Pagely Reviews Mai 2020: Better than WP Engine and SiteGround?

Hvor bra er Pagely Hosting?

Pagely Reviews 3.4 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (0 stemmer) Fordeler


 1. Drevet av Amazon
 2. Muligheten til å tilpasse planen din
 3. The Pagely Promise – 100 prosent oppetid
 4. Automatiske daglige sikkerhetskopier
 5. WordPress-støtte
 6. Ubegrenset sidevisninger / besøkende

Ulemper

 1. Ingen Live Chat Support
 2. Ingen cPanel
 3. Ingen prøveperiode eller pengene tilbake-garanti
 4. Manglende evne til å kjøpe et domene

Support3Speed4Features3.5Value3.5Transparency3

Vår offisielle Pagely Hosting-anmeldelse

Pagely er en Software-As-A-Service-plattform. Det er mye å like med Pagely. Det eneste problemet jeg ser med Pagely er at de er veldig nisjespesifikke. Hvis du faller innenfor deres nisje, er det egentlig ikke noe problem.

De beste funksjonene ved Pagely Hosting

Det er egentlig ikke rettferdig å kalle Pagely en hosting-tjeneste. De kaller seg ikke en gang. De kaller seg en administrert WordPress-tjeneste.

Drevet av Amazon

Alle vet om Amazon. Det har faktisk ingen forklaring. Ser på hvordan Pagely selv er vert for Amazon, kan kunder forvente det samme sinnet fra Pagely som om Amazon var deres vert.

Muligheten til å tilpasse planen din

Ved første blikk kan det se ut som om Pagely bare har tre planer. Det er ikke sant. De har flere andre planer som fører frem til en der du kan ha fire virtuelle private servere. Det som er veldig fint med Pagely, er at du ikke trenger å velge en av de forhåndsdefinerte planene deres. De har en funksjon der du fullstendig kan tilpasse din egen plan med dem.

The Pagely Promise – 100 prosent oppetid

Lover pagely 100 prosent oppetid. For all nedetid som noen gang er opplevd, tilbyr de hosting-kreditt. Da jeg ser hvordan Amazon er vert for dem, har jeg ikke sett noen klage på driftsstans eller å måtte få kreditt på grunn av driftsstans.

Automatiske sikkerhetskopier

Pagely vil utføre en sikkerhetskopi av nettstedet ditt daglig. Med utmerket nettverkssikkerhet, det faktum at de er vert for noen av de største bedriftene på planeten og blir vert på Amazon-servere, kan kundene glede seg over at dataene deres aldri vil gå tapt.

WordPress-støtte

Denne sier seg selv. Ser hvordan Pagely er mer en WordPress-managementtjeneste i stedet for en hostingtjeneste, og vet Pagely WordPress. De har et helt team av dedikerte eksperter som er klare og villige til å hjelpe deg med noen av dine WordPress-problemer. For mange mennesker betyr det bare å komme i gang.

Ubegrenset sidevisninger / besøkende

Noen vertsfirmaer vil begrense deg til et antall sidevisninger eller besøkende per måned. Det er ikke alt – det er til og med noen WordPress-administrasjonsselskaper som vil gjøre det samme. Overalt har vi funnet at Pagely ikke plasserer et lokk på sidevisninger eller besøkende. Slik de uttrykker det er slik – hvorfor vil noen betale for det?

Ulemper ved Pagely Hosting

Pagely mangler på flere områder. De har kanskje førsteklasses hosting og brennende hastigheter, men de har råd til å øke spillet sitt også.

Pagely Support Mangler

Folk liker ikke det faktum at Pagely ikke tilbyr live chat-støtte. Det stemmer ikke helt. Pagely tilbyr live chat support – men bare hvis du er villig til å betale minst $ 400 i måneden for VPS-plan. De tilbyr ikke telefonstøtte – de forventer tydeligvis at folk skal finne ut av saken på egenhånd før kontaktstøtten. De har et 24-timers billettsupportsystem og hevder at de svarer på alle henvendelser innen to timer. Imidlertid, hvis du har en VPS-plan, er live chat tilgjengelig. Mister pagely troverdighet for denne – Jeg forstår at noen kanskje betaler mer, men hva gjør virksomheten deres viktigere enn min? Hvis Pagely har råd til å tilby live chat support-tjenester til noen av de store aktørene, så har de råd til å tilby live chat support-tjenester til de mindre virksomhetene også.

Ingen cPanel

Denne kommer ikke som noen overraskelse. Siden Pagely ikke er et webhotell i seg selv, er det ingen grunn til at de bør tilby en cPanel. Imidlertid tilbyr de et eget administrativt panel som hjelper deg å gjøre en ting de gjør – administrere WordPress. Fra dette panelet kan du logge inn og administrere WordPress-nettstedet ditt fra plattformen deres.

Ingen prøveperiode eller pengene tilbake-garanti

Det kan være vanskelig å avgjøre om Pagely er riktig for deg hvis de ikke tilbyr en prøveperiode eller pengene tilbake-garanti. De forventer betaling på forhånd på dag én. De gir deg muligheten til å snakke med et salgsteam, men salgsteamet har ett mål for øye – å få deg til å kjøpe en plan. Verdens beste salgsteam vil ikke kunne avgjøre om Pagely er riktig for meg. Dette gir en viss frakobling som kan slå folk av.

Manglende evne til å kjøpe et domene

Dette kommer heller ikke som en overraskelse. Som en WordPress-ledelsestjeneste forventer de at du allerede har et domene. Dette er med andre ord ikke for helt nye bedriftseiere som bare prøver å få føttene våte. Pagely er for erfarne fagfolk som vet hva de vil og vet hva de gjør.

Bunnlinjen

Pagely er en fantastisk tjeneste – hvis de kan tilby det du leter etter. De er veldig nisjespesifikke og tilbyr ikke mange av de freebies du kan forvente av andre hosting-tjenester som reklamekreditt eller verktøy for å bygge nettsteder. Hvis du har en webside på gang, vil de ta den over til Pagely for deg – men ikke nødvendigvis gratis. Hvis du kjøper en av forretningsplanene deres, vil de gjøre det gratis. Ellers vil de belaste $ 100 per nettsted for å ta over til Pagely for deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map