Myhosting.com recensioner maj 2020 – Prissättning och planer för värd

Contents

Hur bra är Myhosting.com värd?

MyHosting.com är ett privat företag som specialiserat sig på webbhotelltjänster. Deras räckvidd expanderar över hela världen och tillhandahåller tjänster i 180 länder. De erbjuder en mängd tjänster inklusive, domännamn, VPS-tjänster och många andra tjänster. Deras värdpaket ger olika alternativ för alla som vill utöka sin online-närvaro. De erbjuder utmärkt kundservice och hjälper dig att välja den bästa planen för ditt eller ditt företag.


Se officiell webbplats Myhosting.com Recensioner 4 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (11 röster) Fördelar

 1. Massor av alternativ för delade värdplaner
 2. Fullständig webbplatsbyggare
 3. Obegränsad domänvärd
 4. 30-dagars pengarna tillbaka-garanti

Nackdelar

 1. Mobil webbplatsbyggare kostar extra
 2. Backupkostnad extra
 3. För många dåliga stöd klagomål

Support4Speed4Features4Value4Transparency4

Vår officiella Myhosting.com-värdegranskning

Myhosting.com är beläget i Toronto, Kanada som ett dotterbolag till SoftCom. De är specialiserade på delad webbhotell som tillhandahåller e-posthotell, VPS-lösningar, Microsoft SharePoint-servrar, Microsoft Exchange-servrar samt hanterade migreringslösningar.

De bästa funktionerna i MyHosting.com Hosting

Deras datacenter är belägna i Toronto, Kanada och i Rochester, New York, och erbjuder avancerade datacenter med fiberoptiska nätverk.

Gott om delade värdplaner

Myhosting.com erbjuder många alternativ när det gäller delad hosting. De erbjuder planer för personliga användare, affärsanvändare och e-handelsanvändare. De har VPS-planer och dedikerade värdalternativ. De har också dedikerade utbytesserver för att ta hand om alla dina kommunikationsbehov.

Linux-baserade och Windows-baserade värdalternativ

Myhosting.com har möjligheten att erbjuda dig en Linux-baserad värdplan eller en Windows-baserad webbhotell. Många värdföretag erbjuder antingen det ena eller det andra, inte båda. Som en extra bonus kan du ha både Linux-baserade och Windows-baserade lösningar under ett konto om du uppgraderar till deras affärsplan.

Fullständig webbplatsbyggare

Myhosting.com tillhandahåller en fullständig webbplatsbyggare. De är ju värd för webbplatser. Det är bara vettigt för dem att ha en fullständig webbplatsbyggare som hjälper helt nya företagare att bygga sin första webbplats. Deras cPanel gör att du kan ha installationsskript med ett klick och gör att du kan vara värd för ett antal webbplatsplattformar som Joomla! eller WordPress.

Obegränsad domänvärd

Många värdföretag där ute kommer att placera ett datakapacitet på dina värdförmågor. Inte Myhosting.com – de erbjuder obegränsad domänvärd. Med andra ord bryr de sig inte om hur många besökare du har, hur stor din webbplats är eller hur stort ditt företag växer. Ärligt talat bör fler webbhotellföretag erbjuda obegränsad domänvärd. Mycket få småföretagare har någonsin värd så mycket data att servrarna är allvarligt belastade. I själva verket är detta en funktion som gör att din webbplats kan växa och skala, vilket gör att Myhosting.com kan ta hand om dina affärsbehov när och hur du vill.

30-dagars pengarna tillbaka-garanti

Även om detta är standard, finns det några värdföretag där ute som tar en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti och bara erbjuder dig ett förhållande. Med andra ord får du aldrig en full återbetalning från vissa andra webbhotell. Myhosting.com ger dig en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Så länge du avbokar inom de första 30 dagarna kommer de att ge dig 100 procent återbetalning.

Nackdelarna med Myhosting.com Hosting

Inget webbhotell är utan sina brister. Myhosting.com är inte annorlunda, jag är rädd. Det finns faktiskt en hel del saker som Myhosting.com kan fokusera på för att bli bättre.

Mobil webbplatsbyggare kostar extra

Av alla saker att betala extra för bör Myhosting.com inte debitera extra för mobila webbplatsbyggare. Det finns alldeles för många människor som använder Internet via sina mobila enheter. Det är faktiskt mer troligt att en användare kommer åt din webbplats på mobilen än på ett skrivbord. Myhosting.com tar extra ut för mobil webbplatsoptimering, där andra värdtjänster som Bluehost inkluderar denna funktion som en del av standardpaketet.

Backup kostar extra

Om informationen du har på din webbplats är viktig, känslig eller svår att ersätta (vi är villiga att satsa på att det är minst en av dessa tre), var mycket försiktig med Myhosting.com. Om du inte vill betala extra för att de ska kunna säkerhetskopiera din webbplats måste du göra detta manuellt fysiska hårddiskar eller gratis molntjänster. Även om detta är ett frustrerande vanligt problem bland fyndvärdar (WebHostingPad och GoDaddy är verkligen inte bättre i den här avdelningen), finns det många webbhotell, som A2-värd, som regelbundet säkerhetskopierar dina data gratis, eller till och med ger dig alternativet att manuellt säkerhetskopiera din webbplats.

Migrationskostnad extra

Det här är bara dålig marknadsföring. Visst, Myhosting erbjuder en hanterad migrationstjänst. De tar dock ut 45 $ för det. Om människor letar efter en ny värd kan jag nästan garantera att de inte kommer att titta på Myhosting helt enkelt för att det finns bättre värdföretag ute som gör det gratis. Vi förstår att det är arbetskraftskostnader när du har en dedikerad specialist som hjälper en företagare att migrera sina uppgifter. Detta är dock en kostnad som borde tas upp av värdföretaget – i detta fall bör Myhosting absorbera dessa kostnader. Det är ett litet pris att betala för att locka småföretagare att välja Myhosting som en webbhotellplattform.

Alltför många dåliga stöd klagomål

Överallt där du tittar på nätet är Internet besatt av dåliga recensioner av Myhosting.com. Folk beklagar att de väljer dem som deras webbplattform. Visst på webbplatsen säger de att du kommer att få ett svar från supportspecialisten inom tio minuter. Men det konserverade svaret säger bara att en supportspecialist har tilldelats ditt fall. Människor har klagat över att det tar någonstans från tre dagar till två veckor bara för att få svar – det tar ännu längre tid att få dem att lösa ett problem för dig. Det finns ingen ursäkt för den typen av responstid. Kolla in SiteGround om du vill se hur ett utmärkt kundsupportnätverk ser ut.

Slutsats

På ytan verkar Myhosting vara ett bunnsolid företag. De har emellertid flera avtalsbrytare. Från de extra, dolda kostnaderna till antalet supportklagor över hela Internet skulle jag tänka två gånger och råda mot Myhosting. Det finns dock positiva recensioner om dem också. Vissa människor gillar dem. Jag kommer att säga att många recensioner har publicerats av samma personer. Med andra ord, när du tittar på en granskningswebbplats kommer du att upptäcka att de flesta av klagomålen bara har publicerats av några få personer. Ta detta med ett saltkorn när du funderar på Myhosting som värd för din webbplats.

Visa fler funktioner

De bästa funktionerna

 • Snabbt stöd
 • Rimliga priser
 • Massor av funktioner

Besök den officiella webbplatsen

Topp 5 värdar

 • SiteGround recensioner
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting recensioner (gamla)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews

MyHosting.com-vanliga frågor om webbhotell

Vad är drifttidsgarantin?

MyHosting är stolt över att erbjuda en 100% drifttidsgaranti. Om servrarna av någon anledning inte fungerar kommer alla kunder att få en kredit på 1 till 1 till sitt konto.

Vad är gränserna för utrymme och dataöverföring?

På webbhotellplaner ger MyHosting dig möjlighet att ha obegränsat diskutrymme och obegränsad dataöverföring på ditt konto.

Om jag inte gillar något med MyHosting, vad kan de garantera?

Om du inte är nöjd med MyHosting kan du få tillbaka alla dina pengar. Du har trettio dagar att ta ut och alla dina pengar återbetalas.

Vilka är de supportalternativ som MyHosting tillhandahåller?

Varje värdkund har tillgång till mycket kundsupport. Du kan använda e-post, livechatt eller telefonsupport dygnet runt för att hjälpa dig lösa eventuella problem. Oavsett vilket land du är i kommer du att kunna nå någon som hjälper dig att lösa eventuella problem du har.

Vad är säkerhetskopieringspolicyn för MyHosting?

VPS-servrar säkerhetskopieras regelbundet, tillsammans med de säkerhetskopior du kan styra via kontrollpanelen. För delade värdplaner finns det dock ingen garanti för säkerhetskopiering eller återhämtning. Om det anses vara en nödsituation kan MyHosting tillhandahålla backup för en extra avgift.

Tillåter MyHosting mig att överföra en befintlig domän?

Du kan överföra din befintliga domän med MyHosting. De hjälper dig genom processen för att se till att den fungerar korrekt.

Kommer MyHosting-profilen att fungera i Linux eller Windows för värd?

Beroende på dina behov kan du använda MyHosting för Linux eller Windows. Om du letar efter en personlig plan måste du ha Linux. Företag och e-handelsplan kan använda endera plattformen. Om du letar efter en VPS-plan fungerar den med Windows och Linux.

Hur många e-postadresser kan jag använda och hur mycket utrymme som finns tillgängligt?

Du kan ha 10 till 50 e-postkonton som är tillgängliga med din plan. Du kan alltid uppgradera för att få fler e-postmeddelanden om behovet uppstår. Om du väljer den delade värdplanen finns det obegränsat diskutrymme som gör att du kan lagra så många e-postadresser som du behöver.

Förnyar dyrare än intropriset?

MyHosting ger dig extra rabatter om du kan betala i förväg. Om du kan betala för sex månaders tjänster i förväg sparar du mycket pengar. MyHosting har många olika kampanjer, så det finns ingen garanti för att priserna kommer att förbli desamma när det är dags att förnya.

Finns det några hanterade tjänster som erbjuds av MyHosting?

MyHosting erbjuder många hanterade applikationer. Du kan ha Exchange-e-post som en del av din plan. Du måste se vilka tjänster som erbjuds med varje plan för att säkerställa att du har allt du behöver.

Kommer jag att ha en domän med någon av värdplanerna?

MyHosting kommer att ge dig en domän. Alla delade värdplaner du väljer ger dig chansen att få en gratis domän. Du måste registrera domänen när du registrerar dig för att säkerställa att domänen är dedicerad till dig.

Vilka säkerhetsåtgärder ger MyHosting?

MyHosting är stolt över sin säkerhet. De använder en mängd olika program, inklusive HackerWise, StopTheHacker och SiteLock för att säkerställa att din webbplats är säker och säker.

Kan jag få en fristående domänregistrering?

Du kan få en fristående domän när du använder MyHosting. De samarbetar med Tucows, och genom deras partnerskap kan du registrera ett domännamn. När du registrerat domännamnet kommer det att vara ditt.

Är VPS hosting en del av deras tjänster?

VPS-planerna är tillgängliga att använda med Linux och Windows. Om du är en utvecklare eller driver ett företag fungerar deras VPS-planer för dig. Deras huvudfokus är att hjälpa dig att erbjuda den bästa tjänsten du kan. VPS-planerna är idealiska för alla som vill utöka sin online-närvaro.

Vilka språk ger teknisk support?

Om du behöver teknisk support använder MyHosting bara engelska. Du kan begära hjälp på ett annat språk.

Var ligger huvudkontoret?

MyHosting är ett kanadensiskt företag. Du hittar deras huvudkontor i Toronto, Kanada. De ligger i Eastern Standard Time Zone, samma som andra större städer.

Var kan jag hitta MyHosting-datacentren?

MyHosting har datacentra i Toronto, Kanada och i Rochester, NY. de använder Equinix och Earthlink Enterprise Data Center för att tillhandahålla den bästa kundservice de kan.

Kommer MyHosting att stödja olika utvecklingsspråk?

MyHosting stöder olika språk. Det fungerar för Linux- och Windows-servrar, och du kan välja vilket språk som passar dig. Om du använder Windows har du möjlighet att använda ASP.NET, PHP, Visual Studio, Perl och support för Microsoft SQL, MYSQL och PostgreSQL. Om du använder Linux-servrar är standard LAMP-servrarna tillgängliga. Du kan också använda APACHE, MYSQL och PHP för dina behov för utvecklingsspråk.

Finns det ett MyHosting.com-filialprogram?

Ja, och affiliate-programmet betalar en försäljningsprovision. Du kan ställa in det så att du också kan ha återkommande provisioner.

Skulle jag kunna vara värd för flera webbplatser och domäner på mitt konto?

Om du har flera webbplatser tillåter MyHostings delade planer dig att sammanföra allt. Den obegränsade och kostnadsfria domänhotellen låter dig peka flera domäner till en enda webbplats eller underkatalog. Om du väljer VPS-värd kan du vara värd för flera webbplatser på ditt konto utan att behöva öppna flera konton.

Vilka tjänster kan jag köpa om jag är en icke-teknisk konsument?

Värdplanerna har en webbplatsbyggare tillgänglig. Du kan välja mellan hundratals mallar för att skapa din egen webbplats. Det är lätt att konfigurera och lära sig att designa din webbplats, oavsett din kompetensnivå. Om du är en enda konsument får du en webbplats för webbplatsbyggare; affärsplanerna har två webbplatsbyggare; och e-handelsplanen har tre. De arbetar med Windows och Linux så att du kan designa din webbplats utifrån dina behov. Du kan köpa fler webbplatsbyggare om du växer för att passa din trafik.

Skulle MyHosting vara rätt val för en e-handelswebbplats?

Absolut. MyHosting har olika planer för e-handelswebbplatser, och de är utformade för e-handelskraven. MyHosting har SSL-certifikat och ger dig de verktyg du behöver för att driva en onlinebutik.

Hur kompatibel är MyHosting för en WordPress-webbplats?

MyHosting erbjuder WordPress-support för allt du behöver. De inkluderar ett applikationsinstallationsprogram som är idealiskt för att hjälpa till att installera och använda WordPress. Även om du är en nybörjare kan du få ditt WordPress-konto att fungera på nolltid.

Ger MyHosting PrestaShop-stöd?

Om du använder PrestaShop webbplatsteman kommer MyHosting att rymma dig och ge support för att hjälpa dig med alla problem.

Kan jag flytta en befintlig Joomla-webbplats med MyHosting?

Tyvärr kan MyHosting inte tillhandahålla migrering för Joomla. Men de erbjuder ett program som hjälper dig att migrera din Joomla-webbplats till ditt MyHosting-konto.

Finns det Magento-stöd med MyHosting?

Magento kommer med alla tillgängliga värdplaner. Du kommer inte att kunna migrera Magento, men du kan få en applikation. Med applikationen kan du migrera allt du behöver från ditt Magento-konto.

Finns det kontrollpaneler som erbjuds med MyHosting?

Alla VPS-servrar har WHM / cPanel- eller Plesk-kontrollpaneler. Du kan välja vilken som ska fungera för dig, beroende på vilket system du använder.

Hur kan jag betala för ett MyHosting-konto?

Du kan använda alla större kreditkort för betalning. MyHosting accepterar också betalningar som görs via PayPal.

Kommer MyHosting att stödja bildhosting och bildgallerier?

Det kommer, och du kommer att bli stolt över att veta att Galleriet är ett av de mest populära fotoalbumen online. Det låter dig också dela applikationer, och det levereras gratis med alla värdkonton.

Vilket är minimikravet för en avtalsperiod?

MyHosting tillåter kunder att betala en månad i taget. Om du letar efter en längre tidsram kan du betala i förskott i upp till tre år (36 månader).

Finns det en CDN-tjänst?

CloudFare CDN erbjuds för alla som behöver en CDN-tjänst.

Vilka återförsäljarpaket erbjuder MyHosting?

Du kan använda ett VPS-paket för återförsäljare som körs på Windows och Linux. Du kan också bygga din egen med en anpassad återförsäljare VPS.

Mer på MyHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map