One.com recensioner maj 2020 – Hosting Priser och planer

Hur bra är One.com-värd?


One.com Recensioner 3.2 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (2 röster) Fördelar

 1. Imponerande lista över funktioner
 2. Mer än prisvärd
 3. Utmärkt Uptime
 4. Gratis första året för grundpaket
 5. 24/7 året runt support

Nackdelar

 1. Erbjud endast delad värd

Support3Speed3.5Features3Value3.5Transparency3

Vår officiella One.com Hosting Review

One.com är en av Europas främsta värdleverantörer. One.com grundades i Danmark 2002 och har vuxit till över miljoner kunder och 149 länder.

De bästa funktionerna hos One.com Hosting

Låt oss titta under huven, ska vi? När allt växte de från ingenting till över 1 miljon kunder på 15 år. De måste göra något rätt.

Imponerande lista över funktioner

One.com erbjuder vissa funktioner som är konkurrenskraftiga med andra värdlösningar och vissa funktioner som är unika. De erbjuder den unika Bix-lösningen med varje värdpaket. Bix-lösningen ger dig synkronisering i realtid, strömningsfunktioner för musik, fildelningsfunktioner och de ständigt imponerande mobilåtkomstfunktionerna.

Det faktum att detta levereras som standard för varje paket är imponerande i sig själv. Några av de mer konkurrenskraftiga funktionerna inkluderar emellertid Google AdWords. Om du spenderar 25 $ och Google AdWords-krediter ger one.com dig ytterligare ett värde av 75 USD.

De är mer än prisvärda

One.com är imponerande prisvärd. Jag har faktiskt aldrig sett en så billig som den här. Det är inte att säga att de är en billig tjänst heller – det är bara för att säga att de inte debiterar så mycket.

Deras startpaket börjar på $ 0,25 per månad. Det är en fjärdedel av en dollar – inte en skrivfel.

Perfekt för grundläggande webbplatser, bloggar och webbhotell via e-post. Med $ 0,25 per månad får du 15 GB lagringsutrymme, en enda databas, en enda domän och SSL-funktioner – något avgörande för e-handelswebbplatser.

Till och med deras affärspaket, som är ett av deras dyrare paket, börjar på $ 6 per månad. Jag kan inte tänka på någon annan som erbjuder mer än 500 GB lagringsutrymme, åtta CPU-kärnor (för ett delat värdkonto), flera databaser, flera domäner och SSL- och SSH-funktioner för det priset.

Utmärkt Uptime

För många människor, innan de bestämmer sig för ett värdföretag, måste de veta om drifttiden. Alltför ofta är alltför många värdföretag skyldiga till att de inte har den bästa drifttiden. När en webbplats är nere – särskilt en e-handelswebbplats – kommer det att kosta människor pengar att ha en webbplats som är nere. När det kostar människor sådana pengar, hamnar du med olyckliga kunder – på något sätt du klipper dem. Det är mycket bättre för någon att betala extra när bandbredden överskrids än att stänga webbplatsen. One.com stänger dock inte av din webbplats eftersom de erbjuder obegränsad bandbredd.

One.com annonserar inte deras drifttid. Det krävde lite grävning för att hitta, men jag fann att i stället för en uppetidsgaranti publicerade de sin uppetidsstatistik. Under en period av 979 dagar har de upplevt 99,99 procent drifttid.

Gratis första året för grundpaket

Nu har jag redan täckt hur prisvärd One.com verkligen är. En sak jag emellertid inte nämnde är att om du går för Basic-paketet kommer de att ge dig ditt första år gratis. Det stämmer – 0,00 dollar. Om du någonsin behövde mer motivation att gå med ett webbhotell är det här. Inget annat värdföretag erbjuder detta.

24/7 året runt support

Detta är en kritisk funktion för att göra affärer internationellt. Även om många värdföretag erbjuder denna supportfunktion dygnet runt, gör många av dem inte det. I själva verket ger vissa av dem bara stöd under sina egna lokala banktimmar. Med andra ord, från 08:00 till 17:00. lokal tid – var de än befinner sig. Detta är oacceptabelt för många som är internationella kunder som behöver support. Om din webbplats är nere och du behöver hjälp är det sista du vill göra uppe klockan 3 på morgonen bara för det är när de är öppna.

Den enda nackdelen med detta är att det bara är webbaserad, livechatt. Naturligtvis, för många människor är det inte något problem – livechatt är att föredra under långa hålltider på telefonen. Men att inte erbjuda support via telefon kan vara ett avskräckande medel för vissa människor.

Downsides av One.com Hosting

Så fantastiskt som One.com-värd är, vi hittade vissa områden som saknas hårt. Faktum är att många av dessa är affärsbrytare.

Endast delad värd

One.com erbjuder endast delad värd. Det betyder att du inte kan få dedikerade serveralternativ, VPS-serveralternativ eller några molnhotellternativ. Många av dessa funktioner är kritiska för alla som bygger en e-handelswebbplats och behöver expandera.

Om du bygger en e-handelswebbplats och planerar att expandera, kanske du vill leta någon annanstans eftersom när behovet uppstår kommer du att tvingas byta värdleverantörer. Men om du planerar att hålla en liten blogg, är detta verkligen inte ett problem.

Slutsats

Det var verkligen inte för mycket att inte gilla med One.com-värd. Jag täckte inte ens några saker – som hur deras imponerande funktionslista såg ut (22 fantastiska funktioner och räkna – kolla in dem) här). Det är bara gratisfunktioner som levereras som standard på varje konto. Sammantaget skulle One.com ha vunnit mitt hjärta om det inte var för det faktum att de inte erbjuder några andra typer av värdalternativ andra än delad hosting.

De bästa funktionerna

 • Snabbt stöd
 • Rimliga priser
 • Massor av funktioner

Besök den officiella webbplatsen

Topp 5 värdar

 • SiteGround recensioner
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting recensioner (gamla)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map