Rackspace-anmeldelser Mai 2020: Er Rackspace din perfekte vertskamp?

Contents

Hva er Rackspace?

Rackspace er et San Antonio-basert, offentlig eid webhotellfirma som spesialiserer seg på administrert hosting for bedrifter og selskaper. Rackspace ble grunnlagt i 1998 av Pat Condon og Dirk Elmehof, og har datasentre i Dallas, San Antonio, Vancouver og Hong Kong. Rackspace ble nylig solgt til Apollo Global Management, og derfor kan noen detaljer ha endret seg siden transaksjonen.


Hvor bra er Rackspace Hosting?

Rackspace er et førsteklasses hostingfirma med ekstra support og tjenester rettet mot bedrifter. De er ikke for den gjennomsnittlige brukeren din, og hosting starter med de tredobbelte sifrene per måned. Det er en heftig pris for sikker, men fordelene er mange. Selskapet lover ingen nedetid, og har mer erfaring med OpenStack enn noe annet selskap på markedet. Rackspace er absolutt ikke den beste avgjørelsen hvis du bare ønsker å være vert for et enkelt nettsted. Men de som leter etter administrerte hosting-, skytjenester og infrastrukturtjenester alt i ett, vil finne det med Rackspace. Imidlertid tilbyr konkurrenter Amazon Web Services og Google Cloud større tjenesteporteføljer for betydelig mindre penger.

Se flere funksjoner Rackspace Reviews 4.2 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (3 stemmer) Fordeler

 • Fanatisk støtte
 • Massevis av funksjoner
 • Forretningsorientert

Ulemper

 • Rackspace-priser er dyre for den gjennomsnittlige brukeren
 • Forvirrende kontostruktur
 • Ulike lag med støtte er uklare

SummaryRackspace er ikke til for en liten gang, brukeren, de er fokusert på bedrifter og er en teknisk løsning, i stedet for bare en annen leverandør. Selv om du er bruker på bedriftsskala, mangler det likevel noen funksjoner. Support4Speed4.5Features5Value3.5Transparency4

Vår offisielle gjennomgang av Rackspace Hosting

Rackspace har et eksklusivt rykte basert på deres fanatiske kundesupport og deres hånd på administrerte tjenester. Selskapet har mer enn en gang blitt kalt “Nordstrømmen til skyen.”Målmarkedet deres er mellomstore og store bedrifter som har råd til en høyere prisfastsettelse, og er spesielt godt egnet for selskaper med en mager IT-avdeling. De som utelukkende leter etter hosting-tjenester, men den samme butikkfølelsen, bør se på WP Engine, en administrert WordPress-løsning uten skytjenestene.

De beste funksjonene ved Rackspace Hosting

Rackspace har endret navn- og tjenestetilbudet de siste årene når de prøver å få igjen foten og bestemme hvilken type selskap de vil være i kjølvannet av Amazon Web Services, Pair Networks og andre veldig billige leverandører. Deres avanserte merkevarebygging er nøkkelen i denne omformingen siden så mange konkurrenter har truffet markedet.

Rackspace kundeservice er rask og stilig

På de mest grunnleggende planene har du tilgang til e-post, live chat og telefonstøtte – e-postmeldinger blir generelt besvart på under 20 minutter med utrolig grundige svar, og live chat-svar mottas vanligvis på under et minutt. The Rackers kan nås via telefon 24/7 og er veldig hjelpsomme på telefonen.

Mye av støttepersonalet vil gå utover for å gi deg ekstra god støtte. På en infrastrukturnivå-konto vil ikke support logge på og gjøre endringer for deg, men i farlige situasjoner kan de komme foran og gjøre det uansett. De høyere endeplanene gir rom for dette, noe som kan spare deg for mye tid og sorg. Rackspace er stolte av å tilby støtte i verdensklasse, og i det store og hele de leverer.

Rikelig funksjoner & Nett-apper

Rackspace har mange funksjoner og er i stand til å tilpasse de fleste konfigurasjoner for nettstedet ditt. Når du snakker med en kontoadministrator, vil de grave seg inn for å finne funksjonene du virkelig trenger og måter å forbedre strukturen din på. Rikemedier, mobilapper, e-handel, SharePoint, SaaS-systemer, og mange er alle tilgjengelige innen Rackspace og kjøres sømløst. Deres maskinvare er helt topp og gir deg så mange relevante servere som nødvendig.

100% oppetid

Rackspace kjører av dedikerte servere og sikkerhetskopierer informasjonen din hver dag, slik at de raskt kan justere og flytte rundt ting når de blir møtt med trusler om driftsstans. Der mange har anklaget Amazon Web Services for å overbelaste serverne sine, ser Rackspace virkelig ut til å få dette aspektet riktig. De har virkelig tallene for å bevise det også. Siden 2005 har Rackspace kjørt nesten perfekt 99,99% oppetid.

Rackspace-priser er bruksbasert

Fra $ 499 per måned, per server og tilslutning til $ 1,249, er Rackspace dedikerte servere priset i henhold til serverområdet du bruker. Kontosjefene deres vil vurdere tjenestene du trenger basert på forretningsbehovene dine og vil anbefale en rimelig timepris for planen din. Denne typen smart serveradministrasjon er veldig nyttig for virksomheter som planlegger å skalere og ønsker å ta med seg hosting- og skytjenester.

Ulemper ved Rackspace Hosting

Rackspace er ikke perfekt, og de har eksperimentert med forskjellige prisplaner og tjenester som svar på endringer i bransjen. Og siden de er noen av de dyreste leverandørene rundt, er det vel verdt din tid å se nøye på hvor de kommer til kort, og hold øynene opp for enhver dealbreakers.

Administrasjonspanel og strukturbehov fungerer

Bakenden deres er ganske ren og rask etter mange standarder. Men det har fortsatt litt opprydding å gjøre. Hvis du er vant til cPanel, bruker de ikke det, så vær forberedt på å bli vant til et annet system. En annen ulempe knyttet til dette er at hvis du har flere kontonivåer, må du logge inn og ut av flere av dem. Organisasjonen er ikke helt intuitiv, og kan sørge for en bratt læringskurve for de som brukes til mer grunnleggende hostingleverandører.

Ytterligere lag

Hvis du vil endre kontostatus eller diskutere priser du må diskutere med en dedikert kontoadministrator, kan du ikke bare gå inn og endre den selv. Hvis du er noen som liker å bli vandret gjennom alt, kan dette være en fordel, men hvis du liker en viss grad av kontroll og har en DIY-holdning, kan dette vise seg å være et ekstra hinder.

Billettstøtte tar tid

Noen ganger vil du ikke komme på telefonen og snakke med noen. for de gangene du bare vil avfyre ​​en billett og få problemet løst, kan det hende du må vente i omtrent 30 minutter. Dette er raskere enn mange verter, men er ikke så raskt som Siteground. Noen ganger vil de tilby å lagre telefonsamtalen på billetten, men det er nyttig. De lover også umiddelbare svar på “nødsituasjoner”, men definisjonen av nødsituasjon kan avvike fra deres.

Første inntrykk er overveldende

Rackspace-nettstedet kan være utrolig forvirrende for lekmenn som ikke er godt kjent med skyen og VPS. Rackspace tilbyr en enorm mengde tjenester og planene deres kan kombineres på uendelig mange måter, noe som betyr at ditt første besøk på nettstedet deres kan føles som å vandre målløst i en labyrint. I tillegg, for å gjøre et kjøp, må du registrere deg først, og bombardere deg selv med reklamemails. Gjør deg selv en tjeneste og ikke legg den primære innboksen din som kontakt-e-post hvis du bare ønsker å få mer informasjon. Imidlertid gjør Rackspace en fantastisk jobb med å gjøre ombord enkelt som kake, så hvis du kan gjøre det forbi dette innledende stadiet kan du forvente jevn seiling.

Bunnlinjen:

Hovedpoenget er at Rackspace er for bedrifter, spesielt bedrifter med store og / eller teknisk sammensatte nettsteder. Hvis du driver en Magento-butikk og trenger kompleks hosting, bør du vurdere Rackspace. Hvis du leter etter en teknologipartner, kast dem i blandingen. Rackspace overlister mange av sine sky-konkurrenter i sin kundesupport og oppetid. Men er det nok til å kompensere for premieprisene? For noen er svaret et entusiastisk ja. Men hvis du leter etter et billigere alternativ med mindre praktisk administrasjon, mer kjente funksjoner og ikke er redd for litt driftsstans, vil du være lykkeligere med en annen tjeneste.

Vis flere funksjoner

Vanlige spørsmål om Rackspace Hosting

Hva er unikt med Rackspace?

Rackspace hosting er en webhotellleverandør som er den største administrerte Cloud hosting leverandøren. Det betjener mer enn halvparten av Fortune 100-selskapene og regnes som en industriledende innen Gartner Magic Quadrant for administrert netthosting på skyen. Rackspace-hosting betjener både store bedrifter og små bedrifter, med et team av dyktige eksperter som er klare til å tilby alle de beste og oppdaterte webhotelløsningene fra sikkerhetsadministrasjon til webhotell, e-handelsløsninger til databaseadministrasjon og e-post hosting.

Hva slags hosting-tjenester tilbyr Rackspace?

Rackspace-hosting tilbyr dedikert hosting, Amazon-webtjenester, Microsoft Cloud eller Azure-hosting, og Openstack Cloud. For dedikert hosting tilbyr Rackspace mer enn 3000 vertsingeniører over Linux, Windows og Vmware. For Amazon-webtjenester har Rackspace over 370+ AWS-sertifiserte fagpersoner som støtter alle 11 offentlige AWS-regioner. For Microsoft Cloud / Azure er Rackspace en fem ganger Microsoft Hosting Partner i året, og vant prisen flere ganger enn noen annen webhotellleverandør som for øyeblikket er tilgjengelig. Endelig, for Openstack Cloud, er Rackspace en av grunnleggerne av webvertstjenesten sammen med NASA, noe som betyr at Rackspace har mest erfaring i verden hundre ganger.

Hva er Rackspace sine topprangerte funksjoner?

Rackspace hosting har blitt vurdert av brukere for fire topp kvaliteter. Disse fire toppkvalitetene er støtte, funksjoner, verdi og støtte. Overalt har Rackspace hosting vært topprangerte av brukere på oppetid, det nest mest innen funksjoner, og minst i støtte og verdi.

Hvor mange domener kan en klient være vert på Rackspace?

Som de fleste webhotellplattformer som tilbyr delte hostingtjenester, er det ingen grenser for hvor mange domener man kan ha vert gjennom Rackspace hostingplattformer. En klient vil ha kontroll over alt på Cloud-serveren sin hvis de er vertskap for domener gjennom Rackspace.

Vil Rackspace være vanskelig for de som er nye eller ukjente med webhosting?

Rackspace-hosting kan være vanskelig for de som er nye eller ukjente med webhosting-tjenester, men det kommer an på. Ens vanskelighetsgrad med å håndtere Rackspace-hosting-tjenester vil for det meste avhenge av deres kjennskap og erfaringsnivå med å være systemadministrator for Linux- eller Windows-webhotellservere. Imidlertid er deres Cloud-hosting-spesifikke tjenester spesielt rettet mot klienter og kunder som er ukjente med webhotell og ønsker å starte webhotell fra bunnen av, snarere enn å ha forhåndsinstallert funksjoner som med Linux eller Windows Server webhotelltjenester.

Hva kan man gjøre med en Cloud-server gjennom Rackspace-hosting?

Så lenge det er lovlig og overholder Rackspaces akseptable brukspolitikk, kan man gjøre hva som helst med en skyserver gjennom Rackspace-hosting. Rackspace Cloud Server-hosting-tjenesten er en ubegrenset tilgang til root / administrator-, Linux- eller Windows-miljøtype for webhotellvertjeneste som kan kjøres på alle typer applikasjoner eller tjenester fra en tradisjonell, fysisk eller dedikert-ikke-administrert operasjonsserver gjennom Cloud.

Kan Rackspace hjelpe meg med installasjonen av en programvarepakke?

Om Rackspace-hosting vil hjelpe en klient eller kunde med installasjonen av en programvarepakke, avhenger av servicenivået som klienten eller kunden har registrert seg og betaler for. For Managed Infrastructure Cloud-kontoer er klienten eller kunden ansvarlig for installasjon og vedlikehold av all programvaren på deres server, men for Cloud Servers med Managed Operations gir Rackspace teknisk support når det kommer til installasjon og vedlikehold av spesifikke programvarepakker. og til og med serverkonfigurasjoner.

Kan jeg installere en annen distribusjon på Rackspace’s Cloud-server? Eller må jeg begynne på nytt?

Med Rackspace-hosting kan man installere en annen distribusjon på Cloud-serveren sin på nytt. Det er ikke nødvendig å starte på nytt. Alt du trenger å gjøre er å bare undertrykke ombyggingsknappen i kontrollpanelet, og da vil de kunne velge en ny distribusjon. Men før du gjør dette, må du forsikre deg om at det er en sikkerhetskopi av alle dataene, fordi det er en sjanse for at denne prosessen med å installere en ny, annen distribusjon ødelegger tidligere data fra den gamle distribusjonen som er på serveren. Prosessen med å gjenoppbygge en ny og annerledes distribusjon lar også en lagre IP-adressen deres fra den gamle, tidligere distribusjonen.

Hva om jeg gjør en feil på Cloud-serveren min?

Hvis noen skulle rote til Cloud-serveren sin, har de mange alternativer for å rette opp problemet. Med Rackspace, hvis en kunde roter seg, kan de starte serveren på nytt, gjenopprette alle data fra serveren i en sikkerhetskopi, eller bare slette serveren og starte på nytt fra bunnen av. De har også muligheten til å starte på nytt i en nødredningsmodus og prøve å løse problemene selv, eller ringe teknisk support hvis aktuelt, og hvis ingen av løsningene ovenfor gjør susen. Den beste og enkleste måten å unngå å gjøre feil på Cloud-serveren er å holde regelmessige sikkerhetskopier og lage en ny sikkerhetskopi før du prøver å gjøre store endringer i serverkonfigurasjonen eller før du installerer ny programvare..

Tilbyr Rackspace rabatter for Cloud-servere?

Ja, Rackspace-hosting tilbyr rabatter for Cloud-servere, men det er forskjellige typer rabatter som er basert på bruk.

Kan jeg kjøpe ekstra lagringsplass til serveren min?

Kunder kan legge til ekstra mengder tilgjengelig lagring for serverne deres når som helst med Rackspace-verts Cloud Block Storage-tjeneste, men den opprinnelige lagringstildelingen for en Cloud-server er basert på Cloud Server-typen som man velger.

For tjenesteprestasjoner, hva er eventuelle forskjeller mellom standard og generelle skyservere?

Det er noen få bemerkelsesverdige og signifikante forskjeller i ytelse mellom standard og generelle skyservere på Rackspace hosting. For det første bruker skybaserte servere til generelle formål raskere solid state-stasjoner, eller SSD-er, sammenlignet med standard tildeling av spinnedisker som brukes av standard-sky-servere. For det andre har skytjenere til generelle formål opptil 120 GB tilgjengelig RAM sammenlignet med skytjenere med standardformål som bare har opptil 30 GB tilgjengelig RAM. Til slutt er den maksimale nettverksbåndbredden for alminnelige skyservere 300 mbps offentlig nettverk og 600 mbps privat nettverk, mens den generelle nettverksbåndbredden er 10.000 Mbps som kan deles mellom det offentlige og private nettverket i et hvilket som helst beløp som kunden ønsker.

Vil jeg fortsatt bli fakturert hvis serveren min er slått av?

Ja, Rackspace-hosting vil fortsatt fakturere kundene sine, selv om serverne de bruker til å være vertskap for sine nettsteder, blir slått av når som helst og for en viss tid. Når serveren opprettes, får kundene en viss, dedikert mengde RAM og tilgjengelig harddiskplass. Så lenge serveren eksisterer, vil ingen andre kunne bruke ressursene som er tildelt. Dette er den viktigste grunnen til at kunder blir fakturert per time selv om og mens servere er slått av. Hvis en kunde ønsker å stoppe belastning for en server som er slått av, må de slette den serveren i Kontrollpanelet.

Hvis kunder ønsker å slutte å betale for en server, men fortsatt trenger eller vil beholde konfigurasjonene fra den serveren, er deres beste alternativ å lage et bilde av Cloud Server. Systemkonfigurasjonene på systemets disk blir bevart i bildet, og bildet blir lagret i Cloud Files og tilgjengelig via fanen Lagrede bilder i Kontrollpanel. Imidlertid er det et gebyr forbundet med lagring av Cloud Files, men det er betydelig mindre enn kostnadene for å kjøre en aktiv server. Kunder må også lagre dataene fra datadisken sin til Cloud Block Storage eller Rackspace Cloud Backup for å ha dem tilgjengelige på deres neste server. Da kan kundene fritt slette den opprinnelige serveren, forsikret om at de alltid kan tilby en ny server ved å bruke det lagrede bildet av deres gamle server og deres gamle lagrede data. Etter å ha gjenopprettet serveren sin fra det lagrede bildet, vil den viktigste forskjellen mellom serverne være at deres nye server har en annen IP-adresse enn den forrige. Å ta den nye serveren i bruk kan kreve at kundene oppdaterer tilknyttede DNS-poster for å gjenspeile den nye IP-adressen.

Hvor mange brukere kan gå inn på hver maskin?

Antall kunder eller brukere på en Cloud-serververtsmaskin vil avhenge av størrelsen på kundenes Cloud-servere og hvilken type operativsystem de kjøper..

Støttes sikkerhetsgrupper i skyenettverk?

Ja, sikkerhetsgrupper i skyenettverk støttes på Rackspace. Rackspace bruker den beste og mest oppdaterte programvaren for å sikre at deres Cloud-servere og andre webhotell-tjenester er sikre og trygge å bruke og lagre data på. Mer på Rackspace.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map