Omtaler av Site5 – Er Site5 Hosting riktig for nettstedet ditt?

Hva er Site5 Hosting?

Site5 ble grunnlagt i 1999 under dot-com-boom og med base i Dallas, Texas, og er et webhostingfirma under paraplyen av Endurance International Group. EIG eier også Bluehost og HostGator blant andre. Site5 har spesialisert seg på en boutique-webhotellopplevelse rettet mot designere og utviklere.


Hvor bra er Site5 Hosting?

Site5 er et førsteklasses hostingfirma med garantert oppetid, hastighet og teknisk support. Det som virkelig skiller dem fra konkurrentene, er at de tilbyr et komplett gratis 30 dagers prøveversjon. Dette er solide salgspoeng, men i det store og hele er Site5 ikke veldig nyskapende og priset høyere enn de fleste konkurrenter. Noen få av fordelene deres kan gjøre dem verdt å tjene deg i spesifikke tilfeller, men for det meste gjør mange andre verter det samme eller bedre for billigere.

Se den offisielle nettstedssiden5 Anmeldelser 3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (3 stemmer) Fordeler

 1. Skalerbare planer
 2. Ubegrenset båndbredde og diskplass
 3. Vert for flere nettsteder
 4. SSL-sertifikater kommer standard
 5. Valg av flere serverplasseringer
 6. 30-dagers gratis prøveversjon

Ulemper

 1. Ingen solid State Drive-lagring
 2. Pricier Than Most
 3. Bare ett domene på den billigste planen

Sammendrag Det er ingenting som Site5 gjør som nødvendigvis er galt, vi forventer bare mer for premiumprisene og den utvikler-sentriske markedsføringen. Totalt sett er hastighet, oppetid og støtte alle dekkende. Men hvis multi-admin-funksjoner eller et utvalg av flere lokasjoner er store salgssteder for deg, kan Site5 være et godt valg. De som søker etter budsjett-verter eller en virkelig premium opplevelse, bør se andre steder. Support3.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

Vår offisielle nettsted5 Hosting Review

Med mye erfaring og rikelig med skamrende løfter rettet mot designere og utviklere, har Site5 mange attraktive funksjoner som har skaffet dem et solid omdømme og base av klientell. Men leverer Site5-hosting virkelig med tanke på premiumprisene de belaster?

De beste funksjonene ved Site5 Hosting

Site5 gir definitivt utseendet til å vite hva de gjør. Kontrast hjemmesiden deres med de tegneserieformene som HostGator eller GoDaddy, og det virker som om du velger det mer sofistikerte vertsalternativet. Og det er mye å like!

Ekte utviklere, mye erfaring

Hvis du har en teknisk bakgrunn, bruker Site5 utvikler-tale som virkelig kan få det til å føle at du endelig har funnet en hostingleverandør som snakker språket ditt. De hevder at de opprettholder serverhastigheten fordi de aldri overbelaster sine delte servere med for mange klienters data. Støtteapparatet deres er fullstendig innenlandsk, flytende engelsk, og har faktisk teknisk erfaring selv. Ingeniørene deres bygget Site5 Backstage-portalen tilpasset dine utviklingsbehov. De tar utgangspunkt i at du også vet hva du gjør, og at den slags tillit til deg som klient er forfriskende (forutsatt at du faktisk vet hva du gjør).

Site5-planene er skalerbare

Site5 planer starter ganske grunnleggende til mindre enn fem dollar i måneden. Etter det er det flere oppgraderingsalternativer, slik at du kan imøtekomme planen din slik det passer seg etter hvert som nettstedet ditt vokser. På overflaten har de tre grunnleggende planer, og starter med hostBasic til $ 4,95 per måned, hostPro til $ 8,95 per måned, og endelig går opp til Lightning Speed ​​til $ 11,95 per måned. Det er bare for deres delte hostingplaner. Du kan gå opp til forhandlerhotell, VPS-hosting og til og med din egen dedikerte server.

Ubegrenset båndbredde og diskplass

Enhver webhotellleverandør som kan gi ubegrenset båndbredde og diskplass er alltid verdt et nytt blikk. Det er altfor mange webhotellleverandører der ute som prøver å plassere et tak på hvor mye data som kan overføres mellom de besøkende, deg selv og selve nettstedet. På toppen av det er det alltid en ekstra hodepine når du har fulgt med på hvor mye diskplass du bruker nøye. De fleste nettsteder vil ikke bruke 10 TB diskplass, så det å ha et sinn som du kan bruke så mye du trenger er alltid en fin funksjon å ha hos leverandøren din. Ubegrenset båndbredde betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at brukerne dine får en feil om at du har overskredet båndbreddegrensen.

Site5 Backstage Tillater funksjoner for flere administratorer

En utmerket funksjon ved Site5s hostPro-plan er at de lar deg være vert for flere nettsteder fra en enkelt konto. Hver av disse nettstedene vil ha et eget Site5 Backstage-administratorpanel som lar deg holde denne informasjonen organisert. Du får ikke dette med hostBasic-planen, som bare tillater ett domene. At dette betyr at du må bruke hostPro-planen eller høyere, men dette er en utmerket funksjon som i utgangspunktet gir deg mulighetene til en forhandlerkonto for en brøkdel av prisen. Denne funksjonen alene kan være nok til å svinge deg mot Site5 hvis denne muligheten er en stor fordel for deg.

Vert nettstedet ditt fra et utvalg av servere over hele verden

Med et dusin servere lokalisert på fire forskjellige kontinenter, alle i nærheten av store metroplexer, gir Site5 deg den ekstra fordelen ved å kunne velge hvor nettstedet ditt skal være globalt. Dette kan gi deg en ekstra fordel i SEO hvis rangering lokalt er en prioritet for bedriften din.

SSL-sertifikater kommer standard

Enhver webmaster som har et nettsted for e-handel, vet viktigheten av SSL-sertifikater, så vel som hvor irriterende det kan være hvis webhotellet tilbyr gratis e-handelsfunksjoner, men betaler for deres grunnleggende sikkerhet. SSL-sertifikater krypterer og beskytter netttransaksjoner, og tjener dine kunders tillit og penger. Hvis du planlegger å inkludere e-handel på nettstedet ditt, må du få SSL-sertifikater på en eller annen måte. Det er forfriskende å vite at du med Site5 ikke trenger å skaffe ut ekstra penger for dette når du kanskje ikke har budsjettert med det..

Site5 WordPress Integrasjon

Som mange webhoteller, tilbyr Site5 installasjoner med ett klikk for WordPress, skalerbare WordPress-hostingplaner og kundeservice som er godt kjent i inn og ut av dette populære CMS. Imidlertid tilbyr de ikke WordPress-iscenesettelse, som er en alvorlig ulempe med tanke på hvor viktig dette verktøyet kan være for designere og utviklere, Site5s selvutnevnte måldemografiske.

Helt gratis 30 dagers prøveversjon

Mange webhotellfirmaer tilbyr en pengene-tilbake-garanti, men Site5 er en av de eneste web-vertene som faktisk lar deg prøve ut tjenestene deres i en hel måned gratis. Dette er ganske mye en enhjørning i webhotellverdenen.

Ulemper ved Site5 Hosting

De fleste av våre klager på Site5 kommer ned til pris. De er bare dyrere enn andre vertsselskaper som tilbyr samme (eller noen ganger bedre) servicenivå. For en premium webhotell rettet mot utviklere, forventer vi mer innovative verktøy.

De gjør ikke forhåndsbetalte refusjoner

Det er en ting å ha en pengene-tilbake-garanti opp til et bestemt punkt – bransjestandarden er 30 dager. Site5 har en 45-dagers pengene-tilbake-garanti. Imidlertid vil alle andre vertsleverandører jeg noensinne har sett tilby en forhåndsbetalt tilbakebetaling etter at du har overskredet avgrensningsmerket, som i dette tilfellet er 45 dager. Site5 vil ikke gi refusjon. Hvis du har betalt for å ha vært vertskap for seks måneder, og du kansellerer den 46. dagen, vil de ikke gi deg refusjon. I tillegg, for å få den beste prisen på de fleste planer, må du noen ganger betale forhåndsbetaling for service på to år. Det er en enorm mengde kontanter å legge ned på forhånd, så absolutt dra nytte av den gratis prøveperioden før du kjøper.

De har ikke Solid State-stasjoner

Ingen SSD betyr at hele nettstedets drift kjører av gamle, mekaniske harddisker som kan redusere nettstedet ditt alvorlig. Nesten alle andre webhotellleverandører som er verdt sitt salt, tilbyr solid state-stasjoner som et standardutstyr. Visst, Site5 overbelaster aldri serverne deres med for mange klienter. Men det kan bare skyldes at deres rustne gamle maskinvare bokstavelig talt ikke kan ta den.

Pris for nettsted5 er ganske heftig for hva du får

Nettsted5 er bra. Men vi ser ingen grunn til at de blir priset slik de er. For omtrent samme pris gir A2 Hosting hastighet og oppetid som langt overgår Site5. Et annet alternativ med lignende priser er SiteGround, som tilbyr virkelig eksepsjonell kundesupport som blåser Site5 ut av vannet. Eller, for omtrent halvparten av prisen, har HostGator de samme funksjonene til Site5 pluss noen ekstra bjeller og fløyter.

Bunnlinjen

Site5 er en perfekt tilstrekkelig vert med en estetisk tiltalende og kyndig finér som garantert appellerer til designere og utviklere. Tjenestene deres har noen gode oppturer som gjør dem til en utmerket verdi for webansvarlige med nisjekrav. Men hvis du er en nybegynnere som leter etter en budsjettvert, er det ingen grunn til å pådra seg et premiumpris for gjennomsnittlige tjenester. Designere og utviklere bør også gjøre mye research før de plukker Site5. Det er mange boutique-verter som vil gi deg flere funksjoner for pengene.

Vis flere funksjoner

Topp funksjoner

 • Rask støtte
 • Fornuftige priser
 • Massevis av funksjoner

Besøk offisiell hjemmeside

Topp 5 verter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting-anmeldelser (gamle)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews

Ofte stilte spørsmål om Site5 Hosting

Hvor lenge har Site5 eksistert? Hva er selskapets oppgave?

Under dot-com boom startet to venner et hostingfirma basert på filosofien om at hosting skulle være morsomt, enkelt, pålitelig og tilgjengelig – fremfor alt skulle det ikke være smertefullt. Matth Lighter og Rod Armstrong startet Site5 i 1999, og mens de solgte selskapet i 2008 til de nåværende eierne, forblir de nært involvert i selskapet, og jobber praktisk for å fullføre mer detaljerte prosjekter

Nettsted5 prioriterer fem forskjellige områder, som inkluderer:

 • Ingen overbelastede servere: Selskapets vertsfilosofi er basert på garantert ytelse fra deres topp-of-the-line servere.
 • Ingen outsourcet støtte: Alle teknikere og service- og supportmedlemmer er ansatte på Site5.
 • Ingen gimmicks: Site5 er stolt av det klare, lettfattelige webhotellet og funksjonene de tilbyr.
 • Pengene tilbake-garanti; Site5 tilbyr en 45-dagers problemfri pengene-tilbake-garanti.
 • Internt utviklere og ingeniører: Akkurat som deres støttetekniker er alle ansatte på Site5, så er deres utviklere og ingeniører som jobber for å forbedre tjenestene de tilbyr.
Hva er Hosting5-planene for Site5?

Site5 tilbyr et bredt utvalg av vertsplaner og programmer, som inkluderer:

 • Webhotell
 • Cloud webhotell
 • Forhandlervert
 • Cloud forhandler hosting
 • Fullt administrert VPS
 • Ustyrt VPS
 • Cloud VPS

Alle planer inkluderer mange forskjellige funksjoner, inkludert båndbredde som ikke er målt, ubegrenset diskplass, gratis migrasjoner, sikkerhetskopiering av katastrofegjenoppretting og 24/7 support.

Hvor ligger Site5s servere? Hvilke lokasjoner kan jeg velge for hosting av nettstedet mitt?

Site5-servere er lokalisert over hele verden, slik at kundene kan velge hvor nettstedene deres skal være vert. Site5 eier servere i det sentrale, østlige og vestlige USA; Montreal, Toronto og Vancouver, Canada; og Joao Pessaoa og Sao Paulo, Brasil, samt Amsterdam, Bucuresti, Paris, Singapore og Hong Kong.

Hvilke delte hostingplaner tilbyr Site5?

Site5 tilbyr tre forskjellige nivåer for webhotellplanene, som alle inkluderer ubegrenset diskplass og båndbredde, ett-klikks skriptinstallasjoner, samt gratis migrering og en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Unmetered på Site5 betyr at det ikke er noen fastsatt grense for verken hvor mye diskplass eller båndbredde brukere har på kontoene sine. Dette ble designet for å gi kundene tryggheten til å bygge nettstedene de trenger uten å bekymre seg for å nå eller overskride sine grenser. Så lenge kundene følger vilkårene for bruk og retningslinjer for bruk av ressurser, holder de seg innenfor normal bruk; selskapet sier at 0,1 prosent som faller utenfor normal bruk, typisk bryter vilkårene og avtalene.

Delte webhotellkunder kan velge mellom en av 13 forskjellige lokasjoner for serverplasseringene sine, noe som er ideelt når man vurderer de geografiske stedene til majoriteten av hver kundes egne brukere. Det koster imidlertid en ekstra kostnad på $ 1 hver måned for kunder som velger et nettsted utenfor Dallas.

Hver delte webhotellplan inkluderer også full nattlig sikkerhetskopi av hver fil, og er lett tilgjengelig når det er nødvendig. Site5s grensesnitt, Backstage, gir brukerne en rask og effektiv innlogging der de kan finne all viktig informasjon, for eksempel domeneregistrering, fakturering og tilknyttede kontoer, blant andre fakta. De gir også hver bruker SiteAdmin, den tilpassede cPanel-huden som lar brukere få informasjonen de trenger om deres servere, databaser, FTP-kontoer, domener og se statistikker på nettstedet.

Delte planer starter med hostBasic, som starter på $ 4,95 hver måned når kundene velger en toårsplan; for de som ønsker en årsplan, vil de starte med en månedlig kostnad på $ 5,95.

hostPro, den andre delen av Site5s delte hostingplaner, starter på $ 8,95 i måneden for en toårsplan; en ettårsplan starter på $ 9,95 hver måned, og på dette nivået kan kundene velge en månedlig kontrakt som starter på $ 10,95 per måned. I tillegg til alt som er inkludert i hostBasic, får brukere ubegrensede nettsteder.

Selskapets høyeste nivå er hostPro + Turbo, som starter på $ 11,95 per måned for en 24-måneders plan. Ett år med denne pakken koster $ 12,95 per måned, og en månedlig kontrakt starter på $ 13,95 per måned. Kunder på dette nivået får en dedikert IP, samt MultiAdmin-kontroll, som gir hvert nettsted på kontoen et eget kontrollpanel.

Hva Cloud Web planer tilbyr Site5?

Site5s tre Cloud Web hosting-planer var alle designet for å minimere driftsstans for e-post og nettstedsdrift, rettet mot kunder med små IT-budsjetter, men høye nivå oppetid behov. Site5 gir Cloud-kundene et trinn over delt webhotell med samme kvalitet på maskinvare og oppetid som en VPS-server.

Alle Cloud-kunder får ubegrensede nettsteder, dedikert IP, sikkerhetskopiering og Backstage. Hver kunde har også tilgang til både SiteAdmin og MultiAdmin.

 • De I tillegg til planen starter på $ 20 hver måned i en 12-måneders forpliktelse. Plus tilbyr 10 GB diskplass og 100 GB båndbredde. For en månedlig plan kan brukere forvente å starte på $ 25 hver måned.
 • Midtnivået, Avansert, starter på $ 27 per måned for en 12-måneders plan, og $ 30 når kundene ønsker å betale hver måned. Den avanserte planen gir brukere 20 GB diskplass og 200 GB båndbredde.
 • Site5s øverste nivå, the Premium, tilbyr brukere 40 GB diskplass og 500 GB båndbredde, med en månedlig kostnad på $ 36 når en bruker kjøper en 12-måneders plan, og koster $ 40 hver måned i en månedlig plan.
Hva er Site5s VPS-alternativer?

Site5 tilbyr et imponerende antall VPS-alternativer, med 10 forskjellige fullstyrte alternativer. De jobber for å holde programvare oppdatert, sørge for kontinuerlig overvåking og ta umiddelbare, proaktive svar på problemer eller angrep. De vil også håndtere eventuelle sikkerhetsrettinger.

Fullt administrerte planer starter på $ 55 hver måned for VPS2, som inkluderer en IP-adresse, SiteAdmin / MultiAdmin og Softaculous eller cPanel / WHM og Softaculous, 2 kjerner, 1 GB minne, 50 GB diskplass og 800 GB båndbredde. Å velge mellom kontrollpaneler koster 10 dollar ekstra i måneden, men cPanel / WHM-valget gir brukerne 2 gratis IP-adresser. Kunder kan også legge til eksterne sikkerhetskopier i 30 dager for $ 7.

Det høyeste nivået, VPS11, inkluderer 16 kjerner, 20 GB minne, 1000 GB diskplass og 7 TB båndbredde for én IP-adresse med valg av SiteAdmin / MultiAdmin og Softaculous. Valget mellom de to alternativene på kontrollpanelet koster igjen $ 10, og cPanel / WHM og Softaculous brukere vil motta to gratis IP-adresser. Ekstern sikkerhetskopi i 30 dager kan legges til $ 125 hver måned.

Hvis kunder ønsker root-tilgang, kan de velge mellom et av 11 forskjellige ikke-administrerte VPS-alternativer. Den første, UVPS1, starter på $ 25 hver måned for 2 kjerner, 1 GB minne, 50 GB diskplass og 800 GB båndbredde. Full root-tilgang er inkludert, samt valg av en CentOS-, Debian- eller Ubunto-operativsystemmal. Valg av cPanel / WHM legger til $ 10 for lisensen, og kundene kan legge til en Softaculous lisens for $ 1,25 hver måned.

Deres høyeste ustyrte VPS-nivå, UVPS11, inkluderer mange av de samme funksjonene, inkludert operativsystemmaler, en IP-adresse og de samme lisensieringskostnadene for cPanel / WHM og Softaculous, men legger til 16 kjerner, 24 GB minne, 1200 GB diskplass og 8 TB båndbredde, starter på $ 600 hver måned.

De 11 Cloud VPS-alternativene er også fullstendig administrert, med mange av de samme administrerte tilleggene: eksterne sikkerhetskopier legger til $ 5 hver måned, og kontrollpanelalternativet koster ytterligere $ 10 per måned. Deres laveste nivå, CVPS1, gir kundene 2 kjerner, 768 MB minne, 15 GB diskplass og 600 GB båndbredde, som starter på $ 60 hver måned. Den høyeste nivå, CVPS11, har 16 kjerner, 20 GB minne, 400 GB diskplass og 7 TB båndbredde, og starter på 1 490 dollar hver måned.

Tilbyr Site5 forhandlerplaner?

Site5 har tre hostingsplaner for forhandlere, som starter på $ 23,95 per måned, og inkluderer tre IP-adresser, cPanel / WHM, tilpassede DNS-navneservere, faktureringsprogramvare og sikkerhetskopier, samt 50 GB diskplass og 500 GB båndbredde hver måned. Den høyeste nivået koster 49,95 dollar hver måned for de samme funksjonene, men gir 120 GB diskplass og 1000 GB båndbredde.

CloudOne, et vertsalternativ for Cloud-forhandler koster $ 50 hver måned og inkluderer 50 GB diskplass og 500 GB båndbredde, sammen med de samme funksjonene som ikke-Cloud-planer.

Site5 s hostPro delt hostingplan gir deg også muligheten til å administrere flere domener fra en konto, som også kan brukes som en lite forhandlerkonto hvis du har et budsjett.

Fortell meg om pengene-tilbake-garanti for Site5.

Site5 tilbyr en 45-dagers pengene-tilbake-garanti, med full refusjon på deres delte Web og delt Cloud Web-hosting, samt forhandler og forhandler Cloud-hosting. De lover ingen fangster eller avansert varsling. Alle VPS-planer, inkludert administrerte, ikke-administrerte og Cloud, har en 15-dagers pengene-tilbake-garanti. Garantien gjelder ikke for registrering, overføring og fornyelse av domenenavn, og starter når kontoen er aktivert.

Site5 tilbyr også en garanti på 99,9 prosent oppetid, og vil gi en pro-rate kreditt for delte, forhandler, semi-dedikerte, administrerte VPS og administrerte dedikerte servere, med 100 prosent kreditt for fremtidige fakturaer for noe mindre enn 95 prosent oppetid. Cloud-alternativene deres (delt, forhandler og administrert VPS) har en garanti på 99,99 prosent, og med noe mindre enn 99,5 prosent oppetid kan kundene få en 100-prosent pro-kreditert kreditt.

I tillegg gis kreditt per hendelse til kunder som har ventet mer enn seks timer på et teknisk support svar. I gjennomsnitt gis svar i løpet av få minutter, men hvis en billett tar lengre tid enn seks timer, kan kundene be om en kreditt på 1 dollar per billett.

Mer på Site5.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map