JustHost-anmeldelser Mai 2020: Priser, planer, oppetid og statistikk

Contents

Hva er JustHost?

JustHost er en webhotellleverandør som tilbyr Linux-baserte delte hosting-tjenester. JustHost ble grunnlagt i 2002 i Glendale, California, og ble kjøpt opp av Endurance International Group i 2012.


Hvor bra er JustHost Hosting?

JustHost tilbyr relativt standard delte hosting-pakker for en ganske konkurransedyktig pris. Det er ikke mye som skiller dem fra andre selskaper som er kjøpt av EIG, snarere, de demonstrerer mange av fortellertegnene på dette oppkjøpet. Selv om du kan bli fristet av attraktive introduksjonspriser og registreringsfunksjoner, er den faktiske tjenesten som leveres i beste fall middelmådig. JustHost henger betydelig etter konkurrentene i hastighet, oppetid og kundeservice. Se offisiell side

Just Host Hosting Review: Verdt et skudd?

Bare vert – kanskje har du en venn som bruker dem, og så tenkte du at de var verdt å prøve.

Eller du har vært hos dem siden de startet i 2002, og lurer på om de fremdeles er bra.

Hvis du ser på nettet, er anmeldelsene av Just Host ikke for hyggelige.

Vi gir deg vår mening og lar deg gjøre deg opp en mening.

Just Hosts delte hosting-pakker ser ut til å være en sterk sak for bedriften din: konkurransedyktige priser, en tydelig og rimelig vei å skalere opp, rikelig med lagringsplass og flere andre godbiter å starte opp.

Kvaliteten på levert tjeneste er imidlertid rundt mangelfulle. Med treg sidehastighet, under gjennomsnittlig oppetid og frustrerende kundeservicepraksis, anbefaler vi å videreføre Just Host. For omtrent samme pris kan du få lignende pakker med bedre service med SiteGround eller Bluehost (et annet EIG-merke).

De beste funksjonene ved Just Host Hosting

For å være sikker, tilbyr Just Host noen attraktive funksjoner som gjør dem verdt å vurdere. Her er noen grunner til at de kan ha fått øye på deg.

1) Konkurransedyktige pakker når det gjelder plass

Med sin mest grunnleggende plan tilbyr Just Host 100 MB lagringsplass, 100 e-postadresser, sikkerhetskopier og et gratis domenenavn og ubegrenset månedlig dataoverføring. Dette er en ganske konkurransedyktig pakke for basisprisen på $ 3,50 per måned. Det er også en klar vei å skalere opp med Just Hosting, ettersom ubegrensede domener kan hostes hos dem for bare en ekstra $ 1,50 per måned. Det er lett å se hvordan noen kan være interessert i Just Host basert på prispunktet per tilbudt plass.

2) Øyeblikkelig registrering

En umiddelbar forhandler for mange kunder, spesielt internasjonale, er en uoverkommelig lang registreringsprosess. Noen verter krever at identifikasjonen din blir bekreftet, og mange krever at du ringer dem i løpet av arbeidstiden for å fullføre bekreftelsen. For alle som bor utenfor USA, eller til og med bare i en annen tidssone, er det bare et problem som vi alle føler at bransjen burde ha vokst ut av nå for å navigere i kundesenterets timer. For bare Hosts kreditt gir de serveren din umiddelbart. Registreringsprosessen deres er enkel, og nettstedet ditt vil være klart til å bli startet umiddelbart etter at du har registrert deg.

3) Gratis domenenavn

Vi liker et gratis domenenavn like mye som noen andre. Og sikker på at hvis du bare er vert hos dem i et år, sparer det deg $ 10.

Men det er ikke noe som vil forsegle avtalen, bare noe hyggelig å ha

4) 30 dagers pengene tilbake-garanti

Vi liker dette, og det er et tegn på en stor vert. Hvis de er villige til å gi deg full refusjon innen 30 dager, er de verdt tiden din. De er villige til å bruke tid og penger på å gjøre deg lykkelig, så dette er et klart pluss at en skikkelig vert ikke ville gjort

5) Støttet av et stort selskap

Dette er både en proff og en ulemper. De ble kjøpt av EIG tilbake i 2012, noe som er bra av sikkerhetsmessige årsaker. Du vet at de ikke kommer til å la alt smelte til grunn og selge kredittkortet ditt til hackere. På det aller verste vil de få deg til å flytte til Bluehost. Ulempen er at de er et stort selskap. Du kan få langsomme ventetider, subpar-støtte og generelle kjedelige funksjoner i et stort selskap.

6) Appintegrasjon og freebies

Hvis det er noe å si for å velge en aksjeselskap som er eid av et selskap, er det at det er klare fordeler i form av enkel integrasjon med andre selskaper, som Google. Just Host fungerer sømløst med alle standard Google-tillegg, samt 100 andre open source-plattformer. Just Host vil også kaste inn annonseringskreditter for Google og Bing, som er en fin bonus for et nytt nettsted som ønsker å eksperimentere med AdWords og SEO.

 

Ulemper ved Just Host Hosting

Selv om det absolutt er noen ting som Just Host gjør en fin jobb med, er vår posisjon at det er langt til mange steder hvor de kommer til kort. Hvis hastighet, oppetid og kundeservice er viktig for deg, og de er for folk flest, bør du gi Just Host et hardt pass. Her er mer om manglene, så vel som noen andre problemer vi tar med tjenestene deres:

1) Under industriens gjennomsnitt i oppetid

Just Hosts oppetidsgjennomsnitt for 2015-2016 var 99,89%. For en lekmann kan det virke som et ganske bra gjennomsnitt. Men hvis du gjør matematikken, betyr det nesten 100 timer nedetid per år. Videre er dette en betydelig vei bak bransjegjennomsnittet på 99,96% oppetid. Hvis nettstedet ditt er tjent penger, koster hver time nedetid deg penger – dette er noe du bør tenke nøye på før du velger Just Host som leverandør av webhotell.

2) Under bransjens gjennomsnitt i hastighet

Sideinnlastningstider er utrolig viktige for både søkemotorrangeringene og den generelle brukeropplevelsen din. Ikke bare er brukere tilbøyelige til å sprette fra nettstedet ditt hvis det tar for lang tid å laste, men Google vil også skyve nettstedet lenger ned i søkeresultatene hvis de føler at nettstedet ditt er for tregt. Dette er grunnen til at det ikke er noen liten motbør at Just Hosts gjennomsnittlige sidebelastningstid er mellom 30-40% saktere enn bransjens gjennomsnitt. Med en sidehastighet på rundt 950ms, ligger de betydelig bak andre verter med tilsvarende pris. A2 Hosting, den raskeste verten vi har vurdert hittil, laster sider på 210 ms. Et annet EIG-eid selskap med en lignende kostnad, A Small Orange, laster sider på rundt 520ms.

3) Treg kundestøtte med Upsells to Boot

En rask gjennomgang av kundevurderinger av Just Hosts kundeservice taler bind. Som ofte er tilfelle med EIG-selskaper, begynner kundeservice-relaterte klager å øke like etter kjøpet. Just Host er intet unntak. Du kan forvente å vente 10-20 minutter på å få forbindelse til kundeservice, enten via telefon eller øyeblikkelig chat. Når du har gjort det, kan det ikke se ut som om representantene deres møter deg der du er; vil du ofte få koblinger til vanlige spørsmålssider, eller anbefalinger for grunnleggende feilsøking som du allerede har prøvd. Videre vil du støte på salg hver gang. Selv om upsells ikke er det verste et selskap kan gjøre mot kundene sine, er denne praksisen veldig frustrerende når du bare prøver å fikse et problem.

4) Server-sikkerhetskopiering er ikke garantert

Just Host lister opp ukentlige server-sikkerhetskopier som en av tjenestene de tilbyr, noe mange av konkurrentene også gjør, om ikke oftere. Les imidlertid med liten skrift, så ser du at disse sikkerhetskopiene ikke er garantert. Ikke veldig betryggende, ikke sant? Det er klart at sikkerheten til dataene dine ikke er helt klarert med Just Host, så hvis du skulle velge dem som tjenesteleverandøren din, må du sørge for at du utfører manuelle sikkerhetskopier.

5) Ingen VPS

Mange vertsleverandører tilbyr et VPS-alternativ som en oppgradering fra en delt hostingplan. Forkortelse for Virtual Private Server, det betyr at du leier en dedikert del av plassen fra en server. Just Host har ikke dette alternativet. Videre tilbyr Just Host ikke alternativer for nettsky hosting. Mens deres delte hostingplaner skaleres på en forutsigbar og nyttig måte, er Just Host ikke selskapet å velge om du planlegger å skalere virksomheten din ved hjelp av VPS.

6) Ingen Catchall-e-post

En av nøkkelfunksjonene som Just Host mangler er en catchall e-postfunksjon. Selv om Just Host tilbyr et ubegrenset antall domener, kan denne e-posten til sammenligning gjøre det slik at du går glipp av noen viktige e-poster.

Bunnlinjen:

Den $ 3,45 / månedsprisen som tiltrakk deg til Just Host i utgangspunktet kommer med en stor fangst: du får bare den prisen hvis du er villig til å kjøpe tjenestene deres i tre år. Spesielt med tanke på pengene-tilbake-garantien deres er bare tilgjengelig for de første 30 dagene av tjenesten, det vil si en veldig stor del av pengene du blir bedt om å beskjære på forhånd. Selv om mange gjerne betaler forhåndsbetaling for riktig tjeneste, er alt det som vurderes, ikke Just Host det mest overbevisende tilfellet for hvorfor du bør stroppe deg ned til dem i så lang periode. Hvis du skal velge en selskapseid vert, vil vi anbefale GoDaddy eller HostGator i stedet, der forretningsmodellene er mer modne.

Vis flere funksjoner JustHost-anmeldelser 2.7 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (1 stemme) Fordeler

 1. Hurtig oppsett
 2. Tydelig vei til skala med delt hosting
 3. Konkurransedyktige plasstilbud
 4. Gratis domene

Ulemper

 1. Ingen VPS
 2. Ingen Catchall-e-post
 3. Sikkerhetskopier er ikke garantert
 4. Kundeservice er mangelfull
 5. Under gjennomsnittshastighet og oppetid

Support2Speed2Features3Value4Transparency2.5

JustHost spørsmål og svar

Med så mange webhotellalternativer tilgjengelig, hvordan vet du hvilken tjeneste som er den riktige for bedriftsnettstedet eller -sidene? Vi vet at det kan være en vanskelig beslutning, så det er grunnen til at vi gjør mesteparten av forskningen for deg. Har du vurdert å bruke Justhost for dine webhotell behov? I så fall er du på rett sted. I denne artikkelen vil vi starte med en omfattende seksjon av ofte stilte spørsmål (FAQ) som inneholder informasjon om de vanligste bekymringene mennesker har. Deretter vil vi dekke hvorfor du velger Justhost kan være et godt valg for deg. La oss komme i gang:

Tilbyr JustHost Linux eller Windows hosting?

Deres webhotell-tjenester er bare Linux, og inkluderer ikke Windows-hosting.

Vil JustHost prøve å heve månedlig pris når det er på tide å fornye kontrakten?

Når du signerer de første tjenestevilkårene dine, får du rabatt. Etter dette blir du fakturert til den vanlige prisen for tjenesteplanen din hver gang du fornyer deg.

Har JustHost-planene et gratis domene?

Ja, alle planene fra JustHost inkluderer en enkelt gratis domenenavnsregistrering. Hvis du har en delt plan, er den bare gratis i ett år.

Hvis jeg har noe driftsstans, vil JustHost gi meg refusjon?

Nei. JustHost-webtjenester har ingen oppetidsgarantier, så du får ikke noe tilbake for nedetid.

Har JustHost en pengene tilbake-garanti?

Ja, hvis du velger å avbryte tjenesten din innen 30 dager, kan du få full refusjon av kostnadene for planen din. Etter 30-dagersperioden blir refusjon beregnet for den delen av månedlig tjeneste som var ubrukt. Du kan bli belastet for domenenavnene dine hvis du sier opp kontrakten din.

Tilbyr JustHost vertsplaner for Virtual Private Server (VPS)?

Ja, det gjør de absolutt. De tilbyr fire forskjellige valg av VPS-hosting, slik at du kan velge det du trenger.

Har JustHost kundesupport et telefonnummer hvor jeg kan nå dem?

Ja, deres kundesupport er tilgjengelig for deg via live chat og telefon 24/7.

Hvilke programmeringsspråk støtter JustHost?

JustHost støtter alle språk som kjører på Linux-servere, inkludert PHP, Python, Perl og Ruby on Rails.

Er det noen forhandleralternativer hvis jeg velger JustHost?

Nei, de tilbyr ingen forhandlerplaner.

Vil JustHost hjelpe meg med å overføre det eksisterende nettstedet til serverne deres?

Nei, det vil de ikke. JustHost tilbyr ikke noen form for nettstedsoverføringstjenester.

Kan jeg ha mer enn ett nettsted på kontoen min samtidig?

Selvfølgelig inkluderer hver JustHost-plan ubegrensede domenenavn, slik at du kan ha så mange nettsteder du vil.

Er det en programvare for kontrollpanel som følger med JustHost-planen?

Ja, du får cPanel-programvare med hver hostingplan.

Hvilke betalingsmetoder godtar JustHost for å betale månedlig eller årlig?

De godtar sjekk, postanvisning, Discover, American Express, Visa, MasterCard og PayPal for eventuelle vanlige betalinger for service.

Kan jeg sette opp webhotellkontoen min for å utføre månedlige betalinger?

Ja, du kan betale for webhotelltjenestene dine i hvilken som helst faktureringssyklus du velger: ukentlig, månedlig eller årlig. Bare husk at hvis du velger å kansellere, blir refusjonen beregnet i forhold til den gjenværende løpetiden av faktureringssyklusen.

Tilbyr JustHost noen form for sikkerhetskopieringstjenester?

Nei. Selv om de kan velge å ta sikkerhetskopi av nettstedene dine etter eget skjønn, garanterer de ikke noen form for sikkerhetskopitjeneste. Du er ansvarlig for dine egne sikkerhetskopier utenfor stedet.

Få studenter, skoler eller ideelle organisasjoner rabatt for bruk av JustHost-tjenester?

Studenter ved deltakende universiteter kan være kvalifisert for rabatterte priser for å bruke JustHost til sine webhotell-tjenester.

Hvilken JustHost-plan som er den beste for streaming av video?

Alle JustHost-planene er like gode til å streame lyd og video av høy kvalitet.

Hvor ligger JustHost webhotell-tjenesten?

JustHost har et datasenter lokalisert i Chicago, Illinois, med over 2000 servere og fire teknikere på stedet til enhver tid.

Har JustHost en blogg og er de på Twitter?

De har en blogg, men den siste oppføringen var for lenge siden. Den siste Twitter-oppføringen var enda lenger tilbake enn blogginnlegget, så de er ikke aktive på noen av dem.

Kan jeg bruke WordPress på JustHosts tjeneste?

Selvfølgelig kan du. WordPress støttes fullt ut ved bruk av denne webhotellstjenesten.

Hvorfor du bør velge JustHost
 • Når du registrerer deg for JustHost-tjenester, får du en gratis domenenavnsregistrering. Eller, hvis du velger, kan du overføre et domenenavn i stedet.
 • Du kan være vert for så mange domener du ønsker fra serveren din. Når du registrerer deg hos JustHost, får du fordelen av å kunne administrere alle nettstedene dine fra ett kontrollpanel. Har så mange eller så få nettsteder du trenger, for det er ingen grense.
 • Du får god oppetid. Selv om oppetid ikke er garantert hos JustHost, er de i virksomhet for å gi deg en pålitelig og sikker hostingplattform. Serverne deres har alle quad-prosessorteknologi, og strømforsyning blir levert av generatorer. Datasenteret overvåkes til enhver tid, slik at eventuelle problemer kan løses nesten umiddelbart.
 • Kundestøtte som alltid er tilgjengelig. Med denne webhotellstjenesten kan du forvente å løse eventuelle problemer raskt og enkelt siden de alltid har teknikere tilgjengelig. Du kan kontakte dem på tre enkle metoder: e-post, chat og telefon. Alle de tre kanalene kan brukes 24/7 for enkelhets skyld.
 • Det er rimelig og det er ubegrenset. Siden oppetid ikke er garantert hos JustHost, kan de tilby deg bedre priser enn noen av de mer kjente webhotell-tjenestene. Det de gir deg her er en prisgunstig tjeneste med ubegrenset alt. Ubegrenset domenehosting, ubegrenset e-postkontoer, ubegrenset nettstedoverføring og ubegrenset lagringsplass. Du får mer og betaler mindre, men du kan oppleve driftsstans.
 • Du kan integrere med kontrollpanelet. Du får cPanel-programvare med JustHost-kontrakten din, som lar deg sette opp nettsteder slik du vil og markedsføre dem mye mer effektivt. Du kan bruke annonseringsverktøy, installere applikasjoner og til og med bruke maldesign for å gjøre deg til en mye bedre nettstedssjef.
 • Det er enkelt. I motsetning til andre webhotellbedrifter, prøver JustHost å holde alt så enkelt som mulig, så det er ingen forvirring. Fra registrering til bruk av kontrollpanelprogramvaren er alt satt opp for å holde ting enkelt. Hele prosessen deres er designet for å gjøre livet ditt enklere, ikke mer komplisert.
 • Du får cPanel. Denne kontrollpanelets grensesnittprogramvare er en prisvinner av en grunn. Det er veldig brukervennlig, slik at du kan administrere alle aspekter av hostingkontoen din, slik at du kan sette opp e-postmeldinger, domenenavn, bruke databaseinformasjon og få tilgang til statistikk for alle nettstedene dine. cPanel gjør deg til verten, ikke til kunden.
 • Gratis manus. Når du registrerer deg på JustHost, får du et helt skriptbibliotek, og det er helt gratis. Ved hjelp av SimpleScripts kan du installere hvilket som helst av de ledende skriptene, inkludert Joomla, osCommerce, phpBB og den populære WordPress. Dette er et godt verktøy og en stor verdi.
 • De har en pengene tilbake-garanti. Hvis du bestemmer deg for å prøve JustHost, er det egentlig veldig liten risiko involvert. Hver og en av hostingplanene deres inkluderer en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, så så lenge du avbestiller før de første 30 dagene er gått, får du full kjøpesummen tilbakebetalt. Hvis du kansellerer kontoen din etter de 30 dagene, får du en tilbakebetaling som er beregnet på grunnlag av hvor mye tid du har igjen på kontrakten din. Alle refusjoner ekskluderer alle betalte registrerings- og installasjonsavgifter, men du må beholde alle domenenavn du måtte ha registrert mens du bruker JustHost. Det er veldig liten risiko å prøve JustHost-tjenester, men mange gode belønninger.
Siste tanker

Hvis du leter etter et rimelig alternativ for en webhotell-tjeneste, bør du absolutt ta en god titt på Justhost.  Dette webhotellfirmaet har noen ganske grunnleggende tjenester, men de oppfyller behovene til de fleste gjennomsnittlige brukere.

Kundestøtte er ganske bra, men utilgjengeligheten av Windows-hosting er et problem.

Alt er grunnleggende her, så avanserte brukere må fortsette å handle, og forretningskunder ønsker å unngå denne tjenesten siden de ikke garanterer oppetid. Mens vi leste kundevurderinger på nettet, la vi merke til at de nesten alle var ekstremt negative, og la merke til alvorlige problemer, store driftsstanser og problemer med å nå kundeservice.

Disse mange dårlige anmeldelsene indikerer noen alvorlige problemer, så vårt råd er å være forsiktig hvis du velger denne tjenesten. For gjennomsnittlige brukere som vil ha en billig kontrakt og handler på pris, Justhost kan være den perfekte webhotellstjenesten for deg. For forretnings- og netthandelsnettsteder er dette et klart nei.

Mer på JustHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map