Resellerclub anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Hvor bra er Resellerclub Hosting?


Se offisielle anmeldelser av forhandlerklubber om side 2.7 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (11 stemmer) Fordeler

 1. 24/7 supportfunksjon
 2. Mange alternativer som tilbys
 3. 99,9% Hosting Uptime
 4. Utmerket prisstruktur
 5. Du kan velge din serverplassering

Ulemper

 1. Dårlige vertsanmeldelser
 2. Dårlig svartid for support
 3. Høyere domenepriser
 4. Problemer med kritiske problemoppdateringer

Support2.5Speed2.5Features3.5Value2.5Transparency2.5

Vår offisielle gjennomgang av Resellerclub Hosting

Ikke alle webhotellleverandører henvender seg spesielt til forhandlere. Mange webansvarlige må forholde seg til å videreselge vertsplass fra en webhotellleverandør som tilbyr veldig lite i måten videresalg av. Resellerclub er en drøm for nettredaktører.

De beste funksjonene ved Resellerclub hosting

Som en webhotellleverandør som kun fokuserer på videresalg, har de flere funksjoner enn de fleste andre leverandører. De eneste andre leverandørene jeg har sett som har flere funksjoner enn Resellerclub, er de som er ivaretatt store bedrifter.

Utmerkede støttefunksjoner

Om den eneste støttefunksjonen som Resellerclub hosting mangler er et direkte telefonnummer. De tilbyr et døgnåpent support billettsystem, e-post og live nettprat. Live-nettpraten er alltid en velkomstfunksjon da mange leverandører av webhoteller ikke tilbyr dette.

Flere funksjoner enn du kan riste på deg

Resellerclub hosting er rettet mot folk som videreselger vertsplass. Bloggere og frilansere finner ikke det de leter etter her. Ettersom det er designet for webansvarlige, finner du funksjoner som passer dem – ikke din gjennomsnittlige småbedriftseier som ønsker å være vertskap for nettstedet. Hver og en av planene deres støtter MySQL, PHP Hypertext Preprocessor (PHP), Apache, Perl, Python, Drupal, WordPress, Joomla og SuperSite Storefront.

Planer, planer og flere planer

Forhandlervert tilbyr omtrent alt som en webansvarlig kan håpe på. De tilbyr kombinasjonsplaner, dedikerte servere, administrerte servere, VPS-hosting, delt hosting, comodo-sertifikater, SiteLock-sikkerhet, CodeGuard-sikkerhetskopi og mer. Det er bare for å komme i gang. Hver av planene deres gir deg muligheten til å velge fra en Windows-server eller en Linux-server. De har fire personlige vertsplaner, 10 VPS-planer, to delte planer og fire servicenivåer med sine videreselgende hostingplaner.

Kunnskapelig salgsteam

De har et kunnskapsfullt salgsteam. Det liker jeg virkelig når jeg snakket med dem, de følte seg ikke presset til å selge meg noe jeg ikke trengte. De kjenner produktene sine godt og visste når et produkt ikke kom til å fungere for meg. De presset ikke problemet, som var hyggelig.

Bekreftet 99,9 prosent hosting oppetid

Tredjepartsdata verifiserer at de opplevde 99,9 prosent oppetid. Tilbake i 2010 så det ut til at de hadde oppetidsproblemer, men de ser ut til å ha stryket de siden den gang. For alle som ønsker å se hvor pålitelig en webhotellleverandør kan være, kan de finne akkurat det de leter etter med Resellerclub hosting.

Utmerket prisstruktur

Du kan ikke alltid glede alle når det gjelder priser. Imidlertid har jeg aldri sett en prisstruktur ganske sånn. De fleste av pakkene har 30 prosent rabatt tilbud av noe slag. På toppen av det ser det ut til at de virkelig prøver å få deg til å prøve før du kjøper. Dette får meg til å føle at de prøver å få produktet til å selge seg i stedet for å låse deg inn i en slags kontrakt.

Du får velge serverplassering

Denne funksjonen er unik. Når du setter opp med dem, vil de spørre deg hvor du vil at nettstedet ditt skal være vert. De har servere som er strategisk plassert over hele verden, og du kan velge den som er nærmest hjemstedet ditt.

Ulemper er Resellerclub hosting

Noen ganger er noen ting bare for gode til å være sanne. Dette kan være tilfelle med Resellerclub hosting.

Dårlige vertsomtaler

Overalt hvor du går online er Resellerclub hosting plaget med dårlige anmeldelser. Jeg synes det var interessant at mange av disse vurderingene var minst 4 år gamle. Det unnskylder dem imidlertid ikke fra noen av de nyere. Det er også vanskelig å kritisere det til en misfornøyd ansatt eller noen som har hatt en dårlig opplevelse – det er for mange av dem å telle.

Dårlig svartid for støtte

Dette kan gå hånd i hånd med deres dårlige hostinganmeldelser, men en av debattene som du kan finne i nettfora med hensyn til Resellerclub hosting er hvor lang tid det tok før supportpersonell kom tilbake med dem om deres spørsmål. De varierer fra et par dager til et par uker. For meg er det uakseptabelt å vente mer enn et par timer når jeg har problemer med nettstedet mitt.

Høyere domenepriser

De kan ha gode priser når de selger planene sine, men du har råd til å se andre steder når det gjelder registrering av domenenavnet ditt. Det er nesten som om det er her de tjener pengene sine. Det er fornuftig, ettersom de er en videreselgende leverandør. Hvis du selger mesteparten av tiden, er det langt mer praktisk å gå gjennom hjemstedet som det er å se andre steder og deretter importere det.

Problemer med kritiske problemoppdateringer

En av de viktigste klagene jeg fant på nettet, var at folk har problemer med kritiske problemoppdateringer. Hver gang det er en kritisk problemoppdatering, klaget folk på at de hadde vanskelig for å motta den eller motta feil når de prøvde å laste ned eller installere den.

Bunnlinjen

Mange av problemene som jeg fant hos Resellerclub hosting stammet fra over fire år siden. De siste årene er det vanskeligere å finne problemer med dem. De har solide oppetid, tilpassbare planer, og gir alt som en webansvarlig kan håpe på.

Se flere funksjoner Mer på ResellerClub.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map