WebHostingHub Hosting-anmeldelser Mai 2020: God eller dårlig vert?

WebHostingHub Hosting-anmeldelser Mai 2020: God eller dårlig vert?

WebHostingHub Hosting-anmeldelser Mai 2020: God eller dårlig vert?

Hvor bra er WebHostingHub Hosting?

WebHostingHub er et kjent webhotellfirma som har både positive og negative. Med en konkurransedyktig pris og funksjonssett er det absolutt verdt å sjekke ut. Underfunksjoner inkluderer treg chat-respons, noe villedende markedsføring og andre problemer.


WebHostingHub-anmeldelser 3.3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (2 stemmer) Fordeler

 1. Pengene tilbake-garanti
 2. Standard cPanel med Softaculous Script Installer
 3. Ubegrensede domener på deres delte vertsplaner
 4. 24/7 USA-basert telefonsupport

Ulemper

 1. Live chat-problem
 2. Bare delt hosting tilgjengelig
 3. Oppetid lavere enn konkurrenter
 4. Treg svarstider for kundesupport

Support3.5Speed3Features3.5Value3.5Transparency3

Vår offisielle WebHostingHub-anmeldelse

WebHostingHub er ikke for store bedrifter. De gir tjenestene sine mer mot nybegynnere som først begynner, og de som ikke vil gjøre noe mer enn å opprettholde en liten blogg.

De beste funksjonene i WebHostingHub

Mange hevder at WebHostingHub er et av de beste kommende webhotellbedriftene på markedet, og det er derfor.

Pengene tilbake-garanti

WebHostingHub har en pengene tilbake-garanti som spenner over hele tre måneder. Det betyr at hvis du ikke er fornøyd med tjenesten deres av en eller annen grunn, da de vil tilbakebetale pengene dine – ikke fullt ut. I stedet beregner de tilbakebetalingen fra det tidspunktet du registrerte deg til det tidspunktet du kansellerer.

Standard cPanel med Softaculous Script Installer

WebHostingHub tilbyr din standard cPanel med Softaculous skriptinstallasjonsprogram. Når du kobler sammen det med freebies som du ser nedenfor, vil du innse at de har over 300 applikasjoner gratis tilgjengelig og tilgjengelige med ett-klikk-installasjon.

Ubegrensede domener på deres delte vertsplaner

WebHostingHub lar deg ha ubegrensede domener på den delte hostingplanen. Dette er flott hvis du er interessert i å bla i domener. Du forstår, mange webhotellfirmaer lar deg bare ha ett domene per konto. Hvis du vil legge til mer, må du betale mer. Det er ikke tilfelle med WebHostingHub. Dette betyr at du kan registrere et domene og parkere det, bare vente på at noen som trenger det og er villig til å betale for at du slipper det.

24/7 USA-basert telefonsupport

Support ser ut til å være en av de tingene som enten vertsfirmaer får eller de ikke gjør det. Når folk melder seg på webhotell, vil de trenge støtte. Det er virkelig ingen vei rundt det. Å ansette mennesker døgnet rundt for å gi støtte til internasjonale kunder er noe andre webhotellbedrifter kan lære av.

Mer enn standard freebies

WebHostingHub tilbyr 301 forskjellige applikasjoner gratis som følger med abonnementet ditt. På toppen av det tilbyr de Softaculous Script Installer slik at du kan installere noen av disse appene med et enkelt klikk. Og hvis det ikke var nok, tilbyr de over $ 200 i annonseringskreditter for å hjelpe deg med å få virksomheten din fra bakken.

Ulemper ved WebHostingHub

Med alle tingene WebHostingHub tilbyr, kan det være vanskelig å se forbi rotet for å se hva de egentlig handler om.

Muligens villedende markedsføringstaktikk

WebHostingHub har en lenke på hjemmesiden deres som fører deg til å se gjennom nettstedet slik at du kan sammenligne WebHostingHub med andre store markedsaktører. Mer enn én person har hevdet denne funksjonen er fullstendig partisk til fordel for WebHostingHub. De siterer det faktum at du ikke kan finne en eneste negativ anmeldelse om hva WebHostingHub på dette vurderingsstedet. Imidlertid, hvis du ser utover det ene vurderingsstedet til andre vurderingsnettsteder som vil fortelle deg om deres erfaring med WebHostingHub, er omtrent 38 prosent (på et enkelt vurderingsnettsted) av dem negative..

Forferdelig live chatopplevelse

Det meste av tiden vil jeg si at bare det å tilby funksjonen til live chat vil være en positiv ting. Imidlertid sier min erfaring at de har noen av de verste live chat jeg noensinne har sett. Da jeg prøvde å få dem på nettet, ble jeg satt på vent i over 10 minutter. Når jeg var i stand til å få dem på linjen, syntes teknikeren på den andre siden å være distrahert og kunne ikke følge med på samtalen. Ventetiden mellom hans tilsynelatende manuserte svar var til tider over fem minutter lang.

Bare delt hosting tilgjengelig

Hvis du har store planer for at nettstedet ditt skal vokse, vil du bedre bli servert andre steder. WebHostingHub tilbyr ikke noe utover delte hostingplaner. Det det betyr er at de ikke tilbyr VPS eller dedikerte hostingplaner. Delte hostingplaner, selv om de er gode for nybegynnere, vil tjene deg dårlig når nettstedet ditt må skaleres opp for å håndtere et større publikum.

Oppetid lavere enn konkurrenter

Oppetid er helt avgjørende når du kjører med en bedriftsnettsted. Jo lengre en kundes nettsted er nede, desto mer sannsynlig vil det være for kunden å tilbakespringe på grunn av potensialet for tapt inntekt. Nedetid tilsvarer ikke en fornøyd kunde. Selv om oppetiden var på 99,42 prosent, er den metrikken overraskende lav sammenlignet med konkurrentene.

Treg svarstider for kundesupport

Det er flott at WebHostingHub tilbyr telefonsupportlinjer døgnet rundt. Det som ikke er bra er at når du bruker deres supportsystem for e-billettbilletter, kan svarene ta over 24 timer. Når du trenger støtte, kan det å vente i 24 timer tilsvarer å ha over 24 timer nedetid for nettstedet ditt. Å tilby rask støtte er avgjørende for overlevelsen til ethvert webhotellfirma.

Bunnlinjen

Hvis du ønsker å være vertskap for en liten blogg eller en hobbybasert webside, er WebHostingHub et alternativ. Med det brukervennlige grensesnittet, over 300 apper som de tilbyr med ett-klikk installasjon og 24/7 telefonstøttelinjer, ser du på et konkurrerende webhotellfirma. Imidlertid, hvis du ønsker å bygge en virksomhet med webhotell og best-in-class funksjoner og support, vil du bli bedre tjent med andre steder.

Topp funksjoner

 • Rask støtte
 • Fornuftige priser
 • Massevis av funksjoner

Besøk offisiell hjemmeside

Topp 5 verter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting-anmeldelser (gamle)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector