Netværksløsninger Anmeldelser maj 2020: Døende dinosaur eller værd det?

Hvor god er netværksløsninger?


Netværksløsninger Anmeldelser 2.2 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (3 stemmer) Fordele

 1. Masser af hostingsplaner tilgængelige
 2. 99,99% oppetidsgaranti

Ulemper

 1. Nogle af de værste anmeldelser nogensinde
 2. Support behov for arbejde
 3. Gebyrer for ekstraordinær afbestilling
 4. Unødvendige Upsell-forsøg

Support2Speed2Features2.5Value2Transparency2.5

Vores officielle anmeldelse af netværksløsninger

Netværksløsninger har været i forretning siden 1979. På et tidspunkt var de en af ​​de bedste tilgængelige hostingløsninger. Siden deres overtagelse af Web.com i 2011 ser det ud til, at de er gået ned ad bakke.

De bedste funktioner i hosting af netværksløsninger

På papiret ser Hosting Solutions-hosting ud til at være en levedygtig løsning.

Masser af værtplaner

Med Network Solutions kan du betale for din hosting op til 10 år i forvejen. Det meste af hosting er rettet mod ejere af små virksomheder. Network Solutions tilbyder dedikeret WordPress-hosting, delt hosting, VPS-hosting og SharePoint-hosting. E-handel og mobilwebsite-hostingplaner er også tilgængelige.

Windows og Linux-baserede servere

Network Solutions-datacentre har både Linux-baserede og Windows-baserede servere tilgængelige efter kundens valg. Ingen af ​​dem er bedre end den anden – det kommer af personlig præference. Nogle mennesker nyder de tilpasningsmuligheder, der er tilgængelige med Linux, mens andre nyder fortroligheden af ​​Windows-baserede servere.

Uptime-garanti

Hvis du vælger Linux som din serverindstilling, tilbyder Network Solutions en 99,99 procent oppetidsgaranti. For Windows-baserede servere tilbyder Network Solutions en driftstidsgaranti på 99,9 procent. Jeg gravede lidt dybere og åbnede deres servicevilkår for at se, hvilken slags garanti der tilbydes. Desværre blev der ikke givet nogen information om den kompensation, der blev tilbudt i forbindelse med denne garanti.

Tilpassede og avancerede indstillinger tilgængelige

Netværksløsninger starter som en overkommelig løsning til dine behov for webhosting, men med alle tilgængelige avancerede løsninger kan de blive dyre temmelig hurtige. De tilbyder nogle unikke pakker, såsom en speciel Facebook-marketingpakke, og de vil tilbyde at bygge dit websted helt for dig. Network Solutions har mange tilføjelser inklusive marketingpakker, hvor de sender dit websted til lokale registre såvel som Google, Yahoo og Bing søgemaskiner, en butikspakke, der giver dig mulighed for at sælge ting på dit websted og en komplet e-handelspakke . Hver af disse pakker sælges separat.

Webstedsbygningssoftware inkluderet

Hver enkelt af deres hosting-pakker inkluderer adgang til deres software til websidebygning. Vi blev glædeligt overrasket over dens evner. Du kan trække og slippe formularer, kort, links til sociale medier og andre elementer direkte til den webbaserede webstedsbygger. Du kan endda trække-og-slip-kode som JavaScript i HTML. Andre virksomheder opkræver ekstra for nogle af disse muligheder. Det var en dejlig tempoændring at finde ud af, at vi kunne gøre det meste af dette gratis.

Ulemper ved Network Solutions Hosting

Webhosting er seriøs forretning. Overalt, hvor du ser, kan du opleve, at Network Solutions er en svag web-hostingplatform.

Nogle af de værste anmeldelser nogensinde

Denne skal helt sikkert komme til træværket. Network Solutions har nogle af de værste anmeldelser, jeg nogensinde har læst, når det kommer til et web-hostingfirma. Det ser ud til, at support som en vittighed, de får dig til at hoppe gennem bøjler for at overføre domæner væk fra dem, og de gør aldrig som lovet. Folk har mistet domæner, bliver opkrævet ublu størrelser, og det kan tage flere uger – nogle gange måneder – at få support, kun for at finde ud af, at support ikke var der til at begynde med.

Support behov for arbejde

Når du ser på Support Solutions-netværksløsninger, finder du over 26 forskellige supportløsninger. Halvdelen af ​​dem er til salg, halvdelen af ​​dem er til support. Denne side er forvirrende, og det kan tage lidt tid, før de besvarer dit spørgsmål. Nogle af supportløsningerne kræver endda, at du e-mailer dem. Mange af supportløsningerne har flere forskellige kanaler, hvilket bare øger forvirringen. Network Solutions hævder at have support 24/7, men mange af løsningen er kun tilgængelige i USA’s åbningstider. At have 24-timers e-mail-support er ikke nøjagtigt et salgsargument. Du kan e-maile enhver til enhver tid og ikke modtage et svar før den næste arbejdsdag.

Gebyrer for ekstraordinær afbestilling

Network Solutions har nogle skandaløse afbestillingsgebyrer. Jo længere din første kontrakt er, jo mere er det fulde gebyr. I et år debiterer de dig lige under $ 40 for at annullere. For en 10-årig kontrakt opkræver de dig op til $ 180 for at annullere. Det begynder ikke at ridse overfladen, når det kommer til reaktionen på dine annulleringsanmodninger. De bombarderer dig med opsellsforsøg og løfter om lavere gebyrer, hvis du annullerer annulleringsanmodningen, hvoraf de fleste ikke respekteres.

Unødvendige Upsell-forsøg

Der var en tid, hvor du kan gå ind i fastfood-restauranten og få mulighed for en hamburger, pommes frites og en drink. Det var hele menuen. Tiderne har ændret sig. Network Solutions har en unødvendig mængde salgsmuligheder. Det føles virkelig som om de prøver at nikkel og dæmpe dig hvert skridt på vejen. Hvis du vil have en bestemt funktion, koster den ekstra. Dertil kommer, at hvert enkelt salg, de foretager, sættes i en abonnementsplan for automatisk fornyelse uden at fortælle kunden på forhånd.

Bundlinie

Jeg har gennemgået en masse webværter. Det gør jeg, fordi jeg har erfaring med alle disse værter. Network Solutions er en webhosteløsning, som jeg ærligt kan anbefale imod. På et tidspunkt havde de monopol på registrering af webdomæner og blev betragtet som en god løsning til dine behov for webhosting. Selv med opbakning af Web.com er det alarmerende at finde ud af, hvor mange mennesker forsøger at komme væk fra Network Solutions.

Top funktioner

 • Hurtig support
 • Rimelige priser
 • Masser af funktioner

Besøg det officielle websted

Top 5 værter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser (gamle)
 • Bluehost anmeldelse
 • GoDaddy styrede WordPress anmeldelser
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map