Namecheap Hosting Reviews Mai 2020 – Delt, EasyWP og VPS

Contents

Hva er Namecheap Hosting?

Husker da GoDaddy fikk problemer for grunnleggeren deres skyte elefanter?


Namecheap tok den moralske høydepunktet og hjalp sjokkerte kunder med å gå over til plattformen.

De er hen til når du vil ha et domenenavn, men hva med hosting deres?

Dette selskapet ble grunnlagt i 2000 av en mann ved navn Richard Kirkendall, og det eies og drives uavhengig.

I løpet av første halvdel av sin eksistens ga Namecheap utelukkende domenenavnsregistratorer, men siden 2007 utvidet de også til å tilby delte hostingalternativer. Kontorene til Namecheap er sentrert i Los Angeles, og så langt kan de skilte med en klientliste på over to millioner.

Hvor bra er Namecheap Hosting?

Som navnet antyder, er dette nettstedet kjent for sine billige domenenavn.

Men nå blir de honninggrevlinger og stiller kravet sitt på webhotell.

For bare 10 dollar i året.

Etter å ha eksistert i over femten år, har selskapet fått et godt omdømme som domeneregistrator, og webhotell-tjenestene er i orden, selv om de ikke er så bemerkelsesverdige som andre nettsteder. Totalt sett er det beste med Namecheap prisen, men de har ganske god kundeservice, og de gir alt du trenger for å få nettstedet ditt i gang. Hvis du leter etter noe enkelt og greit, kan Namecheap være et anstendig alternativ, forutsatt at du vil spare penger. Hvis du derimot trenger noe mer robust eller ønsker å være vert for flere nettsteder eller gjøre noe svært komplekst, kan Namecheap være ekstremt begrensende.

Se offisielle nettsted Namecheap Hosting Reviews 3.6 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (2 stemmer) Fordeler

 1. Kostnadseffektiv
 2. Anstendig kundesupport
 3. Erfaren domeneregistrator
 4. Brukervennlig grensesnitt
 5. Pålitelig oppetid
 6. Anstendige forretningsfunksjoner

Ulemper

 1. Begrensede funksjoner som tilbys
 2. Verdiplaner er mye mer begrenset
 3. Ikke ideell for store bedrifter eller som er vert for mange nettsteder
 4. Problemstillinger kan blusse opp på noe regelmessig basis

Sammendrag Så langt som webhotell tjenester går, er Namecheap absolutt ikke i toppnivået. For alle som leter etter noe kostnadseffektivt uten dikkedarer, kan dette imidlertid være et godt alternativ. Prisene er det beste med det, men det betyr ikke nødvendigvis at det har stor verdi. Support3.5Speed3Features3Value4.5Transparency4

Vår offisielle anmeldelse av Namecheap Hosting

Dette selskapet ble grunnlagt i 2000 av en mann ved navn Richard Kirkendall, og det eies og drives uavhengig. I løpet av første halvdel av sin eksistens ga Namecheap utelukkende domenenavnsregistratorer, men siden 2007 utvidet de også til å tilby delte hostingalternativer. Kontorene til Namecheap er sentrert i Los Angeles, og så langt kan de skilte med en klientliste på over to millioner. Namecheap er ICANN-akkreditert.

De beste funksjonene ved Namecheap Hosting

Før vi tar en titt på de mange problemene som følger med Namecheap Hosting (dessverre er det ganske mange), la oss begynne med å se på tingene de gjør godt. Å være i virksomhet så lenge og ha så mange kunder (sier de) betyr at de må gjøre noen få ting riktig, så vi bør belyse de positive aspektene som følger med å få et billig domene og nettsted fra Namecheap.

1. Kostnadseffektiv

Det er fire planer du kan velge mellom, og de er alle latterlige billige sammenlignet med andre nettsteder. Hvor Namecheap virkelig skinner er i den innledende prissettingen, som starter på $ 9,88 for Value-pakken. Prislisten er som følger.

 • Verdi: $ 9,88 for å starte, fornye til $ 38,88 per år
 • Profesjonell: $ 19,88 for å starte, $ 78,88 per år fornyelse
 • Ultimat: $ 29,88 for å starte, fornye til $ 129,88 per år
 • Business Pro: $ 19,88 for å starte, $ 17,98 per måned for å fornye

Som du kan se, kan du komme i gang for en veldig lav introduksjonspris. Men får du mye for pengene? Ikke akkurat. Men det får vi se nærmere på senere.

2. Rask og enkel ombordstigning

Hver gang du registrerer deg med et nytt vertsside, må du få all informasjonen din og få alt i gang. Noen nettsteder kan gjøre dette unødvendig komplisert, noe som betyr at hvis du ikke allerede er kjent med oppsettet, kan det være forvirrende og ta mer tid enn nødvendig. Namecheap gjør heldigvis onboarding-prosessen svært enkel. Du får en velkomst e-post så snart du registrerer deg, og du kan logge inn umiddelbart etterpå. Alt er lagt opp på en effektiv måte, noe som betyr at du ikke blir snudd i det hele tatt og må ringe kundestøtte.

3. Støtte

Når du ser på kundevurderinger, ser det ut til å være noe avvik med brukerstøttesystemet. På den ene siden vil noen brukere hevde at de har fått løpingen, mens på den annen side er det forskjellige mennesker som sier at kundesupporten er det beste med nettstedet. Med vår begrensede erfaring må vi si at tjenesten som tilbys er samlet sett litt over gjennomsnittet, og responstidene er relativt raske.

En ting som vi foretrekker er hvis de har telefonstøtte, men du kan gjøre live chat, noe som betyr at du bør kunne løse problemet i løpet av en times tid. Det andre alternativet er å åpne en billett, som kan ta alt fra fem timer til en hel dag, avhengig av kundenes volum.

4. Nettstedsadministrasjon

Som vi nevnte ovenfor, er Namecheap bare bra for alle som ikke trenger mye funksjoner eller funksjonalitet på siden sin. De fleste av klagene vi har sett, var fra brukere som ønsket å integrere mange lagt til applikasjoner og programmer på nettstedet deres, noe som ikke er ideelt for denne verten.

Når det er sagt, forutsatt at enkelhet er ditt sluttspill, gjør Namecheap ting lett for deg. Når du har kommet i gang med nettstedet ditt, er bakenden veldig minimalistisk og brukervennlig, noe som betyr at du ikke trenger en grad i informatikk for å navigere gjennom menyalternativene. Noen vil kanskje til og med si at det er for enkelt.

5. Alternativer for sikkerhetskopiering

Hver gang du administrerer et nettsted, må du sørge for at du tar sikkerhetskopi av materialet ditt regelmessig. Namecheap tar imidlertid mye av denne byrden av skuldrene, og tar sikkerhetskopi av nettstedet ditt to ganger i uken. Selv om vi anbefaler at du også gjør det på egen hånd, er dette en fin funksjon som de tilbyr, så hvis du glemmer å gjøre det, er du ikke skrudd på lang sikt.

6. Nettstedets funksjoner

Selv om tilleggsfunksjonene som Namecheap tilbyr er begrenset sammenlignet med andre nettsteder, er de som den har ganske bra.

 • Softaculous: så langt som å installere tredjeparts skript og applikasjoner, gjør dette programmet ting superenkelt ved å la deg plassere alt med ett klikk.
 • CloudFlare: dette tredjepartsprogrammet kan hjelpe deg med å få fart på nettstedet ditt og gjøre deg mer mobil. Namecheap lar deg integrere med CloudFlare for bedre ytelse.
 • Google Apps: for alle som liker Google, kan du installere selskapets apper på nettstedet ditt gjennom Namecheap

7. Oppetid

Når du går til et hvilket som helst vertsnettsted, vil de alle påstå at de garanterer over 99% driftssikkerhet. Så langt vi kunne fortelle, uttaler ikke Namecheap hva de kan tilby dersom den prosentvise dypningen, noe som betyr at garantien deres bare kan være noen tomme løfter.

Når det er sagt, har vi ikke sett noen vesentlige problemer med oppetid, noe som betyr at de ser ut til å ha alt under kontroll. De fleste av klagene vi har sett har vært med funksjoner og skript som ikke fungerer som de skal, men det ser ikke ut til at noen har så mange problemer med oppetid. Noen ganger skjer selvfølgelig noen ganger ting, men det ser ut til at nettstedet samlet sett leverer sitt løfte.

8. Domeneregistrator

Først og fremst startet Namecheap som en registrar for domener, og som sådan er det det nettstedet gjør bemerkelsesverdig godt. Hvis du ønsker å kjøpe et domene og har det vert et annet sted, gjør Namecheap det utrolig enkelt å gjøre det. Faktisk bruker mange store nettsteder denne tjenesten og går deretter gjennom et annet vertsnettsted fordi det er så kostnadseffektivt og enkelt å bruke. Totalt sett, selv om du ikke bruker Namecheap til webhotell (du sannsynligvis ikke vil), kan det være et fantastisk alternativ for å kjøpe domener.

Ulemper ved Namecheap Hosting

Nå som vi har sett på den positive siden av Namecheap, bør vi snu mynten og se hva som ikke fungerer. Dessverre oppveier det dårlige i dette tilfellet det gode, men hvis du trenger et billig vertside og ikke har mange ekstra krav, kan det hende du ikke trenger å bekymre deg for noe av dette.

1. Begrensede alternativer

Når du ser gjennom hosting-tjenestene, setter Namecheap caps på antall domener og databaser du kan ha. Det er klart, jo billigere pakken din er, desto mindre blir du, men i dette tilfellet er begrensningene mer enn hva du kan forvente. Her er sammenbruddet.

 • Verdipakke: Tre domener, 20 GB diskplass, femti databaser og femti e-postkontoer.
 • Profesjonell: Ti domener, 50 GB diskplass, 100 databaser og e-postkontoer
 • Ultimat: Femti domener, 50 GB diskplass, 100 databaser og e-postkontoer
 • Business Pro: 20 GB diskplass og 5000 GB båndbredde

Som du ser, får du ikke så mye for pengene dine som du forventer. Imidlertid, hvis du ikke ser noe problem med å holde deg under disse luene, vil du oppdage at Namecheap er mye mer kostnadseffektivt enn konkurransen. Imidlertid får du ikke samme nivå av funksjonalitet og ytelse heller, så du bør huske på det også.

Den andre tingen med disse luene er at de ikke er like greie som andre nettsteder. Fordi du er begrenset i alle aspekter, betyr det at du kan trenge å oppgradere pakken din av en av flere årsaker. For eksempel kan det hende du har ett nettsted og et domene, men hvis du trenger mer enn 20 GB diskplass, må du oppgradere. Tilsvarende, hvis du trenger flere databaser, må du oppgradere, og så videre. Andre hostingtjenester gir plass til ting slik at du oppgraderer når du blir større og legger til flere funksjoner. Med Namecheap kan det hende du fortsetter å drifte et enkelt nettsted og må oppdatere uansett hvor stort du blir.

2. Hastighet

En annen stor begrensning av Namecheap er hastigheten den laster inn siden din. Hvis du antar at du vil at folk skal se på nettstedet ditt, må du sørge for at det ikke tar lang tid å laste; Ellers vil kundene dine sprette før de har sett noe. Dermed må du finne en hosting-tjeneste som kan sikre at nettstedet ditt vises raskt, uansett hvilken enhet som brukes.

I den forbindelse er Namecheap ikke så stor. Igjen, hvis du har en enkel side uten mye grafikk eller komplekse applikasjoner, trenger du sannsynligvis ikke bekymre deg. Men hvis nettstedet ditt begynner å ha ekstra funksjoner eller funksjonalitet, kan det hende du har problemer. Totalt sett er Namecheap ikke i nærheten like raskt ved lasting av sider som konkurransen.

3. Penger-tilbake-garanti

Selv om det ikke alltid er den beste indikatoren på styrken til et selskap, er en måte å få en følelse av hvor pålitelig en bedrift vil være om de tilbyr en pengene-tilbake-garanti eller ikke. Det betyr at selskapet står bak sitt produkt 100%, noe som gir kundene en følelse av sikkerhet og komfort.

Med det i tankene tilbyr Namecheap en slik garanti, men den er ekstremt begrenset i omfang. De fleste hosting-nettsteder som tilbyr en slik avtale vil gjøre det i tretti dager. Her har du bare to uker til å bestemme deg for om det er riktig for deg, noe som ikke er nok tid i boken vår. Dermed må vi oppgi dette som et negativt, da det virker som nettstedet håper å tiltrekke seg nybegynnere som ikke vet at to uker er for kort til å evaluere et vertsfirma. Hvis Namecheap var mer trygg på sine tjenester, ville den tilby minst tretti dager.

4. Bare Linux

Selv om denne begrensningen ikke nødvendigvis er nok til å fordømme nettstedet, er det verdt å merke seg at Namecheap bare tilbyr tjenester for Linux, noe som betyr at Windows- eller Mac-brukere er heldige. Det som er oppsiktsvekkende med det, er at dette nettstedet ser ut til å være rettet mot første gang brukere av nettstedet, som sannsynligvis ikke vil bruke Linux til å sette opp siden sin. Ikke desto mindre er det dette nettstedet har å tilby.

Bunnlinjen

Totalt sett, når vi ser på alle fordeler og ulemper, må vi si at det eneste Namecheap har gått for, er at de har lavere priser enn konkurransen. Hvis du vil stole på at dette selskapet holder ditt domene, anbefaler vi at du gjør det, da det er det det gjør best. Når det gjelder hosting-tjenester, har Namecheap imidlertid for mange problemer til å gjøre det til en levedyktig løsning.

Når det er sagt, men hvis du er den typen som er mer opptatt av pris enn ytelse, kan du gi Namecheap en sjanse. Lavere priser betyr imidlertid ikke bedre verdi, noe som betyr at du kan få langt bedre funksjoner og funksjonalitet for bare litt mer penger, og du trenger ikke å takle hodepine lenger nede..

Kort sagt, Namecheap startet som en utmerket domeneregistrator og bestemte seg deretter for å prøve seg på webhotell. Siden det ikke var det opprinnelige formålet, spesialiserer nettstedet seg ikke i hostingtjenester, noe som betyr at det har en glatt ytelse.

Hovedpoenget er å kjøpe ditt domene her, men vert det et annet sted.

Vis flere funksjoner

Vanlige spørsmål om Namecheap Hosting

Hvis du fremdeles er på gjerdet om Namecheap eller tenker å registrere deg hos dem, så er noen vanlige spørsmål folk har om tjenesten. Hvis du ikke finner det du leter etter her, anbefaler vi at du kontakter nettstedet direkte. De skal kunne svare på alle spørsmålene du har, selv om du må huske på at de prøver å selge en pakke, så det kan høres bedre ut enn det faktisk er.

Kan du være vert for flere nettsteder gjennom Namecheap?

Ja, det kan du, selv om du har begrenset antall. En ting du må huske på er imidlertid at du er avkortet på diskplass og databaser, noe som betyr at selv om du bare er vert for to nettsteder, kan det hende du må oppgradere til et høyere nivå for å gi mer datalagring. Likevel lar Namecheap være vert for minst tre nettsteder og høyst femti.

Hvilken type hosting er tilgjengelig?

Namecheap tilbyr fire forskjellige typer hosting-tjenester. Delte, forhandler, VPS og dedikerte servere.

Tilbyr nettstedet gratis domener hvis du registrerer deg for hostingplanen?

Nei, Namecheap gir ingen gratis domener. Fordi det startet som en registrar, må du kjøpe domenene hver for seg. Heldigvis er de veldig kostnadseffektive.

Er det skjulte avgifter?

Heldigvis er Namecheap veldig opptatt av prisene og kostnadene, noe som betyr at du ikke bør finne noen kostnader som ikke ble oppført og vist for deg før du registrerte deg.

Kan jeg være vert for e-posten min via Namecheap hvis jeg ikke har et nettsted?

Ja, nettstedet tilbyr dedikerte e-postserveringstjenester. Du kan få diskplass og fillagring for e-postene dine, så vel som anti-spam-beskyttelse.

Tilbyr Namecheap en pengene-tilbake-garanti?

Ja, men det er bare gyldig i fjorten dager (to uker). Hvis du velger en dedikert serverplan, har du ikke dette alternativet. Hvis du påløper tilleggsavgift i løpet av de første to ukene, vil ikke disse bli refundert.

Tilbyr dette nettstedet en annen betalingsplanstrukturering?

Ja, Namecheap er veldig mangfoldig når det gjelder hvordan du kan betale for tjenestene. Du kan velge å betale månedlig, årlig, halvårlig eller til og med treårig hvis du vil. Business Pro-planen er imidlertid bare tilgjengelig for månedlig fornyelse, så du kan ikke forhåndsbetale på et helt år. Totalt sett, jo mer du bruker foran, desto mer vil du spare i det lange løp.

Når det gjelder hvordan du kan betale, tar nettstedet alle viktige kredittkort samt PayPal og til og med BitCoin.

Hvilke typer kundesupportalternativer har Namecheap?

Den primære metoden for å kontakte supportteamet er gjennom et billettsystem eller ved å åpne live chat. De har ingen telefontjeneste på dette tidspunktet. Du kan også gå gjennom nettstedets kunnskapsdatabase for å finne svar på vanlige problemer.

Hvor ligger Namecheap datasentre?

De har mange steder i Nord-Amerika, for eksempel Dallas, Phoenix og Atlanta. Nettstedets hovedkvarter er i Los Angeles. Namecheap har også datasentre i Storbritannia og Europa hvis du er utenfor USA.

Har Namecheap oppsigelser for sine datasentre?

Ja, som med alle hosting-nettsteder, har Namecheap oppsigelser for strøm, sikkerhetsfunksjoner og nettverk.

Tilbyr nettstedet en garanti på oppetid?

Hvis du får en delt eller dedikert serverplan, tilbyr Namecheap 100% oppetidsgaranti. Hvis du får en forhandler eller VPS-plan, faller den prosentandelen til 99,9%. Skulle du oppleve noe mindre enn det, kan du være kvalifisert for en syklusforlengelse. Du må imidlertid sende inn en billett innen ti dager for å kvalifisere deg.

Tilbyr Namecheap ubegrensede planer?

Ja, et par av planene som tilbys har ubegrenset båndbredde og diskplass. Men du må betale en premie for det.

Har Namecheap sitt eget kontrollpanelsystem?

Nei, nettstedet bruker cPanel, som er et bransjestandardsystem for å administrere nettstedet ditt.

Sikkerhetskopierer nettstedet dataene mine?

Ja, du får sikkerhetskopiert to ganger i uken, selv om nettstedet sier at dette kun er for “restaureringsformål”. Det betyr at du bør ta sikkerhetskopi av deg selv. Du kan be om ekstra sikkerhetskopier fra Namecheap gratis.

Hva slags programmeringsspråk aksepteres på dette nettstedet?

Namecheap tillater mange industristandardprogrammer å integrere seg på nettstedet ditt. Toppnavnene er MySQL, Perl, Ruby on Rails og PHP.

Kan jeg overføre domenet eller nettstedet mitt til Namecheap?

Ja det kan du. Nettstedet har et overgangsteam som hjelper deg å bringe eksisterende domenenavn og nettsteder du har til serverne deres. Det beste av alt er at hvis din gamle vert hadde et annet konfigurasjonspaneloppsett, vil Namecheap gjøre den kompatibel med cPanel. Du kan overføre alt ditt eksisterende materiale uansett hvilken plan du velger.

Hvis jeg er ny på å bygge et nettsted, tilbyr Namecheap verktøy for å hjelpe meg?

Ja, du kan finne mange bransjevirkende verktøy som hjelper deg med å lage nettstedet ditt enkelt. De vanligste er WordPress, Joomla og Drupal. Du kan konfigurere alt med ett klikk ved å bruke Softaculous. Disse verktøyene fungerer enten du starter en enkel blogg eller setter opp en nettbutikk.

Hva slags sikkerhetsalternativer gir Namecheap?

Så langt beskytter nettstedet bare informasjonen din gjennom en brannmur. Nettstedet har også et proprietært sikkerhetsteam som vil overvåke for eventuelle problemer.

Kan jeg tilby streaming av video på nettstedet mitt gjennom Namecheap?

Ja, men du må gjøre det gjennom en VPS eller dedikert serverplan. Hvis du bruker en delt hostingpakke, kan du ikke streame video, da det vil påvirke serverhastigheten.

Mer om NameCheap.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map