Mochahost anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Hvor bra er Mochahost Hosting?

Mens Mochahost har fans – og detractors – har de eksistert i mange år og har mange kunder.


Er de passer for deg?

Med prissetting i bunn (starter på bare $ 1,95), en garanti oppetid prosentandel på 100%, og en hastighetsgaranti, er Mochahost verdt å se på om det er på listen din.

Se offisielle nettsted Mochahost anmeldelser 2.3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (8 stemmer) Fordeler

 1. Ubegrenset båndbredde og diskplass
 2. Enkel nettstedbygger
 3. 180-dagers risikofri garanti
 4. Livstidsrabattgaranti
 5. 100 prosent oppetidsgaranti
 6. Livstid gratis domenenavn

Ulemper

 1. Reklame er litt vagt
 2. Færre vertsalternativer enn de fleste
 3. Ingen integrert alternativ for sikkerhetskopiering
 4. Kontrollpaneler koster ekstra
 5. Utenlandsk støtte
 6. Flere dårlige anmeldelser

Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2.5

Vår offisielle gjennomgang av Mochahost Hosting

Mochahost er en vertsleverandør som ble grunnlagt i 2002. Dette setter virksomheten i over 14 år. På overflaten er Mochahost en solid aktør og konkurrent i bransjen for webhotell. Det er imidlertid noen få som kan si noe annet. Som du ser i brukeromtalene nedenfor, får de ikke mye kjærlighet.

Vi anbefaler SiteGround som et lignende alternativ med fantastisk støtte og lave kostnader.

De beste funksjonene ved Mochahost Hosting

Med hendene ned er det flere funksjoner som Mochahost gir mennesker som er helt unike. Funksjonen i seg selv er ikke unik, men slik de tilbyr den er.

1. Ubegrenset båndbredde og diskplass

Mochahost tilbyr ubegrenset båndbredde og diskplass på alle hostingplanene deres. Selv om dette ikke er helt unikt, er det alltid en fin funksjon å se ganske enkelt fordi mange vertsleverandører ikke tilbyr ubegrenset båndbredde og diskplass. Flere er skyldige i å ha satt inn caps på disse to beregningene. Hvis du ikke trenger å bekymre deg for det, vil du sikre at brukerne aldri får en “båndbredde overskredet” feil.

2. Enkel nettstedbygger

Muligheten til å bygge nettsteder enkelt ved hjelp av WYSIWYG-programvare er også en standardfunksjon, og er også et pluss – ikke alle leverandører av webhotell tilbyr dette. WYSIWYG er en forkortelse av “Det du ser er det du får.” Med andre ord, du har ikke noen gang kodingsevner for å bygge nettstedet ditt. Det er en visuell redigerer, og nettstedet ditt vil bli bygget og lagt ut slik du ser på skjermen som ombygging av det – all kodingen er ivaretatt for deg.

3. 180-dagers risikofri garanti

Dette er definitivt en funksjon som vekket interessen min. Ikke alle hostingleverandører tilbyr hele seks måneders pengene tilbake-garanti. Les videre i vilkårene for tjenesten, hva dette betyr er at du kan kansellere i løpet av de første seks månedene, men du vil ikke motta full 100 prosent tilbakebetaling. I stedet vil du motta en forhåndsbetalt tilbakebetaling. Etter seks måneder har du ikke krav på refusjon av alt. Det er absolutt noe du må huske på.

4. Livstidsrabattgaranti

Dette er en unik funksjon. Hva dette betyr er at prisen aldri vil endres. Hvis du registrerer deg til en nedsatt pris, vil du alltid være med på kursen – de vil aldri heve prisene på deg. Akkurat nå betyr det at du kan registrere deg for den billigste planen deres for mindre enn $ 2 per måned. Hvis du skulle beholde Mochahost som hostingleverandør, ville det bety at du aldri ville betalt mer enn to dollar per måned – noensinne.

5. Oppetaksgaranti på 100 prosent

Dette er også unikt i fremtiden. Hver annen hostingleverandør jeg noensinne har sett har på det høyeste en garanti på 99,9 prosent. Mochahost tilbyr en garanti på 100 prosent. Som en del av denne garantien vil de kompensere deg med gratis hosting hvis du noen gang finner nettstedet ditt nede. Interessant nok har de ikke en serverstatusside som vil fortelle deg om de har tekniske problemer eller ikke. Uansett er dette en funksjon som ikke sees andre steder.

6. Livstid gratis domenenavn

Når du registrerer deg for et domenenavn, koster det rundt $ 15 per år. Imidlertid, med Mochahost, får du livstid gratis domenenavn. Med andre ord, ikke bare får du et gratis domenenavn til å begynne med, men Mochahost tilbyr å betale domenenavnets hostinggebyr år etter år.

Ulemper ved Mochahost Hosting

Så lokkende som Mochahost kan høres ut, er det noen få ting der vi fant dem mangler.

1. Annonsering er litt vag

Som nevnt i den 180-dagers risikofri garantien ovenfor, måtte jeg dykke inn i tjenestevilkårene for å finne ut nøyaktig hva “risikofri” betydde.

Ja, hvis du ikke liker tjenesten innen 180 dager, kan du få pengene tilbake – selv om den er pro-vurdert.

Hvis du ønsker full refusjon, kan du få det, men bare innen 30 dager – og du må velge det alternativet.

Det føltes som om reklamen deres enten var vag eller misvisende med tanke på at dette er en funksjon de fleste webhotellleverandører ikke har.

2. Færre vertsalternativer enn de fleste

Jeg var ikke sikker på om jeg skulle sette dette som en proff eller en ulemper. Selv om de har færre vertsalternativer enn de fleste, hva om du har er tilstrekkelig for de fleste. De har seks Linux-alternativer og seks Windows-alternativer – for det meste kan dette tilfredsstille det folk leter etter.

3. Intet integrert alternativ for sikkerhetskopiering

Dette tok også litt ekstra forskning for å finne ut av dette. Mochahost tar ikke sikkerhetskopi av dataene sine, men ikke til kundebruk. Den eneste bruker den i tilfelle en nødsituasjon.

Med andre ord, hvis du skulle være vertskap for dem, må du finne ut din egen sikkerhetskopiløsning.

I 2019 er ikke dette bra nok.

4. Kontrollpaneler koster ekstra

Denne føltes som om Mochahost prøvde å nikkel og dime deg. De har det høyeste utvalget som er tilgjengelig når det gjelder valg av kontrollpanel, men disse er ikke gratis.

Linux-brukere har flere alternativer enn Windows-brukere, da de kan velge mellom cPanel, Easy Web Panel, WHM og Plesk.

Windows-brukere sitter fast med Nettstedspanelet og Plesk-panelet, og husk at Plesk koster mer.

5. Utenlandsk støtte

Jeg likte ikke det faktum at mesteparten av deres støtte ligger i Belgia. Selv om de er kunnskapsrike, bør de være USA-basert – spesielt med tanke på at datasenteret deres ligger i Chicago i USA.

6. Flere dårlige anmeldelser

Jeg leste flere dårlige anmeldelser om Mochahost på nettet. Hvis det bare var en eller to anmeldelser, kunne jeg lett kritte det til en misfornøyd ansatt eller noe i den retning.

Når du ser flere dårlige anmeldelser på flere forskjellige nettsteder, begynner du å lure på hva som skjer bak kulissene.

Bunnlinjen

På overflaten ser Mochahost ut til å være en solid nettleverandør. Når du dykker inn og blir kunde, ser imidlertid historien ut til å endre seg. Vår erfaring ser ut til å være forskjellig fra vurderingene – det var ikke så ille. Selvfølgelig gjorde vi det bare med det formål å gjennomgå, men vi hadde kundeopplevelsen. Vi likte det faktum at tjenesten var 24/7, og de så ut til å være raskere enn noen av anmeldelsene hevdet.

Det får meg nesten til å tenke som om de ikke var like gode på et tidspunkt, men det virker som om de ryddet opp i handlingen sin, noe som er noe godt å se.

Vis flere funksjoner

Mer på Mochahost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map