Resellerclub Recensioner Maj 2020 – Prissättning och planer för värd

Hur bra är Resellerclub Hosting?


Se officiella webbplatsrecensionerklubbrecensioner 2.7 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (11 röster) Fördelar

 1. 24/7 supportfunktion
 2. Massor av alternativ som erbjuds
 3. 99,9% Hosting Uptime
 4. Utmärkt prissättning
 5. Du kan välja din serverplats

Nackdelar

 1. Dåliga värdrecensioner
 2. Dålig support svarstid
 3. Högre domänpriser
 4. Problem med kritiska uppdateringar

Support2.5Speed2.5Features3.5Value2.5Transparency2.5

Vår officiella recension för återförsäljarklubbhotell

Inte alla webbhotellleverantörer riktar sig specifikt till återförsäljare. Många webbansvariga måste ta itu med att återförsälja värdutrymme från en webbhotellleverantör som erbjuder mycket lite sätt att återförsälja. Resellerclub är en dröm för webbansvariga.

De bästa funktionerna i Resellerclub hosting

Som webbhotellleverantör som enbart fokuserar på återförsäljning har de fler funktioner än de flesta andra leverantörer. De enda andra leverantörer som jag har sett som har fler funktioner än Resellerclub är de som tillgodoser stora företag.

Utmärkta supportfunktioner

Om den enda supportfunktionen som Resellerclub hosting saknar är ett direkt telefonnummer. De erbjuder ett 24/7 supportbiljettsystem, e-post och live webbchatt. Den levande webbchatten är alltid en välkommen funktion eftersom många webbhotellleverantörer inte erbjuder detta.

Fler funktioner än du kan skaka en pinne på

Resellerclub hosting riktar sig till personer som säljer värdutrymme. Bloggare och frilansare hittar inte det de letar efter här. Eftersom det är designat för webbansvariga hittar du funktioner som tillgodoser dem – inte din genomsnittliga småföretagare som vill vara värd för webbplatsen. Var och en av deras planer stöder MySQL, PHP Hypertext Preprocessor (PHP), Apache, Perl, Python, Drupal, WordPress, Joomla och SuperSite Storefront.

Planer, planer och fler planer

Återförsäljarhosting erbjuder nästan allt som en webbansvarig kan hoppas på. De erbjuder kombinationsplaner, dedikerade servrar, hanterade servrar, VPS-värd, delad hosting, comodo-certifikat, SiteLock-säkerhet, CodeGuard-säkerhetskopiering och mer. Det är bara för att komma igång. Var och en av deras planer ger dig möjlighet att välja från en Windows-server eller en Linux-server. De har fyra personliga värdplaner, 10 VPS-planer, två delade planer och fyra servicenivåer med sina återförsäljande värdplaner.

Kunnigt säljteam

De har ett kunnigt säljteam. Jag gillar verkligen det när jag pratade med dem, de kände sig inte pressade att sälja mig något jag inte behövde. De känner sina produkter väl och visste när en produkt inte skulle fungera för mig. De drev inte frågan, vilket var trevligt.

Verifierad 99,9 procent värd för uppetid

Tredjepartsdata verifierar att de upplever 99,9 procent som är värd för uppetid. Redan 2010 verkade det som om de hade problem med upptid, men de tycks ha strykt dem sedan dess. För alla som vill se hur pålitlig en webbhotellleverantör kan vara, kan de hitta precis vad de letar efter med Resellerclub hosting.

Utmärkt prissättning

Du kan inte alltid glädja alla när det gäller priser. Men jag har aldrig sett en prissättningstruktur ganska så här. De flesta av paketen har ett 30-procentigt rabatterbjudande av något slag. Dessutom verkar det som om de verkligen försöker få dig att prova innan du köper. Detta får mig att känna som om de försöker få produkten att sälja sig själv snarare än att låsa in dig i något slags kontrakt.

Du får välja din serverplats

Den här funktionen är unik. När du ställer in med dem kommer de att fråga dig var du vill ha din webbplats värd. De har servrar strategiskt belägna över hela världen och du kan välja den som är närmast din hemort.

Nackdelarna är Resellerclub värd

Ibland är vissa saker för bra för att vara sanna. Detta kan vara fallet med Resellerclub hosting.

Dåliga värdrecensioner

Överallt där du går online är Resellerclub hosting värd av dåliga recensioner. Jag tyckte det var intressant att många av dessa recensioner var minst fyra år gamla. Men det undskyldar dem inte från några av de nyare. Det är också svårt att krita det till en missnöjd anställd eller någon som har haft en dålig upplevelse – det finns för många av dem att räkna.

Dålig svarstid för support

Detta kan gå hand i hand med deras dåliga värdegranskningar, men en av debatterna som du kan hitta i onlineforum när det gäller Resellerclub-värd är hur lång tid det tog för supportpersonal att komma tillbaka med dem i frågan. De sträcker sig från ett par dagar till ett par veckor. För mig är det oacceptabelt att vänta mer än ett par timmar när jag har problem med min webbplats.

Högre domänpriser

De kan ha utmärkta priser när de säljer sina planer, men du har råd att leta någon annanstans när det gäller att registrera ditt domännamn. Det är nästan som om det är här de tjänar sina pengar. Det är meningsfullt, eftersom de är en återförsäljare. Om du återförsäljer för det mesta, är det mycket bekvämare att gå igenom hemplatsen som det är att leta någon annanstans och sedan importera den.

Problem med kritiska problemuppdateringar

Ett av de huvudsakliga klagomål som jag hittade på nätet var att människor har problem med kritiska uppdateringar. När det finns en kritisk problemuppdatering klagade folk över att de hade svårt att få den eller få fel när de försökte ladda ner eller installera den.

Slutsats

Många av de problem som jag hittade med Resellerclub hosting stammade från över fyra år sedan. Under de senaste åren är det svårare att hitta problem med dem. De har solida drifttid, anpassningsbara planer och ger allt som en webbansvarig kan hoppas på.

Visa fler funktioner Mer på ResellerClub.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map