WebHostingHub-hostinganmeldelser Maj 2020: God eller dårlig vært?

Hvor god er WebHostingHub-hosting?

WebHostingHub er et velkendt webhostingfirma, der har både positive og negative. Med en konkurrencedygtig pris og funktioner, er det bestemt værd at tjekke ud. Underpar-funktioner inkluderer langsom chatrespons, noget vildledende markedsføring og andre problemer.


WebHostingHub-anmeldelser 3.3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (2 stemmer) Fordele

 1. Pengene tilbage garanti
 2. Standard cPanel med Softaculous scriptinstallatør
 3. Ubegrænsede domæner på deres fælles hostingplaner
 4. 24/7 USA-baseret telefonsupport

Ulemper

 1. Problem med live chat
 2. Kun tilgængelig delt hosting tilgængelig
 3. Uptime lavere end konkurrenter
 4. Langsom supporttidssvar

Support3.5Speed3Features3.5Value3.5Transparency3

Vores officielle WebHostingHub-gennemgang

WebHostingHub er ikke til store virksomheder. De gear deres tjenester mere mod de begyndere, der først starter, og dem, der ikke ønsker at gøre andet end at opretholde en lille blog.

De bedste funktioner i WebHostingHub

Mange mennesker hævder, at WebHostingHub er et af de bedste kommende webhostingfirmaer på markedet, og her er hvorfor.

Pengene tilbage garanti

WebHostingHub har en pengene tilbage-garanti, der strækker sig over tre måneder i fuld længde. Det betyder, at hvis du ikke er tilfreds med deres service af en eller anden grund, da de refunderer dine penge – dog ikke fuldt ud. I stedet for beregner de din refusion fra det tidspunkt, du tilmeldte dig, til det tidspunkt, du annullerer.

Standard cPanel med Softaculous scriptinstallatør

WebHostingHub tilbyder din standard cPanel med Softaculous script-installationsprogrammet. Når du parrer det med deres freebies, som du ser nedenfor, vil du indse, at de har over 300 applikationer gratis og tilgængelige med et enkelt-klik-installation.

Ubegrænsede domæner på deres fælles hostingplaner

WebHostingHub giver dig mulighed for at have ubegrænsede domæner på den delte hostingplan. Dette er godt, hvis du handler med at vende domæner. Du ser, mange webhostingfirmaer tillader kun, at du har et domæne pr. Konto. Hvis du vil tilføje mere, bliver du nødt til at betale mere. Det er ikke tilfældet med WebHostingHub. Dette betyder, at du kan registrere et domæne og parkere det, bare vente på en der har brug for det og er villig til at betale for at du frigiver det.

24/7 USA-baseret telefonsupport

Support ser ud til at være en af ​​de ting, som enten webhostingfirmaer får, eller de ikke gør det. Når folk tilmelder sig webhosting, har de brug for support. Der er virkelig ingen vej omkring det. At ansætte folk døgnet rundt for at yde support til internationale kunder er noget, som andre webhostingfirmaer kan lære af.

Mere end standard freebies

WebHostingHub tilbyder 301 forskellige applikationer gratis, der følger med dit abonnement. Desuden tilbyder de Softaculous Script Installer, så du kan installere en af ​​disse apps med et enkelt klik. Og hvis det ikke var nok, tilbyder de over $ 200 i reklamekreditter for at hjælpe dig med at få din forretning væk.

Ulemper ved WebHostingHub

Med alle de ting, WebHostingHub tilbyder, kan det være svært at se forbi rodet for at se, hvad de virkelig handler om.

Eventuelt vildledende marketingtaktik

WebHostingHub har et link på deres hjemmeside, der fører dig til at gennemgå webstedet, så du kan sammenligne WebHostingHub med andre store markedsaktører. Mere end en person har hævdet, at denne funktion er fuldstændig partisk til fordel for WebHostingHub. De citerer det faktum, at du ikke kan finde en eneste negativ anmeldelse af, hvad WebHostingHub på dette vurderingswebsted. Hvis du imidlertid ser ud over det ene anmeldelsewebsted til andre gennemgangswebsteder, der fortæller dig om deres oplevelse med WebHostingHub, er ca. 38 procent (på et enkelt vurderingswebsted) af dem negative.

Frygtelig live chatoplevelse

Det meste af tiden vil jeg sige, at det kun er en positiv ting at tilbyde funktionen live chat. Min erfaring siger dog, at de har nogle af de værste live chat, jeg nogensinde har set. Da jeg prøvede at få dem online, blev jeg sat i venteposition i over 10 minutter. Når jeg var i stand til at få dem på linjen, syntes teknikeren på den anden side at være distraheret og kunne ikke følge med i samtalen. Ventetiden imellem hans tilsyneladende manuskripte svar var til tider over fem minutter lang.

Kun tilgængelig delt hosting tilgængelig

Hvis du har store planer for, at dit websted skal vokse, ville du bedre blive serveret et andet sted. WebHostingHub tilbyder ikke noget ud over delte hostingplaner. Hvad det betyder er, at de ikke tilbyder VPS eller dedikerede hostingplaner. Delte hosting-planer, selvom de er store for begyndere, vil tjene dig dårligt, når dit websted skal skaleres op for at håndtere et større publikum.

Uptime lavere end konkurrenter

Uptime er absolut kritisk, når du kører med et forretningswebsted. Jo længere en kundes websted er nede, desto mere sandsynligt vil det være for kunden at tilbageslag på grund af potentialet for tabt indkomst. Nedetid svarer ikke til en glad kunde. Selvom deres oppetid var på 99,42 procent, er denne måling overraskende lav sammenlignet med deres konkurrenter.

Langsom supporttidssvar

Det er dejligt, at WebHostingHub tilbyder 24/7 telefonstøttelinjer. Det, der ikke er godt, er, at når du bruger deres support-system til e-mail-billettering, kan svarene tage over 24 timer. Når du har brug for support, kan det at vente 24 timer svarer til at have over 24 timers driftstid på dit websted. Tilbyder hurtig support er afgørende for overlevelsen af ​​ethvert webhostingfirma.

Bundlinie

Hvis du ønsker at være vært for en lille blog eller et hobbybaseret websted, er WebHostingHub en mulighed. Med den brugervenlige grænseflade, de over 300 apps, de tilbyder med et enkelt klik-installation og 24/7 telefonstøttelinjer, ser du på et konkurrencedygtigt webhostingfirma. Hvis du imidlertid ønsker at opbygge en virksomhed med webhosting og bedste klasser-funktioner og support, vil du blive bedre tjent med andre steder.

Top funktioner

 • Hurtig support
 • Rimelige priser
 • Masser af funktioner

Besøg det officielle websted

Top 5 værter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser (gamle)
 • Bluehost anmeldelse
 • GoDaddy styrede WordPress anmeldelser
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map