Recensioner av nätverkslösningar Maj 2020: Döende dinosaurie eller värt det?

Hur bra är nätverkslösningar värd?


Nätverkslösningar Recensioner 2.2 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (3 röster) Fördelar

 1. Gott om värdplaner tillgängliga
 2. 99,99% drifttidsgaranti

Nackdelar

 1. Några av de värsta recensionerna någonsin
 2. Support behöver arbete
 3. Avgifter för exorbitant avbokning
 4. Onödiga Upsell-försök

Support2Speed2Features2.5Value2Transparency2.5

Vår officiella granskning av nätverkslösningar

Nätverkslösningar har funnits sedan 1979. Vid en tidpunkt var de en av de bästa värdlösningarna tillgängliga. Sedan deras förvärv av Web.com 2011 verkar det som om de har gått neråt.

De bästa funktionerna i Hosting Solutions för nätverkslösningar

På papper verkar Network Solutions-värd vara en livskraftig lösning.

Gott om värdplaner

Med nätverkslösningar kan du betala för din värd upp till tio år i förväg. Det mesta av värdgivningen riktar sig till småföretagare. Network Solutions erbjuder dedikerad WordPress-värd, delad värd, VPS-värd och SharePoint-värd. E-handel och mobil webbhotellplaner finns också tillgängliga.

Windows och Linux-baserade servrar

Network Solutions datacenter har både Linux-baserade och Windows-baserade servrar tillgängliga efter kundens val. Ingen av dem är bättre än den andra – det kommer av personlig preferens. Vissa tycker om de anpassningsalternativ som finns tillgängliga med Linux medan andra tycker om Windows-baserade servrar.

Uptime-garanti

Om du väljer Linux som ditt serveralternativ, erbjuder Network Solutions en 99,99 procent drifttidsgaranti. För Windows-baserade servrar erbjuder Network Solutions en garanterad drifttid på 99,9 procent. Jag grävde lite djupare och öppnade deras servicevillkor för att se vilken typ av garanti som erbjuds. Tyvärr lämnades ingen information om kompensationen som erbjöds i samband med denna garanti.

Anpassade och avancerade alternativ tillgängliga

Nätverkslösningar börjar som en prisvärd lösning för dina webbhotellbehov, men med alla tillgängliga avancerade lösningar kan de bli dyra ganska snabba. De erbjuder vissa unika paket som ett speciellt Facebook-marknadsföringspaket och de kommer att erbjuda att helt bygga din webbplats för dig. Network Solutions har många tillägg inklusive marknadsföringspaket där de skickar din webbplats till lokala register samt Google, Yahoo och Bing sökmotorer, ett butikspaket som gör att du kan sälja saker på din webbplats och ett komplett e-handelspaket . Var och en av dessa paket säljs separat.

Programvara för webbplatsbyggnad ingår

Var och en av deras värdpaket inkluderar tillgång till deras webbplatsbyggnadsprogramvara. Vi blev positivt överraskade över dess kapacitet. Du kan dra och släpp formulär, kartor, sociala medielänkar och andra element direkt till den webbaserade webbplatsbyggaren. Du kan till och med dra och släpp kod som JavaScript i HTML. Andra företag tar ut extra för några av dessa funktioner. Det var en trevlig taktförändring att få reda på att vi kunde göra det mesta av detta gratis.

Nackdelar med värd för nätverkslösningar

Webbhotell är allvarligt. Överallt du tittar kan du upptäcka att Network Solutions är en svag webbhotellplattform.

Några av de värsta recensionerna någonsin

Den här kommer säkert att komma till träverket. Network Solutions har några av de värsta recensionerna som jag någonsin har läst när det gäller ett webbhotellföretag. Det verkar som att stöd som ett skämt, de får dig att hoppa genom hoops för att överföra domäner bort från dem, och de gör aldrig som utlovat. Människor har tappat domäner, debiteras orimliga mängder pengar, och det kan ta flera veckor – ibland månader – för att få stöd, bara för att ta reda på att stödet inte fanns till att börja med.

Support behöver arbete

När du tittar på supportlösningssidan för Network Solutions hittar du över 26 olika supportlösningar. Hälften av dem är för försäljning hälften av dem är för support. Den här sidan är förvirrande och det kan ta ganska länge för dem att besvara din fråga. Vissa av supportlösningarna kräver även att du skickar e-post till dem. Många av supportlösningarna har flera olika kanaler, vilket bara ökar förvirringen. Network Solutions påstår sig ha support dygnet runt, men många av lösningarna är endast tillgängliga under USA: s öppettider. Att ha support 24/7 per e-post är inte exakt en försäljningsplats. Du kan skicka e-post till någon när som helst och inte få svar förrän nästa arbetsdag.

Avgifter för exorbitant avbokning

Network Solutions har några skandalösa avbokningsavgifter. Ju längre ditt initiala kontrakt är, desto mer är full avgift. Under ett år debiterar de dig strax under $ 40 för att avbryta. För ett tioårigt kontrakt debiterar de dig upp till $ 180 för att avbryta. Det börjar inte repa ytan när det gäller reaktionen på dina avbokningsförfrågningar. De kommer att bombardera dig med uppsäljningsförsök och löften om lägre avgifter om du avbryter avbokningsbegäran, varav de flesta inte blir hedrade.

Onödiga Upsell-försök

Det fanns en tid där du kan gå in i snabbmatrestaurangen och få möjlighet till en hamburgare, pommes frites och en drink. Det var hela menyn. Tiderna har förändrats. Network Solutions har ett onödigt antal försäljningsalternativ. Det känns verkligen som om de försöker nickla och dime dig varje steg på vägen. Om du vill ha en viss funktion kostar det extra. Därutöver läggs varje enskild försäljning på en abonnemangsplan för automatisk förnyelse utan att berätta för kunden.

Slutsats

Jag har granskat många webbhotell. Jag gör det för att jag har erfarenhet av alla dessa värdar. Network Solutions är en webbhotellösning som jag ärligt kan rekommendera mot. Vid en tidpunkt hade de ett monopol på registrering av webbdomäner och sågs som en bra lösning för dina webbhotellbehov. Nu, även med stöd av Web.com, är det oroväckande att ta reda på hur många som försöker komma bort från Network Solutions.

De bästa funktionerna

 • Snabbt stöd
 • Rimliga priser
 • Massor av funktioner

Besök den officiella webbplatsen

Topp 5 värdar

 • SiteGround recensioner
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting recensioner (gamla)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map