One.com anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Hvor god er One.com-hosting?


One.com anmeldelser 3.2 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (2 stemmer) Fordele

 1. Imponerende liste over funktioner
 2. Mere end overkommelig
 3. Fremragende oppetid
 4. Gratis første år til grundpakke
 5. 24/7 året rundt support

Ulemper

 1. Tilby kun delt hosting

Support3Speed3.5Features3Value3.5Transparency3

Vores officielle anmeldelse af One.com-hosting

One.com er en af ​​Europas førende hostingudbydere. One.com blev grundlagt i Danmark i 2002 og er vokset til over millioner kunder og 149 lande.

De bedste funktioner i One.com Hosting

Lad os se under hætten, skal vi? Når alt kommer til alt voksede de fra intet til over 1 million kunder på 15 år. De skal gøre noget rigtigt.

Imponerende liste over funktioner

One.com tilbyder nogle funktioner, der er konkurrencedygtige med andre hostingløsninger, og nogle funktioner, der er unikke. De tilbyder den unikke Bix-løsning med hver hostingpakke. Bix-løsningen giver dig synkronisering i realtid, streaming af musikfunktioner, fildelingsfunktioner og de stadigt imponerende mobiladgangsfunktioner.

Bare det faktum, at dette leveres standard med hver pakke er imponerende i sig selv. Nogle af de mere konkurrencedygtige funktioner inkluderer imidlertid Google AdWords. Hvis du bruger $ 25 og Google AdWords-kreditter, giver one.com dig yderligere $ 75 værdipapirer.

De er mere end overkommelige

One.com er imponerende overkommelig. Faktisk har jeg aldrig set en så billig som denne. Det er ikke at sige, at de er en billig service heller – det er bare for at sige, at de ikke opkræver meget.

Deres startpakke starter ved $ 0,25 pr. Måned. Det er en fjerdedel af en dollar – ikke en skrivefejl.

Perfekt til grundlæggende websteder, blogs og e-mail-hosting. Denne $ 0,25 pr. Måned giver dig 15 GB lagerplads, en enkelt database, et enkelt domæne og SSL-kapaciteter – noget afgørende for e-handelswebsteder.

Selv deres forretningspakke, som er en af ​​deres dyrere pakker, starter ved $ 6 pr. Måned. Jeg kan ikke tænke på nogen anden, der tilbyder over 500 GB lagerplads, otte CPU-kerner (til en delt hosting-konto), flere databaser, flere domæner og SSL- og SSH-funktioner til den pris.

Fremragende oppetid

For mange mennesker, inden de beslutter sig for et hostingfirma, skal de vide om oppetiden. Alt for ofte er alt for mange hostingfirmaer skyldige i ikke at levere den bedste oppetid. Når et websted er nede – især et e-handelswebsted – koster folk penge at have et websted, der er nede. Når det koster folk penge sådan, ender du med ulykkelige kunder – på hvilken måde du klipper dem. Det er langt bedre for nogen at oplade ekstra, når båndbredden overskrides, end det er at lukke webstedet. One.com lukker dog ikke dit websted, fordi de tilbyder ubegrænset båndbredde.

One.com reklamerer ikke for deres oppetid. Det krævede lidt at grave, men jeg fandt, at i stedet for en oppetidsgaranti, offentliggjorde de deres oppetidstatistik. I løbet af en periode på 979 dage har de oplevet 99,99 procent oppetid.

Gratis første år til grundpakke

Nu har jeg allerede dækket over, hvor overkommelig One.com virkelig er. Den ene ting, jeg ikke nævnte, er, at hvis du går til Basic-pakken, giver de dig dit første år gratis. Det er rigtigt – $ 0.00. Hvis du nogensinde har brug for mere motivation til at gå med et hostingfirma, er dette det. Ingen andre hostingfirma tilbyder dette.

24/7 året rundt support

Dette er en kritisk funktion for international handel. Mens mange hostingfirmaer tilbyder denne supportfunktion døgnet rundt, gør mange af dem ikke det. Faktisk giver nogle af dem kun støtte i deres egne lokale banktimer. Med andre ord fra kl. 20.00 til 17.00. lokal tid – uanset hvor de måtte befinde sig. Dette er uacceptabelt for mange mennesker, der er internationale kunder, der har brug for support. Hvis dit websted er nede og du har brug for hjælp, er den sidste ting du vil gøre at være klokken tre om morgenen bare fordi det er, når de er åbne.

Den eneste ulempe med dette er, at det kun er webbaseret, live chat. For mange mennesker er det selvfølgelig ikke noget problem – live chat er at foretrække frem for lange holdetider på telefonen. Men at ikke tilbyde support via telefon kan være en afskrækkende virkning for nogle mennesker.

Ulemper ved One.com Hosting

Så awesome som One.com-hosting er, fandt vi nogle områder, der alvorligt mangler. Faktisk er mange af disse afbrydere.

Kun delt hosting

One.com tilbyder kun delt hosting. Det betyder, at du ikke kan få dedikerede serverindstillinger, VPS-serverindstillinger eller nogen cloud-hostingindstillinger. Mange af disse funktioner er kritiske for alle, der bygger et e-handelswebsted og har behov for at udvide.

Hvis du bygger et websted for e-handel, og du planlægger at udvide, kan du måske søge andre steder, fordi når behovet opstår, bliver du tvunget til at skifte hostingudbydere. Men hvis du planlægger at føre en lille blog, er dette virkelig ikke et problem.

Bundlinie

Der var virkelig ikke for meget at ikke lide ved One.com-hosting. Jeg dækkede ikke engang nogle ting – som hvordan deres imponerende funktionsliste så ud (22 fantastiske funktioner og tæller – tjek dem ud) her). Det er bare de gratis funktioner, der leveres som standard på hver konto. Alt i alt ville One.com have vundet mit hjerte over, hvis det ikke var for det faktum, at de ikke tilbyder andre typer hostingmuligheder bortset fra delt hosting.

Top funktioner

 • Hurtig support
 • Rimelige priser
 • Masser af funktioner

Besøg det officielle websted

Top 5 værter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser (gamle)
 • Bluehost anmeldelse
 • GoDaddy styrede WordPress anmeldelser
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map