Site5 anmeldelser – Er Site5 Hosting rigtigt for dit websted?

Hvad er Site5 Hosting?

Site5 blev grundlagt i 1999 under dot-com boom og med base i Dallas, Texas, og er et webhostingfirma under paraplyen af ​​Endurance International Group. EIG ejer også Bluehost og HostGator blandt andre. Site5 er specialiseret i en boutique-hosting-oplevelse rettet mod designere og udviklere.


Hvor god er Site5 Hosting?

Site5 er et premium-hostingfirma med garanteret oppetid, hastighed og teknisk support. Hvad der virkelig adskiller dem fra deres konkurrenter er, at de tilbyder et komplet gratis 30 dages prøveperiode. Dette er alle solide salgspunkter, men på det hele er Site5 ikke meget innovativ og prissættes højere end de fleste konkurrenter. Et par af deres fordele kan muligvis gøre dem værd at være i særlige tilfælde, men for det meste gør masser af andre værter det samme eller bedre for billigere.

Se det officielle websted 5 anmeldelser 3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (3 stemmer) Fordele

 1. Skalerbare planer
 2. Ubegrænset båndbredde og diskplads
 3. Vær vært for flere websteder
 4. SSL-certifikater kommer standard
 5. Valg af flere serverplaceringer
 6. 30-dages gratis prøveperiode

Ulemper

 1. Ingen Solid State Drive-opbevaring
 2. Pricier Than Most
 3. Kun et domæne til den billigste plan

ResuméDet er intet, som Site5 gør, som nødvendigvis er forkert, vi forventer bare mere til præmiepriserne og den udviklercentriske marketing. Samlet set er hastighed, oppetid og support alle passende tilstrækkelige. Men hvis multi-admin kapaciteter eller et udvalg af flere placeringer er store salgssteder for dig, kunne Site5 være et godt valg. Dem, der søger efter budgetværter eller en virkelig premium-oplevelse, skal se andre steder. Support3.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

Vores officielle site5 hosting anmeldelse

Med masser af erfaring og masser af skæve løfter rettet mod designere og udviklere, har Site5 mange attraktive funktioner, der har tjent dem et solidt omdømme og base af kundekreds. Men leverer Site5-hosting virkelig i betragtning af de premiumpriser, de opkræver?

De bedste funktioner ved Site5 Hosting

Site5 giver definitivt udtryk for at vide, hvad de laver. Kontrast deres sleak-hjemmeside med den tegneserieagtige lide HostGator eller GoDaddy, og det ser virkelig ud til, at du vælger den mere sofistikerede hostingindstilling. Og der er masser at lide!

Rigtige udviklere, masser af erfaringer

Hvis du har en teknisk baggrund, bruger Site5 udvikler-tale, der virkelig kan få det til at føle, at du endelig har fundet en hostingudbyder, der taler dit sprog. De hævder, at de opretholder deres serverhastighed, fordi de aldrig overbelaster deres delte servere med for mange klienters data. Deres supportpersonale er fuldstændig indenlandske, flydende engelsk, og har faktisk teknisk erfaring selv. Deres interne ingeniører byggede Site5 Backstage-portalen tilpasset dine udviklingsbehov. De starter med den antagelse, at du også ved, hvad du laver, og den slags tillid til dig som klient er forfriskende (forudsat at du faktisk ved, hvad du laver).

Site5-planer er skalerbare

Site5-planer starter temmelig grundlæggende til mindre end fem dollars om måneden. Derefter er der flere opgraderingsmuligheder, så du kan imødekomme din plan, som du finder det passende, når dit websted vokser. På overfladen har de tre grundlæggende planer, der starter med hostBasic til $ 4,95 pr. Måned, hostPro til $ 8,95 pr. Måned og endelig går op til Lightning Speed ​​med $ 11,95 per måned. Det er bare til deres delte hostingplaner. Du kan gå op til forhandlerhosting, VPS-hosting og endda din egen dedikerede server.

Ubegrænset båndbredde og diskplads

Enhver web-hostingudbyder, der kan give ubegrænset båndbredde og diskplads, er altid et andet værd. Der er alt for mange webhostingudbydere derude, der prøver at placere et loft for, hvor meget data der kan overføres mellem dine besøgende, dig selv og selve webstedet. Oven i det er det altid en ekstra hovedpine, når du har overvåget den mængde diskplads, du bruger tæt. De fleste websteder bruger ikke 10 TB diskplads, så det at have et sind, som du kan bruge så meget, som du har brug for, er altid en dejlig funktion at have hos din hostingudbyder. Ubegrænset båndbredde betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om, at dine brugere får en fejl, som du overskred din grænse for båndbredde.

Site5 Backstage Tillader multi-admin kapaciteter

En fremragende funktion ved Site5s hostPro-plan er, at de giver dig mulighed for at være vært for flere websteder fra en enkelt konto. Hver af disse websteder leveres med sit eget Site5 Backstage admin-panel, der giver dig mulighed for at holde disse oplysninger organiserede. Du får ikke dette med hostBasic-planen, som kun tillader et domæne. Sikker på, at dette betyder, at du skal bruge hostPro-planen eller nyere, men dette er en fremragende funktion, der dybest set giver dig mulighederne for en forhandlerkonto for en brøkdel af prisen. Denne funktion alene kan være nok til at svinge dig mod Site5, hvis denne kapacitet er en stor fordel for dig.

Vær vært for dit websted fra et udvalg af servere over hele verden

Med et dusin servere placeret på fire forskellige kontinenter, alle i nærheden af ​​større metroplexer, giver Site5 dig den ekstra fordel at være i stand til at vælge, hvor dit websted er vært globalt. Dette kan give dig en ekstra fordel i SEO, hvis placering lokalt er en prioritet for din virksomhed.

SSL-certifikater kommer standard

Enhver webmaster, der har et e-handelswebsted, kender vigtigheden af ​​SSL-certifikater, og hvor irriterende det kan være, hvis din webhost tilbyder gratis e-handelsfunktioner, men betaler for deres grundlæggende sikkerhed. SSL-certifikater krypterer og beskytter webtransaktioner og tjener dine kunders tillid og penge. Hvis du planlægger at inkludere e-handel på dit websted, bliver du nødt til at få SSL-certifikater på en eller anden måde. Det er forfriskende at vide, at du med Site5 ikke behøver at udskudte ekstra kontanter til dette, når du muligvis ikke har budgetteret for det.

Site5 WordPress Integration

Som mange webhosts tilbyder Site5 installationer med et enkelt klik til WordPress, skalerbare WordPress-hostingplaner og kundeservice, der er velbevandret i ind og ud af dette populære CMS. De tilbyder dog ikke WordPress iscenesættelse, hvilket er en alvorlig ulempe i betragtning af hvor vigtigt dette værktøj kan være for designere og udviklere, Site5s selvudnævnte måldemografiske.

Helt gratis 30 dages prøveperiode

Masser af webhostingfirmaer tilbyder en pengene-tilbage-garanti, men Site5 er en af ​​de eneste web-værter, der faktisk giver dig mulighed for at prøve deres tjenester i en hel måned gratis. Dette er stort set en enhjørning i webhostingverdenen.

Ulemper ved Site5 Hosting

De fleste af vores klager over Site5 kommer til prisen. De er bare dyrere end andre hostingfirmaer, der leverer de samme (eller nogle gange bedre) serviceniveau. For en premium webhost rettet mod udviklere forventer vi mere innovative værktøjer.

De foretager ikke forhåndsregulerede refusioner

Det er en ting at have en pengene-tilbage-garanti op til et bestemt punkt – industristandarden er 30 dage. Site5 har en 45-dages pengene-tilbage-garanti. Imidlertid vil enhver anden hostingudbyder, jeg nogensinde har set, tilbyde en forholdsmæssig tilbagebetaling, efter at du har overskredet afgrænsningsmærket, som i dette tilfælde er 45 dage. Site5 giver ikke refusion. Hvis du har betalt for at være vært i seks måneder, og du annullerer den 46. dag, giver de dig ikke nogen refusion. Plus, for at få den bedste pris på de fleste planer, bliver du sommetider nødt til at betale forhåndsbetalt for to års værdi af service. Det er en enorm mængde kontanter, der skal nedbringes på forhånd, så du kan helt sikkert drage fordel af den gratis prøveperiode, før du køber.

De har ikke faststofdrev

Intet SSD betyder, at hele din websidefunktion kører af gamle, mekaniske harddiske, som kan bremse dit websted alvorligt. Næsten enhver anden web-hosting-udbyder værd at deres salt tilbyder solid-state drev som et standardudstyr. Sikker på, Site5 overbelaster aldrig deres servere med for mange klienter. Men det kan bare skyldes, at deres rustne gamle hardware bogstaveligt talt ikke kan tage det.

Site5-prissætning er temmelig stor for, hvad du får

Site5 er fint. Men vi ser ingen grund til, at de er prissat, som de er. For omtrent den samme pris giver A2 Hosting hastighed og oppetid, der langt overgår Site5. En anden lignende pris er SiteGround, der tilbyder virkelig enestående kundesupport, der blæser Site5 ud af vandet. Eller, for cirka halvdelen af ​​prisen, HostGator har alle de samme funktioner i Site5 plus nogle tilføjede klokker og fløjter.

Bundlinie

Site5 er en perfekt passende vært med en æstetisk behagelig og kløgtig finer, der helt sikkert appellerer til designere og udviklere. Deres tjenester har nogle gode upsides, der gør dem til en fremragende værdi for webmastere med nichekrav. Men hvis du er en nybegynder webmaster, der leder efter en budget vært, er der ingen grund til at pådrage sig et præmiepris for gennemsnitlige tjenester. Designere og udviklere bør også gøre en betydelig undersøgelse, inden de vælger Site5. Der er masser af boutique-webværter, der giver dig flere funktioner til dine penge.

Se flere funktioner

Top funktioner

 • Hurtig support
 • Rimelige priser
 • Masser af funktioner

Besøg det officielle websted

Top 5 værter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser (gamle)
 • Bluehost anmeldelse
 • GoDaddy styrede WordPress anmeldelser

Ofte stillede spørgsmål om Site5 Hosting

Hvor længe har Site5 eksisteret? Hvad er virksomhedens mission?

Under dot-com boom startede to venner et hostingfirma baseret på filosofien om, at hosting skulle være sjovt, let, pålideligt og tilgængeligt – frem for alt skulle det ikke være smertefuldt. Matth Lighter og Rod Armstrong begyndte Site5 i 1999, og mens de solgte virksomheden i 2008 til de nuværende ejere, forbliver de intimt involveret i virksomheden og arbejder hands-on for at gennemføre mere detaljerede projekter

Site5 prioriterer fem forskellige områder højt, herunder:

 • Ingen overbelastede servere: Virksomhedens hostingfilosofi er baseret på garanteret ydeevne fra deres top-of-the-line servere.
 • Ingen outsourcet support: Alle teknikere og service- og supportmedlemmer er ansatte på Site5.
 • Ingen gimmicks: Site5 er stolt af den klare, letforståelige webhosting og de funktioner, de tilbyder.
 • Money-back-garanti; Site5 tilbyder en 45-dages problemfri pengene-tilbage-garanti.
 • Internt udviklere og ingeniører: Ligesom deres supportteknikere alle er ansatte på Site5, så er også deres udviklere og ingeniører, der arbejder for at forbedre de tjenester, de tilbyder.
Hvad er hostingplanerne for Site5?

Site5 tilbyder en lang række hostingplaner og programmer, der inkluderer:

 • Webhosting
 • Cloud-webhosting
 • Forhandler hosting
 • Hosting af skyforhandler
 • Fuldt styret VPS
 • Ikke-administreret VPS
 • Cloud VPS

Alle planer inkluderer mange forskellige funktioner, herunder uovervåget båndbredde, uudvidet diskplads, gratis migrationer, sikkerhedskopier af katastrofebedømmelser og support 24/7.

Hvor er Site5’s servere placeret? Hvilke placeringer kan jeg vælge til dit websteds hosting?

Site5-servere er placeret rundt om i verden, hvilket giver kunderne mulighed for at vælge, hvor deres websteder er vært. Site5 ejer servere i det centrale, østlige og vestlige del af USA; Montreal, Toronto og Vancouver, Canada; og Joao Pessaoa og Sao Paulo, Brasilien samt Amsterdam, Bukarest, Paris, Singapore og Hong Kong.

Hvilke delte hostingplaner tilbyder Site5?

Site5 tilbyder tre forskellige niveauer til webhostingsplaner, som alle inkluderer ubegrænset diskplads og båndbredde, script med one-click-installation, samt gratis migrering og en 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Umettet på Site5 betyder, at der hverken er en fastlagt grænse for mængden af ​​diskplads eller båndbredde, som brugerne har på deres konti. Dette var designet til at give kunderne tryggheten til at opbygge de websteder, de har brug for, uden at bekymre sig om at nå eller overskride deres grænser. Så længe kunder følger betingelserne for service og ressourceforbrugspolitik, forbliver de godt inden for normal brug; siger virksomheden, at 0,1 procent, der falder uden for normal brug, typisk overtræder vilkårene og aftalerne.

Delte webhostekunder kan vælge mellem en af ​​13 forskellige placeringer til deres serverplaceringer, hvilket er ideelt, når man overvejer de geografiske placeringer for størstedelen af ​​hver kundes egne brugere. Der er dog en ekstra omkostning på $ 1 hver måned for kunder, der vælger et websted uden for Dallas.

Hver delt webhostingsplan inkluderer også fuld natlige sikkerhedskopier af hver fil og er let tilgængelige efter behov. Site5s interface, Backstage, giver brugerne en hurtig og effektiv login, hvor de kan finde alle deres vigtige oplysninger, såsom domæneregistrering, fakturering og tilknyttede konti, blandt andre fakta. De giver også hver bruger SiteAdmin, den brugerdefinerede cPanel-hud, der giver brugerne mulighed for at få de oplysninger, de har brug for om deres servere, databaser, FTP-konti, domæner og se webstatestatistikker.

Delte planer starter med hostBasic, der starter på $ 4,95 hver måned, når kunderne vælger en to-årig plan; for dem, der ønsker en årsplan, starter de med en månedlig pris på $ 5,95.

hostPro, det andet niveau af Site5s delte hostingplaner starter ved $ 8,95 om måneden for en toårsplan; en 1-årig plan starter på $ 9,95 hver måned, og på dette niveau kan kunderne vælge en månedlig kontrakt, der starter på $ 10,95 pr. måned. Ud over alt, der er inkluderet i hostBasic, får brugerne ubegrænsede websteder.

Virksomhedens højeste niveau er hostPro + Turbo, der starter på $ 11,95 pr. måned for en 24-måneders plan. Et år med denne pakke koster $ 12,95 pr. Måned, og en månedlig kontrakt starter på $ 13,95 pr. Måned. Kunder på dette niveau får en dedikeret IP såvel som MultiAdmin-kontrol, der giver hvert websted på kontoen et separat kontrolpanel.

Hvad Cloud Web-planer tilbyder Site5?

Site5s tre Cloud Web-hostingplaner var alle designet til at minimere nedetid for e-mail og webstedsdrift, rettet mod kunder med små IT-budgetter, men behov på højt niveau. Site5 giver Cloud-kunderne et trin over delt webhosting med den samme kvalitet af hardware og oppetider som en VPS-server.

Alle Cloud-kunder får ubegrænsede websteder, dedikeret IP, sikkerhedskopiering og Backstage. Hver kunde har også adgang til både SiteAdmin og MultiAdmin.

 • Det Plus planen starter ved $ 20 hver måned i en 12-måneders forpligtelse. Plus tilbyder 10 GB diskplads og 100 GB båndbredde. I en måned-til-måned-plan kan brugerne forvente at starte med $ 25 hver måned.
 • Mellemniveauet, Fremskreden, starter ved $ 27 per måned for en 12-måneders plan og $ 30, når kunderne ønsker at betale hver måned. Den avancerede plan giver brugerne 20 GB diskplads og 200 GB båndbredde.
 • Site5s øverste niveau, the Præmie, tilbyder brugerne 40 GB diskplads og 500 GB båndbredde med en $ 36 månedlig pris, når en bruger køber en 12-måneders plan og koster $ 40 hver måned i en månedlig plan.
Hvad er Site5s VPS-indstillinger?

Site5 tilbyder et imponerende antal VPS-indstillinger med 10 forskellige fuldt styrede indstillinger. De arbejder for at holde software opdateret, sørger for konstant overvågning og tager øjeblikkelig, proaktiv respons på problemer eller angreb. De vil også håndtere eventuelle sikkerhedsrettelser.

Fuldt styrede planer starter ved $ 55 hver måned for VPS2, der inkluderer en IP-adresse, SiteAdmin / MultiAdmin og Softaculous eller cPanel / WHM og Softaculous, 2 kerner, 1 GB hukommelse, 50 GB diskplads og 800 GB båndbredde. At vælge mellem kontrolpaneler koster $ 10 ekstra om måneden, men cPanel / WHM-valget giver brugerne 2 gratis IP-adresser. Kunder kan også tilføje eksterne sikkerhedskopier i 30 dage for $ 7.

Det højeste niveau, VPS11, inkluderer 16 kerner, 20 GB hukommelse, 1000 GB diskplads og 7 TB båndbredde til en IP-adresse med valget af SiteAdmin / MultiAdmin og Softaculous. Igen koster valget mellem de to kontrolpanelindstillinger $ 10, og cPanel / WHM- og Softaculous-brugere modtager to gratis IP-adresser. Eksterne sikkerhedskopier i 30 dage kan tilføjes for $ 125 hver måned.

Hvis kunder ønsker root-adgang, kan de vælge mellem en af ​​11 forskellige ikke-styrede VPS-indstillinger. Den første, UVPS1, starter ved $ 25 hver måned for 2 kerner, 1 GB hukommelse, 50 GB diskplads og 800 GB båndbredde. Fuld root-adgang er inkluderet, såvel som valget af en CentOS-, Debian- eller Ubunto-operativsystemskabelon. Valg af cPanel / WHM tilføjer $ 10 til licensen, og kunder kan tilføje en Softaculous licens til $ 1,25 hver måned.

Deres højeste ustyrede VPS-niveau, UVPS11, inkluderer mange af de samme funktioner, herunder operativsystemskabeloner, en IP-adresse og de samme licensomkostninger for cPanel / WHM og Softaculous, men tilføjer 16 kerner, 24 GB hukommelse, 1200 GB diskplads og 8 tb båndbredde, der starter ved $ 600 hver måned.

De 11 Cloud VPS-indstillinger er også fuldt styret med mange af de samme administrerede tilføjelser: Fjern sikkerhedskopiering tilføjer $ 5 hver måned, og kontrolpanelindstillingen koster yderligere $ 10 pr. Måned. Deres laveste niveau, CVPS1, giver kunderne 2 kerner, 768 MB hukommelse, 15 GB diskplads og 600 GB båndbredde, der starter ved $ 60 hver måned. Den højeste lag, CVPS11, har 16 kerner, 20 GB hukommelse, 400 GB diskplads og 7 TB båndbredde og starter ved $ 1.490 hver måned.

Tilbyder Site5 forhandlerplaner?

Site5 har tre hosteller-planer for forhandler, der starter ved $ 23,95 pr. Måned, og inkluderer tre IP-adresser, cPanel / WHM, brugerdefinerede DNS-navneservere, faktureringssoftware og sikkerhedskopier samt 50 GB diskplads og 500 GB båndbredde hver måned. Det højeste niveau koster $ 49,95 hver måned for de samme funktioner, men giver 120 GB diskplads og 1000 GB båndbredde.

CloudOne, en cloud-forhandler-hostingmulighed koster $ 50 hver måned og inkluderer 50 GB diskplads og 500 GB båndbredde sammen med de samme funktioner som ikke-Cloud-planer.

Site5 s hostPro delt hostingplan giver dig også muligheden for at administrere flere domæner fra en konto, som også kan bruges som en lite forhandlerkonto, hvis du har et budget.

Fortæl mig om Site5-pengene-tilbage-garanti.

Site5 tilbyder en 45-dages pengene-tilbage-garanti med en fuld refusion på deres delte web og delt cloud-web-hosting samt forhandler og forhandler Cloud-hosting. De lover ingen fangster eller avanceret anmeldelse. Alle VPS-planer, inklusive administreret, uadministreret og Cloud, leveres med en 15-dages pengene-tilbage-garanti. Garantien gælder ikke for registrering, overførsel og fornyelse af domænenavne og starter, når kontoen er aktiveret.

Site5 tilbyder også en 99,9 procent oppetidsgaranti og giver en pro-rating kredit for delte, forhandler, semi-dedikerede, administrerede VPS og administrerede dedikerede servere, med en 100 procent kredit for fremtidige fakturaer for alt mindre end 95 procent oppetid. Deres Cloud-indstillinger (delt, forhandler og administreret VPS) leveres med en driftstopgaranti på 99,99 procent, og på alt under 99,5 procent oppetid kan kunder modtage en 100-procentig pro-rating kredit.

Derudover gives kredit pr. Hændelse til kunder, der har ventet mere end seks timer på et teknisk support svar. I gennemsnit gives svar inden for få minutter, men hvis en billet tager længere end seks timer, kan kunderne anmode om en kredit på $ 1 pr. Billet.

Mere på Site5.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map