Rackspace anmeldelser maj 2020: Er Rackspace din perfekte værtkamp?

Contents

Hvad er Rackspace?

Rackspace er et San Antonio-baseret, offentligt ejet web-hostingfirma, der er specialiseret i administreret hosting til virksomheder og virksomheder. Rackspace blev grundlagt i 1998 af Pat Condon og Dirk Elmehof og har datacentre i Dallas, San Antonio, Vancouver og Hong Kong. Rackspace blev for nylig solgt til Apollo Global Management, og derfor kan nogle detaljer have ændret sig siden transaktionen.


Hvor god er Rackspace Hosting?

Rackspace er et premium-hostingfirma med ekstra support og tjenester rettet mod virksomheder. De er ikke til din gennemsnitlige bruger, med hosting der starter med de tredobbelt cifre pr. Måned. Det er en stor pris med sikkerhed, men fordelene er mange. Virksomheden lover ingen nedetid og har mere erfaring med OpenStack end noget andet firma på markedet. Bestemt Rackspace er ikke den bedste beslutning, hvis du bare ønsker at være vært for et enkelt websted. Men dem, der leder efter administreret hosting, skytjenester og infrastrukturtjenester alt sammen, finder det med Rackspace. Imidlertid tilbyder konkurrenter Amazon Web Services og Google Cloud større serviceporteføljer for betydeligt mindre penge.

Se flere funktioner Rackspace anmeldelser 4.2 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (3 stemmer) Fordele

 • Fanatisk støtte
 • Masser af funktioner
 • Forretningsorienteret

Ulemper

 • Rackspace-priser er dyre for den gennemsnitlige bruger
 • Forvirrende kontosstruktur
 • Forskellige lag af støtte er uklare

SummaryRackspace går ikke for den lille gang værtbruger, de er fokuseret på virksomheder og er en teknisk løsning snarere end bare en anden leverandør. Selvom det er en bruger på virksomhedsskalaen, er der dog stadig nogle funktioner, der mangler. Support4Speed4.5Features5Value3.5Transparency4

Vores officielle anmeldelse af Rackspace Hosting

Rackspace har et fornemme omdømme baseret på deres fanatiske kundesupport og deres hænder på administreret service. Virksomheden er mere end én gang blevet kaldt “skyen Nordstrøm.”Deres målmarked er mellemstore til store virksomheder, der har råd til en højere prisfastsættelse, og er især godt egnet til virksomheder med en lean IT-afdeling. De, der udelukkende leder efter hostingtjenester, men den samme butiksfølelse, skal undersøge WP Engine, en administreret WordPress-løsning uden sky-tjenester.

De bedste funktioner i Rackspace Hosting

Rackspace har ændret deres navngivning og servicetilbud i de sidste par år, da de forsøger at genvinde deres fod og bestemme, hvilken type virksomhed de vil være i kølvandet på Amazon Web Services, Pair Networks og andre meget billige udbydere. Deres højere end branding er nøglen til denne reframing, da så mange konkurrenter har ramt markedet.

Rackspace kundeservice er hurtig og klassisk

På de mest basale planer har du adgang til e-mail, live chat og telefonstøtte – e-mails besvares generelt på under 20 minutter med utroligt grundige svar, og live chat-svar modtages normalt på under et minut. Rackerne kan nås via telefon 24/7 og er meget nyttige på telefonen.

Meget af supportpersonalet går ud over at give dig ekstra stor støtte. På en konto på infrastrukturniveau logger support ikke på og foretager ændringer for dig, men i farlige situationer kan de gå foran og gøre det alligevel. Højere planer giver mulighed for dette, hvilket kan spare dig for meget tid og sorg. Rackspace er stolte af at yde support i verdensklasse og generelt leverer de.

Rigelige funktioner & Web-apps

Rackspace har masser af funktioner og er i stand til at tilpasse mest enhver konfiguration til dit websted. Når de taler med en kontoadministrator, vil de grave sig ind for at finde de funktioner, du virkelig har brug for, og måder at forbedre din struktur på. Rich media, mobile apps, e-handel, SharePoint, SaaS-systemer og mange er alle tilgængelige inden for Rackspace og kører problemfrit. Deres hardware er førsteklasses og giver dig så mange relevante servere, som det er nødvendigt.

100% oppetid

Rackspace løber af dedikerede servere og sikkerhedskopierer dine oplysninger dagligt, så de hurtigt kan justere og flytte tingene, når de står overfor trusler om nedetid. Hvor mange har beskyldt Amazon Web Services for overbelastning af deres servere, synes Rackspace virkelig at få dette aspekt rigtigt. De har virkelig også tallene for at bevise det. Siden 2005 har Rackspace kørt en næsten perfekt oppetid på 99,99%.

Rackspace-priser er brugsbaseret

Fra $ 499 pr. Måned pr. Server og tilslutning til $ 1,249, priser Rackspace’s dedikerede servere i henhold til den serverplads, du bruger. Deres kontoadministratorer vurderer de tjenester, du har brug for, baseret på dine forretningsbehov og anbefaler en rimelig timepris for din plan. Denne form for smart serveradministration er enormt nyttigt for virksomheder, der planlægger at skalere og ønsker at tage deres hosting- og skytjenester med sig.

Ulemper ved Rackspace Hosting

Rackspace er ikke perfekt, og de har eksperimenteret med forskellige prisplaner og tjenester som svar på ændringer i branchen. Og da de er nogle af de dyreste udbydere i nærheden, er det værd at din tid til at se nøje på, hvor de kommer til kort, og hold dine øjne ude for enhver dealbrydere.

Administrationspanel og strukturbehov fungerer

Deres bagenden er ret ren og hurtig efter mange standarder. Men det har stadig nogle oprydning at gøre. Hvis du er vant til at cPanel, bruger de ikke det, så vær forberedt på at vænne dig til et andet system. En anden ulempe relateret til dette er, hvis du har flere kontoniveauer, skal du logge ind og ud af flere af dem. Organisationen er ikke helt intuitiv og kan skabe en stejl indlæringskurve for dem, der bruges til mere grundlæggende hosting-udbydere.

Yderligere lag

Hvis du vil ændre din kontostatus eller diskutere priser, skal du diskutere med en dedikeret kontoadministrator, kan du ikke bare gå ind og ændre den selv. Hvis du er en, der kan lide at blive gennemgået gennem alt, kan dette være en fordel, men hvis du kan lide en vis grad af kontrol og har en DIY-attitude, kan dette vise sig at være en yderligere hindring.

Billettsupport tager tid

Nogle gange ønsker du ikke at komme i telefon og tale med nogen. i de tidspunkter, du bare vil afbryde en billet og få løst dit problem, skal du muligvis vente i ca. 30 minutter. Dette er hurtigere end mange værter, men er ikke så hurtigt som Siteground. Nogle gange tilbyder de at sammenfatte din telefonsamtale i billetten, hvilket dog er nyttigt. De lover også øjeblikkelige reaktioner på ”nødsituationer”, men din definition af nødsituation kan afvige fra deres.

Første indtryk er overvældende

Rackspace-webstedet kan være utroligt forvirrende for lægfolk, der ikke er velbevandrede i skyen og VPS. Rackspace tilbyder en enorm mængde tjenester, og deres planer kan kombineres på uendeligt mange måder, hvilket betyder, at dit første besøg på deres hjemmeside kan føles som at vandre målløst i en labyrint. Desuden skal du tilmelde dig først for at foretage et køb ved at bombardere dig selv med salgsfremmende e-mails. Gør dig selv en fordel, og anbring ikke din primære indbakke som kontakt-e-mail, hvis du bare ønsker at få flere oplysninger. Rackspace gør imidlertid et vidunderligt stykke arbejde, gør onboarding let som tærte, så hvis du kan klare det forbi denne indledende fase, kan du forvente glat sejlads.

Bundlinie:

Hovedpunkterne er, at Rackspace er til virksomheder, især virksomheder med store og / eller teknisk komplekse websteder. Hvis du driver en Magento-butik og har brug for kompleks hosting, skal du overveje Rackspace. Hvis du leder efter en teknologipartner, skal du smide dem i blandingen. Rackspace overgår mange af deres cloud-konkurrenter i deres kundesupport og oppetid. Men er det nok til at kompensere for deres præmiepriser? For nogle er svaret et entusiastisk ja. Men hvis du leder efter en billigere mulighed med mindre praktisk håndtering, mere kendte funktioner og ikke er bange for lidt nedetid, ville du være lykkeligere med en anden service.

Se flere funktioner

Ofte stillede spørgsmål om Rackspace Hosting

Hvad der er unikt ved Rackspace?

Rackspace-hosting er en webhostingudbyder, der er den største administrerede Cloud-hosting-udbyder. Det betjener mere end halvdelen af ​​Fortune 100-virksomhederne og anses for at være branche førende inden for Gartner Magic Quadrant til cloud-aktiveret administreret webhosting. Rackspace-hosting betjener både store virksomheder og små virksomheder med et team af dygtige eksperter, der er klar til at levere alle de bedste og opdaterede webhosteløsninger fra sikkerhedsadministration til webstedshosting, e-handelsløsninger til databasestyring og e-mail-hosting.

Hvilken slags hosting-tjenester tilbyder Rackspace?

Rackspace-hosting tilbyder dedikeret hosting, Amazon-webtjenester, Microsoft Cloud eller Azure-hosting og Openstack Cloud. Til dedikeret hosting tilbyder Rackspace mere end 3.000 hostingingeniører på tværs af Linux, Windows og Vmware. For Amazon-webtjenester har Rackspace over 370+ AWS-certificerede fagfolk, der understøtter alle 11 AWS offentlige regioner. For Microsoft Cloud / Azure er Rackspace en fem-gangers Microsoft Hosting Partner i året, der vinder prisen flere gange end nogen anden webhostingudbyder, der i øjeblikket er tilgængelig. Endelig, for Openstack Cloud, er Rackspace medstifter af webstedshosttjenesten sammen med NASA, hvilket betyder, at Rackspace har verdens mest erfaring hundrede gange.

Hvad er Rackspace’s bedst bedømte funktioner?

Rackspace-hosting er blevet gennemgået af brugerne for fire topkvaliteter. Disse fire topkvaliteter er support, funktioner, værdi og support. Overalt er Rackspace-vært blevet bedst bedømt af brugere i oppetid, det næst mest i funktioner og mindst i support og værdi.

Hvor mange domæner kan en klient være vært på Rackspace?

Som de fleste hosting-platforme på webstedet, der tilbyder delte hostingtjenester, er der ingen grænser for, hvor mange domæner man kan have vært via Rackspace-hostingplatforme. En klient vil have kontrol over alt på deres Cloud-server, hvis de er vært for domæner gennem Rackspace.

Vil Rackspace være vanskeligt for dem, der er nye eller ikke kender webhosting?

Rackspace-hosting kan være vanskeligt for dem, der er nye eller ikke kender webhostingtjenester, men det afhænger. Ens vanskeligheder med at håndtere Rackspace-hostingtjenester afhænger for det meste af deres fortrolighed og erfaringsniveau med at være systemadministrator for Linux- eller Windows-webhosting-servere. Deres Cloud-hosting-specifikke tjenester er dog specielt rettet mod klienter og kunder, der er nye inden for webstedshosting og ønsker at starte deres webstedshosting fra bunden, snarere end at have forudinstalleret funktioner som med Linux eller Windows Server webstedshostingstjenester.

Hvad kan man gøre med en Cloud-server gennem Rackspace-hosting?

Så længe det er lovligt og overholder Rackspace’s accepterede brugspolitik, kan man gøre noget med en skyserver gennem Rackspace-hosting. Rackspace Cloud Server-hostingtjenesten er en ubegrænset adgang til root / administratorniveau, Linux- eller Windows-miljøtype af webstedshostingstjeneste, der kan køres på enhver type applikation eller service fra en traditionel, fysisk eller dedikeret-ikke-administreret operationsserver via Cloud.

Kan Rackspace hjælpe mig med installationen af ​​en softwarepakke?

Hvorvidt Rackspace-hosting vil hjælpe en klient eller kunde med installationen af ​​en softwarepakke afhænger af serviceniveauet, som klienten eller kunden har tilmeldt sig og betaler for. For Managed Infrastructure Cloud-konti er klienten eller kunden ansvarlig for installation og vedligeholdelse af al softwaren på deres server, men for Cloud-servere med Managed Operations leverer Rackspace teknisk support, når det kommer til installation og vedligeholdelse af specifikke softwarepakker og endda serverkonfigurationer.

Kan jeg geninstallere en anden distribution på Rackspace’s Cloud-server? Eller skal jeg starte forfra?

Med Rackspace-hosting kan man geninstallere en anden distribution på deres Cloud-server. Det er ikke nødvendigt at starte forfra. Det eneste, man skal gøre, er blot at undertrykke genopbygningsknappen i kontrolpanelet, og så vil de være i stand til at vælge en ny distribution. Men inden du gør dette, skal du sørge for, at der er en sikkerhedskopi af alle data, fordi der er en chance for, at denne proces med geninstallation af en ny, anden distribution vil ødelægge alle tidligere data fra den gamle distribution, der er på serveren. Processen med at genopbygge en ny og anden distribution giver også mulighed for at gemme deres IP-adresse fra den gamle, tidligere distribution.

Hvad hvis jeg laver en fejl på min Cloud-server?

Hvis nogen rodede deres Cloud-server, så har de mange muligheder for at rette problemet. Med Rackspace, hvis en kunde roter sammen, kan de genstarte serveren, gendanne alle data fra serveren i en sikkerhedskopi, eller bare slette serveren og starte fra bunden. De har også muligheden for at genstarte i en nødredningstilstand og forsøge at løse problemerne i sig selv, eller ringe til teknisk support, hvis relevant, og hvis ingen af ​​ovenstående løsninger gør det. Den bedste og nemmeste måde at undgå at begå fejl på Cloud-serveren er at holde regelmæssige sikkerhedskopier og foretage en ny sikkerhedskopi, før du prøver at foretage større ændringer i serverkonfigurationen, eller før du installerer ny software.

Tilbyder Rackspace rabatter til Cloud-servere?

Ja, Rackspace-hosting tilbyder rabatter til Cloud-servere, men der er forskellige typer rabatter, der er baseret på brug.

Kan jeg købe ekstra lagerplads til min server?

Kunder kan til enhver tid tilføje ekstra mængder tilgængelig lagerplads til deres servere med Rackspace hosting’s Cloud Block Storage-service, men den oprindelige lagertildeling for en Cloud-server er baseret på den Cloud Server-type, som man vælger.

Hvad er servicepræstation, hvad er forskellen, hvis nogen, mellem standard og almindelige sky-servere?

Der er et par bemærkelsesværdige og markante forskelle i serviceydelsen mellem standard- og generelle sky-servere på Rackspace-hosting. For det første bruger cloud-servere til generelle formål hurtigere solid state-drev eller SSD’er sammenlignet med den allokering af spindisk diskallokering, der bruges af cloud-servere med almindelige formål. For det andet har cloud-servere til generelle formål op til 120 GB tilgængeligt RAM sammenlignet med standard-cloud-servere, der kun har op til 30 GB tilgængeligt RAM. Endelig er den maksimale netværksbåndbredde for almindelige sky-servere 300 mbps offentlige netværk og 600 mbps private netværk, mens den almindelige netværksbåndbredde er den maksimale netværksbåndbredde 10.000 Mbps, der kan deles mellem det offentlige og private netværk i et hvilket som helst beløb, kunden ønsker.

Vil jeg stadig blive faktureret, hvis min server er slået fra?

Ja, Rackspace-hosting fakturerer stadig deres kunder, selvom serverne, de bruger til at være vært for deres websteder, slukkes til enhver tid og i et hvilket som helst tidsrum. Når serveren oprettes, får kunderne en bestemt dedikeret mængde RAM og ledig harddiskplads. Så længe denne server findes, er det ingen andre, der kan bruge de ressourcer, der er tildelt. Dette er den primære årsag til, at kunder faktureres i timen, selvom og mens servere er slukket. Hvis en kunde gerne vil stoppe med at opkræve gebyrer for en server, der er slukket, skal de slette denne server i Kontrolpanel.

Hvis kunder vil stoppe med at betale for en server, men stadig har brug for eller vil beholde konfigurationer fra denne server, er deres bedste mulighed at oprette et billede af Cloud Server. Systemkonfigurationer på systemets disk vil blive bevaret på billedet, og billedet gemmes i skyfilerne og er tilgængelige via fanen Gemte billeder i Kontrolpanel. Der er dog et gebyr forbundet med Cloud Files-lagring, men det er betydeligt mindre end omkostningerne ved at køre en aktiv server. Kunder bliver også nødt til at gemme dataene fra deres datadisk til Cloud Block Storage eller Rackspace Cloud Backup for at have dem tilgængelige på deres næste server. Derefter kan kunderne frit slette den originale server, forsikret med viden om, at de altid kan levere en ny server ved hjælp af det gemte billede af deres gamle server og deres gamle gemte data. Efter gendannelse af deres server fra det gemte billede, vil den primære forskel mellem deres servere være, at deres nye server har en anden IP-adresse end den foregående. Brug af den nye server kan kræve, at kunder opdaterer alle tilknyttede DNS-poster for at afspejle den nye IP-adresse.

Hvor mange brugere kan gå ind på hver maskine?

Antallet af kunder eller brugere på en Cloud-serverværtsmaskine afhænger af størrelsen på kundernes Cloud-servere og den type operativsystem, de køber.

Understøttes sikkerhedsgrupper på sky netværk?

Ja, sikkerhedsgrupper på skyenetværk understøttes på Rackspace. Rackspace bruger den bedste og mest opdaterede software for at sikre, at deres Cloud-servere og andre webhostingtjenester er de sikre og sikre at bruge og gemme data på. Mere på Rackspace.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map