Mochahost Recensioner Maj 2020 – Prissättning och planer för värd

Hur bra är Mochahost Hosting?

Medan Mochahost har sina fans – och kränkare – har de funnits i åratal och har massor av kunder.


Är de lämpliga för dig?

Med prissättning i botten (med början på bara $ 1,95), en garantitid på 100% och en hastighetsgaranti, är Mochahost värt att titta på om det finns på din lista.

Se officiella webbplats Mochahost recensioner 2.3 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (8 röster) Fördelar

 1. Obegränsad bandbredd och diskutrymme
 2. Enkel webbplatsbyggare
 3. 180-dagars riskfri garanti
 4. Livstidsrabattgaranti
 5. 100 procents garanterad driftstid
 6. Livstid gratis domännamn

Nackdelar

 1. Reklam är lite vagt
 2. Färre värdalternativ än de flesta
 3. Inget integrerat alternativ för säkerhetskopiering
 4. Kontrollpaneler kostar extra
 5. Utländskt stöd
 6. Flera dåliga recensioner

Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2.5

Vår officiella granskning av Mochahost Hosting

Mochahost är en värdleverantör som grundades 2002. Det sätter dem i bransch i över 14 år. På ytan är Mochahost en solid spelare och konkurrent i branschen för webbhotell. Det finns dock ett fåtal personer som kan säga något annat. Som du kan se i användarrecensionerna nedan får de inte mycket kärlek.

Vi rekommenderar SiteGround som ett liknande alternativ med fantastiskt stöd och låga kostnader.

De bästa funktionerna i Mochahost Hosting

Händerna ner, det finns flera funktioner som Mochahost tillhandahåller människor som är helt unika. Funktionen är i sig inte unik, men hur de erbjuder den är.

1. Obegränsad bandbredd och diskutrymme

Mochahost erbjuder obegränsad bandbredd och diskutrymme på alla deras värdplaner. Även om detta inte är helt unikt, är det alltid en trevlig funktion att se helt enkelt för att många värdleverantörer inte erbjuder obegränsad bandbredd och diskutrymme. Flera är skyldiga till att placera mössor på dessa två mätvärden. Att inte behöva oroa sig för det kommer att säkerställa att användare aldrig får ett “bandbredd överskridit” -fel.

2. Enkel webbplatsbyggare

Också en standardfunktion, möjligheten att bygga webbplatser enkelt med hjälp av WYSIWYG-programvara är också ett plus – inte alla webbhotellleverantörer erbjuder detta. WYSIWYG är en förkortning av “Vad du ser är vad du får.” Med andra ord har du inte ens någon kodningskompetens för att bygga din webbplats. Det är en visuell redigerare och din webbplats kommer att byggas och läggas ut så som du ser på skärmen som ombyggnad – all kodning tas om hand för dig.

3. 180-dagars riskfri garanti

Detta är definitivt en funktion som väckte mitt intresse. Inte varje värdleverantör erbjuder sex månader tillbaka pengar tillbaka. När du läser vidare om användarvillkoren, betyder detta att du kan avbryta de första sex månaderna, men du får inte 100% återbetalning. Istället kommer du att få en förlängd återbetalning. Efter sex månader har du inte rätt till återbetalning av allt. Det är verkligen något att tänka på.

4. Livstidsrabattgaranti

Detta är en unik funktion. Vad detta betyder är att ditt pris aldrig kommer att förändras. Om du registrerar dig till en rabatterad ränta kommer du alltid att vara i takt – de kommer aldrig att höja sina priser på dig. Just nu betyder det att du kan registrera dig för deras billigaste plan för mindre än $ 2 per månad. Om du skulle behålla Mochahost som din webbhotell skulle det innebära att du aldrig skulle betala mer än två dollar per månad – någonsin.

5. 100 procents garanterad driftstid

Detta är också unikt i framtiden. Varje annan webbhotell som jag någonsin har sett har högst 99,9 procent drifttidsgaranti. Mochahost erbjuder en garanti på 100 procent. Som en del av denna garanti kommer de att kompensera dig med gratis hosting om du någonsin hittar din webbplats ner. Intressant nog har de inte en serverstatussida som berättar om de har tekniska problem eller inte. Hur som helst, detta är en funktion som inte ses någon annanstans.

6. Livstid gratis domännamn

När du registrerar dig för ett domännamn kostar det cirka $ 15 per år. Men med Mochahost får du ett livstid gratis domännamn. Med andra ord, inte bara får du ett gratis domännamn att börja med, utan Mochahost erbjuder att betala ditt domännamnsvärd för år efter år.

Nackdelarna med Mochahost Hosting

Så lockande som Mochahost kan låta, det finns några saker där vi tyckte att de saknade.

1. Reklam är lite vagt

Som nämnts i den 180-dagars riskfria garantin ovan, var jag tvungen att dyka in i servicevillkoren för att ta reda på exakt vad “riskfritt” betydde.

Ja, om du inte gillar tjänsten inom 180 dagar kan du få tillbaka dina pengar – även om den är pro-rankad.

Om du vill ha en full återbetalning kan du få det, men bara inom 30 dagar – och du måste välja det alternativet.

Det kändes som om deras reklam antingen var vag eller vilseledande med tanke på att detta är en funktion som de flesta webbhotellleverantörer inte har.

2. Färre värdalternativ än de flesta

Jag var inte säker på om jag skulle sätta det här som en proffs eller nackdel. Även om de har färre värdalternativ än de flesta, vad händer om du har är tillräckligt för de flesta. De har sex Linux-alternativ och sex Windows-alternativ – för det mesta kan detta tillfredsställa vad folk letar efter.

3. Inget integrerat alternativ för säkerhetskopiering

Detta tog också lite extra forskning för att ta reda på detta. Mochahost säkerhetskopierar inte sina data, men inte för kundanvändning. Det enda som används i en nödsituation.

Med andra ord, om du skulle vara värd hos dem, skulle du behöva ta reda på din egen säkerhetslösning.

År 2019 är det inte riktigt bra nog.

4. Kontrollpaneler kostar extra

Den här kändes som om Mochahost försökte nickla och svala dig. De har det högsta urvalet när det gäller att välja en kontrollpanel, men dessa är inte gratis.

Linux-användare har fler alternativ än Windows-användare eftersom de kan välja mellan cPanel, Easy Web Panel, WHM och Plesk.

Windows-användare har fastnat med webbplatspanelen och Plesk-panelen, med tanke på att Plesk kostar mer.

5. Utländskt stöd

Jag gillade inte det faktum att de flesta av deras stöd finns i Belgien. Trots att de är kunniga bör de vara USA-baserade – särskilt med tanke på att deras datacenter är beläget i Chicago i USA.

6. Flera dåliga recensioner

Jag läste flera dåliga recensioner om Mochahost online. Om det bara var en eller två recensioner, skulle jag enkelt kunna krita det till en missnöjd anställd eller något därtill.

Men när du ser flera dåliga recensioner på flera olika webbplatser börjar du undra vad som händer bakom kulisserna.

Slutsats

På ytan verkar Mochahost vara en solid webbleverantör. Men när du dyker in och blir kund verkar historien förändras. Vår erfarenhet verkar skilja sig från recensionerna – det var inte så illa. Naturligtvis gjorde vi det bara i syfte att granska, men vi hade kundupplevelsen. Vi gillade det faktum att tjänsten var dygnet runt, och de tycktes vara snabbare än några av de recensioner som hävdades.

Det får mig nästan att tänka som om de inte var lika bra på en punkt, men det verkar som om de rensade upp sin handling, vilket är något bra att se.

Visa fler funktioner

Mer på Mochahost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map