Pagely anmeldelser maj 2020: Bedre end WP-motor og SiteGround?

Pagely anmeldelser maj 2020: Bedre end WP-motor og SiteGround?

Pagely anmeldelser maj 2020: Bedre end WP-motor og SiteGround?

Hvor god er pagt hosting?

Pagely anmeldelser 3.4 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (0 stemmer) Fordele


 1. Drives af Amazon
 2. Evnen til at tilpasse din plan
 3. The Pagely Promise – 100 procent oppetid
 4. Automatiske daglige sikkerhedskopier
 5. WordPress Support
 6. Ubegrænset sidevisninger / besøgende

Ulemper

 1. Ingen Live Chat Support
 2. Intet cPanel
 3. Ingen prøveperiode eller pengene tilbage-garanti
 4. Manglende evne til at købe et domæne

Support3Speed4Features3.5Value3.5Transparency3

Vores officielle Pagely Hosting-anmeldelse

Pagely er en Software-As-A-Service platform. Der er meget at lide ved Pagely. Det eneste problem, jeg ser med Pagely, er, at de er meget nichespecifikke. Hvis du falder inden for deres niche, er det ikke rigtig noget problem.

De bedste funktioner i Pagely Hosting

Det er ikke rigtig fair at kalde Pagely en hosting-service. De kalder ikke engang sig selv det. De kalder sig selv en administreret WordPress-service.

Drives af Amazon

Alle ved om Amazon. Det har faktisk ingen forklaring. I betragtning af hvordan Pagely selv hostes af Amazon, kan kunder forvente det samme sind fra Pagely som om Amazon var deres vært.

Evnen til at tilpasse din plan

Ved første kig kan det se ud til, at Pagely kun har tre planer. Det er ikke sandt. De har flere andre planer, der fører op til en, hvor du kan have fire virtuelle private servere. Det, der virkelig er rart med Pagely, er, at du ikke behøver at vælge en af ​​deres foruddefinerede planer. De har en funktion, hvor du helt kan tilpasse din egen plan med dem.

The Pagely Promise – 100 procent oppetid

Lover løbende 100 procent oppetid. For enhver nedetid, der nogensinde er oplevet, tilbyder de hosting-kredit. Da jeg ser, hvordan de er vært hos Amazon, har jeg ikke set nogen klage over nedetid eller at skulle få kredit på grund af nedetid.

Automatiske sikkerhedskopier

Pagely udfører en sikkerhedskopi af dit websted dagligt. Med fremragende netværkssikkerhed, det faktum, at de er vært for nogle af de største virksomheder på kloden og bliver hostet på Amazon-servere, kan kunder nyde et stykke sind om, at deres data aldrig vil gå tabt.

WordPress Support

Denne siger sig selv. Da Pagely er mere en WordPress-managementtjeneste snarere end en hostingtjeneste, kender Pagely WordPress. De har et helt team af dedikerede eksperter klar og villige til at hjælpe dig med ethvert af dine WordPress-problemer. For mange mennesker betyder det blot at komme i gang.

Ubegrænset sidevisninger / besøgende

Nogle hostingfirmaer begrænser dig til et antal sidevisninger eller besøgende pr. Måned. Det er ikke alt – der er endda nogle WordPress-administrationsselskaber, der vil gøre det samme. Overalt fandt vi ud af, at Pagely ikke placerer et loft på sidevisninger eller besøgende. Den måde, de satte det på, er sådan – hvorfor skulle nogen betale for det?

Ulemper ved Pagely Hosting

Pagely mangler på flere områder. De har måske førsteklasses hosting og flammende hastigheder, men de har råd til at øge deres spil også.

Pagely support mangler

Folk kan ikke lide det faktum, at Pagely ikke tilbyder live chat support. Det er ikke helt sandt. Pagely tilbyder live chat support – men kun hvis du er villig til at betale mindst $ 400 pr. Måned for VPS-plan. De tilbyder ikke telefonstøtte – de forventer helt klart, at folk først skal finde ud af problemet, inden kontaktstøtten. De har et 24/7 billetsupportsystem og hævder, at de besvarer enhver forespørgsel inden for to timer. Hvis du dog har en VPS-plan, er live chat tilgængelig. Mister troværdigt troværdighed for denne – Jeg forstår, at nogle mennesker betaler mere, men hvad gør deres forretning vigtigere end min? Hvis Pagely har råd til at tilbyde live chat supporttjenester til nogle af de store spillere, så har de råd til at tilbyde live chat supporttjenester også til de mindre virksomheder.

Intet cPanel

Denne kommer ikke som nogen overraskelse. Da Pagely ikke i sig selv er et webhostingfirma, er der ingen grund til, at de skal tilbyde en cPanel. De tilbyder dog et eget administrativt panel, der hjælper dig med at gøre en ting, de gør – administrere WordPress. Fra dette panel er du i stand til at logge ind og administrere dit WordPress-sted fra deres platform.

Ingen prøveperiode eller pengene tilbage-garanti

Det kan være svært at afgøre, om Pagely er det rigtige for dig, hvis de ikke tilbyder en prøveperiode eller pengene tilbage-garanti. De forventer betaling på forhånd på dag 1. De giver dig mulighed for at tale med et salgsteam, men salgsteamet har et mål for øje – at få dig til at købe en plan. Verdens bedste salgsteam ville ikke være i stand til at afgøre, om Pagely er det rigtige for mig. Dette giver en bestemt afbrydelse, der kan slå folk fra.

Manglende evne til at købe et domæne

Dette kommer heller ikke som en overraskelse. Som en WordPress-managementtjeneste forventer de, at du allerede har et domæne. Med andre ord er dette ikke for helt nye forretningsejere, der bare prøver at få fødderne våde. Pagely er til erfarne fagfolk, der ved, hvad de vil, og ved, hvad de laver.

Bundlinie

Pagely er en fantastisk service – hvis de kan levere det, du leder efter. De er meget nichespecifikke og tilbyder ikke mange af de freebies, som du kunne forvente af andre hostingtjenester såsom reklamekreditter eller webstedsbygningsværktøjer. Hvis du har et websted op og går, overtager de det til Pagely for dig – men ikke nødvendigvis gratis. Hvis du køber en af ​​deres forretningsplaner, gør de det gratis. Ellers vil de opkræve $ 100 per websted for at overføre til Pagely for dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector