Site5 recensioner – Är Site5 Hosting rätt för din webbplats?

Site5 recensioner – Är Site5 Hosting rätt för din webbplats?

Site5 recensioner – Är Site5 Hosting rätt för din webbplats?

Vad är Site5 Hosting?

Site5, som grundades 1999 under dot-com-boomet och baserat i Dallas, Texas, är ett webbhotellföretag under paraplyen av Endurance International Group. EIG äger också Bluehost och HostGator bland andra. Site5 är specialiserat på en boutique-webbhotellupplevelse riktad mot designers och utvecklare.


Hur bra är Site5 Hosting?

Site5 är ett premiumhotellföretag med garanterad drifttid, hastighet och teknisk support. Det som verkligen skiljer dem från sina konkurrenter är att de erbjuder en helt gratis 30 dagars rättegång. Dessa är alla solida försäljningspoäng, men på det hela taget är Site5 inte särskilt innovativt och prissätts högre än de flesta konkurrenter. Några av deras fördelar kan göra dem värda din tid i specifika fall, men för det mesta gör många andra värdar samma eller bättre för billigare.

Se officiell sajt5 Recensioner 3 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (3 röster) Fördelar

 1. Skalbara planer
 2. Obegränsad bandbredd och diskutrymme
 3. Vara flera webbplatser
 4. SSL-certifikat kommer standard
 5. Val av flera serverplatser
 6. 30 dagars gratis prövotid

Nackdelar

 1. Ingen Solid State Drive-lagring
 2. Pricier Than Most
 3. Endast ett domän på den billigaste planen

Sammanfattning Det finns inget som Site5 gör som nödvändigtvis är fel, vi förväntar oss bara mer för premiumpriserna och utvecklarcentrerad marknadsföring. Sammantaget är hastighet, drifttid och support alla perfekt tillräckliga. Men om flera administratörsfunktioner eller ett urval av flera platser är stora försäljningsställen för dig kan Site5 vara ett bra val. De som söker efter budgetvärdar eller en verkligt premiumupplevelse bör titta någon annanstans. Support3.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

Vår officiella webbplats5-värdegranskning

Med massor av erfarenhet och massor av titilating löften riktade till designers och utvecklare, har Site5 många attraktiva funktioner som har förtjänat dem ett solid rykte och bas av kundkrets. Men levererar Site5-värd verkligen med tanke på premiumpriserna de tar ut?

De bästa funktionerna för Site5 Hosting

Site5 ger definitivt utseendet att veta vad de gör. Kontrast deras sleak-hemsida med de tecknade filmen som HostGator eller GoDaddy och det verkar verkligen som om du väljer det mer sofistikerade värdalternativet. Och det finns mycket att gilla!

Riktiga utvecklare, massor av erfarenhet

Om du har en teknisk bakgrund använder Site5 utvecklarprat som verkligen kan få det att känna att du äntligen hittat en webbhotell som talar ditt språk. De hävdar att de bibehåller sin serverhastighet eftersom de aldrig överbelastar sina delade servrar med för många klienters data. Deras supportpersonal är helt inhemsk, flytande engelska och har faktiskt teknisk erfarenhet själva. Deras interntekniker byggde Site5 Backstage-portalen anpassad efter dina utvecklingsbehov. De börjar med antagandet att du också vet vad du gör, och den typen av förtroende för dig som klient är uppfriskande (förutsatt att du faktiskt vet vad du gör).

Site5-planer är skalbara

Site5 planer börjar ganska grundläggande till mindre än fem dollar per månad. Efter det finns det flera uppgraderingsalternativ, så att du kan tillgodose din plan som du tycker passar när din webbplats växer. På ytan har de tre grundläggande planer, börjar med hostBasic till $ 4,95 per månad, hostPro till $ 8,95 per månad och slutligen flyttar upp till Lightning Speed ​​med $ 11,95 per månad. Det är bara för deras delade värdplaner. Du kan gå upp till återförsäljarhosting, VPS-värd och till och med din egen dedikerade server.

Obegränsad bandbredd och diskutrymme

Varje webbhotellleverantör som kan ge obegränsad bandbredd och diskutrymme är alltid värt en ny titt. Det finns alldeles för många webbhotellleverantörer där ute som försöker placera ett lock på hur mycket data som kan överföras mellan dina besökare, dig själv och webbplatsen själv. Dessutom är det alltid en extra huvudvärk när du tittar på hur mycket diskutrymme du använder noggrant. De flesta webbplatser kommer inte att använda 10 TB hårddiskutrymme, så att ha ett sinne som du kan använda så mycket du behöver är alltid en trevlig funktion att ha med din webbhotell. Obegränsad bandbredd innebär att du aldrig behöver oroa dig för att dina användare får ett fel att du överskred din bandbreddgräns.

Site5 Backstage Tillåter flera administratörsfunktioner

En utmärkt funktion för Site5s hostPro-plan är att de tillåter dig att vara värd för flera webbplatser från ett enda konto. Var och en av dessa webbplatser kommer med en egen Site5 Backstage adminpanel som låter dig hålla denna information organiserad. Du får inte detta med hostBasic-planen, som endast tillåter en domän. Visst betyder det att du måste använda hostPro-planen eller högre, men detta är en utmärkt funktion som i princip ger dig möjligheterna till ett återförsäljarkonto för en bråkdel av priset. Enbart denna funktion kan vara tillräcklig för att svänga dig mot Site5 om denna kapacitet är en stor fördel för dig.

Värd din webbplats från ett urval av servrar över hela världen

Med ett dussin servrar belägna på fyra olika kontinenter, alla nära stora metroplex, ger Site5 dig den extra fördelen att du kan välja var din webbplats ska vara värd globalt. Detta kan ge dig en extra fördel i SEO om rangering lokalt är en prioritering för ditt företag.

SSL-certifikat kommer standard

Alla webbansvariga som har en e-handelswebbplats vet hur viktigt det är med SSL-certifikat och hur irriterande det kan vara om din webbhotell erbjuder gratis e-handelsfunktioner men tar ut för deras grundläggande säkerhet. SSL-certifikat krypterar och skyddar webbtransaktioner och tjänar dina kunders förtroende och pengar. Om du planerar att inkludera e-handel på din webbplats måste du få SSL-certifikat på ett eller annat sätt. Det är uppfriskande att veta att med Site5 behöver du inte skicka ut extra pengar för detta när du kanske inte har budgeterat för det.

Site5 WordPress Integration

Liksom många webbhotell erbjuder Site5 installationer med ett klick för WordPress, skalbara WordPress-värdplaner och kundtjänst som är väl insatt i ins och ut ur detta populära CMS. Men de erbjuder inte WordPress-iscensättning, vilket är en allvarlig nackdel med tanke på hur viktigt det här verktyget kan vara för designers och utvecklare, Site5: s självutnämnda måldemografiska.

Helt gratis 30 dagars rättegång

Många webbhotellföretag erbjuder en pengarna tillbaka-garanti, men Site5 är en av de enda webbhotell som faktiskt låter dig prova sina tjänster under en hel månad gratis. Detta är ganska mycket en enhörning i webbhotellvärlden.

Nackdelar med Site5 Hosting

De flesta av våra klagomål om Site5 kommer till pris. De är bara dyrare än andra värdföretag som erbjuder samma (eller ibland bättre) servicenivåer. För en premium webbhotell riktad mot utvecklare förväntar vi oss mer innovativa verktyg.

De gör inte förutbetalda återbetalningar

Det är en sak att ha en återbetalningsgaranti upp till en viss punkt – industristandarden är 30 dagar. Site5 har en 45-dagars pengarna tillbaka-garanti. Men alla andra värdleverantörer som jag någonsin har sett kommer att erbjuda ett förhållande till återbetalning efter att du har överskridit avgränsningsmärket, som i detta fall är 45 dagar. Site5 ger ingen återbetalning. Om du har betalat för sex månaders värd och du avbokar den 46: e dagen ger de dig ingen återbetalning. Dessutom, för att få bästa pris på de flesta planer, måste du ibland betala i förskott för två års värde. Det är en enorm mängd kontanter att lägga ner i förväg, så använd definitivt den kostnadsfria provperioden innan du köper.

De har inte Solid State-enheter

Ingen SSD innebär att hela webbplatsens verksamhet körs av gamla, mekaniska hårddiskar som allvarligt kan bromsa din webbplats. Nästan alla andra webbhotellleverantörer som är värda sitt salt erbjuder solid state-enheter som en standardutrustning. Visst, Site5 överbelastar aldrig sina servrar med för många klienter. Men det kan bara bero på att deras rostiga gamla hårdvara bokstavligen inte kan ta det.

Site5 Prissättning är ganska rejäl för vad du får

Site5 är bra. Men vi ser ingen anledning till varför de prissätts som de är. För ungefär samma pris ger A2 Hosting hastighet och drifttid som överträffar Site5. Ett annat prisat alternativ är SiteGround, som erbjuder verkligt exceptionell kundsupport som blåser Site5 ur vattnet. Eller, för ungefär hälften av priset, HostGator har alla samma funktioner på Site5 plus några extra klockor och visselpipor.

Slutsats

Site5 är en perfekt adekvat värd med en estetiskt tilltalande och kunnig fanér som säkert kommer att tilltala designers och utvecklare. Deras tjänster har några stora upsides som gör dem till ett utmärkt värde för webbansvariga med nischkrav. Men om du är en nybörjande webbansvarig som letar efter en budgetvärd, finns det ingen anledning att ådra sig ett premiumpris för genomsnittliga tjänster. Formgivare och utvecklare bör också göra betydande undersökningar innan de väljer Site5. Det finns gott om webbhotell i boutique som ger dig fler funktioner för dina pengar.

Visa fler funktioner

De bästa funktionerna

 • Snabbt stöd
 • Rimliga priser
 • Massor av funktioner

Besök den officiella webbplatsen

Topp 5 värdar

 • SiteGround recensioner
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting recensioner (gamla)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews

Vanliga frågor om webbhotell för Site5

Hur länge har Site5 funnits? Vad är företagets uppdrag?

Under dot-com boom startade två vänner ett värdföretag baserat på filosofin att värd ska vara roligt, enkelt, pålitligt och tillgängligt – framför allt borde det inte vara smärtsamt. Matth Lighter och Rod Armstrong började Site5 1999 och medan de sålde företaget 2008 till de nuvarande ägarna förblir de intimt involverade i företaget och arbetar praktiskt för att slutföra mer detaljerade projekt

Site5 prioriterar fem olika områden med hög prioritet, som inkluderar:

 • Inga överbelastade servrar: Företagets värdfilosofi baseras på garanterad prestanda från deras topp-of-the-line-servrar.
 • Inget outsourcat stöd: Alla tekniker och medlemmar av service och support är anställda på Site5.
 • Inga gimmicks: Site5 är stolt över den tydliga, lättförståelige webbhotell och de funktioner de erbjuder.
 • Pengar tillbaka garanti; Site5 erbjuder en 45-dagars problemfri återbetalningsgaranti.
 • Inhemska utvecklare och ingenjörer: Precis som deras supporttekniker är alla anställda på Site5, så är deras utvecklare och ingenjörer, som arbetar för att förbättra tjänsterna de erbjuder.
Vilka är webbhotellplanerna för Site5?

Site5 erbjuder ett brett utbud av värdplaner och program, som inkluderar:

 • webbhotell
 • Cloud webbhotell
 • Återförsäljare värd
 • Cloud återförsäljare värd
 • Fullt hanterad VPS
 • Ostyrd VPS
 • Cloud VPS

Alla planer innehåller många olika funktioner, inklusive obegränsad bandbredd, obegränsat hårddiskutrymme, gratis migrering, säkerhetskopiering av katastrof och 24/7 support.

Var finns Site5: s servrar? Vilka platser kan jag välja för min webbplats värd?

Site5-servrar finns runt om i världen, vilket gör det möjligt för kunder att välja var deras webbplatser ska vara värd. Site5 äger servrar i centrala, östra och västra USA. Montreal, Toronto och Vancouver, Kanada; och Joao Pessaoa och Sao Paulo, Brasilien, samt Amsterdam, Bukarest, Paris, Singapore och Hong Kong.

Vilka delade värdplaner erbjuder Site5?

Site5 erbjuder tre olika nivåer för webbhotellplanerna, som alla inkluderar obegränsat diskutrymme och bandbredd, skriptinstallationer med ett klick, samt gratis migrering och en 45-dagars återbetalningsgaranti.

Ouppmätt på Site5 innebär att det inte finns någon fastställd gräns för antingen diskutrymme eller bandbredd som användare har på sina konton. Detta var utformat för att ge kunderna trygghet att bygga de webbplatser de behöver utan att oroa sig för att nå eller överskrida sina gränser. Så länge kunder följer användarvillkoren och policy för resursanvändning, förblir de väl inom normal användning. företaget säger att 0,1 procent som faller utanför normal användning vanligtvis bryter mot villkoren och avtalen.

Delade webbhotellkunder kan välja mellan en av 13 olika platser för sina serverplatser, vilket är idealiskt när man beaktar de geografiska platserna för majoriteten av varje kunds egna användare. Det finns dock en extra kostnad på $ 1 varje månad för kunder som väljer en webbplats utanför Dallas.

Varje delad webbhotellplan innehåller också fullständiga nattliga säkerhetskopior av varje fil och är lättillgängliga vid behov. Site5: s gränssnitt, Backstage, ger användarna en snabb och effektiv inloggning där de kan hitta all sin viktiga information, till exempel domänregistrering, fakturering och associerade konton, bland andra fakta. De ger också varje användare SiteAdmin, den anpassade cPanel-huden som gör det möjligt för användare att få den information de behöver om sina servrar, databaser, FTP-konton, domäner och visa webbplatsstatistik.

Delade planer börjar med hostBasic, som börjar på $ 4,95 varje månad när kunder väljer en tvåårsplan; för de som vill ha en ettårsplan kommer de att börja med en månadskostnad på $ 5,95.

hostPro, den andra nivån i Site5s delade värdplaner, börjar på $ 8,95 per månad för en tvåårsplan; en ettårsplan börjar på $ 9,95 varje månad, och på detta nivå kan kunderna välja ett månadskontrakt som börjar på $ 10,95 per månad. Förutom allt som ingår i hostBasic får användare obegränsade webbplatser.

Företagets högsta nivå är hostPro + Turbo, som börjar på $ 11,95 per månad för en 24-månaders plan. Ett år med detta paket kostar $ 12,95 per månad och ett månadskontrakt börjar på $ 13,95 per månad. Kunder på denna nivå får en dedikerad IP samt MultiAdmin-kontroll, vilket ger varje webbplats på kontot en separat kontrollpanel.

Vad Cloud Web planerar erbjuder Site5?

Site5s tre Cloud-webbhotellplaner var alla utformade för att minimera driftstopp för e-post- och webbplatsdrift, inriktade på kunder med små IT-budgetar men högt uppehållsbehov. Site5 ger Cloud-kunderna ett steg ovanför delad webbhotell med samma kvalitet på hårdvara och drifttid som en VPS-server.

Alla molnkunder får obegränsade webbplatser, dedikerad IP, säkerhetskopiering och Backstage. Varje kund har också tillgång till både SiteAdmin och MultiAdmin.

 • De Plus planen börjar på $ 20 varje månad i ett 12-månaders åtagande. Plus erbjuder 10 GB hårddiskutrymme och 100 GB bandbredd. För en plan från månad till månad kan användare förvänta sig att börja med $ 25 varje månad.
 • Mellanivånivån, Avancerad, börjar på $ 27 per månad för en 12-månadersplan och $ 30 när kunder vill betala varje månad. Den avancerade planen ger användare 20 GB hårddiskutrymme och 200 GB bandbredd.
 • Site5: s högsta nivå, Premie, erbjuder användare 40 GB diskutrymme och 500 GB bandbredd, med en $ 36 månadskostnad när en användare köper en 12-månadersplan, och kostar $ 40 varje månad i en månatlig plan.
Vilka är Site5s VPS-alternativ?

Site5 erbjuder ett imponerande antal VPS-alternativ, med 10 olika helt hanterade alternativ. De arbetar för att hålla programvaran uppdaterad, tillhandahålla ständig övervakning och ta omedelbara, proaktiva svar på problem eller attacker. De kommer också att hantera eventuella säkerhetsfixer.

Fullt hanterade planer börjar på $ 55 varje månad för VPS2, som inkluderar en IP-adress, SiteAdmin / MultiAdmin och Softaculous eller cPanel / WHM och Softaculous, 2 Kärnor, 1 GB minne, 50 GB hårddiskutrymme och 800 GB bandbredd. Att välja mellan kontrollpaneler kostar ytterligare $ 10 per månad, men cPanel / WHM-valet ger användare 2 gratis IP-adresser. Kunder kan också lägga till fjärrkontroll säkerhetskopior i 30 dagar för $ 7.

Den högsta nivån, VPS11, innehåller 16 kärnor, 20 GB minne, 1000 GB hårddiskutrymme och 7 TB bandbredd för en IP-adress med valet av SiteAdmin / MultiAdmin och Softaculous. Återigen kostar valet mellan de två alternativen på kontrollpanelen $ 10, och cPanel / WHM och Softaculous användare får två gratis IP-adresser. Fjärr säkerhetskopior i 30 dagar kan läggas till för $ 125 varje månad.

Om kunderna vill ha root-åtkomst kan de välja mellan ett av 11 olika ostyrda VPS-alternativ. Den första, UVPS1, börjar på $ 25 varje månad för 2 kärnor, 1 GB minne, 50 GB diskutrymme och 800 GB bandbredd. Full root-åtkomst ingår, liksom valet av en operativsystemmall för CentOS, Debian eller Ubunto. Att välja cPanel / WHM lägger till $ 10 för licensen, och kunder kan lägga till en Softaculous-licens för $ 1,25 varje månad.

Deras högsta okontrollerade VPS-nivå, UVPS11, innehåller många av samma funktioner, inklusive operativsystemmallar, en IP-adress och samma licenskostnader för cPanel / WHM och Softaculous, men lägger till 16 kärnor, 24 GB minne, 1200 GB hårddiskutrymme och 8 TB bandbredd, börjar på $ 600 vardera månad.

De 11 Cloud VPS-alternativen är också fullständigt hanterade, med många av samma hanterade tillägg: fjärr-säkerhetskopior lägger till $ 5 varje månad, och alternativet på kontrollpanelen kostar ytterligare $ 10 per månad. Deras lägsta nivå, CVPS1, ger kunderna 2 kärnor, 768 MB minne, 15 GB hårddiskutrymme och 600 GB bandbredd, börjar på $ 60 varje månad. Den högsta nivån, CVPS11, har 16 kärnor, 20 GB minne, 400 GB hårddiskutrymme och 7 TB bandbredd och börjar på 1 490 USD varje månad.

Erbjuder Site5 återförsäljarplaner?

Site5 har tre värdplaner för återförsäljare, som börjar på $ 23,95 per månad och innehåller tre IP-adresser, cPanel / WHM, anpassade DNS-namnservrar, faktureringsprogramvara och säkerhetskopior, samt 50 GB hårddiskutrymme och 500 GB bandbredd varje månad. Den högsta nivån kostar $ 49,95 varje månad för samma funktioner, men ger 120 GB hårddiskutrymme och 1000 GB bandbredd.

CloudOne, ett Cloud-återförsäljare-värdalternativ kostar $ 50 varje månad och inkluderar 50 GB hårddiskutrymme och 500 GB bandbredd, tillsammans med samma funktioner som icke-molnplaner.

Site5 s hostPro delad värdplan ger dig också möjligheten att hantera flera domäner från ett konto, som också kan användas som ett lite återförsäljarkonto om du har en budget.

Berätta om Site5-återbetalningsgarantin.

Site5 erbjuder en 45-dagars återbetalningsgaranti, med full återbetalning på deras delade webb och delade Cloud webbhotell, såväl som återförsäljare och återförsäljare Cloud hosting. De lovar inga fångster eller avancerad anmälan. Alla VPS-planer, inklusive hanterade, okontrollerade och Cloud, har 15-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Garantin gäller inte för registrering, överföring och förnyelse av domännamn och startar när kontot är aktiverat.

Site5 erbjuder också en garanti på 99,9 procent och kan ge en pro-kredit för delade, återförsäljare, semi-dedikerade, hanterade VPS och hanterade dedikerade servrar, med 100 procent kredit för framtida fakturor för allt mindre än 95 procent drifttid. Deras molnalternativ (delad, återförsäljare och hanterad VPS) har en garanti på 99,99 procent, och med allt mindre än 99,5 procent drifttid kan kunderna få en 100-procentig pro-kredit.

Dessutom ges krediter per tillfälle till kunder som har väntat mer än sex timmar på ett teknisk support svar. I genomsnitt ges svar inom några minuter, men om en biljett tar längre tid än sex timmar kan kunder begära en kredit på $ 1 per biljett.

Mer på Site5.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector