Resellerclub anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Resellerclub anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Resellerclub anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Hvor god er Resellerclub Hosting?


Se officielle anmeldelser af forhandlerklubber på side 2.7 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (11 stemmer) Fordele

 1. 24/7 supportfunktion
 2. Der er mange mulige muligheder
 3. 99,9% Hosting Uptime
 4. Fremragende prisstruktur
 5. Du kan vælge din serverplacering

Ulemper

 1. Dårlige hostinganmeldelser
 2. Dårlig support responstid
 3. Højere domænepriser
 4. Problemer med opdateringer med kritiske problemer

Support2.5Speed2.5Features3.5Value2.5Transparency2.5

Vores officielle anmeldelse af Resellerclub Hosting

Ikke enhver web-hostingudbyder henvender sig specifikt til forhandlere. Mange webmastere har at gøre med at videresælge hosting plads fra en web hosting udbyder, der tilbyder meget lidt i måde videresalg. Resellerclub er en drøm om webmastere.

De bedste funktioner i Resellerclub hosting

Som en web-hosting-udbyder, der udelukkende fokuserer på videresalg, har de flere funktioner end de fleste andre udbydere. De eneste andre udbydere, jeg har set, og som har flere funktioner end Resellerclub, er dem, der tages højde for store virksomheder.

Fremragende supportfunktioner

Om den eneste supportfunktion, som Resellerclub hosting mangler, er et direkte telefonnummer. De tilbyder et døgnåbent billetsystem, e-mail og live webchat. Den live webchat er altid en velkommen funktion, da mange udbydere af webhosting ikke tilbyder dette.

Flere funktioner end du kan ryste en pind på

Resellerclub hosting er rettet mod folk, der videresælger hosting plads. Bloggere og freelancere finder ikke det, de leder efter, her. Da det er designet til webmastere, finder du funktioner, der er tilgængelige for dem – ikke din gennemsnitlige ejer af små virksomheder, der ønsker at være vært for webstedet. Hver af deres planer understøtter MySQL, PHP Hypertext Preprocessor (PHP), Apache, Perl, Python, Drupal, WordPress, Joomla og SuperSite Storefront.

Planer, planer og flere planer

Forhandler-hosting tilbyder næsten alt, hvad en webmaster kunne håbe på. De tilbyder combo-planer, dedikerede servere, administrerede servere, VPS-hosting, delt hosting, comodo-certifikater, SiteLock-sikkerhed, CodeGuard-sikkerhedskopi og mere. Det er bare for at komme i gang. Hver af deres planer giver dig muligheden for at vælge fra en Windows-server eller en Linux-server. De har fire personlige hostingplaner, 10 VPS-planer, to delte planer og fire serviceniveauer med deres videresælgende hostingplaner.

Kyndigt salgsteam

De har et kyndigt salgsteam. Det kan jeg virkelig godt lide, da jeg talte med dem, de følte sig ikke presset til at sælge mig noget, jeg ikke havde brug for. De kender deres produkter godt og vidste, hvornår et produkt ikke ville fungere for mig. De skubbede ikke på problemet, hvilket var rart.

Verificeret 99,9 procent hosting oppetid

Tredjepartsdata verificerer, at de oplever 99,9 procent, der er værtetid. Tilbage i 2010 så det ud til, at de havde oppetidsproblemer, men de ser ud til at have skåret dem ud siden da. For alle, der ønsker at se, hvor pålidelig en webhostingudbyder kan være, kan de muligvis finde netop det, de leder efter, med Resellerclub hosting.

Fremragende prisstruktur

Du kan ikke altid glæde alle, når det kommer til priser. Jeg har dog aldrig set en prisstruktur helt som denne. De fleste af pakkerne har et tilbud på 30 procent rabat af en eller anden art. Oven på det ser det ud til, at de virkelig prøver at få dig til at prøve, før du køber. Dette får mig til at føle, som om de prøver at få produktet til at sælge sig selv i stedet for at låse dig ind i en slags kontrakt.

Du får valgt din serverplacering

Denne funktion er unik. Når du konfigurerer dem, spørger de dig, hvor du vil have dit websted hostet. De har servere, der er strategisk placeret over hele verden, og du kan vælge den, der er tættest på din hjemmeplacering.

Ulemper er Resellerclub hosting

Nogle gange er nogle ting bare for gode til at være sandt. Dette kan være tilfældet med Resellerclub hosting.

Dårlige hostinganmeldelser

Overalt hvor du går online, er Resellerclub hosting plaget af dårlige anmeldelser. Jeg fandt det interessant, at mange af disse anmeldelser var mindst 4 år gamle. Det undskylder dem dog ikke fra nogle af de nyere. Det er også vanskeligt at kritisere det op til en utilfredse medarbejder eller en, der havde en dårlig oplevelse – der er for mange af dem til at tælle.

Dårlig support responstid

Dette kan gå hånd i hånd med deres dårlige hostinganmeldelser, men en af ​​de debatter, som du kan finde i online-fora med hensyn til Resellerclub hosting, er, hvor lang tid det tog, før supportpersonalet kom tilbage med dem om deres spørgsmål. De spænder fra et par dage til et par uger. For mig er det uacceptabelt at vente mere end et par timer, når jeg har problemer med mit websted.

Højere domænepriser

De har måske fremragende priser, når de sælger deres planer, men du har råd til at se andre steder, når det kommer til at registrere dit domænenavn. Det er næsten som om det er her de tjener deres penge. Det giver mening, da de er en videresælgende udbyder. Hvis du videresælger det meste af tiden, er det langt mere praktisk at gå gennem det sted, det er at se andre steder og derefter importere det.

Problemer med kritiske problemopdateringer

En af de største klager, jeg fandt online, var, at folk havde problemer med kritiske opdateringer. Hver gang der er en kritisk problemopdatering, klagede folk over, at de havde svært ved at modtage den eller modtog fejl, når de forsøgte at downloade eller installere det.

Bundlinie

Mange af de problemer, som jeg fandt hos Resellerclub hosting, stammede fra over fire år siden. I de senere år er det sværere at finde problemer med dem. De har solide oppetidsprogrammer, der kan tilpasses, og giver alt, hvad en webmaster kunne håbe på.

Se flere funktioner Mere på ResellerClub.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector