Mochahost anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Hvor god er Mochahost-hosting?

Mens Mochahost har sine fans – og detractors – har de eksisteret i årevis og har en række kunder.


Er de velegnet til dig??

Med prisbunden med bundbund (starter kun på $ 1,95), en garanti oppetidsprocent på 100% og en hastighedsgaranti, er Mochahost værd at tage et kig på, om det er på din liste.

Se officielle anmeldelser af Mochahost 2.3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (8 stemmer) Fordele

 1. Ubegrænset båndbredde og diskplads
 2. Nem webstedsbygger
 3. 180-dages risikofri garanti
 4. Livstidsrabat garanti
 5. 100 procents opetidsgaranti
 6. Livstid gratis domænenavn

Ulemper

 1. Annoncering er en smule vag
 2. Færre hostingindstillinger end de fleste
 3. Ingen integreret sikkerhedskopimulighed
 4. Kontrolpaneler koster ekstra
 5. Udenlandsk støtte
 6. Flere dårlige anmeldelser

Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2.5

Vores officielle anmeldelse af Mochahost-hosting

Mochahost er en hosting-udbyder, der blev grundlagt i 2002. Det bringer dem i branche i over 14 år. På overfladen er Mochahost en solid spiller og konkurrent i branchen for webhosting. Der er dog et par mennesker, der måske siger andet. Som du kan se i brugeranmeldelserne nedenfor, får de ikke meget kærlighed.

Vi anbefaler SiteGround som et lignende alternativ med fantastisk support og lave omkostninger.

De bedste funktioner i Mochahost Hosting

Med hænderne ned er der flere funktioner, som Mochahost giver folk, der er helt unikke. Selve funktionen er ikke unik, men hvordan de tilbyder den er.

1. Ubegrænset båndbredde og diskplads

Mochahost tilbyder ubegrænset båndbredde og diskplads på alle deres hosting-planer. Selvom dette ikke er helt unikt, er det altid en dejlig funktion at se, simpelthen fordi mange hostingudbydere ikke tilbyder ubegrænset båndbredde og diskplads. Flere er skyldige i at placere kasketter på disse to målinger. Hvis du ikke behøver at bekymre dig om det, vil det sikre, at brugerne aldrig får en “båndbredde overskredet” fejl.

2. Easy Website Builder

Evnen til at opbygge websteder let ved hjælp af WYSIWYG-software er også en standardfunktion også et plus – ikke alle webhotelleverandører tilbyder dette. WYSIWYG er en forkortelse af “Hvad du ser er hvad du får.” Med andre ord har du overhovedet ikke nogen kodningsfærdigheder til at bygge dit websted. Det er en visuel editor, og dit websted vil blive bygget og lagt ud, som du ser på skærmen som genopbygning af det – al kodning er taget hånd om for dig.

3. 180-dages risikofri garanti

Dette er bestemt en funktion, der fik min interesse. Ikke hver hostingudbyder tilbyder en fuld 6 måneders pengene-tilbage-garanti. Læs videre om servicevilkårene, hvad det betyder, at du kan annullere inden for de første seks måneder, men du vil ikke modtage en fuld refusion på 100 procent. I stedet vil du modtage en forholdsmæssig refusion. Efter seks måneder har du ikke ret til refusion af det hele. Det er bestemt noget man skal huske på.

4. Livstidsrabatgaranti

Dette er en unik funktion. Det betyder, at din pris aldrig ændres. Hvis du tilmelder dig til en nedsat pris, vil du altid være i prisen – de hæver aldrig deres priser på dig. Lige nu betyder det, at du kan tilmelde dig deres billigste plan for mindre end $ 2 pr. Måned. Hvis du skulle beholde Mochahost som din hostingudbyder, ville det betyde, at du aldrig ville betale mere end to dollars om måneden – nogensinde.

5. Opetidsgaranti på 100 procent

Dette er også unikt i fremtiden. Hver anden hostingudbyder, jeg nogensinde har set, har højst 99,9 procents oppetidsgaranti. Mochahost tilbyder en garanti på 100 procent. Som en del af denne garanti kompenserer de dig med gratis hosting, hvis du nogensinde finder dit websted nede. Interessant nok har de ikke en serverstatusside, der fortæller dig, om de har tekniske problemer eller ej. Uanset hvad, dette er en funktion, der ikke ses andre steder.

6. Livstid gratis domænenavn

Når du tilmelder dig et domænenavn, koster det omkring $ 15 pr. År. Imidlertid får du med Mochahost et levetid gratis domænenavn. Med andre ord, ikke kun får du et gratis domænenavn til at starte med, men Mochahost tilbyder at betale dit domænenavns-hostinggebyr år efter år.

Ulemper ved Mochahost Hosting

Så lokkende som Mochahost måtte lyde, er der et par ting, hvor vi fandt dem manglende.

1. Annoncering er en smule vag

Som nævnt i den 180-dages risikofri garanti ovenfor, var jeg nødt til at dykke ned i servicevilkårene for at finde ud af, hvad ”risikofri” betød.

Ja, hvis du ikke kan lide tjenesten inden for 180 dage, kan du få dine penge tilbage – selvom den er pro-rated.

Hvis du ønsker en fuld refusion, kan du få det, men kun inden for 30 dage – og du skal vælge denne mulighed.

Det føltes som om deres annoncering enten var vag eller vildledende i betragtning af at dette er en funktion, som de fleste web-hosting-udbydere ikke har.

2. Færre hostingindstillinger end de fleste

Jeg var ikke sikker på, om jeg ville placere dette som en pro eller con. Selvom de har færre hostingindstillinger end de fleste, hvad nu, hvis du har, er tilstrækkelig til de fleste. De har seks Linux-indstillinger og seks Windows-indstillinger – for det meste kan dette tilfredsstille, hvad folk leder efter.

3. Ingen integreret sikkerhedskopimulighed

Dette krævede også nogle ekstra undersøgelser for at finde ud af dette. Mochahost sikkerhedskopierer ikke deres data, men ikke til kundebrug. Brug den kun i tilfælde af en nødsituation.

Med andre ord, hvis du skulle være vært hos dem, bliver du nødt til at finde ud af din egen backup-løsning.

I 2019 er dette ikke rigtig godt nok.

4. Kontrolpaneler koster ekstra

Denne føltes som om Mochahost forsøgte at nikkel og dæmpe dig. De har det højeste valg, der er tilgængeligt, når det gælder valg af et kontrolpanel, men disse er ikke gratis.

Linux-brugere har flere muligheder end Windows-brugere, da de kan vælge mellem cPanel, Easy Web Panel, WHM og Plesk.

Windows-brugere sidder fast med Webstedspanelet og Plesk-panelet, idet de husker, at Plesk koster mere.

5. Udenlandsk støtte

Jeg kunne ikke lide det faktum, at det meste af deres støtte findes i Belgien. Selvom de er vidende, bør de være USA-baserede – især i betragtning af at deres datacenter er placeret i Chicago i USA.

6. Flere dårlige anmeldelser

Jeg læste flere dårlige anmeldelser vedrørende Mochahost online. Hvis det kun var en eller to anmeldelser, kunne jeg let kridt det op til en utilfredse medarbejder eller noget dertil.

Men når du ser flere dårlige anmeldelser på flere forskellige steder, begynder du at undre dig over, hvad der foregår bag kulisserne.

Bundlinie

På overfladen ser Mochahost ud til at være en solid webudbyder. Men når du dykker ind og bliver kunde, ser historien ud til at ændre sig. Vores erfaring ser ud til at være forskellig fra anmeldelserne – det var ikke så dårligt. Vi gjorde naturligvis kun det med henblik på en gennemgang, men vi havde kundeoplevelsen. Vi kunne godt lide det faktum, at tjenesten var 24/7, og de syntes at være hurtigere end nogle af de anmeldelser, der hævdes.

Det får mig næsten til at tænke som om de ikke var så gode på et tidspunkt, men det ser ud som om de ryddet op i deres handling, hvilket er noget godt at se.

Se flere funktioner

Mere på Mochahost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map