Register.com anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Hvor bra er Register.com-hosting?


Register.com anmeldelser 2.3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (0 stemmer) Fordeler

 1. FTP-tilgang
 2. Site backup av de siste 3 dagene
 3. 24/7 Telefon- og e-poststøtte

Ulemper

 1. Ekstremt dyrt
 2. De tar betalt for nettstedets byggverktøy
 3. Forvirrende salgssider
 4. De belaster ekstra for e-post

Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2.5

Vår offisielle anmeldelse.com Hosting Review

Register.com er et av de opprinnelige domenenavnsregistreringsselskapene som fortsatt er i virksomhet i dag. De har utvidet produktlinjen sin med webhotell. Det ene området der de ser ut til å skinne er i kundesupportområdet.

De beste funksjonene ved Register.com Hosting

Register.com tilbyr tre hostingpakker – alle med utmerket kundestøtte. Deres høyeste nivå – e-handelspakken – støtter kredittkortbehandling og handlekurvfunksjoner.

FTP-tilgang

Svært få hostingleverandører tilbyr FTP-tilgang lenger. Selv om dette er en mer teknisk løsning, gir det også mulighet for en større grad av fleksibilitet og tilpasning. FTP er en Internett-standard som står for File Transfer Protocol. Denne protokollen gir deg frihet til å overføre filer av enhver type frem og tilbake mellom datamaskinen og serveren deres for fullstendig tilpasning.

Sikkerhetskopiering av nettsted

Selv om dette er en standardfunksjon for noen av hostingleverandører, ser det ut til at det mangler fra mange andre. Med register.com vil ikke bare sikkerhetskopiområdet ditt, men de gir deg tilgang til en funksjon de kaller File Restore. File Restore lar deg rulle tilbake versjonen av nettstedet ditt for å slette eventuelle feil som kan være gjort. Vi syntes det var litt kortsiktig at det bare holder dataene dine de siste tre dagene, men det at de i det hele tatt hadde dette er absolutt et pluss.

24/7 Telefon- og e-poststøtte

Det er her register.com skinner. De har 24/7 helårsstøtte via telefon og e-post. Selv om de ikke tilbyr live chat, fant vi ut at vi fikk en kompetent supportrepresentant på telefonen hver gang vi ringte – og vi ringte flere ganger om dagen. Dette er betydelig på grunn av trenden i virksomheten som fører folk gjennom lange holdetider for å nå en live support agent.

Ulemper ved Register.com Hosting

Dessverre var det mer å ikke like om register.com, da var det å like – en sjelden forekomst.

Ekstremt dyrt

Hvis du vurderer det faktum at register.com var en av de opprinnelige nettregistratorene, kommer denne som en liten overraskelse. For øyeblikket er GoDaddy den mest utbredte nettregistratoren på nettet i dag. Mange andre hostingleverandører bruker GoDaddys registreringsfunksjon som sin egen. Go Daddy belaster imidlertid bare $ 14.99 for å registrere domenenavnet ditt. Register.com belaster 35 dollar per år for en dot-com-adresse – en økning på 250 prosent fra nettets mest populære registrar.

Dette er ekstremt betydelig med tanke på at mange bruker webhotellleverandører for å parkere domener. En økning på 250 prosent i domenenavnsregistrering vil tilføye seg ekstremt raskt, noe som gjør register.com til et av de verste stedene å registrere og parkere domener.

De tar betalt for nettstedets byggverktøy

Alle andre vertsleverandører som tilbyr verktøy for å forenkle opplevelsen av nettbygging, gir disse verktøyene gratis. Register.com betaler for verktøyet for bygging av nettsteder. Det føles nesten som om register.com prøver å nikkel og dime deg – prøver å få hver krone de kan ut av deg. WordPress tilbyr gratis verktøy for bygging av nettsteder med maler gratis. På toppen av det er WordPress enklere å bruke ennå register.com insisterer på å belaste deg for et verktøy som alle andre hostingleverandører tilbyr gratis.

Forvirrende salgssider

Hver gang du ser en forhåndsvisning som sier: “Vi vil bygge nettstedet ditt gratis”, er det absolutt noe verdt å se nærmere på. Hvem ønsker ikke å dra nytte av en slik tjeneste?

Problemet med dette er at med liten skrift vil klart fortelle deg at de vil belaste deg $ 94,95 per måned for denne tjenesten. Selv det dyreste vertsalternativet er mindre enn $ 30 i måneden, så hva er det? Vil de bygge nettstedet ditt gratis, eller vil de belaste deg nær 100 dollar i måneden for det?

Etter å ha gravet rundt i tjenestevilkårene, fant jeg ut at de belastet $ 799 for byggingstjenesten deres, pluss $ 94,95 per måned. Jeg var ikke sikker på om dette var ment å være bevisst svik eller om de mente at de ikke belaster deg foran $ 1139.40 som det vil koste deg i løpet av de neste 12 månedene.

De belaster ekstra for e-post

Dette da vi fant det litt latterlig. Hver annen vertsleverandør inkluderer e-posthotell som en del av webhotellpakken. Register.com har ikke bare disse to funksjonene atskilt, men hvis du vil administrere e-posten din, må du logge deg på en annen portal ved å bruke et annet sett med legitimasjon for å administrere e-posten din, så gjør du nettstedet ditt. Ingen av de tre hostingpakkene har én e-postadresse.

De kan prøve å gjøre det rimelig med tilgang til webmailportal med 5 MB lagringsplass som koster deg $ 9,99 per år, men den dyreste pakken med 10 postkasser og 100 MB lagring koster opp til $ 99,99 per år. E-post er ikke en vare som skal selges slik – selv Google tilbyr domenetilpasset e-post med 10 ganger så mange funksjoner til en rimeligere pris.

Bunnlinjen

I beste fall byr.com.com på uvitenhet fra mennesker. Webhotellet deres kan være pålitelig, og de kan ha en fantastisk kundeservice som følger med det, men de belaster altfor mye for tjenestene deres, og de leverer ikke nøkkelkomponenter – for eksempel e-post – som bør inkluderes i hver hostingpakke..

Topp funksjoner

 • Rask støtte
 • Fornuftige priser
 • Massevis av funksjoner

Besøk offisiell hjemmeside

Topp 5 verter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting-anmeldelser (gamle)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map