Register.com Recensioner Maj 2020 – Prissättning och planer för värd

Hur bra är Register.com-värd?


Register.com Recensioner 2.3 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (0 röster) Fördelar

 1. FTP-åtkomst
 2. Säkerhetskopiering för de senaste 3 dagarna
 3. 24/7 Telefon- och e-poststöd

Nackdelar

 1. Extremt dyra
 2. De tar ut för sitt webbplatsbyggnadsverktyg
 3. Förvirrande försäljningssidor
 4. De debiterar extra för e-post

Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2.5

Vår officiella Review.com Hosting Review

Register.com är ett av de ursprungliga domännamnsregistreringsföretagen som fortfarande är verksamma idag. De har utökat sin produktlinje med webbhotell. Det område där de verkar lysa är i deras kundtjänstområde.

De bästa funktionerna i Register.com Hosting

Register.com erbjuder tre värdpaket – alla med utmärkt kundsupport. Deras högsta nivå – e-handelspaketet – stöder funktioner för kreditkortsbehandling och kundvagn.

FTP-åtkomst

Mycket få värdleverantörer erbjuder FTP-åtkomst längre. Även om detta är en mer teknisk lösning, möjliggör det också en större grad av flexibilitet och anpassning. FTP är en Internetstandard som står för File Transfer Protocol. Detta protokoll ger dig friheten att överföra filer av alla slag fram och tillbaka mellan din dator och deras server för fullständig anpassning.

Säkerhetskopiering

Även om detta är en standardfunktion för några av värdleverantörerna verkar det saknas från många andra. Med register.com kommer inte bara säkerhetskopieringen din webbplats, utan de ger dig tillgång till en funktion som de kallar File Restore. File Restore låter dig rulla tillbaka versionen av din webbplats för att radera eventuella fel som kan ha gjorts. Vi tyckte det var lite kortsiktigt att det bara behåller dina data de senaste tre dagarna, men det faktum att de hade det här är definitivt ett plus.

24/7 Telefon- och e-poststöd

Det är här register.com lyser. De har support 24/7 dygnet runt via telefon och e-post. Även om de inte erbjuder livechatt hittade vi att vi fick en kompetent supportrepresentant i telefon varje gång vi ringde – och vi ringde flera gånger om dagen. Detta är betydelsefullt på grund av den trend i affärer som gör att människor genom långa hålltider når en live support agent.

Nackdelar med Register.com-värd

Tyvärr fanns det mer att tycka om om register.com då var det att gilla – en sällsynt händelse.

Extremt dyra

Om du tänker på att register.com var en av de ursprungliga webbregistratorerna, kommer den här som en liten överraskning. Just nu är GoDaddy den mest utbredda webbregistratorn på nätet idag. Många andra värdleverantörer använder GoDaddys registreringsfunktion som sin egen. Go Daddy tar dock endast $ 14,99 för att registrera ditt domännamn. Register.com tar ut $ 35 per år för en dot-com-adress – en ökning med 250 procent från nätets mest populära registrator.

Detta är extremt betydande med tanke på att många använder webbhotellleverantörer för att parkera domäner. En ökning med 250 procent i domännamnsregistrering kommer att läggas extremt snabbt, vilket gör register.com till en av de värsta platserna att registrera och parkera domäner.

De tar ut för sitt webbplatsbyggnadsverktyg

Varje annan webbhotell som tillhandahåller verktyg för att förenkla din webbbyggnadsupplevelse tillhandahåller dessa verktyg gratis. Register.com debiterar sina webbplatsverktyg. Det känns nästan som om register.com försöker nickla och dime dig – försöker få ut varje öre de kan få ut av dig. WordPress erbjuder bättre webbplatsbyggnadsverktyg med mallar gratis. Dessutom är WordPress lättare att använda men register.com insisterar på att debitera dig för ett verktyg som alla andra webbhotell erbjuder gratis.

Förvirrande försäljningssidor

När du ser en framtid som säger “Vi kommer att bygga din webbplats gratis” är det verkligen något värt att undersöka. Vem skulle inte vilja dra nytta av en sådan tjänst?

Problemet med detta är att det finstilta tydligt kommer att säga att de kommer att debitera dig $ 94,95 per månad för denna tjänst. Även det dyraste värdalternativet är mindre än $ 30 per månad, så vad är det? Kommer de att bygga din webbplats gratis eller kommer de att debitera dig nära 100 $ per månad för den?

Efter att ha grävt i sina servicevillkor, fann jag att de debiterade $ 799 för deras webbplatsbyggnadstjänst, plus $ 94,95 per månad. Jag var inte säker på om detta var tänkt att vara avsiktligt bedrägeri eller om de betydde att de inte kommer att debitera dig för 1139,40 dollar som det kommer att kosta dig under de kommande 12 månaderna.

De debiterar extra för e-post

Detta när vi tyckte lite löjligt. Varje annan värdleverantör inkluderar webbhotell som en del av webbhotellpaketet. Register.com har inte bara dessa två funktioner separata utan om du vill hantera din e-post måste du logga in på en annan portal med hjälp av en annan uppsättning referenser för att hantera din e-post så gör du din webbplats. Inget av de tre värdpaketen har en enda e-postadress.

De kan försöka göra det prisvärd med tillgång till webbmailportal med 5 MB lagring som kostar dig $ 9,99 per år, men deras dyraste paket med 10 postlådor och 100 MB lagring kostar upp till $ 99,99 per år. E-post är inte en vara som ska säljas så här – även Google erbjuder domänanpassad e-post med 10 gånger så många funktioner till ett mer överkomligt pris.

Slutsats

Registrera.com gör i bästa fall folkets okunnighet. Deras webbhotell kan vara tillförlitlig och de kan ha en fantastisk kundtjänst för att följa med dem, men de tar ut för mycket för sina tjänster och de levererar inte på viktiga komponenter – till exempel e-post – som borde inkluderas i varje värdpaket.

De bästa funktionerna

 • Snabbt stöd
 • Rimliga priser
 • Massor av funktioner

Besök den officiella webbplatsen

Topp 5 värdar

 • SiteGround recensioner
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting recensioner (gamla)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map