Network Solutions Reviews Mai 2020: Dying Dinosaur or Worth it?

Hvor bra er Network Solutions Hosting?


Network Solutions Reviews 2.2 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (3 stemmer) Fordeler

 1. Mange tilgjengelige vertsplaner
 2. 99,99% oppetidsgaranti

Ulemper

 1. Noen av de verste vurderingene noensinne
 2. Støtte trenger arbeid
 3. Avgifter for uforholdsmessig avbestilling
 4. Unødvendige Upsell-forsøk

Support2Speed2Features2.5Value2Transparency2.5

Vår offisielle gjennomgang av nettverksløsninger

Network Solutions har vært i virksomhet siden 1979. På et tidspunkt var de en av de beste vertsløsningene som var tilgjengelige. Siden kjøpet av Web.com i 2011, ser det ut til at de har gått nedoverbakke.

De beste funksjonene i Network Solutions Hosting

På papiret ser det ut som Network Solutions hosting å være en levedyktig løsning.

Mange vertsplaner

Med nettverksløsninger kan du betale for hosting inntil 10 år i forveien. Det meste av hosting er rettet mot eiere av små bedrifter. Network Solutions tilbyr dedikert WordPress-hosting, delt hosting, VPS-hosting og SharePoint-hosting. Planer for netthandel og mobil nettsted er også tilgjengelige.

Windows- og Linux-baserte servere

Network Solutions datasenter har både Linux-baserte og Windows-baserte servere tilgjengelig etter kundens valg. Ingen av dem er bedre enn den andre – det kommer av personlig preferanse. Noen mennesker gleder seg over tilpasningsalternativene som er tilgjengelige med Linux, mens andre liker kjennskapen til Windows-baserte servere.

Oppetidsgaranti

Hvis du velger Linux som serveralternativ, tilbyr Network Solutions en garanti på 99,99 prosent. For Windows-baserte servere tilbyr Network Solutions 99,9 prosent oppetidsgaranti. Jeg gravde litt dypere og åpnet deres tjenestevilkår for å se hva slags garanti som blir tilbudt. Dessverre ble det ikke gitt informasjon om kompensasjonen som ble tilbudt i forbindelse med denne garantien.

Tilpassede og avanserte alternativer tilgjengelig

Network Solutions starter som en rimelig løsning for dine behov for webhotell, men med alle tilgjengelige avanserte løsninger kan de bli dyre ganske raskt. De tilbyr noen unike pakker som en spesiell Facebook markedsføringspakke, og de vil tilby å bygge nettstedet ditt helt for deg. Network Solutions inneholder mange tilleggsprogrammer inkludert markedsføringspakker der de sender nettstedet ditt til lokale registre så vel som Google, Yahoo og Bing søkemotorer, en butikkpakke som lar deg selge ting på nettstedet ditt, og en komplett e-handelspakke . Hver av disse pakkene selges separat.

Programvare for nettstedbygging inkludert

Hver og en av deres hosting-pakker inkluderer tilgang til nettstedets byggeprogramvare. Vi ble hyggelig overrasket over dens evner. Du kan dra og slippe skjemaer, kart, koblinger til sosiale medier og andre elementer direkte til den webbaserte nettstedbyggeren. Du kan til og med dra og slippe kode som JavaScript i HTML. Andre selskaper tar ekstra betalt for noen av disse mulighetene. Det var et fint taktskifte å finne ut at vi kunne gjøre det meste av dette gratis.

Ulemper ved Network Solutions Hosting

Webhotell er seriøs virksomhet. Overalt hvor du ser kan du oppleve at Network Solutions er en svak webhotellplattform.

Noen av de verste vurderingene noensinne

Denne kommer til å komme til treverket. Network Solutions har noen av de verste vurderingene jeg noensinne har lest når det gjelder et webhotellfirma. Det ser ut til at støtte som en vits, de får deg til å hoppe gjennom bøyler for å overføre domener bort fra dem, og de gjør aldri som lovet. Folk har mistet domener, blir belastet ublu penger, og det kan ta flere uker – noen ganger måneder – å få støtte, bare for å finne ut at støtten ikke var der til å begynne med.

Støtte trenger arbeid

Når du ser på støttesiden for Network Solutions, finner du over 26 forskjellige supportløsninger. Halvparten av dem er for salg, halvparten av dem er for støtte. Denne siden er forvirrende, og det kan ta ganske lang tid før de svarer på spørsmålet ditt. Noen av støtteløsningene krever til og med at du e-post dem. Mange av støtteløsningene har flere forskjellige kanaler, noe som bare tilfører forvirringen. Network Solutions hevder å ha 24/7 support, men mange av løsningene er bare tilgjengelige i USAs arbeidstid. Å ha 24-timers e-poststøtte er ikke akkurat et salgsargument. Du kan sende e-post til enhver tid og ikke motta svar før neste virkedag.

Avgifter for uforholdsmessig avbestilling

Network Solutions har noen skandaløse avbestillingsgebyr. Jo lengre den opprinnelige kontrakten er, jo mer blir det fulladet. I ett år belaster de deg i underkant av $ 40 for å kansellere. For en tiårskontrakt vil de belaste deg opp til $ 180 for å kansellere. Det begynner ikke å skrape overflaten når det gjelder reaksjonen på avbestillingsforespørslene dine. De vil bombardere deg med forsøk på salg og løfter om lavere gebyrer hvis du avbryter avbestillingsforespørselen, hvorav de fleste ikke blir respektert.

Unødvendige Upsell-forsøk

Det var en tid hvor du kan gå inn på gatekjøkkenrestauranten og få muligheten til en hamburger, pommes frites og en drink. Det var hele menyen. Tidene har endret seg. Network Solutions har en unødvendig mengde salgsmuligheter. Det føles virkelig som om de prøver å nikkel og dempe deg hvert eneste trinn. Hvis du vil ha en bestemt funksjon, koster den ekstra. På toppen av det blir hvert eneste salg de legger ut på en automatisk fornyelsesabonnementsplan uten å fortelle kunden på forhånd.

Bunnlinjen

Jeg har anmeldt mange nettverter. Det gjør jeg fordi jeg har erfaring med alle disse vertene. Network Solutions er en løsning for webhotell som jeg ærlig kan anbefale mot. På et tidspunkt hadde de monopol på registrering av webdomener og ble sett på som en god løsning for dine behov for webhotell. Nå, selv med støtte fra Web.com, er det alarmerende å finne ut hvor mange som prøver å komme seg unna Network Solutions.

Topp funksjoner

 • Rask støtte
 • Fornuftige priser
 • Massevis av funksjoner

Besøk offisiell hjemmeside

Topp 5 verter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting-anmeldelser (gamle)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map