Register.com anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Register.com anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Register.com anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Hvor god er Register.com-vært?


Register.com anmeldelser 2.3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (0 stemmer) Fordele

 1. FTP-adgang
 2. Site-sikkerhedskopier i de sidste 3 dage
 3. 24/7 Telefon- og e-mail-support

Ulemper

 1. Ekstremt dyre
 2. De opkræver et gebyr for deres bygningsværktøj
 3. Forvirrende salgssider
 4. De opkræver ekstra for e-mail

Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2.5

Vores officielle anmeldelse.com Hosting Review

Register.com er et af de originale domænenavnsregistreringsselskaber, der stadig er i forretning i dag. De har udvidet deres produktlinje med webhosting. Det ene område, hvor de ser ud til at skinne, ligger i deres kundesupport.

De bedste funktioner i Register.com Hosting

Register.com tilbyder tre hostingpakker – alle med fremragende kundesupport. Deres højeste niveau – e-handelspakken – understøtter kreditkortbehandlings- og indkøbskurvefunktioner.

FTP-adgang

Meget få hostingudbydere tilbyder længere FTP-adgang. Selvom dette er en mere teknisk løsning, giver det også mulighed for en større grad af fleksibilitet og tilpasning. FTP er en internetstandard, der står for File Transfer Protocol. Denne protokol giver dig friheden til at overføre filer af enhver type frem og tilbage mellem din computer og deres server til komplet tilpasning.

Sikkerhedskopiering af websted

Selvom dette er en standardfunktion for nogle af hostingudbydere, ser det ud til at mangle fra mange andre. Med register.com er det ikke kun backup-dit websted, men de giver dig adgang til en funktion, de kalder File Restore. File Restore giver dig mulighed for at rulle versionen af ​​dit websted tilbage for at slette eventuelle fejl, der måtte være foretaget. Vi syntes det var lidt kortsynet, at det kun opbevarer dine data i de sidste tre dage, men det faktum, at de overhovedet havde dette, er bestemt et plus.

24/7 Telefon- og e-mail-support

Det er her register.com skinner. De har 24/7 året rundt support via telefon og e-mail. Selvom de ikke tilbyder live chat, fandt vi ud af, at vi fik en kompetent supportrepræsentant på telefonen, hver gang vi ringede – og vi ringede flere gange om dagen. Dette er markant på grund af tendensen inden for erhvervslivet, der sætter folk gennem lange holdetider for at nå en live support agent.

Ulemper ved Register.com Hosting

Desværre var der mere at ikke kunne lide ved register.com, så var det at lide – en sjælden forekomst.

Ekstremt dyre

Hvis du overvejer det faktum, at register.com var en af ​​de originale webregistratorer, kommer denne som en lille overraskelse. I øjeblikket er GoDaddy den mest udbredte web-registrator på nettet i dag. Mange andre hostingudbydere bruger GoDaddys registreringsfunktion som deres egen. Go Daddy opkræver dog kun $ 14.99 for at registrere dit domænenavn. Register.com opkræver $ 35 om året for en dot-com-adresse – en stigning på 250 procent fra nettets mest populære registrator.

Dette er yderst markant i betragtning af at mange mennesker bruger webhostingudbydere til at parkere domæner. En stigning på 250 procent i domænenavnsregistrering vil tilføje ekstremt hurtigt, hvilket gør register.com til et af de værste steder at registrere og parkere domæner.

De opkræver et gebyr for deres bygningsværktøj

Hver anden hostingudbyder, der leverer værktøjer til at forenkle din webbygningsoplevelse, giver disse værktøjer gratis. Register.com afgifter for deres webstedsbygningsværktøjer. Det føles næsten som om register.com forsøger at nikkel og dæmpe dig – forsøger at få hver krone, de kan ud af dig. WordPress tilbyder gratis webstedsopbygningsværktøjer med skabeloner gratis. Oven i det, er WordPress lettere at bruge endnu register.com insisterer på at opkræve dig et værktøj, som enhver anden hostingudbyder tilbyder gratis.

Forvirrende salgssider

Hver gang du ser en fremtidsplan, der siger “Vi vil bygge dit websted gratis”, er det bestemt noget værd at undersøge. Hvem ønsker ikke at drage fordel af en sådan service?

Problemet med dette er, at det med småskrifter tydeligt fortæller dig, at de vil opkræve dig $ 94,95 pr. Måned for denne service. Selv den dyreste hosting-mulighed er mindre end $ 30 om måneden, så hvad er det? Vil de bygge dit websted gratis, eller vil de opkræve dig tæt på $ 100 om måneden for det?

Efter at have gravet rundt i deres servicevilkår, fandt jeg, at de debiterede $ 799 for deres webstedsbygningstjeneste, plus $ 94,95 pr. Måned. Jeg var ikke sikker på, om dette var beregnet til at være bevidst bedrag eller om de betød, at de ikke vil opkræve dig foran $ 1139,40, som det vil koste dig i løbet af de næste 12 måneder.

De opkræver ekstra for e-mail

Dette, da vi fandt lidt latterligt. Hver anden hostingudbyder inkluderer e-mail-hosting som en del af webstedets hosting-pakke. Register.com har ikke kun disse to funktioner separate, men hvis du vil administrere din e-mail, skal du logge ind på en anden portal ved hjælp af et andet sæt legitimationsoplysninger til at administrere din e-mail, så gør du dit websted. Ingen af ​​de tre hostingpakker leveres med en enkelt e-mail-adresse.

De prøver muligvis at gøre det overkommeligt med webmailportaladgang med 5 MB lagerplads, der koster dig $ 9,99 pr. År, men deres dyreste pakke med 10 postkasser og 100 MB lagerplads koster op til $ 99,99 pr. År. E-mail er ikke en vare, der sælges som denne – selv Google tilbyder domæne-tilpasset e-mail med 10 gange så mange funktioner til en mere overkommelig pris.

Bundlinie

I bedste fald registrerer register.com folkets uvidenhed. Deres webhosting kan være pålidelig, og de kan have en fremragende kundeservice, der følger med den, men de opkræver alt for meget for deres tjenester, og de leverer ikke levering af nøglekomponenter – som e-mail – der skal inkluderes i hver hostingpakke.

Top funktioner

 • Hurtig support
 • Rimelige priser
 • Masser af funktioner

Besøg det officielle websted

Top 5 værter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser (gamle)
 • Bluehost anmeldelse
 • GoDaddy styrede WordPress anmeldelser
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector