Web.com anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Web.com anmeldelse – Er de det værd?

Web.com er et offentligt webhostingfirma med hovedkontor i Jacksonville, Florida. Web.com blev grundlagt i 1997 og er blandt de længste kørende og mest anerkendte webhostingudbydere på markedet. Ved udgangen af ​​2014 havde de over 3,3 millioner abonnenter. Virksomheden ejer også Network Solutions og Register.com.


Hvor god er Web.com?

Web.com har måske været en trail blazer tilbage i dotcom-boom, men deres tjenester kan ikke følge med i dagens marked, der er så mættet med innovative og konkurrencedygtige hostingfirmaer. Web.com opkræver ublu høje priser for meget begrænsede, basale tjenester. Bestemt ingen webhost er perfekt, og enhver virksomheds pasform afhænger af dit projekt. Men Web.com giver meget få grunde til at anbefale dem. Mens de kan kystne efter deres navnegenkendelse og virksomhedsmagt, mangler Web.coms tjenester alvorligt i næsten enhver afdeling.

Web.com anmeldelser 2.2 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (0 stemmer) Fordele

 1. Linux-baserede og Windows-baserede planer
 2. Fremragende oppetid
 3. Træk og slip site-builder

Ulemper

 1. Kun delt hosting
 2. Upsells ved hver tur
 3. Meget høje gebyrer – Planerne er ikke altomfattende
 4. Flere klager med Better Business Bureau
 5. Frustrerende oplevelse af kundeservice
 6. Vildledende indledende løfter og fornyelsespriser

ResumeHvis Web.com fangede øje på grund af lave introduktionspriser, skal du sørge for at læse det fine skrift. Web.com kan have nogle okay funktioner, der er attraktive for dem, der er nye til webhosting, men der er meget lidt, de tilbyder, der gør dem til en god investering på lang sigt. Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2

Vores officielle anmeldelse af Web.com Hosting

Du genkender måske Web.com fra deres tv-reklamer med meget teknisk ejendomsmæssige ejere af små virksomheder eller måske fra deres sponsorering af PGA Tour. Som en af ​​de største og længste kørende webværter til rådighed har Web.com fremragende navnegenkendelse og midler til at reklamere bredt. Men da webhostingbranchen er steget med store spring i de senere år, har Web.com ikke holdt trit med deres nye konkurrenters serviceniveau.

Bedste funktioner Web.com Hosting

Web.com lover nogle attraktive tjenester, men den voksende højde af industristandarder får dem til at se meget basale ud i sammenligning. Her er et par grunde til, at nogen måske vil tilmelde sig en delt hostingplan med Web.com:

Både Linux-baserede og Windows-baserede planer

Web.com har både Linux-baserede og Windows-baserede hostingplaner. De er ikke det eneste firma, der tilbyder dette valg; GoDaddy, for eksempel, tilbyder også begge platforme. Men dette valg af både Linux- og Windows-baseret hosting bliver sjældnere og sjældnere, da de fleste webhostingselskaber vælger kun at tilbyde et.

Vil oprette en Facebook-virksomhedsside til dig

Web.com lover at opbygge en Facebook-virksomhedsside til nye klienter. Dette marketingprogram er naturligvis rettet mod ældre, mindre teknisk tilbøjelige forretningsejere. Men at oprette en Facebook-side er sandsynligvis en af ​​de nemmeste ting, enhver kan gøre på Internettet. Især i betragtning af det Facebooks største voksende demografi er i øjeblikket ældre, det er svært at forestille sig, at nogen bliver så stresset af tanken om at oprette en Facebook-side, at denne service ville være så attraktiv. Måske er dette et salgsargument for dem, der foretrækker at undgå internettet sammen, men for dem med endda den mest basale internetkompetence, anbefaler vi, at du tager 10 minutter på at lave din egen Facebook-virksomhedsside.

Indkøb og registrering af domænenavn

Tilmelding hos Web.com inkluderer en gratis domæneregistrering, som de selv gør snarere end at operere gennem en tredjepartsregistrator. Men pas på fornyelsesgraden. Mens dit første år er gratis, opkræver Web.com $ 37 / år for at forny dit domæne, hvilket er mere end det dobbelte end den typiske industristandard. GoDaddy opkræver for eksempel $ 14.99 for at forny dit domæne efter det første år. Tjenester som NameCheap koster endnu mindre. Mens det gratis domæne ved tilmelding muligvis er fristende, anbefaler vi at købe dit domæne et andet sted, hvis du planlægger at bruge Web.com som din webhostingudbyder. Det er selvfølgelig, medmindre du kun agter at eje URL’en i et år.

Lav introduktionspris

Web.com tilbyder nogle alvorligt lave introduktionspriser for nye kunder. Deres Website Builder-pakke er kun $ 1,95 for den første måned. Det fine udskrivning skal dog absolut tages op. Dette er kun den første måned, hvorefter satserne stiger over 1000% til $ 22 / måned. Dette bliver også mere og mere dyrt, hvis du tilføjer ekstra som SSL-certifikater, rapportering af nøglemetrik osv.

Fremragende oppetid

Vi har muligvis kvalificeret hver eneste professionel tilknyttet Web.com indtil dette tidspunkt. Men kendsgerningen er, at de virkelig har fremragende oppetid. På 99,99% i det sidste årti er deres rekord her ikke-pletfri.

Ulemper ved Web.com Hosting

Web.com har et temmelig forfærdeligt ry blandt både web-fagfolk og gennemsnitlige kunder. Så forfærdeligt, at det får dig til at undre dig over, hvordan de kan være en af ​​de største og længstkørende virksomheder i branchen. Her er nogle af de centrale årsager til, at du bør søge webhostingtjenester andre steder:

Prisstruktur er både dyr og vildledende

Som nævnt tidligere har Web.com nogle fristende indledende prisindstillinger, der sandsynligvis appellerer til første gang webmastere. Men i modsætning til de fleste andre webhotelleverandører, strukturerer Web.com ikke deres tjenester som pakker. Det er frygteligt vanskeligt at måle, hvor meget deres tjenester vil koste uden faktisk at placere varer i din indkøbskurv. Derudover er det uklart, hvilken type opbevarings- og trafikbegrænsninger, du betaler for, da dette ikke tydeligt opdeles overalt på deres websted. (Se A2 Hosting for at se et firma, der gør et godt stykke arbejde for dette)

Mange ting, der kommer standard som en del af en fast pris hos andre virksomheder, koster ekstra med Web.com. Webstedsbygningsværktøjer, SSL-certifikater, overvågning af målinger … alt dette koster ekstra, oven på de allerede høje $ 22 / måned, de opkræver for deres mest anbefalede plan. Kassen er det eneste gang, du ser en fordeling af linjer for de rigtige omkostninger og de tjenester, du modtager.

Du kan forvente at møde udsalg på hver tur med Web.com, som alle er sofistikeret i forvirrende og vildledende sprog. De anbefaler, at du betaler ekstra for at få dit websted optimeret til mobil; glem at der er utallige gratis WordPress-skabeloner, der inkluderer dette. Du kan også betale ekstra for at få dem til at tage sig af dit “Online marketingbehov”, hvor de faktisk bare skal sende dit websted til mapper som YellowPages.com. De anbefaler også at betale ekstra for sikkerhed; er dette noget, der er helt fraværende fra deres hosting-planer til at begynde med?

Grav omkring deres websted, og du kan støde på “Hosting Plans” snarere end “Websites.” Disse hosting-planer er mere overkommelige priser, og de fornyes til $ 12,95 / måned på deres mest basale plan. Men ved yderligere undersøgelse vil du indse, at disse i det væsentlige er de samme produkter (webhosting, et domæne og webstedsbygningsværktøjer) men med forskellige navne og forskellige priser. Sproget på deres websted føles meget forskelligt fra de fleste hostingfirmaer. Det fører til, at man mistænker, at de måske undgår at bruge ord som “hosting” til fordel for ord som “webstedsdesign” for at lokke til folk der er helt grønne på nettet.

Et meget stort antal klager over Better Business Bureau

Fra november 2016 har Web.com haft 567 kundeklager indgivet mod dem hos Better Business Bureau. Dette er kun klager indgivet inden for de sidste tre år. De fleste vedrører uretmæssige afgifter og uoverensstemmelser med fakturering med masser, der også vedrører aftaler, der ikke er opfyldt. Selv for et så stort firma er dette nummer virkelig svimlende og bør være et rødt flag for alle, der overvejer at handle med dem.

Kun delt hosting

Web.com tilbyder ikke VPS eller dedikeret hostingplan. De tilbyder kun tre forskellige planer – alle på delte servere. Dette er en indikator på, at Web.com ikke er bygget til kunder, der ønsker at skalere og henvender sig stort set udelukkende til begyndere webmastere. Enhver, der planlægger at integrere e-handel på deres websted, skal se andre steder.

Mangler kundesupporttjenester med masser af salg

Web.com dirigerer næsten alle deres kundesupporttjenester til deres callcentre. De mangler live-chatfunktioner, som de fleste moderne virksomheder nu tilbyder. Det er ikke nødvendigvis en indikator for, at support mangler, men desværre indløser Web.com ikke sig selv. For det første ville det være i alles bedste interesse at have robuste fejlfindingsressourcer let tilgængelige online, som konkurrent HostGator. Det kan også spare en masse tid, hvis kunderne var i stand til at indsende supportbilletter alene (i øjeblikket kan dette kun ske på backend via telefonstøtte). I stedet for er den eneste måde at få hjælp fra Web.com at ringe til. Og når du ringer, er deres supportpersonale trænet til at bombardere dig med opsalg, efter at de har løst dit problem.

Bundlinie

Hvis du har brugt nogen tid på alle at shoppe rundt for udbydere af webhosting, er et kig på Web.coms hovedsider nok til at give dig en idé om, at deres forretningsmodel på en eller anden måde adskiller sig fra normen. Mærkbart mangler er detaljerede beskrivelser af deres forskellige serviceniveau, diskussioner om diskspace og webstedstrafik eller enhver omtale af sikkerhed. Web.com ser ud til at målrette kunder, der ved næsten intet om at få et websted op og køre, og derfor ikke kender bedre end at betale en meget høj pris for utroligt glatte tjenester.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map