Namecheap Hosting anmeldelser maj 2020 – Delt, EasyWP og VPS

Contents

Hvad er Namecheap Hosting?

Husk, da GoDaddy fik problemer med deres grundlægger, der skyder elefanter?


Nå, Namecheap tog den moralske høje grund og hjalp chokerede kunder med at flytte over til deres platform.

De er på farten, når du vil have et domænenavn, men hvad med deres hosting?

Dette firma blev grundlagt i 2000 af en mand ved navn Richard Kirkendall, og det ejes og drives uafhængigt.

I den første halvdel af sin eksistens leverede Namecheap udelukkende domænenavnsregistratorer, men siden 2007 udvidede de også til at tilbyde delte hostingindstillinger. Kontorer i Namecheap er centreret i Los Angeles, og indtil videre kan de prale af en klientliste på over to millioner.

Hvor god er Namecheap Hosting?

Som navnet antyder, er dette websted kendt for sine billige domænenavne.

Men nu bliver de honninggrevlinger og sætter deres krav på webhosting.

For kun $ 10 om året.

Efter at have eksisteret i over femten år, har virksomheden fået et solidt ry som en domæneregistrator, og webhostingtjenesterne er okay, selvom de ikke er lige så bemærkelsesværdige som andre websteder. Samlet set er den bedste ting ved Namecheap prisen, men de har ret god kundeservice, og de leverer alt hvad du har brug for for at få dit websted i gang. Hvis du leder efter noget enkelt og ligetil, kan Namecheap være en anstændig mulighed, hvis du antager, at du vil spare penge. Hvis du dog har brug for noget mere robust eller vil være vært for flere websteder eller gøre noget meget komplekst, kan Namecheap være yderst begrænsende.

Se officielle websteder om anmeldelser af Namecheap Hosting 3.6 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (2 stemmer) Fordele

 1. Omkostningseffektiv
 2. Anstændig kundesupport
 3. Erfaren domæneregistrator
 4. Brugervenlig grænseflade
 5. Pålidelig oppetid
 6. Anstændige forretningsfunktioner

Ulemper

 1. Der tilbydes begrænsede funktioner
 2. Værdiplaner er meget mere begrænsede
 3. Ikke ideel til store virksomheder eller vært for mange websteder
 4. Problemer kan blusse op på noget regelmæssigt

Resumé Hvad angår webhostingstjenester er Namecheap bestemt ikke i øverste niveau. For enhver, der leder efter noget omkostningseffektivt uden dikkedarer, kan dette være en god mulighed. Prisfastsættelsen er den bedste ting ved det, men det betyder ikke nødvendigvis, at det har stor værdi. Support3.5Speed3Features3Value4.5Transparency4

Vores officielle anmeldelse af Namecheap Hosting

Dette firma blev grundlagt i 2000 af en mand ved navn Richard Kirkendall, og det ejes og drives uafhængigt. I den første halvdel af sin eksistens leverede Namecheap udelukkende domænenavnsregistratorer, men siden 2007 udvidede de også til at tilbyde delte hostingindstillinger. Kontorer i Namecheap er centreret i Los Angeles, og indtil videre kan de prale af en klientliste på over to millioner. Namecheap er ICANN-akkrediteret.

De bedste funktioner i Namecheap Hosting

Før vi dykker ned i de mange problemer, der følger med Namecheap Hosting (desværre er der en hel del), så lad os starte med at se på de ting, de gør godt. At være i forretning i så længe og have så mange kunder (så siger de) betyder, at de skal gøre et par ting rigtigt, så vi bør fremhæve de positive aspekter, der følger med at få et billigt domæne og websted fra Namecheap.

1. Omkostningseffektiv

Der er fire planer, som du kan vælge imellem, og de er alle latterligt billige sammenlignet med andre websteder. Hvor Namecheap virkelig skinner er i sin indledende prisfastsættelse, der starter på $ 9,88 for værdipakken. Prislisten er som følger.

 • Værdi: $ 9,88 for at starte, forny ved $ 38,88 pr. År
 • Professionel: $ 19,88 til start, $ 78,88 pr. År fornyelse
 • Ultimate: $ 29,88 for at starte, forny ved $ 129,88 pr. År
 • Business Pro: $ 19,88 til start, $ 17,98 pr. Måned for at forny

Som du kan se, kan du komme i gang for en meget lav introduktionspris. Men får du meget for pengene? Ikke nøjagtigt. Men det får vi senere ind.

2. Hurtig og nem onboarding

Hver gang du tilmelder dig et nyt hosting-websted, skal du få alle dine oplysninger og komme i gang. Nogle steder kan gøre dette unødvendigt kompliceret, hvilket betyder, at hvis du ikke allerede er fortrolig med layoutet, kan det være forvirrende og tage mere tid end nødvendigt. Namecheap gør heldigvis onboarding-processen meget enkel. Du får en velkomstmail, så snart du tilmelder dig, og du kan logge ind umiddelbart derefter. Alt er lagt op på en effektiv måde, hvilket betyder, at du slet ikke bliver vendt rundt og skal ringe til kundesupport.

3. Support

Når man ser på kundeanmeldelser, ser det ud til, at der er en vis uoverensstemmelse med supportsystemet. På den ene side vil nogle brugere hævde, at de har fået løbningen, mens på den anden side forskellige mennesker siger, at kundesupport er det bedste ved siden. Med vores begrænsede erfaring må vi sige, at den leverede service generelt er lidt over gennemsnittet, hvor responstiderne er relativt hurtige.

En ting, som vi foretrækker, er, hvis de har telefonisk support, men du kan foretage live chat, hvilket betyder, at du skal være i stand til at løse dit problem inden for en times tid. Den anden mulighed er at åbne en billet, der kan tage alt fra fem timer til en hel dag, afhængigt af kundernes mængde.

4. Webstedsstyring

Som nævnt ovenfor er Namecheap kun godt for enhver, der ikke har brug for en masse funktioner eller funktionalitet på deres side. De fleste af de klager, vi har set, var fra brugere, der ønskede at integrere en masse tilføjede applikationer og programmer på deres websted, hvilket ikke er ideelt til denne vært.

Når det er sagt, hvis man antager, at enkelhed er dit slutspil, så gør Namecheap tingene let for dig. Når du er kommet i gang på dit websted, er bagenden meget minimalistisk og brugervenlig, hvilket betyder, at du ikke har brug for en grad i datalogi for at navigere gennem menupunkterne. Nogle kan endda sige, at det er for simpelt.

5. Sikkerhedskopiindstillinger

Hver gang du administrerer et websted, skal du sørge for, at du sikkerhedskopierer dit materiale regelmæssigt. Namecheap tager dog meget af denne byrde af dine skuldre og sikkerhedskopierer dit websted to gange om ugen. Selvom vi anbefaler, at du også gør det på egen hånd, er dette en dejlig funktion, de tilbyder, så hvis du glemmer at gøre det, er du ikke skruet fast i det lange løb.

6. Webstedsfunktioner

Mens de ekstra funktioner, som Namecheap tilbyder, er begrænsede i sammenligning med andre websteder, er de, det har, ret gode.

 • Softaculous: for så vidt angår installation af tredjeparts scripts og applikationer, gør dette program tingene super let ved at lade dig placere alt med et enkelt klik.
 • CloudFlare: dette tredjeparts program kan hjælpe med at fremskynde dit websted og gøre dig mere mobil. Namecheap giver dig mulighed for at integrere med CloudFlare for bedre ydelse.
 • Google Apps: for alle, der elsker Google, kan du installere virksomhedens apps på dit websted gennem Namecheap

7. Uptime

Når du går til et hvilket som helst hosting-site, vil de alle hævde, at de garanterer over 99% driftssikkerhed. Så vidt vi kunne sige, præciserer Namecheap ikke, hvad de kan tilbyde, hvis denne procentdel falder, hvilket betyder, at deres garanti måske bare er nogle tomme løfter.

Når det er sagt, har vi ikke set nogen væsentlige problemer med oppetid, hvilket betyder, at de ser ud til at have alt under kontrol. De fleste af de klager, vi har set, har været med funktioner og scripts, der ikke fungerer korrekt, men det ser ud til, at ingen har så mange problemer med oppetid. Selvfølgelig sker der nogle gange ting, men webstedet ser generelt ud til at opfylde sit løfte.

8. Domæneregistrator

Først og fremmest startede Namecheap som en registrator for domæner, og som sådan er det, hvad webstedet gør bemærkelsesværdigt godt. Hvis du søger at købe et domæne og får det hostet et andet sted, gør Namecheap det utroligt nemt at gøre det. Faktisk bruger mange større websteder denne service og går derefter gennem et andet hosting-sted, fordi det er så omkostningseffektivt og let at bruge. Samlet set, selv hvis du ikke bruger Namecheap til webstedshosting (du sandsynligvis ikke vil), kan det være en fantastisk mulighed for at købe domæner.

Ulemper ved Namecheap Hosting

Nu hvor vi har set på den positive side af Namecheap, skal vi vende mønten og se, hvad der ikke fungerer. Desværre opvejer det dårlige i dette tilfælde det gode, men hvis du har brug for et billigt hosting-websted og ikke har en masse ekstra krav, er du muligvis ikke nødt til at bekymre dig om noget af dette.

1. Begrænsede muligheder

Når man ser på hostingtjenesterne, lægger Namecheap kasketter på antallet af domæner og databaser, som du kan have. Naturligvis, jo billigere din pakke, desto mindre får du, men i dette tilfælde er begrænsningerne mere end hvad du ville forvente. Her er fordelingen.

 • Værdipakke: Tre domæner, 20 GB diskplads, 50 databaser og halvtreds e-mail-konti.
 • Professionel: Ti domæner, 50 GB diskplads, 100 databaser og e-mail-konti
 • Ultimate: 50 domæner, 50 GB diskplads, 100 databaser og e-mail-konti
 • Business Pro: 20 GB diskplads og 5000 GB båndbredde

Som du kan se, får du ikke så meget for dine penge, som du ville forvente. Men hvis du ikke ser noget problem med at blive under disse hætter, vil du opdage, at Namecheap er meget mere omkostningseffektivt end konkurrencen. Dog får du heller ikke det samme niveau af funktionalitet og ydeevne, så du skal også huske det.

Den anden ting ved disse hætter er, at de ikke er lige ligetil som andre steder. Fordi du er begrænset i alle aspekter, betyder det, at du muligvis skal opgradere din pakke af en af ​​flere årsager. For eksempel har du muligvis et sted og et domæne, men hvis du har brug for mere end 20 GB diskplads, skal du opgradere. Tilsvarende skal du opgradere osv., Hvis du har brug for flere databaser. Andre hostingtjenester fordeler tingene, så du opgraderer, når du bliver større og tilføjer flere funktioner. Med Namecheap kan du muligvis fortsætte med at betjene et enkelt websted og skal opdatere, uanset hvor stor du får.

2. Hastighed

En anden stor begrænsning af Namecheap er hastigheden, som den indlæser din side. Hvis du antager, at du vil have folk til at se på dit websted, skal du sørge for, at det ikke tager lang tid at indlæse; Ellers vil dine kunder hoppe af, før de har set noget. Således skal du finde en hostingtjeneste, der kan sikre, at dit websted vises hurtigt, uanset hvilken enhed der bruges.

I den forbindelse er Namecheap ikke så stor. Igen, hvis du har en enkel side uden en masse grafik eller komplekse applikationer, behøver du sandsynligvis ikke at bekymre dig. Men hvis dit websted begynder at have ekstra funktioner eller funktionalitet, er du muligvis i nogle problemer. Samlet set er Namecheap ikke i nærheden så hurtig ved indlæsning af sider som konkurrencen.

3. Money-Back-garanti

Selvom det ikke altid er den bedste indikator for en virksomheds styrke, er en måde at få en fornemmelse af, hvor pålidelig en virksomhed vil være, om de tilbyder en pengene-tilbage-garanti eller ej. Det betyder, at virksomheden står 100% bag sit produkt, hvilket giver kunderne en følelse af sikkerhed og komfort.

Med det for øje tilbyder Namecheap en sådan garanti, men den er yderst begrænset i omfang. De fleste hosting-websteder, der tilbyder en sådan aftale, gør det i tredive dage. Her har du kun to uger til at beslutte, om det er rigtigt for dig, hvilket ikke er nok tid i vores bog. Vi er derfor nødt til at liste dette op som et negativt, da det ser ud til, at webstedet håber at tiltrække newbies, som ikke ved, at to uger er for kort til at evaluere et hostingfirma. Hvis Namecheap var mere sikker på sine tjenester, ville det tilbyde mindst tredive dage.

4. Kun Linux

Selvom denne begrænsning ikke nødvendigvis er tilstrækkelig til at fordømme webstedet, er det værd at bemærke, at Namecheap kun tilbyder tjenester til Linux, hvilket betyder, at Windows- eller Mac-brugere er uheldige. Det, der er bemærkelsesværdigt ved det, er, at dette websted ser ud til at være indrettet til førstegangs-brugere af websteder, som sandsynligvis ikke bruger Linux til at konfigurere deres side. Ikke desto mindre er det, hvad webstedet har at tilbyde.

Bundlinie

Generelt, når vi ser på alle fordele og ulemper, må vi sige, at det eneste, Namecheap har gået for, er, at de har lavere priser end konkurrencen. Hvis du vil stole på dette firma for at have dit domæne, anbefaler vi stærkt at gøre det, da det er, hvad det gør bedst. Når det kommer til hostingtjenester, har Namecheap imidlertid for mange problemer til at gøre det til en bæredygtig løsning.

Når det er sagt, er du dog, hvis du er den type person, der er meget mere optaget af pris end med ydelse, kan du give Namecheap en chance. Lavere priser betyder dog ikke bedre værdi, hvilket betyder, at du kunne få langt bedre funktioner og funktionalitet for bare lidt mere penge, og du behøver ikke at tackle nogen hovedpine længere nede på linjen.

Kort sagt, Namecheap startede som en fremragende domæneregistrator og besluttede derefter at prøve sig på webhosting. Fordi det ikke var det oprindelige formål, specialiserer webstedet imidlertid ikke hosting-tjenester, hvilket betyder, at det har en mangelfuld ydelse.

Den nederste linje er at købe dit domæne her, men værter det andetsteds.

Se flere funktioner

Ofte stillede spørgsmål om Namecheap Hosting

Hvis du stadig befinder dig på hegnet omkring Namecheap eller overvejer at tilmelde dig dem, så er her nogle almindelige spørgsmål, som folk har om tjenesten. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter her, foreslår vi, at du kontakter webstedet direkte. De skal være i stand til at besvare alle spørgsmål, du har, selvom du skal huske på, at de vil forsøge at sælge dig en pakke, så det lyder måske bedre, end det faktisk er.

Kan du være vært for flere websteder gennem Namecheap?

Ja, det kan du, selvom du er begrænset i antallet. Én ting at huske er imidlertid, at du er lukket på diskplads og databaser, hvilket betyder, at selv hvis du kun er vært for to websteder, skal du muligvis opgradere til et højere niveau for at give mulighed for mere datalagring. Ikke desto mindre giver Namecheap dig mulighed for at være vært for mindst tre steder og højst halvtreds.

Hvilken type hosting er tilgængelig?

Namecheap tilbyder fire forskellige typer hostingtjenester. Delte, forhandler, VPS og dedikerede servere.

Tilbyder webstedet gratis domæner, hvis du tilmelder dig dets hostingplan?

Nej, Namecheap leverer ingen gratis domæner. Fordi det startede som registrator, skal du købe dine domæner separat. Heldigvis er de meget omkostningseffektive.

Er der skjulte gebyrer?

Heldigvis er Namecheap meget upfront med hensyn til prisfastsættelse og omkostninger, hvilket betyder, at du ikke bør finde nogen gebyrer, der ikke blev opført og vist dig, før du tilmeldte dig.

Kan jeg være vært for min e-mail via Namecheap, hvis jeg ikke har et websted?

Ja, webstedet tilbyder dedikerede e-mail-hosting-tjenester. Du kan få diskplads og fillagring til dine e-mails samt anti-spam-beskyttelse.

Tilbyder Namecheap en pengene-tilbage-garanti?

Ja, men det er kun gyldigt i fjorten dage (to uger). Hvis du vælger en dedikeret serverplan, har du ikke denne mulighed. Hvis du påløber yderligere gebyrer i løbet af dine første to uger, refunderes disse ikke.

Tilbyder dette websted forskellige betalingsplanstrukturer?

Ja, Namecheap er meget forskelligartet med hensyn til, hvordan du kan betale for dets tjenester. Du kan vælge at betale månedligt, årligt, halvårligt eller endda treårigt, hvis du vil. Business Pro-planen er imidlertid kun tilgængelig til månedlig fornyelse, så du kan ikke forudbetale i et helt år. Samlet set, jo mere du bruger foran, desto mere sparer du i det lange løb.

Hvad angår, hvordan du kan betale, tager webstedet alle større kreditkort såvel som PayPal og endda BitCoin.

Hvilke typer kundesupportindstillinger har Namecheap?

Den primære metode til at kontakte supportteamet er gennem et billetsystem eller ved at åbne live chat. De har ikke nogen telefontjeneste på dette tidspunkt. Du kan også gå gennem webstedets videndatabase for at finde svar på almindelige problemer.

Hvor er Namecheap’s datacentre placeret?

De har adskillige placeringer i Nordamerika, såsom Dallas, Phoenix og Atlanta. Webstedets hovedkvarter ligger i Los Angeles. Namecheap har også datacentre i England og Europa, hvis du er uden for USA.

Har Namecheap afskedigelser til sine datacentre?

Ja, som med alle hosting-websteder, har Namecheap afskedigelser for strøm, sikkerhedsfunktioner og netværk.

Tilbyder webstedet en garanti på dets oppetid?

Hvis du får en delt eller dedikeret serverplan, tilbyder Namecheap en garanti på 100% oppetid. Hvis du får en forhandler eller VPS-plan, falder denne procentdel til 99,9%. Hvis du oplever mindre end det, kan du være berettiget til en cyklusudvidelse. Du skal dog indsende en billet inden for ti dage for at kvalificere dig.

Tilbyder Namecheap ubegrænsede planer?

Ja, et par af de tilbudte planer har ubegrænset båndbredde og diskplads. Men du skal betale en præmie for det.

Har Namecheap sit eget kontrolpanelsystem?

Nej, webstedet bruger cPanel, som er et industristandardsystem til styring af dit websted.

Sikkerhedskopierer webstedet mine data?

Ja, du får sikkerhedskopieret to gange om ugen, selvom webstedet siger, at dette kun er til “restaureringsformål”. Det betyder, at du skal tage backup af dig selv. Du kan anmode om ekstra sikkerhedskopier fra Namecheap gratis.

Hvilken slags programmeringssprog der accepteres på dette websted?

Namecheap tillader mange industristandardprogrammer at integrere på dit websted. De øverste navne er MySQL, Perl, Ruby on Rails og PHP.

Kan jeg overføre mit domæne eller websted til Namecheap?

Ja du kan. Webstedet har et overgangsteam, der hjælper dig med at bringe alle eksisterende domænenavne og websteder, du har, til deres servere. Bedst af alt, hvis din gamle vært havde en anden opsætning af kontrolpanelet, vil Namecheap gøre den kompatibel med cPanel. Du kan overføre alt dit eksisterende materiale uanset hvilken plan du vælger.

Hvis jeg er ny til at oprette et websted, tilbyder Namecheap værktøjer til at hjælpe mig?

Ja, du kan finde en masse industrielle værktøjer, der hjælper dig med at oprette dit websted nemt. De mest almindelige er WordPress, Joomla og Drupal. Du kan indstille alt med et enkelt klik ved hjælp af Softaculous. Disse værktøjer fungerer uanset om du starter en enkel blog eller opretter en online butik.

Hvilken slags sikkerhedsindstillinger giver Namecheap?

Indtil videre beskytter webstedet kun dine oplysninger gennem en firewall. Webstedet har også et proprietært sikkerhedsteam i huset, der overvåger for eventuelle problemer.

Kan jeg levere videostreaming på min hjemmeside gennem Namecheap?

Ja, men du skal gøre det gennem en VPS eller dedikeret serverplan. Hvis du bruger en delt hosting-pakke, kan du ikke streame video, da det vil påvirke serverhastigheden.

Mere om NameCheap.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map