JaguarPC recensioner maj 2020 – Prissättning och planer för värd

Vad är JaguarPC Hosting?

JaguarPC är ett privatägt Colorado-baserat webbhotell som grundades 1998. De erbjuder en mängd delade, moln- och VPS-värdplaner för olika affärsbehov. JaguarPC har servrar i Colorado Springs, Atlanta, Chicago, Dallas, New York och Storbritannien. Under mitten till slutet av 2000-talet förvärvade JaguarPC ett antal mindre värdföretag som Hostingzoom, Wowvps och Devpond.


Hur bra är JaguarPC Hosting?

JaguarPC har visat en jämn och imponerande tillväxt år efter år sedan starten. Genom att göra ofta investeringar i deras nätverk och hårdvara har de kommit ganska nära att matcha deras 100% drifttid garanti. Men medan deras delade värdplaner för det mesta är konkurrenskraftiga, kan vissa användare upptäcka att andra företag erbjuder fler funktioner för dollarvärdet.

Se officiella webbplatser för JaguarPC 3.1 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (1 omröstning) Fördelar

 1. Support för Windows och Linux Hosting
 2. 100% drifttidsgaranti
 3. Omfattande supportresurser
 4. Inkluderande paket

Nackdelar

 1. Strikt avbokningsregler
 2. Inte det mest konkurrenskraftiga värdet

Support3Speed3.5Features3Value3Transparency3

Vår officiella recension av JaguarPC Hosting

Om värd hos ett mindre, privat företag är viktigt för dig än JaguarPC är bland de bästa på marknaden. Med nästan två decenniers värdupplevelse är de inga nybörjare. Dessutom inkluderar deras servicenivåavtal 10x kompensation för varje timmars driftstopp som din webbplats upplever. Med det sagt, om du vill jämföra funktioner som diskutrymme, e-postlagring och domäner dollar för dollar, saknar JaguarPC andra värdar.

De bästa funktionerna i JaguarPC Hosting

JaguarPC sitter kvadratiskt på klockkurvan i många avdelningar, men de har flera förmåner värda att nämna, liksom på vissa platser där de verkligen lyser.

Support för Windows och Linux

Såvida du inte är lojalt mot det ena operativsystemet över det andra, så gör detta troligtvis liten skillnad för dig. Men det faktum att JaguarPC erbjuder båda alternativen visar teknisk kunniga och investeringar i utrustning.

100 procents garanterad driftstid

JaguarPC erbjuder det som bara kan vara den bästa drifttidsgarantin i hela webbhotellbranschen. För varje timmars driftstopp som din webbplats upplever kommer JaguarPC att återbetala 10 gånger kostnaden för den timmen. Och med sådana dyra insatser i riskzonen gör JaguarPC ett bra jobb med att se till att de inte ofta behöver gaffla över dessa återbetalningar. JaguarPC har i genomsnitt varit 99,98% drifttid under de senaste åren och gjort dem bland några av de mest pålitliga webbhotellföretagen i branschen, som Dreamhost, A2 Hosting och SiteGround.

Sex datacenter, fem i USA.

JaguarPC har flera datacenter: fem i USA och ett i Storbritannien. Detta ger företag möjlighet att vara värd för sin webbplats på en server inom deras region, något som kan vara fördelaktigt för företag som främst tjänar lokala kunder. Det visar också att JaguarPC-nätverksinfrastrukturen är expansiv – något som vanligtvis vädjar bra för sidbelastningshastighet.

Live chat + telefonstöd + omfattande forum för användarhjälp

JaguarPC har avsatt betydande resurser för att bygga ut sin kundsupport. Kunderna har inte bara tillgång till livechatt, telefonsupport och e-postbiljetter dygnet runt dygnet runt, utan det finns också aktiva användarforum och självhjälpsstudier tillgängliga. Detta betyder att de vanligaste problemen som deras kunder stöter på är tydligt indexerade och sökbara, vilket sparar dig från att till och med behöva besväret med att nå ut till kundsupport. Dessutom rapporterar de flesta av sina kunder att de är nöjda med den supportnivå som de erbjuds och hur snabbt deras problem löses.

Stora freebies och få försäljningar

Till och med de grundläggande JaguarPC-planerna inkluderar gratis dagliga säkerhetskopior, användning av en SSL, överföringar, webbplatsbyggare, spamfilter, lösenordsskydd och DNS-hantering. Det är en ganska omfattande lista, och det ger en ren och blåsig utcheckningsprocess som inte slår dig med uppsäljningar.

Ulemper vid JaguarPC Hosting

Siffror, inte den största smällen för din pengar

JaguarPC erbjuder en fantastisk service och en övertidsgaranti, men deras paket är inte särskilt konkurrenskraftigt om du skulle bryta ner deras tjänster dollar för dollar, funktion för funktion. Värdjättar som HostGator och GoDaddy erbjuder samma specifikationer plus fler freebies för billigare. Jämfört med andra mindre spelare överträffar utställningar som SiteGround och A2 Hosting dem i kundservice eller hastighetsavdelningar. Om du verkligen är bekymrad över att sträcka dina pengar så långt det går för specifika funktionsuppsättningar kan JaguarPC bara komma till kort.

Strikt avbokningsregler

Det är förståeligt, men JaguarPC erbjuder inte den mest sympatiska avbokningspolicyn. Efter utgången av den vanliga 30-dagars återbetalningsgarantin, förstå att du inte får mycket pengar tillbaka för avbokning. De kommer inte att återbetala dig för extra serviceavgifter som registrering av domännamn, utan återbetalar dig för värdavgifter. De återbetalar ingenting innan avbokningsdatumet – vilket innebär att de inte kommer att förlora din återbetalning. Du hittar avbokningsformuläret i cPanel och instrumentpanelen för ditt administratörskonto.

Slutsats

JaguarPC erbjuder vad som förmodligen är det bästa servicenivåavtalet i värdbranschen för uppetid. Dessutom är de pålitliga, vänliga, måttliga priser och erbjuder en tydlig väg att uppskatta din värdplan. Dessa är alla utmärkta skäl för att vara värd för din webbplats med JaguarPC. JaguarPC överskuggas dock lätt när de utvärderas sida vid sida med några andra stora spelare. Det är svårt att bli så jazzad om återbetalningar av drifttid som du kan om snabba blixtar eller otrolig kundservice. Och om det handlar om dollarvärdet för deras tjänster, kommer företagets värdar att vinna varje gång. Men JaguarPC är en solid och pålitlig värd som vi gärna skulle rekommendera – om deras paket erbjuder allt du behöver till ett pris som du gärna betalar, har vi en känsla av att du kommer att vara nöjd med deras tjänster.

Visa fler funktioner

JaguarPC Frågor och svar

1. När började företaget?

Greg Landis ville skapa ett företag som erbjöd internetleverantör och webbhotelltjänster som skilde sig ut från de andra av en anledning: exceptionell service och support. År 1998 föddes Jaguar PC och växte snabbt från en enmansoperation till en ledande leverantör med mer än 300 000 domäner. De flyttade företaget från Houston till Colorado Springs 2010, där företaget nu har sitt huvudkontor.

2. Vad med datacentren?

JaguarPC erbjuder fyra olika datacenter, som alla erbjuder den högsta nivån av kvalitet och teknik. De tre U.S.-baserade datacentret, i Atlanta, Denver och Houston, erbjuder företagsburar, Row1-2 JPC, snygg kabling och extra pdu’s och byter från den gamla buren. Faciliteterna är säkrade med 24/7 videoövervakning och beväpnad säkerhet, och kan endast anges med säkerhetsgodkännande som inkluderar närhetskort och biometriska handskannrar i Atlanta och biometrisk handtillgång i Houston. Anläggningarna är väl underhållna med avancerade kyl- och kraftkällor och tillgång till mer än 100 transportörer.

 I Storbritanniens datacenter tillhandahåller JaguarPC ett funktionellt och pålitligt datacenter för samlokalisering, med utrymme för ensamma servrar och fullständiga skåp. Tier 3-datacenteret säkerställer en driftstid på 99,982 procent med 24-timmars aktiv säkerhet och en transformatorstation på plats.

3. Hur är Jaguar PC-kundservice?

JaguarPC erbjuder sina kunder ett antal olika sätt att nå företaget från aktiva sociala mediekonton på Facebook och Twitter där de interagerar med kunder och delar information om eventuella situationer som kunderna kan uppleva. De har en blogg som erbjuder tips som du behöver veta när du väljer ett webbhotellföretag, tillsammans med information om företaget och några av dess program och tjänster. På samhällsforumet kan kunder diskutera med andra och söka information om sina situationer, och en status för en live-nätverksstatus talar om eventuella stilleståndsproblem. En kunskapsbas innehåller artiklar om många av de vanligaste problemen kunderna stöter på.

Teknisk support finns tillgänglig dygnet runt, med telefonsupport i både USA och Kanada, såväl som internationella kunder, samt livechatt och ett biljettsystem.

Samtidigt som de är stolta över utmärkt support har många kunder dock upptäckt att de inte riktigt får svarstiden som de hoppas på från JaguarPC, med vissa kunder som noterar att det tog mellan 15 och 25 timmar för deras biljetter att få svar . När ditt företag förlitar sig på att din webbplats är igång, kan det vara skadligt för din nedre rad att uppleva en sådan stillestånd..

Vissa kunder har rapporterat enastående kundservice och fått sin webbplats igång igen på några minuter, medan andra har noterat att deras webbplatser var nere i timmar utan något svar.

4. Vilka slag av delade planer erbjuder Jaguar PC?

JaguarPC erbjuder en mängd olika värdplaner. Den delade cPanel-värden innehåller installationer med ett klick för en mängd appar, som WordPress, Joomla, Drupal, Ruby on Rails, Python PHP5 och Coppermine. De har tre olika delade planer, alla med hanterad tjänst.

 • Privat värd ($ 3,97 / månad för ett 36-månaders kontrakt): 35 GB SSD-utrymme, 100 GB bandbredd, 25 totala MySQL-databaser, e-post och FTP-konton kombinerade.
 • Webbhotell ($ 6,97 / månad för ett 36-månaders kontrakt): 75 GB SSD-diskutrymme, 1000 GB bandbredd och dataöverföring, och totalt 100 kombinerade MySQL-databaser, e-post och FTP-konton. Denna plan innehåller 100 parkerade domäner, dagliga säkerhetskopior, säker SSL-åtkomst, RV Sitebuilder och Softaculous. Du får också CloudFlare, ett SSL-certifikat, LiteSpeed ​​och Spam Expert. Installationen är gratis med det här kontot.
 • Affärshosting (24,94 $ / månad för ett 36-månaders kontrakt): 125 GB SSD-lagring, 5 000 GB bandbredd och obegränsad MySQL-databaser, e-post- och FTP-konton och parkerade domäner. Servrarna är semi-dedikerade och inkluderar LiteSpeed, tillsammans med alla fördelarna med webbhotellplanen. Du får en dedikerad IP-adress, premuim RapidSSL, gratis installation och en inkluderad domännamnsregistrering.
5. Stödjer JaguarPC dedikerade servrar?

Dedikerade JaguarPC-servrar erbjuder en 99.999 procents driftstid med ett 10x servicenivåavtal. De erbjuder fyra olika planer, som alla finns med root-åtkomst, 10 Mbps obegränsad bandbredd, fjärrstart, obegränsad utgående trafik. Det finns en plattform för att utveckla webbplatser och applikationer, och du har möjlighet att implementera anpassade kärnor.

 • Intel Xeon E3-1230v2 (börjar på $ 127 / månad): 4x kärnor 8 GB DDR3 RAM, 2 × 500 GB hårddisk.
 • Intel Xeon E3-1230v5 (börjar på $ 167 / månad): 8 MB cache med 4x-kärnor, 16 GB ECC RAM, 2x 1 TB hårddisk.
 • Intel Xeon E5-2620v3 (börjar på $ 227 / månad): 15 MB cache med 6x kärnor, 32 GB ECC RAM, 1x 512 GB SSD och 1x 1 TB SATA hårddisk.
 • 2x Intel E5-2620v3 (börjar på $ 267 / månad): 15 MB cache med 6x kärnor, 32 GB ECC RAM, 1x 512 GB SSD och 1x 1 TB Sata hårddisk.
6. Erbjuder JaguarPC återförsäljarhosting?

Återförsäljare av JaguarPC uppskattar de många lösningar som företaget erbjuder för sina kunder.

Det finns fyra olika planer för återförsäljare i USA och Storbritannien, med båda planerna som erbjuder en mängd obegränsade funktioner, som bandbredd, återförsäljningskonto, e-postadresser, databaser och FTP-konton. Alla återförsäljare får också följande fördelar:

 • Överföring är aktiverad
 • Anpassade namnservrar
 • CloudLinux och Litespeed
 • Snabb SSL gratis
 • Domän för livet
 • Migrering för upp till 25 konton
 • Master-, domän- och SSL-återförsäljarkonton
 • RVSiteBuilder
 • R1Soft dagliga säkerhetskopior

Den största skillnaden i kontonivåerna är att till exempel återförsäljarkonton på högsta nivå i både USA och Storbritannien, till exempel, får 20 procent rabatt på återförsäljning av VPS och dedikerade servrar..

I USA är RZ1 $ 11,21 per månad när du betalar för tre år; RZ2 kostar $ 14,96 / månad för en treårig förbetald plan; RZ3 är 22,46 USD / månad med en treårig förbetald plan och RZ4 kostar 29,96 USD per månad när du betalar i tre år.

7. Erbjuder JaguarPC VPS Hosting?

VPS-värd på JaguarPC inkluderar stöd för Windows, CentOS, Debian, Suse och Fedora malm på fyra olika helt hanterade planer.

 • 1 ($ 27 / månad på en 12-månaders förbetald plan): 30 GB diskutrymme, 1,5 GB RAM, 2 kärnor, 10 TB bandbredd, utan installationsavgift.
 • 2 ($ 47 / månad på en 12-månaders förbetald plan): 60 GB diskutrymme, 3 GB RAM, 2 kärnor, 15 TB, utan installationsavgift.
 • 3 (67 $ / månad på en 12-månaders förbetald plan): 90 GB diskutrymme, 4 GB RAM, 3 kärnor, 20 TB bandbredd och ingen installationsavgift.
 • 4 ($ 97 / månad på en 12-månaders förbetald plan): 120 GB diskutrymme, 6 GB RAM, 4 kärnor, 25 TB bandbredd och ingen installationsavgift.

Dessa planer inkluderar obegränsade domäner, e-post, MySQL-databaser och FTP-konton och inkommande bandbredd. Dessutom får kunder CloudFlare, två anpassade IP: er, root- och adminåtkomst på ett fjärrskrivbord, dagliga säkerhetskopior och en kontrollpanel – valt från cPanel, WHM eller Plesk.

8. Jag är intresserad av Cloud hosting – kan jag hitta det på JaguarPC?

JaguarPC erbjuder nio olika molnhotellplaner, med de minsta från $ 32 / månad och erbjuder 2 kärnor, 20 GB diskutrymme, 1 GB minne, 5 TH bandbredd, 1 VE och 2 IP-adresser. . Cloud 9 å andra sidan ger 12 kärnor, 370 GB diskutrymme, 16 GB minne, 30 TB bandbredd, 8 VE och 8 IP-adresser.

9. Hur är deras upptid?

I de flesta värdföretag i hela branschen garanteras driftstiden 99,9 procent, vilket innebär att din webbplats under en viss månad är nere i lite mindre än 45 minuter. På grund av detta finns det en hel del företag som, om de garanterar en drifttid, kommer att hålla sig till den procenten. lika mycket som vi vill gärna veta att våra webbplatser aldrig, aldrig går ner, det inte alltid är en verklighet med teknik. JaguarPC erbjuder emellertid flera olika garantier och noterar någonstans på sin webbplats att de erbjuder en garanti på 99.999 procent medan servicevillkoren ger en garanti på 100 procents nätverksupptid, vilket innebär att alla routrar, switchar och kablar kommer att vara fungerar dygnet runt, såvida det inte är planerat underhåll. Deras servicenivåavtal noterar att uppehållstiden på 100 procent inte inkluderar programvara på din server, maskinvarufel, tjänster eller daemoner.

Om nätverket är nere krediteras kunderna 1 000 procent av drifttiden. Det betyder att om nätverket är nere i en timme får du en kredit på tio timmars driftstopp. Din månatliga betalning divideras med antalet dagar i månaden och 24 timmar på en dag för att ge dig en korrekt kredit. För att få kredit måste du skicka in en biljett inom sju dagar, inklusive biljettnumret från det ursprungliga numret som rapporteras i begäran.

10. Erbjuder JaguarPC en pengar-tillbaka-garanti?

Om du är en delad värdkund med JaguarPC är du berättigad till en 45-dagars återbetalningsgaranti. Detta är inte det längsta i branschen, men överträffar definitivt 30-dagarsgarantin från många andra företag. Men som standard inkluderar garantin endast värdavgifterna, inte kostnaderna för installation, licenser, domänregistreringar eller andra tillägg. Du har heller inte rätt till colocation eller dedikerade servrar.

11. Kan de hjälpa till med att flytta min webbplats?

Många kunder gillar de tjänster de har fått när de flyttade sina webbplatser från en värd till JaguarPC och noterar att företaget gjorde sin övergång sömlös, även när webbplatserna inte kontrollerades med cPanel. Det är bra nyheter, eftersom många värdföretag bara hjälper dig om du flyttar en cPanel-webbplats till en annan. Migrering är inte gratis för alla planer, men ingår i VPS- och Cloud-värdplanerna, liksom i några av de delade och dedikerade serverplanerna.

12. Har JaguarPC bra sidhastighetshastigheter?

JaguarPC gör inte några påståenden om ”flammande” snabba hastigheter, som många andra värdföretag, m men SSD-servrar och CloudFlare-integration, liksom många andra komponenter, hjälper till att snabba din sidbelastning snabbare upp ganska mycket, och, till skillnad från andra företag är JaguarPC mycket pålitlig och konsekvent när det gäller att upprätthålla dessa solida hastigheter. Med så många webbbesökare som förväntar sig att ladda webbplatser direkt, säkerställer att dina laster snabbt är nyckeln till din framgång online.

13. Vad gör JaguarPC bortsett från tävlingen?

JaguarPC har en solid mängd hanterade planer och laddar inte en arm och ett ben, till skillnad från andra företag som erbjuder förvaltade planer. De ger en tydlig väg för att uppgradera din plan när din webbplats växer och erbjuder konsekvent pålitligt stöd på varje nivå. Planerna inkluderar ett brett utbud av funktioner, och företaget, även efter nästan 20 år, drivs och drivs fortfarande av samma person som startade det – den typen av livslängd och passion är sällsynt i dessa dagar.

14. Vad är nackdelarna med att vara värd med JaguarPC?

Det finns få perfekta värdföretag – negativa recensioner kan ofta överväga positiva recensioner i många olika branscher. Med det sagt sägs de negativa recensionerna av JaguarPC ofta kring responstiden för deras kundsupport.

De har inte så mycket konsistens när det gäller att marknadsföra sina drifttider och listar olika procentandelar på flera platser också.

Vad är fördelarna med värd med Jaguar PC?

Hosting med JaguarPC kommer att öppna dörrarna för ett företag som garanterar en okänd procentsats för drifttid och säkerhetskopierar den med en extremt generös garanti. Företaget prioriterar kundnöjdhet och ger också en 45-dagars återbetalningsgaranti.

De erbjuder omedelbar inställning, migreringshjälp på webbplatsen och kundsupport på alla nivåer för att se till att din webbplats går upp snabbt och håller upp konsekvent.

Mer på JaguarPC.com

De bästa funktionerna

 • Snabbt stöd
 • Rimliga priser
 • Massor av funktioner

Besök den officiella webbplatsen

Topp 5 värdar

 • SiteGround recensioner
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting recensioner (gamla)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map