Pagely Reviews maj 2020: Bättre än WP Engine and SiteGround?

Hur bra är Pagely Hosting?

Pagely Reviews 3.4 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (0 röster) Fördelar


 1. Drivs av Amazon
 2. Möjligheten att anpassa din plan
 3. The Pagely Promise – 100 procent upptid
 4. Automatiska dagliga säkerhetskopior
 5. WordPress Support
 6. Obegränsad sidvisningar / besökare

Nackdelar

 1. Inget Live Chat Support
 2. Ingen cPanel
 3. Ingen försöksperiod eller pengarna tillbaka-garanti
 4. Oförmåga att köpa en domän

Support3Speed4Features3.5Value3.5Transparency3

Vår officiella Pagely Hosting-granskning

Pagely är en Software-As-A-Service-plattform. Det finns mycket att gilla med Pagely. Den enda frågan jag ser med Pagely är att de är väldigt nischspecifika. Om du faller inom deras nisch är det inte riktigt ett problem.

De bästa funktionerna i Pagely Hosting

Det är inte riktigt rättvist att kalla Pagely en värdtjänst. De kallar inte ens sig själva det. De kallar sig en hanterad WordPress-tjänst.

Drivs av Amazon

Alla vet om Amazon. Det har faktiskt ingen förklaring. Kunderna ser hur Pagely själva är värd av Amazon, och kunderna kan förvänta sig samma sinne från Pagely som om Amazon var deras värd.

Möjligheten att anpassa din plan

Vid första anblicken kan det se ut som att Pagely bara har tre planer. Det är inte sant. De har flera andra planer som leder fram till en där du kan ha fyra virtuella privata servrar. Det som är riktigt trevligt med Pagely är att du inte behöver välja en av deras fördefinierade planer. De har en funktion där du kan helt anpassa din egen plan med dem.

The Pagely Promise – 100 procent upptid

Pagely lovar 100 procent drifttid. För varje stillestånd som någonsin upplevs erbjuder de värdkredit. Med tanke på hur de är värd hos Amazon så har jag inte sett någon klaga på driftstopp eller behöva få kredit på grund av driftstopp.

Automatiska säkerhetskopior

Pagely kommer att utföra en säkerhetskopia av din webbplats dagligen. Med utmärkt nätverkssäkerhet, det faktum att de är värd för några av de största företagen på planeten och är värd på Amazon-servrar, kan kunderna njuta av ett sinne att deras data aldrig kommer att gå förlorade.

WordPress Support

Den här säger sig själv. Med tanke på hur Pagely mer är en WordPress-hanteringstjänst snarare än en webbhotell vet Pagely WordPress. De har ett helt team av dedikerade experter som är redo och villiga att hjälpa dig med dina WordPress-problem. För många betyder det bara att komma igång.

Obegränsad sidvisningar / besökare

Vissa värdföretag kommer att begränsa dig till ett antal sidvisningar eller besökare per månad. Det är inte allt – det finns till och med några WordPress-förvaltningsföretag som kommer att göra samma sak. Överallt hittade vi att Pagely inte placerar ett mössa på sidvisningar eller besökare. Så de uttrycker det är så här – varför skulle någon betala för det??

Nackdelarna med Pagely Hosting

Pagely saknas på flera områden. De kan ha förstklassig värd och snabba hastigheter, men de har råd att öka sitt spel också.

Pagely Support saknar

Folk gillar inte det faktum att Pagely inte erbjuder livechatsupport. Det är inte helt sant. Pagely erbjuder livechatsupport – men bara om du är villig att betala minst $ 400 per månad för VPS-plan. De erbjuder inte telefonsupport – de förväntar sig helt klart att folk ska ta reda på problemet på egen hand innan kontaktstödet. De har ett supportsystem för biljetter dygnet runt och hävdar att de besvarar varje förfrågan inom två timmar. Men om du har en VPS-plan, är livechatt tillgängligt. Förlorar trovärdighet för detta – jag förstår att vissa kanske betalar mer, men vad gör deras verksamhet viktigare än min? Om Pagely har råd att erbjuda livechatsupporttjänster till några av de stora spelarna, så har de råd att erbjuda livechattstödstjänster till de mindre företagen också.

Ingen cPanel

Den här är ingen överraskning. Med tanke på hur Pagely inte är ett webbhotell i sig, finns det ingen anledning att de borde erbjuda en cPanel. Men de erbjuder en egen administrativ panel som hjälper dig att göra en sak som de gör – hantera WordPress. Från den här panelen kan du logga in och hantera din WordPress-webbplats från deras plattform.

Ingen försöksperiod eller pengarna tillbaka-garanti

Det kan vara svårt att avgöra om Pagely är rätt för dig om de inte erbjuder en provperiod eller pengarna tillbaka-garanti. De förväntar sig betalning på förhand på dag ett. De ger dig möjligheten att prata med ett säljteam, men säljteamet har ett mål i åtanke – att få dig att köpa en plan. Världens bästa säljteam skulle inte kunna avgöra om Pagely är rätt för mig. Detta ger en viss koppling som kan stänga av människor.

Oförmåga att köpa en domän

Detta kommer inte heller som en överraskning. Som en WordPress-hanteringstjänst förväntar de dig att du redan har en domän. Med andra ord, detta är inte för helt nya företagare som bara försöker få sina fötter våta. Pagely är för erfarna yrkesverksamma som vet vad de vill och vet vad de gör.

Slutsats

Pagely är en fantastisk tjänst – om de kan tillhandahålla det du letar efter. De är mycket nischspecifika och erbjuder inte många av de freebies som du kan förvänta dig av andra värdtjänster som reklamkrediter eller webbplatsbyggnadsverktyg. Om du har en webbplats igång kommer de att ta över den till Pagely för dig – men inte nödvändigtvis gratis. Om du köper en av deras affärsplaner kommer de att göra gratis. Annars debiterar de $ 100 per webbplats för att ta över till Pagely för dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map