Web.com anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Web.com gjennomgang – er de verdt det?

Web.com er et offentlig webhotell med hovedkontor i Jacksonville, Florida. Web.com ble stiftet i 1997 og er blant de lengstkjørende og mest anerkjente webhotellleverandørene på markedet. På slutten av 2014 hadde de over 3,3 millioner abonnenter. Selskapet eier også Network Solutions og Register.com.


Hvor bra er Web.com?

Web.com kan ha vært en trail blazer tilbake i dotcom-boom, men tjenestene deres kan ikke følge med i dagens marked som er så mettet med innovative og konkurransedyktige vertsselskaper. Web.com betaler ublu høye priser for svært begrensede, grunnleggende tjenester. Absolutt ingen webhotell er perfekt, og ethvert selskaps passform avhenger av prosjektet ditt. Men Web.com gir svært få grunner til å anbefale dem. Web.coms tjenester mangler alvorlig i nesten alle avdelinger, mens de kan koble seg til navngjenkjenning og selskapskraft.

Web.com anmeldelser 2.2 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (0 stemmer) Fordeler

 1. Linux-baserte og Windows-baserte planer
 2. Utmerket oppetid
 3. Dra og slipp nettstedbygger

Ulemper

 1. Delt vertshotell
 2. Upsells på hver tur
 3. Svært høye avgifter – Planene er ikke altomfattende
 4. Flere klager med Better Business Bureau
 5. Frustrerende kundeserviceopplevelse
 6. Villedende innledende løfter og fornyelsespriser

SammendragHvis Web.com fikk øye med deg på grunn av lave innledende priser, må du passe på å lese det fine skriftet. Web.com kan ha noen greie funksjoner som er attraktive for de som er ukjente med webhotell, men det er veldig lite som de tilbyr som gjør dem til en god investering på lang sikt. Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2

Vår offisielle gjennomgang av Web.com Hosting

Du kjenner deg kanskje igjen av Web.com fra TV-reklamene deres med svært teknisk ikke-lave små bedriftseiere, eller kanskje fra deres sponsing av PGA Tour. Som en av de største og lengstkommende webvertene som er tilgjengelige, har Web.com utmerket navn anerkjennelse og midler til å annonsere bredt. Men ettersom webhotellbransjen har vokst hoppet og raskt de siste årene, har Web.com ikke klart å følge med sine nye konkurrenters servicenivå.

De beste funksjonene Web.com Hosting

Web.com lover noen attraktive tjenester, men den økende høyden på industristandarder gjør at de ser veldig grunnleggende ut i sammenligning. Her er noen få grunner til at noen vil registrere deg for en delt hostingplan med Web.com:

Både Linux-baserte og Windows-baserte planer

Web.com har både Linux-baserte og Windows-baserte hostingplaner. De er ikke det eneste selskapet som tilbyr dette valget; GoDaddy, for eksempel, tilbyr også begge plattformene. Men dette valget av både Linux- og Windows-basert hosting blir sjeldnere og sjeldnere ettersom de fleste webhotellbedrifter velger å tilby bare ett.

Skal bygge en Facebook bedriftsside for deg

Web.com lover å bygge en Facebook Business Page for nye kunder. Dette markedsføringsprogrammet er åpenbart rettet mot eldre, mindre teknisk tilbøyelige bedriftseiere. Men å lage en Facebook-side er sannsynligvis noe av det enkleste alle kan gjøre på internett. Spesielt gitt det Facebooks største voksende demografiske er for øyeblikket pensjonister, det er vanskelig å forestille seg at noen blir så stresset av tanken på å opprette en Facebook-side at denne tjenesten ville være så attraktiv. Kanskje dette er et salgsargument for de som foretrekker å tømme internett alt sammen, men for de med til og med den mest grunnleggende internettkompetansen, anbefaler vi at du tar 10 minutter å lage din egen Facebook-virksomhetsside.

Innkjøp og registrering av domenenavn

Registrering hos Web.com inkluderer en gratis domeneregistrering, som de gjør selv i stedet for å operere gjennom en tredjepartsregistrator. Men pass på fornyelsesgraden. Mens det første året er gratis, belaster Web.com $ 37 / år for å fornye domenet ditt, noe som er mer enn dobbelt enn den typiske bransjestandarden. GoDaddy, for eksempel, belaster $ 14.99 for å fornye domenet ditt etter det første året. Tjenester som NameCheap vil koste enda mindre. Selv om gratisdomenet ved registrering kan være fristende, anbefaler vi å kjøpe domenet ditt et annet sted hvis du planlegger å bruke Web.com som leverandør av webhotell. Det er selvfølgelig, med mindre du bare har tenkt å eie URLen i et år.

Lav introduksjonspris

Web.com tilbyr noen alvorlig lave introduksjonspriser for nye kunder. Nettstedets byggherre-pakke er bare $ 1,95 for den første måneden. Det fine utskriften må imidlertid absolutt tas opp. Dette er bare den første måneden, hvoretter prisene svever mer enn 1000% til $ 22 / måned. Dette blir også mer og mer kostbart hvis du legger til tillegg som SSL-sertifikater, rapportering av nøkkelverdier osv.

Utmerket oppetid

Vi kan ha kvalifisert hver eneste pro som er tilknyttet Web.com frem til dette tidspunktet. Men faktum er at de har virkelig god oppetid. På 99,99% for det siste tiåret, er rekorden deres her uskjølet.

Ulemper ved Web.com Hosting

Web.com har et ganske forferdelig rykte blant både nettpersoner og gjennomsnittlige kunder. Så forferdelig faktisk at det får deg til å lure på hvordan de kan være et av de største og lengstgående selskapene i virksomheten. Her er noen av de sentrale grunnene til at du bør søke webhotelltjenester andre steder:

Prisstruktur er både dyr og villedende

Som nevnt tidligere har Web.com noen fristende innledende prisalternativer som sannsynligvis vil appellere til første gangs nettmestere. Men i motsetning til de fleste andre webhotellleverandører, strukturerer Web.com ikke sine tjenester som pakker. Det er veldig vanskelig å måle hvor mye tjenestene deres vil koste uten å faktisk legge varer i handlekurven. Videre er det uklart hva slags lagrings- og trafikkbegrensninger du betaler for, ettersom dette ikke er tydelig nedbrutt noe sted på nettstedet deres. (For å se et selskap som gjør en god jobb med dette, sjekk ut A2 Hosting)

Mange ting som kommer standard som en del av en fast pris hos andre selskaper koster ekstra med Web.com. Nettstedsbyggingsverktøy, SSL-sertifikater, overvåking av beregninger … alt dette koster ekstra, på toppen av de allerede høye $ 22 / måneden de betaler for sin mest anbefalte plan. Kassen er den eneste gangen du ser en linje-for-linje oversikt over de virkelige kostnadene og tjenestene du mottar.

Du kan forvente å møte utsalg på hver sving med Web.com, som alle ligger i et forvirrende og villedende språk. De anbefaler at du betaler ekstra for å få nettstedet ditt optimalisert for mobil; glem at det er utallige gratis WordPress-maler som inkluderer dette. Du kan også betale ekstra for å få dem til å ta seg av ditt “Online Marketing Need”, der de faktisk bare sender nettstedet ditt til kataloger som YellowPages.com. De anbefaler også å betale ekstra for sikkerhet; er dette noe som er helt fraværende fra deres hostingplaner til å begynne med?

Grav rundt på nettstedet deres, og du kan komme over “Hosting Plans” i stedet for “Websites.” Disse vertsplanene er rimeligere og fornyer $ 12,95 per måned på den mest grunnleggende planen. Men etter nærmere undersøkelser vil du innse at dette egentlig er de samme produktene (webhotell, et domene og verktøy for bygging av nettsteder), men med forskjellige navn og forskjellige priser. Språket på nettstedet deres føles veldig forskjellig fra de fleste vertsselskaper. Det fører til at man mistenker at de kanskje viker unna å bruke ord som “hosting” til fordel for ord som “webdesign” for å lokke til folk som er helt grønne på nettet..

Et veldig høyt antall klager med Better Business Bureau

Fra november 2016 har Web.com hatt 567 kundeklager inngitt mot dem hos Better Business Bureau. Dette er bare klager innlevert i løpet av de tre siste årene. De fleste forholder seg til urettmessige kostnader og uoverensstemmelser med fakturering, med mye knyttet til avtaler om ikke-oppfylt servicenivå. Selv for et så stort selskap er dette tallet virkelig svimlende og bør være et rødt flagg for alle som vurderer å gjøre forretninger med dem.

Delt vertshotell

Web.com tilbyr ikke VPS eller dedikert hostingplan. De tilbyr bare tre forskjellige planer – alle på delte servere. Dette er en indikator på at Web.com ikke er bygget for kunder som ønsker å skalere og henvender seg stort sett til nybegynnere webansvarlige. Alle som planlegger å innlemme e-handel på nettstedet, bør se andre steder.

Mangler kundesupporttjenester med massevis av salg

Web.com ruter nesten alle kundesupporttjenestene sine til sine kundesentre. De mangler live-chatfunksjonene som de fleste moderne selskaper nå tilbyr. Det er ikke nødvendigvis en indikator på at support mangler, men dessverre innløser Web.com seg ikke. For det første vil det være i alles interesse å ha robuste feilsøkingsressurser lett tilgjengelig online, som konkurrent HostGator. Det kan også spare mye tid hvis kundene kunne sende inn supportbilletter på egen hånd (for øyeblikket kan dette bare gjøres på backend via telefonstøtte). I stedet er den eneste måten å få hjelp fra Web.com å ringe. Og når du ringer, blir deres støttepersonell opplært til å bombardere deg med salgssalg etter at de har løst problemet ditt.

Bunnlinjen

Hvis du har brukt litt tid på å shoppe rundt for webhotellleverandører, er en titt på Web.coms hovedsider nok til å gi deg en ide om at forretningsmodellen deres på en eller annen måte er annerledes enn normen. Påfallende mangler er detaljerte beskrivelser av deres forskjellige servicenivåer, diskusjoner om diskplass og trafikk på stedet, eller omtale av sikkerhet. Web.com ser ut til å være rettet mot kunder som ikke vet noe om å få en webside oppe og kjører, og derfor ikke vet noe bedre enn å betale en veldig høy pris for utrolig glatte tjenester.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map