JustHost-recensioner maj 2020: Prissättning, planer, drifttid och statistik

Contents

Vad är JustHost?

JustHost är en webbhotellleverantör som erbjuder Linux-baserade delade webbhotelltjänster. JustHost grundades 2002 i Glendale, Kalifornien och förvärvades av Endurance International Group 2012.


Hur bra är JustHost Hosting?

JustHost erbjuder relativt standard delade värdpaket till ett ganska konkurrenskraftigt pris. Det är inte mycket som skiljer dem från andra EIG-förvärvade företag, utan de demonstrerar många av de berättigade tecknen på detta förvärv. Även om du kan frestas av attraktiva introduktionspriser och registreringsfunktioner, är den faktiska levererade tjänsten i bästa fall medioker. JustHost ligger väsentligt efter sina konkurrenter i hastighet, drifttid och kundservice. Se officiell webbplats

Just Host Hosting Review: Worth a Shot?

Just Host – kanske har du en vän som använder dem och så trodde du att de var värda ett försök.

Eller så har du varit värd hos dem sedan de började 2002 och du undrar om de fortfarande är bra.

Om du tittar på webben är recensionerna av Just Host inte för trevliga.

Vi kommer att ge dig vår åsikt och låta dig bestämma dig.

Just Hosts delade värdpaket verkar vara ett starkt fall för ditt företag: konkurrenskraftigt prissatta, en tydlig och prisvärd väg att skala upp, gott om lagringsutrymme och flera andra godsaker att starta upp.

Kvaliteten på den levererade tjänsten är emellertid helt otydlig. Med långsamma sidhastighetshastigheter, under genomsnittlig drifttid och frustrerande kundservicepraxis, rekommenderar vi att du fortsätter Just Host. För ungefär samma pris kan du få liknande paket med bättre service med SiteGround eller Bluehost (ett annat EIG-varumärke).

De bästa funktionerna i Just Host Hosting

Just Host erbjuder bara några attraktiva funktioner som gör dem värda att ta hänsyn till. Här är några skäl till varför de kan ha fångat ditt öga.

1) Konkurrenskraftiga paket i termer av rymden

Med sin mest grundläggande plan erbjuder Just Host 100 MB lagringsutrymme, 100 e-postadresser, säkerhetskopior och ett gratis domännamn och obegränsad månatlig dataöverföring. Detta är ett ganska konkurrenskraftigt paket för baspriset $ 3,50 / månad. Det finns också en tydlig väg att skala upp med Just Hosting, eftersom obegränsade domäner kan värdas med dem för bara en extra $ 1,50 / månad. Det är lätt att se hur någon kan vara intresserad av Just Host baserat på priset per erbjudna utrymme.

2) Omedelbar registrering

En omedelbar återförsäljare för många kunder, särskilt internationella, är en oöverkomligt lång registrering. Vissa värdar kräver att din identifiering är verifierad, och många kräver att du ringer dem under arbetstid för att slutföra din verifiering. För alla som bor utanför staterna, eller till och med bara i en annan tidszon, är navigeringen av samtalstider bara ett enda krångel som vi alla tycker att branschen borde ha vuxit ut nu. För bara värdens kredit tillhandahåller de din server direkt. Deras anmälningsprocess är enkel och din webbplats kommer att vara redo att gå direkt direkt efter registreringen.

3) Gratis domännamn

Vi gillar ett gratis domännamn lika mycket som någon annan. Och säker på att om du bara är värd hos dem under ett år så sparar det dig 10 $.

Men det är inte något som kommer att försegla affären, bara något trevligt att ha

4) 30 dagars pengarna tillbaka-garanti

Vi gillar det här, och det är ett tecken på en stor värd. Om de är villiga att ge dig full återbetalning inom 30 dagar är de värda din tid. De är villiga att spendera tid och pengar för att göra dig lycklig, så detta är ett bestämt plus som en lurvig värd inte skulle göra

5) Med stöd av ett stort företag

Detta är både en proffs och en nackdel. De köptes av EIG redan 2012, vilket är bra av säkerhetsskäl. Du vet att de inte kommer att låta allt smälta till marken och sälja ditt kreditkort till hackare. På det allra värsta kommer de att få dig att flytta till Bluehost. Nackdelen är att de är ett stort företag. Du kan få långsamma väntetider, subpar-stöd och allmänna tråkiga funktioner hos ett stort företag.

6) Appintegration och freebies

Om det finns något att säga till förmån för att välja en företagsägd webbhotell, är det att det finns definitiva förmåner att ha i form av enkel integration med andra företag, som Google. Just Host fungerar sömlöst med alla vanliga Google-tillägg, samt 100 andra open source-plattformar. Just Host kommer också att kasta in reklamkrediter för Google och Bing, vilket är en trevlig bonus för en ny webbplats som vill experimentera med AdWords och SEO.

 

Nackdelarna med Just Host Hosting

Även om det verkligen finns några saker som Just Host gör ett trevligt jobb på, är vår ståndpunkt att det finns långt till många platser där de kommer till kort. Om hastighet, drifttid och kundservice är viktiga för dig, och de är för de flesta, bör du ge Just Host ett hårt pass. Här är mer om dessa brister, liksom några andra frågor vi tar med deras tjänster:

1) Under branschgenomsnittet i drifttid

Just Host’s drifttid för 2015-2016 uppgick till 99,89%. För en lekman kan det verka som ett ganska bra medelvärde. Men om du gör matematiken, betyder det nästan 100 timmars driftstopp per år. Dessutom är detta ett betydande sätt bakom branschgenomsnittet på 99,96% drifttid. Om din webbplats tjänar pengar, kostar varje timme av driftstopp dig pengar – detta är något som bör övervägas noga innan du väljer Just Host som din webbhotellleverantör.

2) Under branschgenomsnittet i hastighet

Sidbelastningstider är oerhört viktiga för både din sökmotorrangering och din totala användarupplevelse. Användare är inte bara benägna att studsa från din webbplats om det tar för lång tid att ladda, utan Google kommer också att pressa din webbplats längre ner i sökresultaten om de tycker att din webbplats är för långsam. Det är därför det inte är någon liten motståndare att Just Värdas genomsnittliga sidbelastningstid är mellan 30-40% långsammare än branschgenomsnittet. Med en sidhastighet på cirka 950ms ligger de betydligt bakom andra prisvärda värdar. A2 Hosting, den snabbaste värden som vi hittills har granskat, laddar sidor på 210 ms. Ett annat EIG-ägt företag med en liknande kostnad, A Small Orange, laddar sidor på cirka 520 mil.

3) Långsam kundsupport med Upsells to Boot

En snabb granskning av kundrecensioner av Just Hosts kundservice talar volymer. Som ofta är fallet med EIG-företag börjar klagomålsrelaterade klagomål ta sig strax efter förvärvet. Just Host är inget undantag i fråga. Du kan förvänta dig att vänta 10-20 minuter för att få anslutning till kundservice, antingen via telefon eller direktchatt. När du gör det kan deras representanter inte riktigt träffa dig där du är; får du ofta länkar till deras vanliga frågor eller rekommendationer för grundläggande felsökning som du redan har provat. Dessutom kommer du att stöta på försäljningar vid varje tur. Även om uppsäljningar inte är det värsta ett företag kan göra mot sina kunder, är denna praxis fruktansvärt frustrerande när du bara försöker fixa ett problem.

4) Server-säkerhetskopior garanteras inte

Just Host listar varje vecka backup av en server som en av de tjänster de erbjuder, något som många av deras konkurrenter gör också, om inte oftare. Läs dock det finstilta så ser du att dessa säkerhetskopior inte garanteras. Inte väldigt lugnande, eller hur? Det är uppenbart att säkerheten för dina uppgifter inte helt litar på Just Host, så om du bör välja dem som din tjänsteleverantör, se till att du utför manuella säkerhetskopior.

5) Ingen VPS

Många värdleverantörer erbjuder ett VPS-alternativ som en uppgradering från en delad värdplan. Kort för Virtual Private Server, det betyder att du hyr en dedikerad del av utrymmet från en server. Just Host har inte det här alternativet. Just Host erbjuder inte heller molnhotellternativ. Medan deras delade värdplaner skalar på ett förutsägbart och användbart sätt, är Just Host inte företaget att välja om du planerar att skala ditt företag med VPS.

6) Ingen Catchall-e-post

En av de viktigaste funktionerna som Just Host saknar är en catchall-e-postfunktion. Även om Just Host erbjuder ett obegränsat antal domäner, kan detta catchall-e-postmeddelande göra det så att du missar några viktiga e-post.

Slutsats:

Det priset på 3,45 dollar / månad som lockade dig till Just Host i första hand kommer med en stor fångst: du får bara det priset om du är villig att köpa deras tjänster i tre år. Speciellt med tanke på att deras pengar-tillbaka-garanti är endast tillgängligt under de första 30 dagarna av tjänsten, det är en mycket stor del av pengar som du ombeds att betala direkt. Även om många skulle gärna betala på förhand för rätt tjänst, alla saker som beaktas, gör Just Host inte det mest övertygande fallet för varför du ska binda dig själv till dem under så lång tid. Om du ska välja ett företag som ägs av företag, rekommenderar vi istället GoDaddy eller HostGator, där affärsmodellerna är mogenare.

Visa fler funktioner JustHost Recensioner 2.7 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (1 omröstning) Fördelar

 1. Snabbinställning
 2. Rensa väg till skala med delad värd
 3. Konkurrenskraftiga rymdbjudanden
 4. Gratis domän

Nackdelar

 1. Ingen VPS
 2. Ingen Catchall-e-post
 3. Säkerhetskopior garanteras inte
 4. Kundtjänst är Lackluster
 5. Under genomsnittlig hastighet och drifttid

Support2Speed2Features3Value4Transparency2.5

JustHost-frågor och svar

Med så många webbhotellalternativ tillgängliga, hur vet du vilken tjänst som är rätt för din webbplats eller webbplatser? Vi vet att det kan vara ett svårt beslut, så det är därför vi gör det mesta av forskningen åt dig. Har du funderat på att använda Justhost för dina webbhotell behov? I så fall är du på rätt plats. I den här artikeln börjar vi med en omfattande avsnitt om vanliga frågor (FAQ) som innehåller information om de vanligaste problem som människor har. Sedan täcker vi varför du väljer Justhost kan vara ett bra val för dig. Låt oss börja:

Erbjuder JustHost Linux- eller Windows-värd?

Deras webbhotelltjänster är endast Linux och inkluderar inte Windows-värd.

Kommer JustHost att försöka höja mitt månadspris när det är dags att förnya mitt kontrakt?

När du skriver under dina första användarvillkor får du rabatt. Därefter debiteras du varje gång du förnyar det ordinarie priset för din serviceplan.

Inkluderar JustHost-planerna en gratis domän?

Ja, alla JustHosts planer inkluderar en enda gratis domännamnregistrering. Om du har en delad plan är det bara gratis i ett år.

Om jag har någon stillestånd, kommer JustHost att ge mig återbetalning?

Nej. JustHost-webbtjänster har inga garantier för drifttid, så du får inte tillbaka något för drifttid.

Har JustHost en pengar-tillbaka-garanti?

Ja, om du väljer att avbryta din tjänst inom 30 dagar kan du få en full återbetalning av kostnaden för din plan. Efter 30-dagarsperioden beräknas återbetalningar för den del av månadstjänsten som inte använts. Du kan debiteras för dina domännamn om du säger upp ditt avtal.

Erbjuder JustHost värdplaner för Virtual Private Server (VPS)?

Ja, det gör de absolut. De erbjuder fyra olika val av VPS-värd så att du kan välja det du behöver.

Har JustHost kundsupport ett telefonnummer där jag kan nå dem?

Ja, deras kundsupport är tillgänglig för dig via livechatt och telefon 24/7.

Vilka programmeringsspråk stöder JustHost?

JustHost stöder alla språk som körs på Linux-servrar, inklusive PHP, Python, Perl och Ruby on Rails.

Finns det några återförsäljaralternativ om jag väljer JustHost?

Nej, de erbjuder inga återförsäljarplaner.

Kommer JustHost att hjälpa mig att överföra min befintliga webbplats till deras servrar?

Nej, de kommer inte. JustHost erbjuder inte någon form av webbplatsöverföringstjänster.

Kan jag ha mer än en webbplats på mitt konto samtidigt?

Naturligtvis innehåller alla JustHost-plan obegränsade domännamn, så att du kan ha så många webbplatser som du vill.

Finns det en kontrollpanel som ingår i JustHost-planen?

Ja, du får cPanel-programvara med alla värdplaner.

Vilka betalningsmetoder accepterar JustHost för att göra mina månatliga eller årliga betalningar?

De accepterar check, postanvisning, Discover, American Express, Visa, MasterCard och PayPal för eventuella regelbundna betalningar för service.

Kan jag skapa mitt webbhotellkonto för att göra månatliga betalningar?

Ja, du kan betala för dina webbhotelltjänster i alla faktureringscykler du väljer: varje vecka, varje månad eller årligen. Kom bara ihåg att om du väljer att avbryta, beräknas återbetalningen för den återstående löptiden för din faktureringscykel.

Erbjuder JustHost någon form av säkerhetskopieringstjänster?

Nej. Även om de kan välja att säkerhetskopiera dina webbplatser efter eget gottfinnande, garanterar de inte någon form av säkerhetskopieringstjänst. Du ansvarar för dina egna säkerhetskopior utanför webbplatsen.

Få studenter, skolor eller ideella organisationer rabatt för att använda JustHost-tjänster?

Studenter vid deltagande universitet kan vara berättigade till rabatterade priser för att använda JustHost för sina webbhotelltjänster.

Vilken JustHost-plan är den bästa för streaming av video?

Alla JustHost-planer är lika bra på att strömma ljud och video av hög kvalitet.

Var ligger JustHost-webbhotelltjänsten?

JustHost har ett datacenter i Chicago, Illinois med över 2 000 servrar och fyra tekniker på plats hela tiden.

Har JustHost en blogg och är de på Twitter?

De har en blogg, men det sista inlägget var för länge sedan. Den sista Twitter-posten var ännu längre tillbaka än blogginlägget, så de är inte aktiva på någon av dem.

Kan jag använda WordPress på JustHosts tjänst?

Såklart du kan. WordPress stöds fullt ut med hjälp av denna webbhotelltjänst.

Varför du ska välja JustHost
 • När du registrerar dig för JustHost-tjänster får du en gratis registrering av domännamn. Eller om du väljer kan du överföra ett domännamn istället.
 • Du kan vara värd för så många domäner du vill från din server. När du registrerar dig för JustHost får du fördelen att kunna hantera alla dina webbplatser från en kontrollpanel. Har så många eller så få webbplatser som du behöver, för det finns ingen gräns.
 • Du får bra drifttid. Även om driftstid inte garanteras hos JustHost, är de verksamma för att ge dig en pålitlig och säker värdplattform. Deras servrar har alla quad-processorteknologi och power-backup levereras av generatorer. Datacentret övervakas hela tiden, så alla problem kan hanteras nästan omedelbart.
 • Kundsupport som alltid finns tillgängligt. Med denna webbhotelltjänst kan du förvänta dig att lösa problem snabbt och enkelt eftersom de alltid har tekniker tillgängliga. Du kan kontakta dem på tre enkla metoder: e-post, chat och telefon. Alla tre kanaler kan användas dygnet runt för din bekvämlighet.
 • Det är överkomligt och det är obegränsat. Eftersom upptid inte garanteras hos JustHost kan de erbjuda dig bättre priser än några av de mer kända webbhotelltjänsterna. Vad de ger dig här är en prisvärd tjänst med obegränsat allt. Obegränsad domänvärd, obegränsad e-postkonton, obegränsad webbplatsöverföring och obegränsat lagringsutrymme. Du får mer och du betalar mindre, men du kan uppleva driftstopp.
 • Du kan integrera med kontrollpanelen. Du får cPanel-mjukvara med ditt JustHost-kontrakt, som gör att du kan ställa in dina webbplatser som du vill och marknadsföra dem mycket mer effektivt. Du kan använda reklamverktyg, installera applikationer och till och med använda malldesign för att göra dig till en mycket bättre webbplatshanterare.
 • Det är enkelt. Till skillnad från andra webbhotellföretag försöker JustHost att hålla allt så enkelt som möjligt så att det inte finns någon förvirring. Allt från att registrera sig till att använda programvaran på kontrollpanelen är allt inställt för att göra det enkelt. Hela processen är utformad för att göra ditt liv enklare, inte mer komplicerat.
 • Du får cPanel. Denna gränssnittsprogramvara för kontrollpanelen är en prisvinnare av en anledning. Det är mycket användarvänligt så att du kan hantera alla aspekter av ditt värdkonto, så att du kan ställa in e-postmeddelanden, domännamn, använda databasinformation och få åtkomst till statistik för alla dina webbplatser. cPanel förvandlar dig till värden, inte till kunden.
 • Gratis skript. När du registrerar dig för JustHost får du ett helt skriptbibliotek och det är helt gratis. Med hjälp av SimpleScripts kan du installera vilket som helst av de ledande skripten, inklusive Joomla, osCommerce, phpBB och det populära WordPress. Detta är ett bra verktyg och ett stort värde.
 • De har en pengarna tillbaka-garanti. Om du bestämmer dig för att prova JustHost är det egentligen väldigt liten risk involverat. Var och en av deras värdplaner inkluderar en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, så länge du avbokar innan de första 30 dagarna har gått, får du tillbaka ditt fulla köpeskillingspris. Om du avbryter ditt konto efter de 30 dagarna får du en återbetalning som är förhållandevis baserad på hur mycket tid du har kvar på ditt kontrakt. Alla återbetalningar exkluderar betalade registrerings- och installationsavgifter, men du måste behålla alla domännamn du kanske har registrerat när du använder JustHost. Det finns väldigt liten risk att prova JustHost-tjänster, men många stora belöningar.
Slutgiltiga tankar

Om du letar efter ett billigt alternativ för en webbhotelltjänst bör du definitivt ta en titt på Justhost.  Detta webbhotell har några ganska grundläggande tjänster, men de uppfyller behoven hos de flesta genomsnittliga användare.

Kundtjänst är ganska bra, men att Windows hosting inte är tillgängligt är ett problem.

Allt är grundläggande här, så avancerade användare måste fortsätta handla och alla företagskunder vill undvika den här tjänsten eftersom de inte garanterar drifttid. När vi läste kundrecensioner online märkte vi att de nästan alla var extremt negativa och noterade allvarliga problem, stora driftsstopp och problem med att nå kundtjänst.

Dessa många dåliga recensioner tyder på några allvarliga problem, så vårt råd är att vara försiktig om du väljer den här tjänsten. För genomsnittliga användare som vill ha ett billigt kontrakt och handlar på pris, Justhost kan vara den perfekta webbhotelltjänsten för dig. För affärs- och e-handelswebbplatser är detta ett bestämt nej.

Mer på JustHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map