One.com anmeldelser Mai 2020 – Hosting Priser og planer

One.com anmeldelser Mai 2020 – Hosting Priser og planer

One.com anmeldelser Mai 2020 – Hosting Priser og planer

Hvor bra er One.com Hosting?


One.com anmeldelser 3.2 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (2 stemmer) Fordeler

 1. Imponerende liste over funksjoner
 2. Mer enn rimelig
 3. Utmerket oppetid
 4. Gratis første år for grunnpakke
 5. 24/7 helårsstøtte

Ulemper

 1. Tilby bare delt hosting

Support3Speed3.5Features3Value3.5Transparency3

Vår offisielle gjennomgang av One.com Hosting

One.com er en av Europas fremste hostingleverandører. One.com ble grunnlagt i Danmark i 2002 og har vokst til over millioner kunder og 149 land.

De beste funksjonene ved One.com Hosting

La oss se under panseret, skal vi vel? Tross alt vokste de fra ingenting til over 1 million kunder på 15 år. De må gjøre noe riktig.

Imponerende liste over funksjoner

One.com tilbyr noen funksjoner som er konkurransedyktige med andre hostingløsninger, og noen funksjoner som er unike. De tilbyr den unike Bix-løsningen med hver hostingpakke. Bix-løsningen gir deg synkronisering i sanntid, streaming av musikkfunksjoner, fildelingsfunksjoner og de stadig imponerende mobiltilgangsfunksjonene.

Bare det faktum at dette leveres som standard med hver pakke er imponerende i seg selv. Noen av de mer konkurransedyktige funksjonene inkluderer imidlertid Google AdWords. Hvis du bruker $ 25 og Google AdWords-kreditter, vil one.com gi deg ytterligere kredittverdier på $ 75.

De er mer enn rimelige

One.com er imponerende rimelig. Jeg har faktisk aldri sett en så billig som dette. Det er ikke å si at de er en billig tjeneste heller – det er bare for å si at de ikke belaster veldig mye.

Startpakken deres starter på $ 0,25 per måned. Det er en fjerdedel dollar – ikke en skrivefeil.

Denne $ 0,25 per måned er perfekt for grunnleggende nettsteder, blogger og e-posthotell, og gir deg 15 GB lagringsplass, en enkelt database, et enkelt domene og SSL-funksjoner – noe avgjørende for e-handelsnettsteder.

Til og med forretningspakken deres, som er en av deres dyrere pakker, starter på $ 6 per måned. Jeg kan ikke tenke på noen andre som tilbyr over 500 GB lagring, åtte CPU-kjerner (for en delt hostingkonto), flere databaser, flere domener og SSL- og SSH-funksjoner for den prisen.

Utmerket oppetid

For mange mennesker, før de bestemmer seg for et vertsfirma, trenger de å vite om oppetid. Altfor ofte er altfor mange vertsfirmaer skyldige i at de ikke har den beste oppetiden. Når et nettsted er nede – spesielt et nettsted for e-handel – å ha et nettsted som er nede vil koste folk penger. Når det koster folk slik penger, ender du opp med ulykkelige kunder – uansett hvordan du kutter dem. Det er langt bedre for noen å lade ekstra når båndbredden overskrides, enn det er å stenge nettstedet. One.com vil imidlertid ikke stenge nettstedet ditt fordi de tilbyr ubegrenset båndbredde.

One.com annonserer ikke oppetiden sin. Det tok litt graving å finne, men jeg fant ut at i stedet for en oppetidsgaranti, la de oppetidstatistikken sin. I løpet av 979 dager har de opplevd 99,99 prosent oppetid.

Gratis første år for grunnpakke

Nå har jeg allerede dekket hvor rimelig One.com egentlig er. Den ene tingen jeg ikke nevnte er at hvis du går til Basic-pakken, vil de gi deg ditt første år gratis. Det stemmer – 0,00 dollar. Hvis du noen gang trengte mer motivasjon for å gå hos et vertsfirma, er dette det. Ingen andre vertsfirmaer tilbyr dette.

24/7 helårsstøtte

Dette er en kritisk funksjon for å drive forretning internasjonalt. Mens mange vertsfirmaer tilbyr denne 24-timers supportfunksjonen hele dagen, er det mange av dem ikke. Faktisk gir noen av dem bare støtte i løpet av sin egen lokale banktid. Med andre ord fra kl. 20.00 til 17.00. lokal tid – uansett hvor de måtte befinne seg. Dette er uakseptabelt for mange som er internasjonale kunder som trenger støtte. Hvis nettstedet ditt er nede og du trenger hjelp, er det siste du vil gjøre å være klokka tre om morgenen bare fordi det er da de er åpne.

Den eneste ulempen med dette er at det kun er nettbasert, live chat. For mange mennesker er det ikke noe problem – live chat er å foretrekke fremfor lange holdetider på telefonen. Det å ikke tilby støtte via telefon kan imidlertid være en avskrekkende virkning for noen mennesker.

Ulemper ved One.com Hosting

Så fantastisk som One.com-hosting er, fant vi noen områder som alvorlig mangler. Faktisk er mange av disse tilbudsbrytere.

Delt vertshotell

One.com tilbyr bare delt hosting. Det betyr at du ikke kan få dedikerte serveralternativer, VPS-serveralternativer eller noen alternativer for skyhosting. Mange av disse funksjonene er kritiske for alle som bygger et nettsted for e-handel og trenger å utvide.

Hvis du bygger et nettsted for netthandel og planlegger å utvide, kan det være lurt å se andre steder, fordi når behovet oppstår, vil du bli tvunget til å bytte vertsleverandører. Imidlertid, hvis du planlegger å holde en liten blogg, er dette virkelig ikke et problem.

Bunnlinjen

Det var virkelig ikke så mye å ikke like med One.com-hosting. Jeg dekket ikke engang noen ting – som hvordan den imponerende funksjonslisten deres så ut (22 fantastiske funksjoner og telling – sjekk dem ut her). Det er bare gratisfunksjonene som leveres som standard på hver konto. Alt i alt ville One.com vunnet mitt hjerte hvis det ikke var for det faktum at de ikke tilbyr andre typer hostingalternativer enn delt hosting.

Topp funksjoner

 • Rask støtte
 • Fornuftige priser
 • Massevis av funksjoner

Besøk offisiell hjemmeside

Topp 5 verter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting-anmeldelser (gamle)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector