JustHost-anmeldelser maj 2020: Priser, planer, oppetid og statistik

Contents

Hvad er JustHost?

JustHost er en webhostingudbyder, der tilbyder Linux-baserede delte hostingtjenester. JustHost blev grundlagt i 2002 i Glendale, Californien, og blev overtaget af Endurance International Group i 2012.


Hvor god er JustHost-hosting?

JustHost tilbyder relativt standard delte hosting-pakker til en ret konkurrencedygtig pris. Der er ikke meget, der adskiller dem fra andre EIG-erhvervede virksomheder, men de demonstrerer mange af de fortællende tegn på denne overtagelse. Mens du måske bliver fristet af attraktive introduktionspriser og tilmeldingsfunktioner, er den faktiske leverede service i bedste fald middelmådig. JustHost hænger betydeligt bag deres konkurrenter i hastighed, oppetid og kundeservice. Se det officielle websted

Just Host Hosting Review: Værd at være skudt?

Bare vært – måske har du en ven der bruger dem, og så du troede, de var værd at prøve.

Eller du har været vært hos dem siden de startede i 2002, og du spekulerer på, om de stadig har noget godt.

Hvis du kigger rundt på nettet, er anmeldelserne af Just Host ikke for behagelige.

Vi giver dig vores mening og lader dig gøre dig opmærksom.

Just Hosts delte hosting-pakker ser ud til at gøre en stærk sag for din virksomhed: konkurrencedygtig pris, en klar og overkommelig sti til opskalering, masser af lagerplads og flere andre godbidder at starte.

Kvaliteten af ​​den leverede service er imidlertid alt sammen mangelfuld. Med langsom sidehastighedshastighed, under gennemsnitlig oppetid og frustrerende kundeservicepraksis, anbefaler vi, at du fortsætter Just Host. For omkring den samme pris kan du få lignende pakker med bedre service med SiteGround eller Bluehost (et andet EIG-mærke).

De bedste funktioner i Just Host Hosting

For at være sikker, tilbyder Just Host nogle attraktive funktioner, der gør dem værd at overveje. Her er nogle af grundene til, at de kan have fanget dit øje.

1) Konkurrencedygtige pakker med hensyn til plads

Med deres mest basale plan tilbyder Just Host 100 MB lagerplads, 100 e-mail-adresser, sikkerhedskopier og et gratis domænenavn og ubegrænset månedlig dataoverførsel. Dette er en temmelig konkurrencedygtig pakke til basisprisen på $ 3,50 / måned. Der er også en klar sti til opskalering med Just Hosting, da ubegrænsede domæner kan hostes hos dem for bare en ekstra $ 1,50 / måned. Det er let at se, hvordan nogen kan være interesseret i Just Host, baseret på det prispoint pr. Tilbudt plads.

2) Øjeblikkelig tilmelding

En øjeblikkelig forhandler for mange kunder, især internationale, er en uoverkommelig lang tilmeldingsproces. Nogle værter kræver, at din identifikation er verificeret, og mange kræver, at du ringer til dem i arbejdstiden for at fuldføre din bekræftelse. For alle, der bor uden for USA, eller endda bare i en anden tidszone, er navigering af callcenter-timer blot endnu et besvær, som vi alle mener, at industrien burde være vokset ud af nu. For at Just Host’s kredit giver de din server øjeblikkeligt. Deres tilmeldingsproces er let, og dit websted er klar til at blive sendt direkte efter tilmelding.

3) Gratis domænenavn

Vi kan lide et gratis domænenavn lige så meget som nogen. Og sikker på, at hvis du kun er vært hos dem i et år, sparer det dig $ 10.

Men det er ikke noget, der vil forsegle aftalen, bare noget rart at have

4) 30 dages pengene-tilbage-garanti

Vi kan lide dette, og det er et tegn på en stor vært. Hvis de er villige til at give dig en fuld refusion inden for 30 dage, er de værd at bruge din tid. De er villige til at bruge tid og penge på at gøre dig lykkelig, så dette er et klart plus, som en uhyggelig vært ikke ville gøre

5) Støttet af et stort firma

Dette er både en pro og en ulempe. De blev købt af EIG tilbage i 2012, hvilket er godt af sikkerhedsmæssige årsager. Du ved, at de ikke vil lade alt smelte til jorden og sælge dit kreditkort til hackere. På det aller værste får de dig til at flytte til Bluehost. Ulempen er, at de er et stort selskab. Du kan få langsomme ventetider, subpar support og generelle kedelige funktioner i et stort firma.

6) App-integration og freebies

Hvis der er noget at sige til fordel for at vælge en virksomhed, der ejes af et webhotel, er det, at der er klare frynsegoder, der skal være i form af lethed af integration med andre virksomheder, som Google. Just Host fungerer problemfrit med alle standard Google-tilføjelser såvel som 100 andre open source-platforme. Just Host vil også kaste Google- og Bing-reklamekreditter, hvilket er en dejlig bonus for et nyt websted, der ønsker at eksperimentere med AdWords og SEO.

 

Ulemper ved Just Host Hosting

Selvom der bestemt er nogle ting, som Just Host gør et pænt job på, er vores holdning, at der er langt til mange steder, hvor de kommer til kort. Hvis hastighed, oppetid og kundeservice er vigtig for dig, og de er for de fleste, skal du give Just Host et hårdt pas. Her er mere om disse mangler samt nogle andre problemer, vi tager med deres tjenester:

1) Under industriens gennemsnit i oppetid

Just Hosts oppetidsgennemsnit for 2015-2016 var 99,89%. For en lægmand kan det se ud som et ret godt gennemsnit. Men hvis du laver matematik, oversættes det til næsten 100 timers nedetid pr. År. Desuden er dette en betydelig måde bag industriens gennemsnit på 99,96% oppetid. Hvis dit websted er tjent penge, koster hver times nedetid dig penge – dette er noget, der skal overvejes omhyggeligt, inden du vælger Just Host som din webhostingudbyder.

2) Under industriens gennemsnit i hastighed

Sideindlæsningstider er utroligt vigtige for både din søgemaskineplacering og din samlede brugeroplevelse. Brugere er ikke kun tilbøjelige til at hoppe fra dit websted, hvis det tager for lang tid at indlæse, men Google vil også skubbe dit websted længere ned i søgeresultaterne, hvis de føler, at dit websted er for langsomt. Dette er grunden til, at det ikke er nogen lille krænkende, at Just Hosts gennemsnitlige indlæsningstid for sider er mellem 30-40% langsommere end branchegennemsnittet. Med en sidehastighed på omkring 950ms er de betydeligt bag andre værter, der har samme pris. A2 Hosting, den hurtigste vært, vi har gennemgået indtil nu, indlæser sider på 210 ms. Et andet EIG-selskab med en lignende omkostning, A Small Orange, indlæser sider på omkring 520ms.

3) Langsom kundesupport med Upsells to Boot

En hurtig gennemgang af kundevurderinger af Just Hosts kundeservice taler bind. Som det ofte er tilfældet med EIG-virksomheder, begynder klageservice-relaterede klager at stige lige umiddelbart efter overtagelsen. Just Host er ingen undtagelse i den forbindelse. Du kan forvente at vente 10-20 minutter på at få forbindelse til kundeservice, enten via telefonen eller instant chat. Når du først har gjort det, kan deres repræsentanter ikke helt se ud til at møde dig, hvor du er; vil du ofte få link til deres ofte stillede spørgsmål eller henstillinger til grundlæggende fejlfinding, som du allerede har prøvet. Derudover vil du støde på udsalg ved hver tur. Mens upsells ikke er det værste, en virksomhed kan gøre for sine kunder, er denne praksis frygtelig frustrerende, når du bare prøver at få et problem rettet.

4) Server-sikkerhedskopier er ikke garanteret

Just Host viser ugentlige server-sikkerhedskopier som en af ​​de tjenester, de tilbyder, noget som mange af deres konkurrenter også gør, hvis ikke oftere. Læs dog det fine udskrivning, så ser du, at disse sikkerhedskopieringer ikke er garanteret. Ikke frygtelig betryggende, ikke? Det er klart, at sikkerheden i dine data ikke er til at stole helt på Just Host, så hvis du skulle vælge dem som din tjenesteudbyder, skal du sørge for, at du udfører manuelle sikkerhedskopier.

5) Ingen VPS

Mange hostingudbydere tilbyder en VPS-mulighed som en opgradering fra en delt hostingplan. Kort til Virtual Private Server, det betyder, at du lejer en dedikeret del af pladsen fra en server. Just Host har ikke denne mulighed. Desuden tilbyder Just Host ikke muligheder for cloud-hosting. Mens deres delte hostingplaner skaleres på en forudsigelig og nyttig måde, er Just Host ikke virksomheden, der vælger, om du planlægger at skalere din virksomhed ved hjælp af VPS.

6) Ingen Catchall-e-mail

En af de vigtigste funktioner, som Just Host mangler, er en catchall-e-mail-funktion. Selvom Just Host tilbyder et ubegrænset antal domæner, kan denne catchall-e-mail gøre det, så du går glip af nogle vigtige e-mails.

Bundlinie:

Den $ 3,45 pr. Måned, der tiltrækkede dig til Just Host i første omgang, kommer med en stor fangst: Du får kun denne pris, hvis du er villig til at købe deres tjenester i 3 år. Især i betragtning af, at deres pengene-tilbage-garanti kun er tilgængelig i de første 30 dages service, det er en meget stor del af penge, som du bliver bedt om at afskalde på forhånd. Selvom mange ville være glade for at betale på forhånd for den rigtige service, er alt hvad der tages i betragtning, ikke Just Host ikke det mest overbevisende tilfælde, hvorfor du skal stroppe dig selv ned til dem i så lang tid. Hvis du vælger en virksomhedsejet vært, vil vi i stedet anbefale GoDaddy eller HostGator, hvor forretningsmodellerne er mere modne.

Se flere funktioner JustHost anmeldelser 2.7 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (1 afstemning) Fordele

 1. Hurtig opsætning
 2. Ryd sti til skala med delt hosting
 3. Konkurrencedygtige pladstilbud
 4. Gratis domæne

Ulemper

 1. Ingen VPS
 2. Ingen Catchall-e-mail
 3. Back-ups er ikke garanteret
 4. Kundeservice er manglende
 5. Under gennemsnitshastighed og oppetid

Support2Speed2Features3Value4Transparency2.5

JustHost spørgsmål og svar

Med så mange tilgængelige webhostemuligheder, hvordan ved du, hvilken service der er den rigtige til dit forretningswebsted eller -sider? Vi ved, at det kan være en vanskelig beslutning, så det er derfor, vi foretager det meste af forskningen for dig. Har du overvejet at bruge JustHost til dine webhosting behov? I så fald er du på det rigtige sted. I denne artikel starter vi med en omfattende sektion med ofte stillede spørgsmål (FAQ), der indeholder oplysninger om de mest almindelige bekymringer, folk har. Derefter dækker vi hvorfor du vælger JustHost kan være et godt valg for dig. Lad os komme igang:

Tilbyder JustHost Linux eller Windows hosting?

Deres webhostingstjenester er kun Linux og inkluderer ikke Windows-hosting.

Vil JustHost forsøge at hæve min månedlige pris, når det er tid til at fornye min kontrakt?

Når du underskriver dine første servicevilkår, får du en rabat. Herefter bliver du faktureret til den ordinære pris for din serviceplan, hver gang du fornyer dig.

Inkluder JustHost-planerne et gratis domæne?

Ja, alle JustHost’s planer inkluderer en enkelt gratis domænenavnregistrering. Hvis du har en delt plan, er den kun gratis i et år.

Hvis jeg har nogen nedetid, giver JustHost mig en refusion?

Nej. JustHost-webservices har ingen oppetidsgarantier, så du får ikke noget tilbage til nedetid.

Har JustHost en pengene tilbage-garanti?

Ja, hvis du vælger at annullere din service inden for 30 dage, kan du få en fuld refusion af omkostningerne til din plan. Efter 30-dages periode beregnes restitutioner for den del af den månedlige service, der var ubrugt. Du kan blive debiteret for dine domænenavne, hvis du annullerer din kontrakt.

Tilbyder JustHost hosting-planer for Virtual Private Server (VPS)?

Ja, det gør de absolut. De tilbyder fire forskellige valg af VPS-hosting, så du kan vælge det, du har brug for.

Har JustHost kundesupport et telefonnummer, hvor jeg kan nå dem?

Ja, deres kundesupport er tilgængelig for dig via live chat og telefon 24/7.

Hvilke programmeringssprog understøtter JustHost?

JustHost understøtter alle sprog, der kører på Linux-servere, herunder PHP, Python, Perl og Ruby on Rails.

Er der nogen forhandlerindstillinger, hvis jeg vælger JustHost?

Nej, de tilbyder ikke nogen forhandlerplaner.

Vil JustHost hjælpe mig med at overføre mit eksisterende websted til deres servere?

Nej, de vil ikke. JustHost tilbyder ikke nogen form for webstedsoverførselstjenester.

Er jeg i stand til at have mere end et websted på min konto på én gang?

Naturligvis indeholder hver JustHost-plan ubegrænset domænenavne, så du kan have så mange websteder, som du vil.

Er der et kontrolpanelsoftware inkluderet i JustHost-planen?

Ja, du får cPanel-software til enhver hostingplan.

Hvilke betalingsmetoder accepterer JustHost for at foretage mine månedlige eller årlige betalinger?

De accepterer check, postanvisning, Discover, American Express, Visa, MasterCard og PayPal for regelmæssige betalinger for service.

Kan jeg oprette min webhostingkonto til at foretage månedlige betalinger?

Ja, du kan betale for dine webhostetjenester i enhver faktureringscyklus, du vælger: ugentligt, månedligt eller årligt. Bare husk, at hvis du vælger at annullere, beregnes din refusion i forhold til den resterende periode i din faktureringscyklus.

Tilbyder JustHost nogen form for sikkerhedskopieringstjenester?

Nej. Selvom de muligvis vælger at tage backup af dine sider efter eget skøn, garanterer de ikke nogen form for sikkerhedskopieringstjeneste. Du er ansvarlig for dine egne off-site-sikkerhedskopieringer.

Få studerende, skoler eller nonprofitorganisationer rabat på at bruge JustHost-tjenester?

Studerende ved deltagende universiteter kan være berettiget til nedsatte priser for at bruge JustHost til deres webhostingstjenester.

Hvilken JustHost-plan er den bedste til streaming af video?

Alle JustHost-planerne er lige så gode til at streame lyd og video af høj kvalitet.

Hvor er JustHost webhostingstjeneste placeret?

JustHost har et datacenter beliggende i Chicago, Illinois med over 2.000 servere og fire teknikere på stedet til enhver tid.

Har JustHost en blog, og er de på Twitter?

De har en blog, men den sidste post var for længe siden. Den sidste Twitter-post var endnu længere tilbage end blogindlægget, så de er ikke aktive på nogen af ​​dem.

Kan jeg bruge WordPress på JustHost’s service?

Selvfølgelig kan du. WordPress understøttes fuldt ud ved hjælp af denne webhosttjeneste.

Hvorfor du skal vælge JustHost
 • Når du tilmelder dig JustHost-tjenester, får du en gratis domænenavnsregistrering. Eller, hvis du vælger, kan du overføre et domænenavn i stedet.
 • Du kan være vært for så mange domæner, som du ønsker fra din server. Når du tilmelder dig JustHost, får du fordelen ved at være i stand til at administrere alle dine websteder fra et kontrolpanel. Har så mange eller så få websteder, som du har brug for, fordi der ikke er nogen grænse.
 • Du får stor oppetid. Selvom oppetid ikke garanteres hos JustHost, er de i forretning for at give dig en pålidelig og sikker hostingplatform. Deres servere har alle quad-processorteknologi, og power-back-up leveres af generatorer. Datacentret overvåges på alle tidspunkter, så alle problemer kan løses næsten øjeblikkeligt.
 • Kundesupport, der altid er tilgængelig. Med denne webhostetjeneste kan du forvente at løse problemer hurtigt og nemt, da de altid har teknikere til rådighed. Du kan kontakte dem på tre enkle metoder: e-mail, chat og telefon. Alle tre kanaler kan bruges døgnet rundt for din bekvemmelighed.
 • Det er overkommeligt, og det er ubegrænset. Da oppetid ikke er garanteret hos JustHost, kan de tilbyde dig bedre priser end nogle af de mere kendte webhostingtjenester. Det, de giver dig her, er en prisfastsat service med ubegrænset alt. Ubegrænset domæne-hosting, ubegrænset e-mail-konti, ubegrænset webstedsoverførsel og ubegrænset lagerplads. Du får mere, og du betaler mindre, men du kan opleve nedetid.
 • Du kan integrere med kontrolpanelet. Du får cPanel-software med din JustHost-kontrakt, som giver dig mulighed for at opsætte dine websteder, som du ønsker, og promovere dem meget mere effektivt. Du kan bruge reklameværktøjer, installere applikationer og endda bruge skabelondesign for at gøre dig til en meget bedre webstedsadministrator.
 • Det er simpelt. I modsætning til andre webhostingselskaber forsøger JustHost at holde alt så enkelt som muligt, så der ikke er nogen forvirring. Fra tilmelding til brug af kontrolpanelsoftwaren er alt opsat for at holde tingene lette. Hele processen deres er designet til at gøre dit liv lettere, ikke mere kompliceret.
 • Du får cPanel. Denne kontrolpanels interface software er en prisvinder af en grund. Det er meget brugervenligt, så du kan administrere alle aspekter af din hosting-konto, så du kan opsætte e-mails, domænenavne, bruge databasinformation og få adgang til statistikker for alle dine websteder. cPanel forvandler dig til værten, ikke til kunden.
 • Gratis manuskripter. Når du tilmelder dig JustHost, får du et helt scriptbibliotek, og det er helt gratis. Ved hjælp af SimpleScripts kan du installere et hvilket som helst af de førende scripts, herunder Joomla, osCommerce, phpBB og det populære WordPress. Dette er et godt værktøj og en stor værdi.
 • De har en pengene-tilbage-garanti. Hvis du beslutter at prøve JustHost, er der virkelig meget ringe risiko involveret. Hver enkelt af deres hosting-planer inkluderer en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så længe du annullerer inden de første 30 dage er gået, får du din fulde købspris tilbagebetalt. Hvis du annullerer din konto efter de 30 dage, får du en refusion, der er beregnet, baseret på hvor lang tid du har tilbage på din kontrakt. Alle refusioner inkluderer ikke alle betalte registrerings- og installationsgebyrer, men du beholder de domænenavne, du måtte have registreret, mens du bruger JustHost. Der er meget lille risiko for at prøve JustHost-tjenester, men mange store belønninger.
Afsluttende tanker

Hvis du leder efter en billig indstilling til en webhostetjeneste, skal du bestemt tage et godt kig på JustHost.  Dette webhostingsfirma har nogle temmelig basale tjenester, men de imødekommer behovene hos de fleste gennemsnitlige brugere.

Kundesupport er temmelig godt, men utilgængeligheden af ​​Windows-hosting er et problem.

Alt er grundlæggende her, så avancerede brugere er nødt til at fortsætte med at handle, og enhver erhvervskunde ønsker at undgå denne service, da de ikke garanterer oppetid. Mens vi læste kundevurderinger online, bemærkede vi, at de næsten alle var ekstremt negative, idet vi bemærkede alvorlige problemer, store driftsstop og problemer med at nå kundeservice.

Disse mange dårlige anmeldelser indikerer nogle alvorlige problemer, så vores råd er at være forsigtig, hvis du vælger denne service. For gennemsnitlige brugere, der ønsker en billig kontrakt og handler med prisen, JustHost kan være den perfekte webhostetjeneste for dig. For forretnings- og e-handelswebsteder er dette et klart nej.

Mere på JustHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map