Myhosting.com omtaler Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Contents

Hvor bra er Myhosting.com hosting?

MyHosting.com er et privat selskap som spesialiserer seg på webhotellhotstjenester. Deres rekkevidde utvides over hele verden og leverer tjenester i 180 land. De tilbyr en rekke tjenester inkludert domenenavn, VPS-tjenester og mange andre tjenester. Deres hosting-pakker gir en rekke valg for alle som ønsker å utvide sin tilstedeværelse på nettet. De gir utmerket kundeservice, og vil hjelpe deg å velge den beste planen for din eller din bedrift.


Se offisiell side Myhosting.com omtaler 4 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (11 stemmer) Fordeler

 1. Mange alternativer for delt vertsplaner
 2. Full-Featured Site Builder
 3. Ubegrenset domenevert
 4. 30-dagers pengene-tilbake-garanti

Ulemper

 1. Mobil nettstedbygger koster ekstra
 2. Sikkerhetskopieringskostnad ekstra
 3. For mange dårlige støtteklager

Support4Speed4Features4Value4Transparency4

Vår offisielle Myhosting.com hosting-anmeldelse

Myhosting.com ligger i Toronto, Canada som et datterselskap av SoftCom. De spesialiserer seg på delt webhotell som tilbyr e-posthotell, VPS-løsninger, Microsoft SharePoint-servere, Microsoft Exchange-servere samt administrerte migreringsløsninger..

De beste funksjonene ved MyHosting.com Hosting

Deres datasentre ligger i Toronto, Canada og i Rochester, New York, og tilbyr avanserte datasentre med fiberoptiske nettverk.

Massevis av delte vertsplaner

Myhosting.com tilbyr mange alternativer når det gjelder delt hosting. De tilbyr planer for personlige brukere, forretningsbrukere og brukere av e-handel. De har VPS-planer og dedikerte hostingalternativer. De har også dedikerte utvekslingsservere for å ta vare på alle dine kommunikasjonsbehov.

Linux-baserte og Windows-baserte hostingalternativer

Myhosting.com har muligheten til å tilby deg en Linux-basert hostingplan eller en Windows-basert hostingplan. Mange vertsfirmaer tilbyr enten det ene eller det andre, ikke begge deler. Som en ekstra bonus kan du ha både Linux-baserte og Windows-baserte løsninger under en konto hvis du oppgraderer til forretningsplanen deres.

Full-Featured Site Builder

Myhosting.com tilbyr en fullverdig nettstedbygger. De vert tross alt nettsteder. Det er bare fornuftig for dem å ha en fullverdig nettstedbygger som hjelper helt nye bedriftseiere med å bygge sin første webside. Deres cPanel lar deg ha installasjonsskripter med ett klikk og lar deg være vert for en rekke nettstedsplattformer som Joomla! eller WordPress.

Ubegrenset domenevert

Mange vertsselskaper der ute vil plassere en datahette på vertsevnen. Ikke Myhosting.com – de tilbyr ubegrenset domenevert. Med andre ord bryr de seg ikke hvor mange besøkende du har, hvor stort nettstedet ditt er, eller hvor stort bedriften din vokser. Ærlig talt, flere webhotellfirmaer bør tilby ubegrenset domenevert. Svært få eiere av små bedrifter har noensinne vert for så mye data at serverne blir alvorlig belastet. Faktisk er dette en funksjon som lar nettstedet ditt vokse og skalere, slik at Myhosting.com kan ta seg av forretningsbehovene dine når og hvordan du ønsker.

30-dagers pengene-tilbake-garanti

Selv om dette er standard, er det noen vertselskaper der ute som vil ta en 30-dagers pengene tilbake-garanti og bare tilby deg et forholdsmessig beløp. Med andre ord, du vil aldri få full refusjon fra noen andre webhoteller. Myhosting.com vil gi deg en 30-dagers pengene tilbake-garanti. Så lenge du avbestiller i løpet av de første 30 dagene, vil de gi deg 100 prosent refusjon.

Ulemper ved Myhosting.com Hosting

Ingen webhotellfirma er uten mangler. Myhosting.com er ikke annerledes, jeg er redd. Faktisk er det ganske mange ting som Myhosting.com kan fokusere på for å bli bedre.

Mobil nettstedbygger koster ekstra

Av alle tingene å belaste ekstra for, bør Myhosting.com ikke belaste ekstra for mobile nettstedbyggere. Det er altfor mange mennesker som får tilgang til Internett ved å bruke sine mobile enheter. Det er faktisk mer sannsynlig at en bruker får tilgang til nettstedet ditt på mobil enn på et skrivebord. Myhosting.com tar ekstra betalt for optimalisering av mobilnettsteder, der andre hostingtjenester som Bluehost inkluderer denne funksjonen som en del av standardpakken.

Sikkerhetskopiering koster ekstra

Hvis dataene du oppbevarer på nettstedet ditt er viktige, sensitive eller vanskelige å erstatte (vi er villige til å satse på at det er minst en av disse tre), må du være super forsiktig med Myhosting.com. Hvis du ikke vil betale ekstra for at de skal sikkerhetskopiere nettstedet ditt, må du gjøre dette manuelt fysiske harddisker eller gratis skytjenester. Selv om dette er et frustrerende vanlig problem blant kupperverter (WebHostingPad og GoDaddy er virkelig ikke bedre i denne avdelingen), er det mange webhoteller, som A2-hosting, som regelmessig vil sikkerhetskopiere dataene dine gratis, eller til og med gi deg muligheten for å ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt manuelt.

Migrasjonskostnad ekstra

Dette er bare dårlig markedsføring. Jada, Myhosting tilbyr en administrert migrasjonstjeneste. Imidlertid tar de 45 dollar for det. Hvis folk leter etter en ny vert, kan jeg nesten garantere at de ikke kommer til å se på Myhosting bare fordi det er bedre vertsfirmaer der ute som gjør dette gratis. Vi forstår at det er lønnskostnader involvert når du har en dedikert spesialist som hjelper en bedriftseier med å migrere dataene sine. Imidlertid er dette en kostnad som bør tas opp av vertsselskapet – i dette tilfellet bør Myhosting absorbere disse kostnadene. Det er en liten pris å betale for å lokke eiere av små bedrifter til å velge Myhosting som en valgfri webhotellplattform.

Altfor mange dårlige støtteklager

Overalt hvor du ser på nettet, er Internett full av dårlige anmeldelser av Myhosting.com. Folk angrer på at de valgte dem som deres vertsplattform. Jada, på nettstedet forteller de deg at du vil motta svar fra støttespesialisten innen ti minutter. Den hermetiske responsen forteller deg imidlertid bare at en støttespesialist har blitt tildelt saken din. Folk har klaget over at det tar alt fra tre dager til to uker bare for å få et svar – det tar enda lenger tid å få dem til å løse et problem for deg. Det er ingen unnskyldning for den typen responstid. Ta en titt på SiteGround hvis du vil se hvordan et utmerket kundestøttenettverk ser ut.

Bunnlinjen

På overflaten ser Myhosting ut til å være et bunnsolid selskap. Imidlertid har de flere avtalebrytere. Fra de ekstra, skjulte kostnader til antall støtteklager som er strødd over hele Internett, ville jeg tenkt to ganger og frarådet Myhosting. Imidlertid er det positive anmeldelser om dem også. Noen mennesker liker dem. Jeg vil si at mange av anmeldelsene har blitt lagt ut av de samme personene. Med andre ord, når du ser på et vurderingssted, vil du finne at de fleste av klagene bare har blitt lagt ut av noen få personer. Ta dette med et saltkorn når du vurderer Myhosting å være vertskap for nettstedet ditt.

Vis flere funksjoner

Topp funksjoner

 • Rask støtte
 • Fornuftige priser
 • Massevis av funksjoner

Besøk offisiell hjemmeside

Topp 5 verter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting-anmeldelser (gamle)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews

Vanlige spørsmål om MyHosting.com-hosting

Hva er oppetidsgarantien?

MyHosting er stolt over å kunne tilby 100% oppetidsgaranti. Hvis serverne av en eller annen grunn ikke fungerer, vil alle kunder motta en kreditt på 1 til 1 til kontoen sin.

Hva er begrensningene for plass og dataoverføring?

På webhotellplaner lar MyHosting deg ha ubegrenset diskplass og ubegrenset dataoverføring på kontoen din.

Hvis jeg ikke liker noe med MyHosting, hva kan de garantere?

Hvis du ikke er fornøyd med MyHosting, kan du motta alle pengene dine. Du har tretti dager å ta ut, og alle pengene dine kan refunderes.

Hva er støttealternativene som tilbys av MyHosting?

Enhver hostingkund har tilgang til mye kundestøtte. Du kan bruke e-post, live chat eller telefonisk support 24/7 for å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer. Uansett hvilket land du er i, vil du kunne nå noen som kan hjelpe deg med å løse eventuelle problemer du har.

Hva er backup-policyen for MyHosting?

VPS-serverne sikkerhetskopieres regelmessig, sammen med sikkerhetskopiene du kan kontrollere gjennom kontrollpanelet. For delte hostingplaner er det imidlertid ingen garanti for sikkerhetskopiering eller henting. Hvis det anses å være en nødsituasjon, vil MyHosting kunne tilby sikkerhetskopieringer mot en ekstra avgift.

Tillater MyHosting meg å overføre et eksisterende domene?

Du kan overføre ditt eksisterende domene ved å bruke MyHosting. De vil hjelpe deg gjennom prosessen for å sikre at den fungerer riktig.

Vil MyHosting-profilen fungere i Linux eller Windows for hosting?

Avhengig av dine behov, kan du bruke MyHosting for Linux eller Windows. Hvis du leter etter en personlig plan, må du ha Linux. Bedrifter og e-handelsplan kan bruke en av plattformene. Hvis du leter etter en VPS-plan, fungerer den med Windows og Linux.

Hvor mange e-postadresser kan jeg bruke, og hvor mye plass som er tilgjengelig?

Du kan ha 10 til 50 e-postkontoer som er tilgjengelige med planen din. Du kan alltid oppgradere for å få plass til flere e-poster hvis behovet oppstår. Hvis du velger den delte hostingplanen, er det ubegrenset diskplass som lar deg lagre så mange e-postadresser du trenger.

Fornyer dyrere enn introduksjonsprisen?

MyHosting vil gi deg ekstra rabatter hvis du er i stand til å betale på forhånd. Hvis du kan betale for seks måneders tjenester på forhånd, sparer du mye penger. MyHosting har mange forskjellige kampanjer, så det er ingen garanti for at prisene vil forbli de samme når det er tid for å fornye.

Er det noen administrerte tjenester som tilbys av MyHosting?

MyHosting tilbyr mange administrerte applikasjoner. Du kan ha Exchange-e-post som en del av planen din. Du må se hvilke tjenester som tilbys med hver plan for å sikre at du har alt du trenger.

Vil jeg ha et domene med noen av hostingplanene?

MyHosting vil gi deg et domene. Enhver delt hostingplan du velger vil tilby deg sjansen til å få et gratis domene. Du må registrere domenet når du registrerer deg for å sikre at domenet er dedikert til deg.

Hvilke sikkerhetstiltak gir MyHosting?

MyHosting er stolt av sikkerheten deres. De bruker en rekke programmer, inkludert HackerWise, StopTheHacker og SiteLock for å sikre at nettstedet ditt er trygt og sikkert.

Kan jeg få en frittstående domeneregistrering?

Du kan få et frittstående domene når du bruker MyHosting. De samarbeider med Tucows, og deres partnerskap lar deg registrere et domenenavn. Når du registrerer domenenavnet, blir det ditt.

Er VPS hosting en del av deres tjenester?

VPS-planene er tilgjengelige for bruk med Linux og Windows. Hvis du er en utvikler eller driver en virksomhet, vil VPS-planene deres fungere for deg. Hovedfokuset deres er å hjelpe deg med å tilby den beste tjenesten du kan. VPS-planene er ideelle for alle som ønsker å utvide sin tilstedeværelse på nettet.

Hvilke språk gir teknisk support?

Hvis du trenger teknisk support, bruker MyHosting bare engelsk. Du kan be om hjelp på et annet språk.

Hvor ligger hovedkvarteret?

MyHosting er et kanadisk-basert selskap. Du finner hovedkvarteret deres i Toronto, Canada. De ligger i Eastern Standard Time Zone, det samme som andre større byer.

Hvor kan jeg finne MyHosting datasentrene?

MyHosting har datasentre i Toronto, Canada og i Rochester, NY. de bruker Equinix og Earthlink Enterprise Datasentre for å tilby den beste kundeservicen de kan.

Vil MyHosting støtte forskjellige utviklingsspråk?

MyHosting støtter forskjellige språk. Det fungerer for Linux- og Windows-servere, og du kan velge hvilket språk som fungerer for deg. Hvis du bruker Windows, har du muligheten til å bruke ASP.NET, PHP, Visual Studio, Perl og støtte for Microsoft SQL, MYSQL og PostgreSQL. Hvis du bruker Linux-servere, er standard LAMP-serverne tilgjengelige. Du kan også bruke APACHE, MYSQL og PHP til ditt utviklingsspråkbehov.

Finnes det et MyHosting.com-tilknyttet program?

Ja, og tilknyttet program betaler en salgsprovisjon. Du kan sette den opp slik at du også kan ha tilbakevendende provisjoner.

Skulle jeg være i stand til å være vert for flere nettsteder og domener på kontoen min?

Hvis du har flere nettsteder, lar MyHostings delte planer deg sette sammen det hele. Det ubegrensede og gratis domeneshostingen lar deg peke flere domener til et enkelt sted eller en underkatalog. Hvis du velger VPS-hosting, vil du kunne være vert for flere nettsteder på kontoen din uten å måtte åpne flere kontoer.

Hvilke tjenester kan jeg kjøpe hvis jeg er en ikke-teknisk forbruker?

Hostingplanene har en nettstedsbygger tilgjengelig. Du kan velge mellom hundrevis av maler for å lage et eget nettsted. Det er enkelt å sette opp og lære å designe nettstedet ditt, uansett ferdighetsnivå. Hvis du er en enkelt forbruker, vil du motta ett nettsted for byggherre; forretningsplanene kommer med to nettstedsbyggere; og e-handelsplanen har tre. De jobber med Windows og Linux for å tillate deg å designe nettstedet ditt, basert på dine behov. Du kan kjøpe flere nettstedsbyggere hvis du vokser for å imøtekomme trafikken din.

Ville MyHosting være det riktige valget for et netthandelsnettsted?

Absolutt. MyHosting har forskjellige planer for netthandelsnettsteder, og de er designet for kravene til e-handel. MyHosting har SSL-sertifikater, og gir deg verktøyene du trenger for å drive en nettbutikk.

Hvor kompatibel er MyHosting for et WordPress-nettsted?

MyHosting tilbyr WordPress-støtte for alt du trenger. De inkluderer et programinstallasjonsprogram som er ideelt for å hjelpe enhver installasjon og bruk av WordPress. Selv om du er nybegynner, kan du få WordPress-kontoen din til å fungere på kort tid.

Gir MyHosting PrestaShop-støtte?

Hvis du bruker PrestaShop nettstedtemaer, vil MyHosting imøtekomme deg og gi støtte for å hjelpe deg med eventuelle problemer.

Kan jeg flytte et eksisterende Joomla-nettsted med MyHosting?

Dessverre kan MyHosting ikke gi migrering for Joomla. Imidlertid tilbyr de et program som vil hjelpe deg med å migrere Joomla nettstedet til MyHosting-kontoen.

Er det Magento-støtte med MyHosting?

Magento leveres med alle tilgjengelige vertsplaner. Du vil ikke kunne migrere Magento, men du vil kunne få en applikasjon. Applikasjonen lar deg migrere alt du trenger fra Magento-kontoen din.

Finnes det kontrollpaneler med MyHosting?

Alle VPS-serverne har WHM / cPanel eller Plesk kontrollpaneler. Du kan velge hvilken som skal fungere for deg, avhengig av hvilket system du bruker.

Hvordan kan jeg betale for en MyHosting-konto?

Du kan bruke et hvilket som helst større kredittkort for betaling. MyHosting godtar også betalinger gjennom PayPal.

Vil MyHosting støtte bildevering og bildegallerier?

Det vil du, og du vil bli begeistret for å vite at Galleriet er et av de mest populære fotoalbumene på nettet. Det lar deg også dele applikasjoner, og det leveres gratis med hver hostingkonto.

Hva er minimum for en avtaleperiode?

MyHosting lar kundene betale en måned av gangen. Hvis du ser etter en lengre tidsramme, kan du betale forskuddsvis i opptil tre år (36 måneder).

Er det en CDN-tjeneste?

CloudFare CDN tilbys for alle som trenger en CDN-tjeneste.

Hvilke forhandlerpakker tilbyr MyHosting?

Du kan bruke en forhandler VPS-pakke som kjører på Windows og Linux. Du har også muligheten til å bygge din egen med en tilpasset forhandler VPS.

Mer på MyHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map