Bundlinie

JaguarPC tilbyder, hvad der sandsynligvis er den bedste serviceniveauaftale i hosting-industrien til oppetid. Desuden er de pålidelige, venlige, moderat pris og tilbyder en klar sti til opskalering af din hostingplan. Dette er alle fremragende grunde til at være vært for dit websted med JaguarPC. JaguarPC overskygges dog let, når de evalueres side om side med nogle andre store spillere. Det er svært at blive lige så jazzet om tilbagebetaling af oppetid, som du kunne om lynhurtige hastigheder eller utrolig kundeservice. Og hvis det handler om dollarværdien af ​​deres tjenester, vinder virksomhedens værter hver gang. Men JaguarPC er en solid og pålidelig vært, som vi med glæde vil anbefale – hvis deres pakker tilbyder alt hvad du har brug for til en pris, du er glad for at betale, så har vi en fornemmelse af, at du vil være tilfreds med deres tjenester.

Se flere funktioner

JaguarPC spørgsmål og svar

1. Hvornår startede virksomheden?

Greg Landis ønskede at oprette et firma, der tilbød internetudbyder og webhostingtjenester, der adskiller sig fra de andre af den ene grund: usædvanlig service og support. I 1998 blev Jaguar PC født og voksede hurtigt fra en en-mand operation til en førende udbyder, der var vært for mere end 300.000 domæner. De flyttede virksomheden fra Houston til Colorado Springs i 2010, hvor virksomheden nu har hovedkvarter.

2. Hvad med datacentre?

JaguarPC tilbyder fire forskellige datacentre, som alle tilbyder det højeste niveau af kvalitet og teknologi. De tre U.S.-baserede datacenter i Atlanta, Denver og Houston tilbyder virksomhedsbur, Row1-2 JPC, pæn kabling og ekstra pdu’er og skifter fra det gamle bur. Faciliteterne er sikret med 24/7 videoovervågning og væbnet sikkerhed, og kan kun indtastes med sikkerhedsklarering, der inkluderer nærhedskort og biometriske håndscannere i Atlanta og biometrisk håndsadgang i Houston. Faciliteterne er velholdte med avancerede køle- og strømkilder og adgang til mere end 100 luftfartsselskaber.

 I Det Forenede Kongeriges datacentre leverer JaguarPC et funktionelt og pålideligt colocation-datacenter, med plads til både servere og komplette skabe. Tier 3-datacenter sikrer en driftstid på 99,982 procent med aktiv sikkerhed døgnet rundt og en onlinestation.

3. Hvordan er Jaguar PC-kundeservice?

JaguarPC tilbyder deres kunder en række forskellige måder at nå ud til virksomheden fra aktive sociale mediekonti på Facebook og Twitter, hvor de interagerer med kunder og deler information om eventuelle situationer, kunderne måtte opleve. De har en blog, der tilbyder point, som du bliver nødt til at vide, når du vælger et webhostingfirma sammen med detaljer om virksomheden og nogle af dets programmer og tjenester. På samfundsforummet kan kunder diskutere med andre og søge information om deres situationer, og en live-netværksstatusside fortæller om eventuelle problemer med nedetid. En videnbase indeholder artikler om mange af de mest almindelige problemer, som kunderne oplever.

Teknisk support er tilgængelig 24/7, med telefonstøtte i både USA og Canada, såvel som internationale kunder, såvel som live chat og et billet-system.

Mens de stolte sig over fremragende support, har mange kunder imidlertid fundet, at de ikke helt får den svartid, de håber på fra JaguarPC, med nogle kunder, der bemærker, at det tog mellem 15 og 25 timer for deres billetter at få et svar . Når din virksomhed er afhængig af, at dit websted er i gang, kan det at have en nedetid som det, være skadeligt for din bundlinje.

Nogle kunder har rapporteret om fremragende kundeservice, idet deres websted igen kan køres i løbet af få minutter, mens andre har bemærket, at deres websteder var nede i timevis uden noget svar.

4. Hvilke slags fælles planer tilbyder Jaguar PC??

JaguarPC tilbyder en række hosting-planer. Den delte cPanel-hosting inkluderer installation med et enkelt klik til en række apps, såsom WordPress, Joomla, Drupal, Ruby on Rails, Python PHP5 og Coppermine. De har tre forskellige delte planer, alle med administreret service.

 • Privat hosting ($ 3,97 / måned for en 36-måneders kontrakt): 35 GB SSD-plads, 100 GB båndbredde, 25 samlede MySQL-databaser, e-mail og FTP-konti kombineret.
 • Webhosting ($ 6,97 / måned for en 36-måneders kontrakt): 75 GB SSD-diskplads, 1000 GB båndbredde og dataoverførsel og 100 samlede kombinerede MySQL-databaser, e-mail og FTP-konti. Denne plan inkluderer 100 parkerede domæner, daglige sikkerhedskopier, sikker SSL-adgang, RV Sitebuilder og Softaculous. Du får også CloudFlare, et SSL-certifikat, LiteSpeed ​​og Spam Expert. Opsætningen er gratis med denne konto.
 • Forretningshosting ($ 24,94 / måned for en 36-måneders kontrakt): 125 GB SSD-opbevaring, 5.000 GB båndbredde og ubegrænset MySQL-databaser, e-mail- og FTP-konti og parkerede domæner. Servere er semi-dedikerede og inkluderer LiteSpeed ​​sammen med alle fordelene ved webhostingplanen. Du får en dedikeret IP-adresse, premuim RapidSSL, gratis opsætning og en inkluderet domænenavnsregistrering.
5. Understøtter JaguarPC dedikerede servere?

Dedikerede JaguarPC-servere tilbyder 99.999 procent oppetid med en 10x serviceniveauaftale. De tilbyder fire forskellige planer, som alle er med root-adgang, 10 Mbps ubegrænset båndbredde, ekstern genstart, ubegrænset udgående trafik. Der er en platform til udvikling af websted og applikationer, og du har muligheden for at implementere tilpassede kerner.

 • Intel Xeon E3-1230v2 (starter ved $ 127 / måned): 4x kerner 8 GB DDR3 RAM, 2 × 500 GB harddisk.
 • Intel Xeon E3-1230v5 (starter ved $ 167 / måned): 8 MB cache med 4x kerner, 16 GB ECC RAM, 2x 1 TB harddisk.
 • Intel Xeon E5-2620v3 (starter ved $ 227 / måned): 15 MB cache med 6x kerner, 32 GB ECC RAM, 1x 512 GB SSD og 1x 1 TB SATA-harddisk.
 • 2x Intel E5-2620v3 (starter ved $ 267 / måned): 15 MB cache med 6x kerner, 32 GB ECC RAM, 1x 512 GB SSD og 1x 1 TB Sata-harddisk.
6. Tilbyder JaguarPC forhandlerhosting?

Forhandlere af JaguarPC sætter pris på de mange løsninger, virksomheden leverer til deres kunde.

Der er fire forskellige planer for forhandlere i U.S.A. og U.K., med begge planer, der tilbyder en række ubegrænsede funktioner, såsom båndbredde, videresolgt konto, e-mail-adresser, databaser og FTP-konti. Alle forhandlere får også følgende fordele:

 • Oversalg er aktiveret
 • Tilpassede navneservere
 • CloudLinux og Litespeed
 • Hurtig SSL gratis
 • Domæne for livet
 • Migration for op til 25 konti
 • Master-, domæne- og SSL-forhandlerkonti
 • RVSiteBuilder
 • R1Soft daglige sikkerhedskopier

Den største forskel på kontoniveauet er, at forhandlerkonti på det højeste niveau i både U.S.A. og U.K. for eksempel får 20 procent rabat på videresalg af VPS og dedikerede servere.

I USA er RZ1 $ 11,21 / måned, når du forudbetaler i tre år; RZ2 koster $ 14,96 / måned for en tre-årig forudbetalt plan; RZ3 er $ 22,46 / måned med en tre-årig forudbetalt plan, og RZ4 koster $ 29,96 pr. Måned, når du forudbetaler i tre år.

7. Tilbyder JaguarPC VPS Hosting?

VPS-hosting hos JaguarPC inkluderer support til Windows, CentOS, Debian, Suse og Fedora malm på fire forskellige fuldt styrede planer.

 • 1 ($ 27 / måned på en 12-måneders forudbetalt plan): 30 GB diskplads, 1,5 GB RAM, 2 kerner, 10 TB båndbredde, uden installationsgebyr.
 • 2 ($ 47 / måned på en 12-måneders forudbetalt plan): 60 GB diskplads, 3 GB RAM, 2 kerner, 15 TB, uden opsætningsgebyr.
 • 3 ($ 67 / måned på en 12-måneders forudbetalt plan): 90 GB diskplads, 4 GB RAM, 3 kerner, 20 TB båndbredde og ingen installationsgebyr.
 • 4 ($ 97 / måned på en 12-måneders forudbetalt plan): 120 GB diskplads, 6 GB RAM, 4 kerner, 25 TB båndbredde og ingen installationsgebyr.

Disse planer inkluderer ubegrænsede domæner, e-mail, MySQL-databaser og FTP-konti og indgående båndbredde. Derudover får kunder CloudFlare, to brugerdefinerede IP’er, root- og adminadgang på et fjernt skrivebord, daglige sikkerhedskopier og et kontrolpanel – valgt fra cPanel, WHM eller Plesk.

8. Jeg er interesseret i Cloud-hosting – kan jeg finde det på JaguarPC?

JaguarPC tilbyder ni forskellige Cloud-hostingplaner, med de mindste fra $ 32 / måned og tilbyder 2 kerner, 20 GB diskplads, 1 GB hukommelse, 5 TH båndbredde, 1 VE og 2 IP-adresser. . Cloud 9 giver på den anden side 12 kerner, 370 GB diskplads, 16 GB hukommelse, 30 TB båndbredde, 8 VE og 8 IP-adresser.

9. Hvordan er deres oppetid?

I de fleste hostingfirmaer i hele branchen er 99,9 procent oppetid garanteret, hvilket betyder, at dit websted i en given måned er nede i lidt mindre end 45 minutter. På grund af dette er der en hel del virksomheder, som, hvis de garanterer en oppetid, vil holde sig til denne procentdel; så meget som vi ville elske at vide, at vores websteder aldrig, aldrig går ned, det ikke altid er en realitet med teknologi. Dog tilbyder JaguarPC flere forskellige garantier og bemærker et eller andet sted på deres websted, at de tilbyder en garanti på 99.999 procent, mens servicevilkårene viser en garanti på 100 procents netværkstid, hvilket betyder, at alle routere, switches og kabling vil være fungerer 24/7, medmindre der er planlagt vedligeholdelse. Deres serviceniveauaftale bemærker, at oppetiden på 100 procent ikke inkluderer software på din server, hardwarefejl, tjenester eller dæmoner.

Hvis netværket er nede, krediteres kunderne 1.000 procent af nedetiden. Dette betyder, at hvis netværket er nede i en time, får du kredit for ti timers driftstid. Din månedlige betaling divideres med antallet af dage i måneden og 24 timer på en dag for at give dig en nøjagtig kredit. For at modtage kredit skal du indsende en billet inden syv dage, inklusive billetnummeret fra det oprindelige nummer, der rapporteres i anmodningen.

10. Tilbyder JaguarPC en pengene-tilbage-garanti?

Hvis du er en delt hosting-kunde hos JaguarPC, er du berettiget til en 45-dages pengene-tilbage-garanti. Dette er ikke den længste i branchen, men overgår bestemt den 30-dages garanti, som mange andre virksomheder tilbyder. Som standard inkluderer garantien dog kun hostinggebyrene, ikke omkostningerne til opsætning, licenser, domæneregistreringer eller andre tilføjelser. Du er heller ikke berettiget til colocation eller dedikerede servere.

11. Kan de hjælpe med at flytte mit websted?

Mange kunder er begejstrede for den service, de har modtaget ved at flytte deres websteder fra en vært til JaguarPC, og bemærker, at virksomheden gjorde deres overgang problemfri, selv når webstederne ikke blev kontrolleret med cPanel. Dette er gode nyheder, fordi mange hostingfirmaer kun hjælper dig, hvis du flytter et cPanel-sted til et andet. Migration er ikke gratis på alle planerne, men er inkluderet i VPS- og Cloud-hostingplanerne såvel som i nogle af de delte og dedikerede serverplaner.

12. Har JaguarPC gode sidehastighedshastigheder?

JaguarPC fremsætter ingen påstande om “flammende” hurtige hastigheder, ligesom mange andre hostingfirmaer, m men SSD-serverne og CloudFlare-integrationen, såvel som mange andre komponenter, hjælper med til at fremskynde din sideindlæsningshastighed en hel del, og I modsætning til andre virksomheder er JaguarPC meget pålidelig og konsistent i at opretholde disse solide hastigheder. Med så mange webbesøgere, der forventer øjeblikkeligt at indlæse websteder, skal du sikre dig, at dine belastninger hurtigt er nøglen til din online succes.

13. Hvad sætter JaguarPC bortset fra konkurrencen?

JaguarPC har et solidt antal styrede planer og opkræver ikke en arm og et ben, i modsætning til måske andre virksomheder, der tilbyder administrerede planer. De giver en klar sti til opgradering af din plan, når dit websted vokser, og tilbyder konsekvent pålidelig support på hvert niveau. Planerne inkluderer en bred vifte af funktioner, og virksomheden, selv efter næsten 20 år, drives stadig og drives af den samme person, der startede det – den slags lang levetid og lidenskab er sjældent i disse dage.

14. Hvad er ulemperne med at være vært med JaguarPC?

Der er få perfekte hostingfirmaer – negative anmeldelser kan ofte opveje positive anmeldelser i mange forskellige brancher. Når det er sagt, drejer de negative anmeldelser af JaguarPC ofte sig om svartiden på deres kundesupport.

De har ikke meget konsistens i at promovere deres oppetid og angiver forskellige procentdele flere steder på deres websted også.

Hvad er fordele ved at være vært med Jaguar PC?

Hosting med JaguarPC åbner dørene for et firma, der garanterer en uhørt uptime-procentdel, og bakker op med en ekstremt generøs garanti. Virksomheden prioriterer kundetilfredshed og yder også en 45-dages pengene-tilbage-garanti.

De tilbyder øjeblikkelig opsætning, Hjælp til migrering af websteder og kundesupport på alle niveauer for at sikre, at dit websted rejser sig hurtigt og forbliver konstant op.

Mere på JaguarPC.com

Top funktioner

 • Hurtig support
 • Rimelige priser
 • Masser af funktioner

Besøg det officielle websted

Top 5 værter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser (gamle)
 • Bluehost anmeldelse
 • GoDaddy styrede WordPress anmeldelser
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map