Media Temple Recensioner Maj 2020 – Värt ditt tag?

Hur bra är Media Temple Hosting?


Se officiella webbplatser Media Temple Reviews 3.8 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (0 röster) Fördelar

 1. Uptime-garanti
 2. Pengar tillbaka garanti
 3. E-postflexibilitet

Nackdelar

 1. Ingen Windows-baserad hosting
 2. Brist på webbplatsverktyg
 3. Problem med svarstid

Support4Speed4Features4Value3.5Transparency3.5

Vår officiella MediaTemple-värdegranskning

MediaTemple-värd har funnits sedan 1998. Sedan dess har de tjänat sig över 125 000 kunder och varit värd för över 1,5 miljoner webbplatser, inklusive några bigwig-företag som Starbucks och Toyota.

De är lite dyrare än några av webbhotellföretagen där ute, men för många är de värda pengarna. Det mest populära alternativet som folk vanligtvis går efter när det gäller webbhotell är det delade värdalternativet. MediaTemple erbjuder bara ett delat värdalternativ från 20 USD per månad. Men om du väljer den årliga planen, förväntar dig att betala endast $ 16,57 per månad.

De bästa funktionerna i MediaTemple Hosting

1) Drifttidsgaranti

MediaTemples drifttidsgaranti överträffar alla förväntningar. De garanterar att din webbplats kommer att vara upp 99.9999 procent av tiden. Om din webbplats någonsin är nere – av någon anledning – erbjuder de en rabatt på din månadsavgift. För varje 20 minut som din webbplats är nere, erbjuder de 20 procent rabatt. Som bas är detta ett företag som tar ansvar för sina handlingar. De lovar att om de inte kan hålla din webbplats uppe kommer de att kompensera dig. Företag har en dålig vana att göra misstag och inte äga upp till dem. Alla gör misstag – även företag. Denna typ av företagsansvar är inte något bara någon kommer att erbjuda dig.

2) Supportalternativ

Toppnätet för alla webbhotellföretag är support. De flesta människor i världen är inte tekniska nördar. Faktum är att de flesta som är kunder hos webbhotellföretag är företagare. Med det sagt måste företag stödja dem. Om de inte gör det kommer företagets ägare att göra vad alla affärsinriktade personer kommer att göra – de kommer att gå vidare till någon som ger dem ordentligt stöd.

MediaTemple har en KB (kunskapsbas) -databas, en användarvänlig wiki och till och med levande systemstatusflöden. Deras företagsblogg uppdateras regelbundet, och deras supportteam är USA-baserade – vem du kan kontakta via e-post, telefon och ett biljetteringssystem med löfte att svara inom 24 timmar.

3) E-postflexibilitet

E-post överskrider snabbt populariteten hos snigelpost, och det gör det möjligt för konsumenterna att spara papper och minska deras kolavtryck. Med media-templet har du möjligheten att skapa flera e-postkonton för att bäst hantera kommunikationen på din webbplats. Varje delad värdplan har både Google Apps for Work-e-postadresser och 1 000 adresser.

4) Avbokningsregler

MediaTemple erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti för de flesta av deras planer. Men deras dedikerade serverplaner erbjuder bara en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti. Dessa typer av garantier är alltid ett plus. De verkar dock vara begränsade. 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti gäller endast värdavgifter. Det gäller inte andra tjänster som registreringsavgifter för domännamn.

5) Perfekt för återförsäljning

MediaTemple erbjuder ett filialprogram. Det är bra för att skaffa nya kunder, men det som gör MediaTemplegreat är att de erbjuder dig möjligheten att sälja ditt värdutrymme. Med andra ord, om du ville gå till molnberäkningsverksamhet ger MediaTemple ett sätt. Det lägsta priset på deras dedikerade serverplaner börjar cirka $ 2000 per månad. Men om du skulle sälja större delen av det här utrymmet, kan du få tillbaka dina pengar med vinst. Återförsäljning av serverutrymme är inte bara känt av MediaTemple utan förespråkas av dem.

Nackdelarna med MediaTemple Hosting

1) Snabb responstid

Det gjordes en studie för inte så länge sedan som listade flera av de saker som kan göra för en eländig kundtjänstupplevelse – långa responstider var nära toppen av listan. Faktum är att företag som brukar ta för lång tid att svara ofta tappar kunder på detta sätt.

MediaTemple garanterar en 24-timmars svartid för de flesta förfrågningar. Vår erfarenhet säger att de kommer att svara på mindre än 12 timmar. För många är detta perfekt. MediaTemple är dock idealisk för större företag. Om jag var medlem i ett av dessa större företag och jag behövde stöd, skulle jag förvänta mig stöd mycket snabbare än så. Åtminstone, om jag betalar premiumpriser, förväntar jag mig premiumstöd.

2) Inga Windows-baserade värdalternativ

MediaTemple erbjuder endast Linux-baserade värdalternativ. För många är detta goda nyheter. De ser Linux som ett kraftfullare operativsystem som kan anpassas efter deras behov. Men MediaTemple tycks glömma att Microsoft fortfarande innehar 90 procent av operativsystemets marknadsandel med Windows. De flesta använder fortfarande Windows – trots klagomålen – och det skulle vara bra om MediaTemple erbjöd Windows-baserade värdalternativ.

3) Standard freebies är inte gratis

Många webbhotellföretag erbjuder en standarduppsättning freebies. Detta inkluderar en kundvagn, bloggprogramvara och i vissa fall Google AdSense-kredit. MediaTemple erbjuder inget av dessa gratis. De är mer än kompatibla med alla dessa – men de förväntas bli det. Många av de freebies som standard är “krokar” för att svänga en kund i sin riktning. Om MediaTemple började erbjuda de vanliga freebies, kan de uppleva ett litet uppsving i sin kundbas.

4) Behöver fler webbplatsbyggnadsverktyg

Det är viktigt att alla verktyg finns tillgängliga för att anpassa din webbplats så att den blir unik. Vissa kunder tycker att dessa verktyg är begränsade när det gäller Media Temple.

Vissa avslutade funktioner kan vara irriterande
Kunder har klagat över att vissa avslutade funktioner som automatiskt tillämpas är mer irriterande än till hjälp.

Slutsats:

Inte för nybörjaren. Om du letar efter ett enkelt webbhotellföretag för en personlig blogg finns det bättre där ute. Men om du letar efter en kraftfull dedicerad server med garanterad drifttid eftersom du har ett företag att köra, MediaTemple har din rygg.

Se officiell webbplats

Media Temple Q&EN

När du letar efter den perfekta värden för din webbplats kan det känna sig som en överväldigande uppgift att identifiera den med de funktioner och fördelar du vill samtidigt som du får den prispoäng du har råd med. Med miljoner att välja mellan runt om i världen verkar det finnas oändliga alternativ. Även om vi inte kan granska alla, beslutade vi att ge dig fakta om de största spelarna, som Media Temple, ett Kalifornienbaserat företag med en lång historia och gott rykte.

När började Media Temple?

Demian Sellfors lanserade Intergress Technologies som en digital affärsleverantör 1998 och för nästa år fokuserade företaget på att tillhandahålla högkvalitativ service till sina kunder – inklusive Media Temple. 1999 fusionerades företagen och höll Media Temple-namnet. Sellfors blev VD och grundade det populära webbhotellföretaget. Företaget, som ligger i Los Angeles, växte snabbt och startade flera olika program som förbättrade servicen och funktionerna.

2006 skapade Media Temple Grid, en offentlig molnbaserad tjänst som hanterar webbplatser över många olika grupperade servrar, istället för en enda server. I augusti 2013 uppdaterade de den här funktionen.

I juni 2013 lanserade Media Temple CloudTech, som ger kunderna premium, dygnet runt-service från skickliga ingenjörer, uppdaterade sin virtuella privata server-webbplattform och började erbjuda LiveChat för realtidsinteraktion med kunder. Företaget valdes av Wall Street Journal för att granska en regerings webbplats. Allt erkännande och tillväxt som Media Temple upplevde ledde till dess eventuella förvärv av GoDaddy, ett av de största webbhotellföretagen, 2013.

Vad står Media Temple för?

Media Temple säger att även om de har upplevt stor tillväxt under de senaste 18 åren har “en sak aldrig förändrats: [deras] engagemang för [deras] kunders framgång.” Det, säger de, är drivkraften bakom deras produkter.

Det måste ha en viss inverkan, eftersom de nu är värd för mer än 1,5 miljoner webbplatser spridda över mer än 100 olika länder och ser mer än 125 000 individer och företag som använder deras webbhotell, WordPress, Cloud och andra servrar.

Företaget listar fyra nycklar till deras framgång på sin webbplats:

 • Service
 • Produkter
 • Värde
 • Innovation

Media Temple är stolt över att ge kunderna mer för sina pengar och noterar att även om de kan kosta några “fler dollar”, är pengarna som spenderas värda det för snabbare hårdvara, smartare programvara och högkvalitativt stöd. Företaget arbetar också med innovatörer runt om i världen för att skapa nya och spännande produkter och tjänster, tillsammans med partnerskap, som deras arbete för att skapa Helix, den första OpenStack-drivna privata molntjänsten med Dell och MorphLabs.

Erbjuder Media Temple delad värd?

Media Temple skapade sin egen delade värdstruktur med lanseringen av Grid 2006. Den unika sammanslagna arkitekturen var utformad för att ge kunderna mer pålitliga och snabbare värdalternativ som tillhandahålls av andra i branschen. Vissa funktioner är standard i varje plan.

 • SSD-lagring
 • Skydd mot DDoS och andra intrång
 • 30-dagars säkerhetskopiering och återställning av filer
 • 1 000 e-postlådor
 • Hanterade appar, som WordPress, Drupal eller ZenCart
 • Användarvänlig kontrollpanel

De erbjuder tre separata delade värdplaner; om du betalar den årliga kostnaden får du två fria månader.

Personlig ($ 20 / månad): 100 webbplatser med 100 databaser, 20 GB SSD-lagring, 1 TB skalbar bandbredd och 2000 GPU, eller Grid Performance Unit, som mäter varje träff eller begäran som görs till en Grid-tjänst.

Proffs ($ 30 / månad): 500 webbplatser, 500 databaser, 100 GB SSD-lagring, 2 TB skalbar bandbredd, 2000 GPU, global CDN för en webbplats, och upptäckt och borttagning av skadlig programvara för en webbplats.

Byrå ($ 120 / månad för de första tre månaderna; $ 150 / månad ordinarie pris): 2500 webbplatser, 2500 databaser, 500 GB SSD-lagring, 5 TB skalbar bandbredd och 4 000 GPU. Du får också global CDN, upptäckt och borttagning av skadlig programvara och brandvägg för webbapplikationer för fem webbplatser, tillsammans med en domänregistrering och ett SSL-certifikat för en webbplats.

Hur är Media Temple VPS-värd strukturerad?

Media Temple garanterar en drifttid på 99.999 procent för deras VPS-värd, vilket innebär att din webbplats kommer att vara mindre än en minut varje månad. De är värd på SSD-servrar, som visas vara de snabbaste alternativen, och ger kunderna flexibilitet att välja mellan hanterade eller självhanterade servrar.

Själv hanteras:

Varje plan innehåller fullständig SSH- och root-åtkomst, direkt tillhandahållande och ett val mellan följande operativsystem: ubuntu, debian, fedora och CentOS.

 • Självhanterad VPS startar på nivå 1 $ 30 per månad för 2 GB RAM, 20 GB lagring och 2 TB bandbredd.
 • Hoppa till nivå 2 till $ 50 per månad för 4 GB RAM, 40 GB lagring och 3 TB bandbredd.

De översta planerna ger dig 20 procent rabatt för de första tre månaderna.

 • Nivå 3 kostar $ 80 per månad för de första tre innan det når det ordinarie priset på $ 100 per månad. Du får 8 GB RAM, 80 GB lagring och 5 TB bandbredd.
 • Nivå 4 ($ 200 / månad för de första tre månaderna, och $ 250 / månad efter det): 16 GB RAM, 160 GB lagring och 6 TB bandbredd.
 • Nivå 5 ($ 400 / månad första tre månaderna; $ 500 / månad efter det): 32 GB RAM, 250 GB lagring, 7 TB bandbredd.
 • Nivå 6 (800 / månad första tre månaderna; $ 1000 / månad efter det): 64 GB RAM, 500 GB lagring och 8 TB bandbredd.

Fullt hanterad VPS

Med samma 99.999 procent drifttidsgaranti, Plesk Onyx eller cPanel och WHM 11.5-kontrollpanelen, dagliga säkerhetskopior, migrering och inställning av webbplatser, och en mängd olika funktioner, startar deras hanterade VPS på $ 249 per månad. Den skalbara prissättningen möjliggör mellan 2 och 128 GB minne, 30 GB och 1 TB lagringsutrymme och mellan 2 och 10 TB bandbredd.

Kan jag få dedikerad värd från Media Temple?

Tre olika dedikerade serverplaner för enskilt hyresgäst inkluderar en mängd tjänster, vilket tillåter obegränsad domänhosting, 10 TB månadsbandbredd, 128 GB DDR3, buffrat RAM, flerkärniga Intel Xeon-processorer, 1 TB SSD-lagring och batteri- och blixt- säkerhetskopierad skrivcache. Programvaran levereras förinstallerad på alla tre planer baserat på kundernas behov.

 • Självhanterad börjar på $ 2 000 / månad, med kommandoradsserverhantering, full root-åtkomst och inga hanterade tjänster.
 • Hanterade dedikerade servrar börjar på $ 2500 per månad. Du kan få root-åtkomst på begäran, en användarvänlig kontrollpanel och hantering av följande områden: grundläggande prestanda, dagliga säkerhetskopior, OS och appuppdateringar, skanning efter säkerhet och skadlig programvara och borttagning, om det behövs
 • Fullt hanterade dedikerade servrar kostar $ 2 699 per månad. Systemhantering och root-åtkomst hanteras av SysAdmin, och du får prioriterade svar 24/7. Alla aspekter av din värd hanteras helt av Media Temple.
Är Cloud värd för en tjänst som erbjuds av Media Temple?

Som Amazon WebService-partner hjälper Media Temple dig att flytta och bygga din webbplats, som kommer att hanteras fullt ut av deras SysAdmin och DevOps. Planerna börjar på 499 $ per månad och inkluderar 24/7 SysAdmin-certifierat support. En kostnadsfri konsultation hjälper deras representanter att lära sig mer om ditt projekt och välja det bästa alternativet för dina Cloud hosting-behov.

De erbjuder också specialiserad WordPress-värd på Amazon Cloud, med en unik arkitektur som innehåller flera redundanslager som säkerställer en uppehållstid på 100 procent. Redundanta webb-, databas- och filserver är spridda över flera datacenter. Skalning sker på några minuter, din webbplats är extremt säker och du arbetar hela tiden med en person för att se till att din webbplats alltid är som du vill. De erbjuder två separata WordPress-planer, var och en med fem webbplatser, trafikbaserad skalning och en mängd ytterligare funktioner. Planerna börjar på $ 2500 varje månad.

Vilka andra funktioner erbjuder Media Temple sina kunder?

Media Temple arbetar med en mängd olika plattformar, som Magento, för e-handel, tillsammans med mer än 20 andra hanterade applikationer. Du kan köpa SSL-certifikat för din e-handelswebbplats om du inte köper en av de delade planerna som innehåller certifikatet.

Delade planer inkluderar CloudFlare, som har inkluderats som en del av Grid-infrastrukturen. Hastigheten och tillförlitligheten för CloudFlare, tillsammans med den ytterligare skyddsnivån, kommer att hålla din webbplats säker.

Hur är Media Temple kundsupport?

Media Temple är stolt över sin kundservice och de är extremt snabba, kunniga och lyhörda. Det är viktigt att komma ihåg att webbchatt och telefonstöd endast är för försäljningsfrågor. Teknisk support är begränsad till meddelanden via kontocentret, men representanterna svarar snabbt med solida svar. De erbjuder kundservice på Twitter och e-post, liksom.

Du kan också använda deras databas med frågor och information och kan installera SideKick, ett WordPress-plugin som ger dig olika alternativ för att få genomgång för vanliga frågor.

Mot en extra avgift kan du uppgradera ditt support och du kommer att arbeta med certifierade ingenjörer.

Var är Media Tempelets datacenter och hur säkra är de?

Media Temple har två mycket säkra datacenter. Den första, som avslutades 2007, är VA-IDC4, beläget i Ashburn, VA. Den flexibla designen innehåller bättre kraft och kylkapacitet, och var och en av de 20 datorrummen fungerar oberoende.

Den andra, EL-IDC3, ligger i El Segundo, Kalifornien. Det uppfyller Tier IV-specifikationerna, ger utrymme för tillväxt och ger en ännu djupare säkerhetsnivå.

Hur är deras drifttid?

Media Temple garanterar deras drifttid för dedikerade servrar, och de lägger dina pengar där deras mun är. De är extremt stabila, med mycket lite driftstopp – ett bra tecken för din webbplats. Grid-hostade webbplatser har inte samma garanti och tenderar att ha mer driftstopp. De ligger fortfarande över 99,9 procent i genomsnitt, men för $ 20 per månad väntas en bättre drifttid.

Kommer deras specialister att hjälpa mig att flytta min webbplats?

Vissa webbplatser inkluderar migrering av webbplatser, men för de som inte gör det kommer CloudTech-ingenjörer att flytta din webbplats för $ 150 per webbplats. De flyttar alla webbplatser som är kompatibla med deras produkter och kommer att återbetala dina pengar om de inte kan flytta din webbplats.

Har de goda sidhastighetshastigheter?

Media Temple konstaterar att nätet gör platser upp till sex gånger snabbare; många nuvarande kunder håller inte nödvändigtvis med om den hastigheten, men noterar att deras webbplatser för det mesta är snabbare än de hade varit med andra värdar.

Garanterar de någon av sina tjänster?

Medan det finns många värdföretag som erbjuder extremt långa pengar-tillbaka-garantier, som ibland når 97 dagar, erbjuder Media Temple 30 dagar, vilket är tillräckligt med tid för dig att avgöra om värden är för dig.

Vilka är nackdelarna med att välja Media Temple?

Kunden har hittat några nackdelar med värd hos Media Temple.

 • De erbjuder inte Windows-baserade servrar
 • Samtidigt som alla deras planer är dyrare än många av de mer populära värdalternativen, har priserna för deras VPS och dedikerade serverplaner en betydligt högre månadskostnad.
 • Fler verktyg för att bygga webbplatser skulle vara mycket fördelaktiga för kunder som är nya inom webbdesign. Deras Virb-alternativ, som har en extra kostnad, låter dig skapa skarpa, mobilsvariga webbplatser. Återigen, men det kostar mer varje månad och har inte de populära dra-och-släpp-teman som blir mer populära.
 • Många av deras alternativ är idealiska för dem med erfarenhet och kunskaper om webbutveckling; individer eller företag utan detta kan finna att de har det svårare i början att lära sig att använda Media Temple.
Varför ska jag välja Media Temple?

Media Temple har en omfattande lista över värdalternativ, med många olika möjligheter att uppskala dina planer efter behov. De tillhandahåller installation med ett klick på flera webbappar; det finns ett begränsat antal på Grid-hostade planer, men dedikerade värdkunder har ett större alternativ. Deras kundtjänstrepresentanter är erfarna, professionella och artiga.

Media Temple är ett idéhotellföretag för erfarna utvecklare som vill ha banbrytande, högkvalitativ värd och inte är oroliga för budgeten. För de som är nya i värd eller på en begränsad budget kan priserna i Media Temple verka begränsande. förmågan att växa och kapaciteten på varje plan kan dock göra Media Temple till ett bra första val.

Mer om MediaTemple.net

De bästa funktionerna

 • Snabbt stöd
 • Rimliga priser
 • Massor av funktioner

Besök den officiella webbplatsen

Topp 5 värdar

 • SiteGround recensioner
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting recensioner (gamla)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map