Myhosting.com anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Contents

Hvor god er Myhosting.com-hosting?

MyHosting.com er et privat firma, der er specialiseret i hosting-tjenester på websteder. Deres rækkevidde udvides over hele verden og leverer tjenester i 180 lande. De tilbyder en række forskellige tjenester, herunder domænenavne, VPS-tjenester og mange andre tjenester. Deres hosting-pakker giver en række valgmuligheder for alle, der ønsker at udvide deres online tilstedeværelse. De leverer fremragende kundeservice og hjælper dig med at vælge den bedste plan for din eller din virksomhed.


Se det officielle websted Myhosting.com Anmeldelser 4 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (11 stemmer) Fordele

 1. Masser af indstillinger for delt hostingplaner
 2. Full-Featured Site Builder
 3. Ubegrænset domæne-hosting
 4. 30-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper

 1. Mobil webstedsbygger koster ekstra
 2. Ekstra sikkerhedskopiering
 3. For mange dårlige supportklager

Support4Speed4Features4Value4Transparency4

Vores officielle anmeldelse af Myhosting.com-hosting

Myhosting.com er placeret i Toronto, Canada som et datterselskab af SoftCom. De er specialiserede i delt webhosting, der leverer e-mail-hosting, VPS-løsninger, Microsoft SharePoint-servere, Microsoft Exchange-servere samt administrerede migreringsløsninger.

De bedste funktioner i MyHosting.com Hosting

Deres datacentre er placeret i Toronto, Canada og i Rochester, New York, og tilbyder avancerede datacentre med fiberoptiske netværk.

Masser af delte hostingplaner

Myhosting.com tilbyder masser af muligheder, når det kommer til delt hosting. De tilbyder planer for personlige brugere, forretningsbrugere og e-handelsbrugere. De har VPS-planer og dedikerede hostingindstillinger. De har også dedikerede udvekslingsservere til at tage sig af alle dine kommunikationsbehov.

Linux-baserede og Windows-baserede hostingindstillinger

Myhosting.com har muligheden for at tilbyde dig en Linux-baseret hostingplan eller en Windows-baseret hostingplan. Mange hostingfirmaer tilbyder enten det ene eller det andet, ikke begge dele. Som en ekstra bonus kan du have både Linux-baserede og Windows-baserede løsninger under en konto, hvis du opgraderer til deres forretningsplan.

Full-Featured Site Builder

Myhosting.com tilbyder en komplet webstedsbygger. De er trods alt websteder. Det giver kun mening for dem at have en fuldt udstyret webstedsbygger til at hjælpe helt nye forretningsejere med at bygge deres første websted. Deres cPanel giver dig mulighed for at have installations-scripts med et enkelt klik og giver dig mulighed for at være vært for et antal webstedsplatforme som Joomla! eller WordPress.

Ubegrænset domæne-hosting

Mange hostingfirmaer derude vil placere en datahætte på dine hosting evner. Ikke Myhosting.com – de tilbyder ubegrænset domæne-hosting. Med andre ord er det ligeglad med, hvor mange besøgende du har, hvor stor din webside er, eller hvor stor din virksomhed vokser. Helt ærligt bør flere webstedshostingfirmaer tilbyde ubegrænset domænehosting. Meget få ejere af små virksomheder har nogensinde vært for så mange data, at serverne er alvorligt belastet. Faktisk er dette en funktion, der gør det muligt for dit websted at vokse og skalere, hvilket gør det muligt for Myhosting.com at tage sig af dine forretningsbehov, hvornår og hvordan du ønsker.

30-dages pengene-tilbage-garanti

Selvom dette er standard, er der nogle hostingfirmaer derude, der tager en 30-dages pengene-tilbage-garanti og kun tilbyder dig et forholdsmæssigt stort beløb. Med andre ord får du aldrig en fuld refusion fra nogle andre webhosts. Myhosting.com giver dig en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Så længe du annullerer inden for de første 30 dage, giver de dig 100% refusion.

Ulemper ved Myhosting.com Hosting

Intet webhostingfirma er uden dets mangler. Myhosting.com er ikke anderledes, jeg er bange. Der er faktisk mange ting, som Myhosting.com kunne fokusere på for at være bedre.

Mobile Site Builder koster ekstra

Af alle de ting, der skal opkræves ekstra for, skal Myhosting.com ikke opkræve ekstra for mobile webstedsbyggere. Der er alt for mange mennesker, der får adgang til Internettet ved hjælp af deres mobile enheder. Det er faktisk mere sandsynligt, at en bruger får adgang til dit websted på mobilenheder end på et skrivebord. Myhosting.com koster ekstra for mobilwebsiteoptimering, hvor andre hostingtjenester som Bluehost inkluderer denne funktion som en del af standardpakken.

Backup koster ekstra

Hvis de data, du opbevarer på dit websted, er vigtige, følsomme eller svære at erstatte (vi er villige til at satse på, at det er mindst en af ​​disse tre), skal du være super forsigtig med Myhosting.com. Hvis du ikke ønsker at betale ekstra for dem for at tage backup af dit websted, skal du gøre dette manuelt fysiske harddiske eller gratis sky-tjenester. Selvom dette er et frustrerende almindeligt problem blandt forhandlingsværter (WebHostingPad og GoDaddy er virkelig ikke bedre i denne afdeling), er der masser af webhosts, som A2-hosting, der regelmæssigt vil sikkerhedskopiere dine data gratis, eller endda give dig muligheden af manuelt sikkerhedskopiering af dit websted.

Ekstra migrationsomkostninger

Dette er bare dårlig markedsføring. Sikker på, Myhosting tilbyder en administreret migrationstjeneste. Dog opkræver de $ 45 for det. Hvis folk er på udkig efter en ny vært, kan jeg næsten garantere, at de ikke vil se på Myhosting, bare fordi der er bedre hostingfirmaer derude, der gør dette gratis. Vi forstår, at der er arbejdsomkostninger involveret, når du har en dedikeret specialist, der hjælper en virksomhedsejer med at migrere deres data. Dette er dog en omkostning, som hostingfirmaet skal absorbere – i dette tilfælde burde Myhosting absorbere disse omkostninger. Det er en lille pris at betale for at lokke ejere af små virksomheder til at vælge Myhosting som en valgfri web-hostingplatform.

Alt for mange dårlige supportklager

Overalt hvor man ser online, er Internettet spækket med dårlige anmeldelser af Myhosting.com. Folk beklager, at de valgte dem som deres valgte platform. Ja, på webstedet fortæller de dig, at du vil modtage et svar fra supportspecialisten inden for 10 minutter. Imidlertid fortæller denne dåse svar blot, at en supportspecialist er blevet tildelt din sag. Folk har klaget over, at det tager overalt fra tre dage til to uger bare for at få et svar – det tager endnu længere tid at få dem til at løse et problem for dig. Der er ingen undskyldning for den slags svartid. Tjek SiteGround, hvis du vil se, hvordan et fremragende kundesupportnetværk ser ud.

Bundlinie

På overfladen ser Myhosting ud til at være et bundsolid firma. De har imidlertid flere afbrydere. Fra de ekstra, skjulte omkostninger til antallet af støtteklager, der er spildt over hele internettet, ville jeg tænke to gange og fraråde Myhosting. Der er dog også positive anmeldelser om dem. Nogle mennesker kan lide dem. Jeg vil sige, at mange af anmeldelserne er blevet indsendt af de samme personer. Med andre ord, når du ser på et vurderingssite, vil du opdage, at de fleste af klagerne kun er blevet indsendt af nogle få personer. Tag dette med et saltkorn, når du overvejer Myhosting at være vært for dit websted.

Se flere funktioner

Top funktioner

 • Hurtig support
 • Rimelige priser
 • Masser af funktioner

Besøg det officielle websted

Top 5 værter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser (gamle)
 • Bluehost anmeldelse
 • GoDaddy styrede WordPress anmeldelser

Ofte stillede spørgsmål om MyHosting.com-hosting

Hvad er oppetidsgarantien?

MyHosting er stolt af at yde en 100% oppetidsgaranti. Hvis serverne af en eller anden grund ikke fungerer, vil alle kunder modtage en 1 til 1 kredit til deres konto.

Hvad er plads- og dataoverførselsgrænser?

På webhosteplaner giver MyHosting dig mulighed for at have ubegrænset diskplads og ubegrænset dataoverførsel på din konto.

Hvis jeg ikke kan lide noget ved MyHosting, hvad kan de garantere?

Hvis du ikke er tilfreds med MyHosting, kan du modtage alle dine penge tilbage. Du har tredive dage til at trække dig ud, og alle dine penge refunderes.

Hvilke supportmuligheder leveres af MyHosting?

Enhver hosting-kunde har adgang til en masse kundesupport. Du kan bruge e-mail, live chat eller telefonisk support 24/7 til at hjælpe dig med at løse eventuelle problemer. Uanset hvilket land du er i, vil du være i stand til at nå nogen til at hjælpe dig med at løse eventuelle problemer, du har.

Hvad er sikkerhedskopien for MyHosting?

VPS-serverne sikkerhedskopieres regelmæssigt sammen med de sikkerhedskopier, du er i stand til at kontrollere via kontrolpanelet. For delte hostingplaner er der dog ikke en sikkerhedskopi eller opsamlingsgaranti. Hvis det betragtes som en nødsituation, vil MyHosting kunne levere sikkerhedskopieringer mod et ekstra gebyr.

Tillader MyHosting mig at overføre et eksisterende domæne?

Du kan overføre dit eksisterende domæne vha MyHosting. De hjælper dig gennem processen for at sikre, at den fungerer korrekt.

Vil MyHosting-profilen arbejde i Linux eller Windows til hosting?

Afhængig af dine behov kan du bruge MyHosting til Linux eller Windows. Hvis du leder efter en personlig plan, skal du have Linux. Virksomheder og e-handelsplan kan bruge begge platforme. Hvis du leder efter en VPS-plan, fungerer den med Windows og Linux.

Hvor mange e-mail-adresser kan jeg bruge, og hvor meget plads der er til rådighed?

Du kan have 10 til 50 e-mail-konti, der er tilgængelige med din plan. Du kan altid opgradere for at modtage flere e-mails, hvis behovet opstår. Hvis du vælger den delte hostingplan, er der ubegrænset diskplads, der giver dig mulighed for at gemme så mange e-mail-adresser, som du har brug for.

Fornyelse dyrere end introduktionsprisen?

MyHosting giver dig ekstra rabatter, hvis du er i stand til at betale på forhånd. Hvis du kan betale for seks måneders tjenester på forhånd, sparer du en masse penge. MyHosting har mange forskellige kampagner, så der er ingen garanti for, at priserne forbliver de samme, når det er tid til at forny.

Er der nogen administrerede tjenester, der tilbydes af MyHosting?

MyHosting tilbyder mange administrerede applikationer. Du kan have Exchange-e-mail som en del af din plan. Du bliver nødt til at se, hvilke tjenester der tilbydes med hver plan for at sikre, at du har alt, hvad du har brug for.

Vil jeg have et domæne med nogen af ​​hostingplanerne?

MyHosting giver dig et domæne. Enhver delt hostingplan, du vælger, giver dig chancen for at få et gratis domæne. Du bliver nødt til at registrere domænet, når du tilmelder dig for at sikre, at domænet er dedikeret til dig.

Hvilke sikkerhedsforanstaltninger giver MyHosting?

MyHosting er stolt af deres sikkerhed. De bruger en række forskellige programmer, herunder HackerWise, StopTheHacker og SiteLock for at sikre, at dit websted er sikkert og sikkert.

Kan jeg få en selvstændig domæneregistrering?

Du kan få et selvstændigt domæne, når du bruger MyHosting. De samarbejder med Tucows, og deres partnerskab giver dig mulighed for at registrere et domænenavn. Når du har registreret domænenavnet, vil det være dit.

Er VPS hosting en del af deres tjenester?

VPS-planerne er tilgængelige til brug sammen med Linux og Windows. Hvis du er en udvikler eller driver en virksomhed, fungerer deres VPS-planer for dig. Deres hovedfokus er at hjælpe dig med at yde den bedste service, du kan. VPS-planerne er ideelle for alle, der ønsker at udvide deres online tilstedeværelse.

Hvilke sprog leverer teknisk support?

Hvis du har brug for teknisk support, bruger MyHosting kun engelsk. Du kan anmode om hjælp på et andet sprog.

Hvor ligger hovedkvarteret?

MyHosting er et canadisk-baseret firma. Du kan finde deres hovedkvarter i Toronto, Canada. De er beliggende i den østlige standardtidszone, det samme som andre større byer.

Hvor kan jeg finde MyHosting-datacentre?

MyHosting har datacentre i Toronto, Canada og i Rochester, NY. de bruger Equinix og Earthlink Enterprise Data Center for at yde den bedste kundeservice, de kan.

Vil MyHosting understøtte forskellige udviklingssprog?

Der er forskellige sprog, som MyHosting understøtter. Det fungerer for Linux- og Windows-servere, og du kan vælge hvilket sprog der fungerer for dig. Hvis du bruger Windows, har du muligheden for at bruge ASP.NET, PHP, Visual Studio, Perl og support til Microsoft SQL, MYSQL og PostgreSQL. Hvis du bruger Linux-servere, er de standard LAMP-servere tilgængelige. Du kan også bruge APACHE, MYSQL og PHP til dine udviklingssprogbehov.

Er der et MyHosting.com-tilknyttet program?

Ja, og tilknyttet program betaler en salgsprovision. Du kan konfigurere det, så du også kan have tilbagevendende kommissioner.

Ville jeg være i stand til at være vært for flere websteder og domæner på min konto?

Hvis du har flere websteder, giver MyHostings delte planer dig mulighed for at sammensætte det hele. Den ubegrænsede og gratis domæne-hosting giver dig mulighed for at pege flere domæner på et enkelt sted eller en undermappe. Hvis du vælger VPS-hosting, kan du være vært for flere websteder på din konto uden at skulle åbne flere konti.

Hvilke tjenester kan jeg købe, hvis jeg er en ikke-teknisk forbruger?

Hostingplanerne har en webstedsbygger tilgængelig. Du kan vælge mellem hundredvis af skabeloner for at oprette dit eget sted. Det er let at konfigurere og lære at designe dit websted, uanset dit kvalifikationsniveau. Hvis du er en enkelt forbruger, modtager du et webstedsbyggerwebsted; forretningsplanerne leveres med to byggepladser; og e-handelsplanen har tre. De arbejder med Windows og Linux for at give dig mulighed for at designe dit websted baseret på dine behov. Du kan købe flere webstedsbyggere, hvis du vokser til at imødekomme din trafik.

Ville MyHosting være det rigtige valg til et e-handelswebsted?

Absolut. MyHosting har forskellige planer for e-handelswebsteder, og de er designet til kravene til e-handel. MyHosting har SSL-certifikater, og giver dig de værktøjer, du har brug for for at køre en online butik.

Hvor kompatibel er MyHosting til et WordPress-sted?

MyHosting tilbyder WordPress support til alt hvad du har brug for. De inkluderer et programinstallationsprogram, der er ideelt til at hjælpe enhver installation og brug af WordPress. Selv hvis du er en novice, kan du få din WordPress-konto til at fungere på kort tid.

Tilbyder MyHosting PrestaShop support?

Hvis du bruger PrestaShop-webstedets temaer, vil MyHosting rumme dig og yde support til at hjælpe dig med eventuelle problemer.

Kan jeg flytte et eksisterende Joomla-websted med MyHosting?

Desværre kan MyHosting ikke give migration til Joomla. De tilbyder dog et program, der vil hjælpe dig med at migrere dit Joomla-websted til din MyHosting-konto.

Er der Magento support med MyHosting?

Magento leveres med alle tilgængelige hostingplaner. Du kan ikke migrere Magento, men du vil være i stand til at få en applikation. Programmet giver dig mulighed for at migrere alt hvad du har brug for fra din Magento-konto.

Findes der kontrolpaneler med MyHosting?

Alle VPS-servere har WHM / cPanel eller Plesk kontrolpaneler. Du kan vælge, hvilken der vil arbejde for dig, afhængigt af hvilket system du bruger.

Hvordan kan jeg betale for en MyHosting-konto?

Du kan bruge ethvert større kreditkort til betaling. MyHosting accepterer også betalinger foretaget via PayPal.

Vil MyHosting understøtte billedhosting og billedgallerier?

Det vil du også være begejstret for at vide, at Galleriet er et af de mest populære online fotoalbummer. Det giver dig også mulighed for at dele applikationer, og det leveres gratis med hver hosting-konto.

Hvad er minimum for en kontraktperiode?

MyHosting giver kunderne mulighed for at betale en måned ad gangen. Hvis du leder efter en længere tidsramme, kan du betale forskud i op til tre år (36 måneder).

Er der en CDN-service?

CloudFare CDN tilbydes for alle, der har brug for en CDN-service.

Hvilke forhandlerpakker tilbyder MyHosting?

Du kan bruge en VPS-pakke, der kører på Windows og Linux. Du har også muligheden for at opbygge din egen med en brugerdefineret forhandler VPS.

Mere på MyHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map