Media Temple-anmeldelser Mai 2020 – Verdt det?

Hvor bra er Media Temple Hosting?


Se offisielle tempelanmeldelser om medietempel 3.8 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (0 stemmer) Fordeler

 1. Oppetidsgaranti
 2. Pengene tilbake-garanti
 3. E-postfleksibilitet

Ulemper

 1. Ingen Windows-basert hosting
 2. Mangel på verktøy for bygging av nettsteder
 3. Problem med svartid

Support4Speed4Features4Value3.5Transparency3.5

Vår offisielle MediaTemple Hosting-anmeldelse

MediaTemple-hosting har eksistert siden 1998. Siden den gang har de tjent seg over 125 000 kunder og vert over 1,5 millioner nettsteder, inkludert noen bigwig-selskaper som Starbucks og Toyota.

De er litt dyrere enn noen av webhotellbedriftene der ute, men for mange mennesker er de verdt pengene. Det mest populære alternativet folk vanligvis går etter når det gjelder webhotell, er det delte hostingalternativet. MediaTemple tilbyr bare ett delt vertsalternativ som starter på $ 20 per måned. Velger du imidlertid årsplanen, kan du regne med å betale bare $ 16,57 per måned.

De beste funksjonene ved MediaTemple Hosting

1) Oppetidsgaranti

MediaTemples oppetidsgaranti overgår alle forventninger. De garanterer at nettstedet ditt vil være opp 99.9999 prosent av tiden. Hvis nettstedet ditt noen gang er nede – uansett årsak – tilbyr de rabatt på den månedlige avgiften. For hvert 20. minutt som nettstedet ditt er nede, tilbyr de 20 prosent rabatt. Som base er dette et selskap som tar ansvar for sine handlinger. De lover at hvis de ikke kan holde nettstedet ditt oppdatert, vil de kompensere deg. Bedrifter har en dårlig vane å gjøre feil og ikke eie opp til dem. Alle gjør feil – også selskaper. Denne typen samfunnsansvar er ikke noe bare noen vil tilby deg.

2) Supportalternativer

Høydepunktet til ethvert webhotellfirma er støtte. De fleste i verden er ikke tekniske geeks. Faktisk er de fleste som ender med å være kunder hos webhotellfirmaer bedriftseiere. Når det er sagt, trenger selskaper å støtte dem. Hvis de ikke gjør det, vil bedriftseiere gjøre hva enhver forretningsinnstilt person vil gjøre – de vil gå videre til noen som vil gi dem ordentlig støtte.

MediaTemple kan skryte av en KB (kunnskapsbase) database, en brukervennlig wiki og til og med live systemstatusfeeds. Firmabloggen deres oppdateres regelmessig, og deres supportteam er USA-basert – som du kan kontakte via e-post, telefon og et billettsystem med løfte om å svare innen 24 timer.

3) Fleksibilitet via e-post

E-post overgår raskt populariteten til sneglepost, og den lar forbrukerne spare papir og redusere sitt karbonavtrykk. Med media-templet har du muligheten til å opprette mange e-postkontoer for best mulig å administrere kommunikasjonen på nettstedet ditt. Hver delte hostingplan har både Google Apps for Work-e-postadresser og 1000 adresser.

4) Avbestillingsregler

MediaTemple tilbyr en standard 30-dagers pengene-tilbake-garanti for de fleste av planene deres. Imidlertid tilbyr deres dedikerte serverplaner bare en syv-dagers pengene tilbake-garanti. Disse typer garantier er alltid et pluss. De ser imidlertid ut til å være begrensede. 30-dagers pengene-tilbake-garantien gjelder bare vertsgebyr. Det gjelder ikke andre tjenester som registreringsavgift for domenenavn.

5) Perfekt for videresalg

MediaTemple tilbyr et tilknyttet program. Det er flott for å skaffe nye kunder, men det som gjør MediaTemplegreat er at de tilbyr deg muligheten til å videreselge vertsområdet ditt. Med andre ord, hvis du ville gå til cloud computing, gir MediaTemple en måte. Den laveste prisen på deres dedikerte serverplaner starter rundt $ 2000 per måned. Imidlertid, hvis du skulle selge det meste av denne plassen, kan du tjene pengene dine med fortjeneste. Omsalg av serverplass er ikke bare kjent av MediaTemple, men blir forfektet av dem.

Ulemper ved MediaTemple Hosting

1) Rask responstid

Det ble gjort en studie for ikke så lenge siden som listet opp flere av tingene som kan gjøre for en elendig kundeserviceopplevelse – lange responstider var nær toppen av listen. Faktisk mister selskaper som pleier å ta for lang tid å svare ofte kunder på denne måten.

MediaTemple garanterer en 24-timers responstid for de fleste henvendelser. Vår erfaring sier at de vil svare på mindre enn 12 timer. For mange mennesker er dette perfekt. MediaTemple er imidlertid ideell for større selskaper. Hvis jeg var medlem av et av disse større selskapene, og jeg trengte støtte, ville jeg forvente støtte mye raskere enn det. I det minste, hvis jeg betaler premiumpriser, forventer jeg premium support.

2) Ingen Windows-baserte hostingalternativer

MediaTemple tilbyr bare Linux-baserte hostingalternativer. For mange mennesker er dette gode nyheter. De ser Linux som et kraftigere operativsystem som kan tilpasses deres behov. MediaTemple ser imidlertid ut til å glemme at Microsoft fremdeles eier 90 prosent av markedsandelen til operativsystemet med Windows. De fleste bruker fortsatt Windows – til tross for klagene – og det ville være flott om MediaTemple tilbød Windows-baserte hostingalternativer.

3) Standard freebies er ikke gratis

Mange webhotellfirmaer tilbyr et standard sett med freebies. Dette inkluderer en handlekurv, bloggprogramvare og i noen tilfeller Google AdSense-kreditt. MediaTemple tilbyr ingen av disse gratis. De er mer enn kompatible med alle disse – men det forventes det. Mange av standard freebies er “kroker” for å svinge en kunde i sin retning. Hvis MediaTemple begynte å tilby de vanlige freebies, kan de oppleve et lite løft i kundebasen.

4) Trenger mer nettstedbyggingsverktøy

Det er avgjørende å ha alle tilgjengelige verktøy for å tilpasse nettstedet ditt for å gjøre det unikt. Noen kunder føler at disse verktøyene er begrenset når det gjelder Media Temple.

Noen avdekket funksjoner kan være irriterende
Kunder har klaget på at noen av funksjonene som brukes, som automatisk brukes, er mer irriterende enn til hjelp.

Bunnlinjen:

Ikke for nybegynneren. Hvis du leter etter et enkelt webhotellfirma for en personlig blogg, er det bedre der ute. Men hvis du leter etter en kraftig dedikert server med garantert oppetid fordi du har en virksomhet å drive, MediaTemple har ryggen.

Se offisiell side

Media Temple Q&EN

Når du ønsker å finne den perfekte verten for nettstedet ditt, kan det føles som en overveldende oppgave å finne den med funksjonene og fordelene du ønsker, mens du fremdeles får et prispoeng du har råd til. Med millioner å velge mellom i hele verden, ser det ut til å være uendelige alternativer. Selv om vi ikke kan gjennomgå dem alle, bestemte vi oss for å gi deg fakta om de største aktørene, som Media Temple, et selskap i California med lang historie og godt omdømme.

Når startet Media Temple?

Demian Sellfors lanserte Intergress Technologies som en digital forretningsleverandør i 1998, og for det neste året var selskapet fokusert på å tilby kvalitetstjenester til sine kunder – inkludert Media Temple. I 1999 fusjonerte selskapene, og holdt Media Media-navnet. Sellfors ble administrerende direktør og grunnla det populære webhotellfirmaet. Selskapet, som ligger i Los Angeles, vokste raskt og lanserte flere forskjellige programmer som forbedret tjenesten og funksjonene den ga.

I 2006 opprettet Media Temple Grid, en offentlig skybasert tjeneste som administrerer nettsteder på tvers av mange forskjellige grupperte servere, i stedet for en enkelt server. I august 2013 oppdaterte de denne funksjonen.

I juni 2013 lanserte Media Temple CloudTech, som gir kundene førsteklasses tjenester døgnet rundt fra dyktige ingeniører, oppdaterte sin virtuelle private serververtsplattform og begynte å tilby LiveChat for sanntids samhandling med kundene. Selskapet ble valgt av Wall Street Journal for å granske et myndighetsnettsted. All anerkjennelse og vekst som Media Temple opplevde førte til at den eventuelt ble kjøpt opp av GoDaddy, et av de største webhotellfirmaene, i 2013.

Hva står Media Temple for?

Media Temple uttaler at mens de har opplevd stor vekst de siste 18 årene, har “en ting aldri endret seg: [deres] engasjement for [deres] kunders suksess.” Det er de som er drivkraften bak produktene deres.

Det må ha en viss innvirkning, ettersom de nå er vertskap for mer enn 1,5 millioner nettsteder spredt over mer enn 100 forskjellige land, og ser mer enn 125 000 enkeltpersoner og selskaper som bruker deres hosting-, WordPress-, Cloud- og andre servere..

Selskapet lister opp fire nøkler til suksessen på nettstedet deres:

 • Service
 • Produkter
 • Verdi
 • Innovasjon

Media Temple er stolt av å gi kundene mer for pengene sine, og merker at selv om de kan koste noen “flere dollar”, er pengene brukt det for raskere maskinvare, smartere programvare og støtte av høy kvalitet. De jobber også med innovatører over hele verden for å lage nye og spennende produkter og tjenester, sammen med partnerskap, som arbeidet med å lage Helix, den første OpenStack-drevne private Cloud-tjenesten med Dell og MorphLabs.

Tilbyr Media Temple delt hosting?

Media Temple opprettet en egen delt hostingstruktur med utgivelsen av Grid i 2006. Den unike gruppert arkitekturen ble designet for å gi kundene mer pålitelige og raskere hostingalternativer som tilbys av andre i bransjen. Visse funksjoner er standard i hver plan.

 • SSD-lagring
 • Beskyttelse mot DDoS og andre inntrengninger
 • 30-dagers sikkerhetskopiering og restaurering av filer
 • 1000 e-postbokser
 • Administrerte apper, som WordPress, Drupal eller ZenCart
 • Brukervennlig kontrollpanel

De tilbyr tre separate delte hostingplaner; betaler du den årlige kostnaden, får du to gratis måneder.

Personlig ($ 20 / måned): 100 nettsteder med 100 databaser, 20 GB SSD-lagring, 1 TB skalerbar båndbredde og 2000 GPU, eller Grid Performance Unit, som måler alle treff eller forespørsler som gis til en Grid-tjeneste.

Pro ($ 30 / måned): 500 nettsteder, 500 databaser, 100 GB SSD-lagring, 2 TB skalerbar båndbredde, 2000 GPU, global CDN for ett nettsted, og malware gjenkjenning og fjerning av ett nettsted.

Byrå ($ 120 / måned for de første tre månedene; $ 150 / måned vanlig pris): 2500 nettsteder, 2500 databaser, 500 GB SSD-lagring, 5 TB skalerbar båndbredde og 4000 GPU. Du får også global CDN, gjenkjenning og fjerning av skadelig programvare og brannmur for webapplikasjoner for fem nettsteder, sammen med ett domeneregistrering og et SSL-sertifikat for ett nettsted.

Hvordan er Media Temple sin VPS-hosting strukturert?

Media Temple garanterer en oppetid på 99.999 prosent for VPS-hosting, noe som betyr at nettstedet ditt vil være mindre enn ett minutt hver måned. De blir vert på SSD-servere, som viser seg å være de raskeste alternativene, og gir kundene fleksibilitet til å velge mellom administrerte eller selvstyrte servere.

Self-Managed:

Hver plan inkluderer full SSH- og root-tilgang, øyeblikkelig klargjøring, og et valg mellom følgende operativsystemer: ubuntu, debian, fedora og CentOS.

 • Selvstyrt VPS starter på nivå 1 $ 30 per måned for 2 GB RAM, 20 GB lagringsplass og 2 TB båndbredde.
 • Hopp til nivå 2 på $ 50 per måned for 4 GB RAM, 40 GB lagringsplass og 3 TB båndbredde.

Toppplanene gir deg 20 prosent rabatt de tre første månedene.

 • Nivå 3 koster $ 80 per måned for de tre første før de når den ordinære prisen på $ 100 per måned. Du får 8 GB RAM, 80 GB lagring og 5 TB båndbredde.
 • Nivå 4 ($ 200 / måned for de første tre månedene, og $ 250 / måneden etter det): 16 GB RAM, 160 GB lagring og 6 TB båndbredde.
 • Nivå 5 ($ 400 / måned første tre måneder; $ 500 / måned etter det): 32 GB RAM, 250 GB lagring, 7 TB båndbredde.
 • Nivå 6 (800 / måned første tre måneder; $ 1000 / måned etter det): 64 GB RAM, 500 GB lagring og 8 TB båndbredde.

Fullt administrert VPS

Med den samme 99.999 prosent oppetidsgarantien, Plesk Onyx eller cPanel og WHM 11.5 kontrollpanel, daglige sikkerhetskopieringer, migrering av nettsteder og oppsett, og en rekke forskjellige funksjoner, starter deres administrerte VPS på $ 249 per måned. Den skalerbare prissettingen lar deg mellom 2 og 128 GB minne, 30 GB og 1 TB lagringsplass og mellom 2 og 10 TB båndbredde.

Kan jeg få dedikert hosting fra Media Temple?

Tre forskjellige dedikerte serverplaner med en leietaker inkluderer en rekke tjenester, som tillater ubegrenset domenervering, 10 TB månedlig båndbredde, 128 GB DDR3, bufret RAM, flerkjernede Intel Xeon-prosessorer, 1 TB SSD-lagring og batteri- og blits- støttet skrivebuffer. Programvare leveres forhåndsinstallert på alle tre planer basert på kundenes behov.

 • Selvstyrt starter på $ 2000 / måned, med administrasjon av kommandolinjeserver, full root-tilgang og ingen administrerte tjenester.
 • Administrerte dedikerte servere starter på $ 2500 per måned. Du kan få root-tilgang på forespørsel, et brukervennlig kontrollpanel og administrasjon av følgende områder: grunnleggende ytelse, daglige sikkerhetskopieringer, OS- og appoppdateringer, skanning etter sikkerhet og malware, og fjerning om nødvendig
 • Fullt administrerte dedikerte servere koster $ 2.699 per måned. Systemadministrasjon og rottilgang administreres av SysAdmin, og du får prioriterte svar 24/7. Alle aspekter av hosting er administrert av Media Temple.
Er Cloud vertskap for en tjeneste som tilbys av Media Temple?

Som Amazon WebService-partner vil Media Temple hjelpe deg med å flytte og bygge ditt nettsted, som vil bli fullstendig administrert av SysAdmin og DevOps. Planene starter på 499 dollar per måned, og inkluderer 24/7 SysAdmin-sertifisert støtte. En gratis konsultasjon vil hjelpe representantene deres å lære mer om prosjektet ditt og velge det beste alternativet for dine Cloud hosting behov.

De tilbyr også spesialisert WordPress-hosting på Amazon Cloud, med en unik arkitektur som inkluderer flere lag med overflødighet som sikrer 100 prosent oppetid. Redundante web-, database- og filservere er spredt over flere datasentre. Skalering skjer på få minutter, nettstedet ditt er ekstremt sikkert, og du jobber med en person hele tiden for å sikre at nettstedet ditt alltid er slik du vil. De tilbyr to separate WordPress-planer, hver med fem nettsteder, trafikkbasert skalering og en rekke tilleggsfunksjoner. Planene starter på $ 2500 hver måned.

Hvilke andre funksjoner tilbyr Media Temple sine kunder?

Media Temple jobber med en rekke forskjellige plattformer, for eksempel Magento, for e-handel, sammen med mer enn 20 andre administrerte applikasjoner. Du kan kjøpe SSL-sertifikater for nettstedet ditt hvis du ikke kjøper en av de delte planene som inneholder sertifikatet.

Delte planer inkluderer CloudFlare, som er inkludert som en del av Grid-infrastrukturen. Hastigheten og påliteligheten til CloudFlare, sammen med det ekstra beskyttelsesnivået, vil holde nettstedet ditt sikkert.

Hvordan er Media Tempel kundesupport?

Media Temple er stolt av kundeservicen sin, og de er ekstremt raske, kunnskapsrike og responsive. Det er viktig å huske at nettprat og telefonsupport kun er for salgsspørsmål. Teknisk support er begrenset til meldinger gjennom kontosenteret, men representantene svarer raskt med solide svar. De tilbyr kundeservice på Twitter og e-post, i tillegg.

Du kan også bruke deres database med spørsmål og informasjon, og kan installere SideKick, en WordPress-plugin som gir deg forskjellige alternativer for å motta gjennomganger for vanlige spørsmål.

For en ekstra avgift kan du oppgradere støtten din, og du vil samarbeide med sertifiserte ingeniører.

Hvor er Media Temple datasentre, og hvor sikre er de?

Media Temple har to svært sikre datasentre. Den første, som ble fullført i 2007, er VA-IDC4, som ligger i Ashburn, VA. Den fleksible designen inkluderer bedre kraft og kjølekapasitet, og hvert av de 20 datarommene fungerer uavhengig av hverandre.

Den andre, EL-IDC3, ligger i El Segundo, CA. Det oppfyller Tier IV-spesifikasjoner, gir rom for vekst og gir et enda mer dyptgående sikkerhetsnivå.

Hvordan er oppetiden deres?

Media Temple garanterer oppetid for dedikerte servere, og de plasserer pengene dine der munnen er. De er ekstremt stabile, med veldig lite driftsstans – et godt tegn for nettstedet ditt. Nettsteder som er vert for nettet har ikke den samme garantien, og har en tendens til å ha mer driftsstans. De er fortsatt over gjennomsnittet på 99,9 prosent, men for $ 20 per måned kan det forventes en bedre oppetid.

Vil spesialistene deres hjelpe meg med å flytte nettstedet mitt?

Noen nettsteder inkluderer migrering av nettsteder, men for de som ikke gjør det, vil CloudTech-ingeniører flytte nettstedet ditt for $ 150 per nettsted. De vil flytte ethvert nettsted som er kompatibelt med produktene deres, og vil tilbakebetale pengene dine hvis de ikke kan flytte nettstedet ditt.

Har de gode sidehastigheter?

Media Temple bemerker at nettet gjør nettsteder opp til seks ganger raskere; mange nåværende kunder er ikke nødvendigvis enige i den hastigheten, men gjør oppmerksom på at nettstedene for det meste er raskere enn de hadde vært med andre verter.

Garanterer de noen av deres tjenester?

Mens det er mange vertsfirmaer som tilbyr ekstremt lange pengene-tilbake-garantier, noen ganger når 97 dager, tilbyr Media Temple 30 dager, som er nok tid til å bestemme om verten er for deg.

Hva er ulempene med å velge Media Temple?

Kunden har funnet noen få ulemper med hosting hos Media Temple.

 • De tilbyr ikke Windows-baserte servere
 • Mens alle planene deres er dyrere enn mange av de mer populære vertsalternativene, har prisene for VPS og dedikerte serverplaner en betydelig større månedlig kostnad.
 • Flere verktøy for å bygge nettsteder vil være til stor fordel for kunder som er nye innen webdesign. Virb-alternativet deres, som har en ekstra kostnad, lar deg lage skarpe, mobil-responsive nettsteder. Imidlertid koster det imidlertid mer hver måned og har ikke de populære dra-og-slipp-temaene som blir mer populære.
 • Mange av alternativene deres er ideelle for de med erfaring og kunnskap om nettutvikling. enkeltpersoner eller selskaper uten dette kan oppleve at de har det vanskeligere i begynnelsen å lære seg å bruke Media Temple.
Hvorfor skulle jeg velge Media Temple?

Media Temple har en omfattende liste over hostingalternativer, med mange forskjellige muligheter til å skalere opp planene dine etter behov. De gir installasjon med ett klikk på flere webapper; det er et begrenset beløp på Grid-hostede planer, men dedikerte hostingkunder har et større alternativ. Deres kundeservicerepresentanter er erfarne, profesjonelle og høflige.

Media Temple er et ideelt vertsfirma for erfarne utviklere som ønsker banebrytende hosting av høy kvalitet og ikke er bekymret for budsjettet. For de som er nye i hosting eller med et stramt budsjett, kan prisene på Media Temple virke restriktive; evnen til å vokse og mulighetene på hver plan, kan imidlertid gjøre Media Temple til et godt førstevalg.

Mer om MediaTemple.net

Topp funksjoner

 • Rask støtte
 • Fornuftige priser
 • Massevis av funksjoner

Besøk offisiell hjemmeside

Topp 5 verter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting-anmeldelser (gamle)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map