WebhostingHub-värdrecensioner maj 2020: Bra eller dålig värd?

Hur bra är WebHostingHub-värd?

WebHostingHub är ett välkänt webbhotellföretag som har både positiva och negativa effekter. Med ett konkurrenskraftigt pris och funktionsuppsättningar är det definitivt värt att kolla in. Underpar-funktioner inkluderar långsam chatsvar, något vilseledande marknadsföring och andra problem.


WebHostingHub-recensioner 3.3 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (2 röster) Fördelar

 1. Pengar tillbaka garanti
 2. Standard cPanel med Softaculous manusinstallatör
 3. Obegränsade domäner på deras delade värdplaner
 4. 24/7 USA-baserad telefonsupport

Nackdelar

 1. Live Chat-problem
 2. Endast delad värd tillgänglig
 3. Uptime lägre än konkurrenter
 4. Långsam supporttidssvar

Support3.5Speed3Features3.5Value3.5Transparency3

Vår officiella WebHostingHub-granskning

WebHostingHub är inte för stora företag. De ger sina tjänster mer mot nybörjare som först börjar och de som inte vill göra något mer än att hålla en liten blogg.

De bästa funktionerna i WebHostingHub

Många hävdar att WebHostingHub är ett av de bästa framtida webbhotellföretagen på marknaden och det är därför.

Pengar tillbaka garanti

WebHostingHub har en återbetalningsgaranti som sträcker sig över tre månader. Det betyder att om du inte är nöjd med deras tjänst av någon anledning, eftersom de kommer att återbetala dina pengar – dock inte helt. Istället beräknar de återbetalningen från den tidpunkt då du registrerade dig till den tid du avbryter.

Standard cPanel med Softaculous manusinstallatör

WebHostingHub erbjuder din standard cPanel med Softaculous skriptinstallatör. När du kopplar ihop det med deras freebies som du ser nedan kommer du att inse att de har över 300 applikationer tillgängliga gratis och tillgängliga med en klickinstallation.

Obegränsade domäner på deras delade värdplaner

WebHostingHub tillåter dig att ha obegränsade domäner i den delade värdplanen. Det här är jättebra om du handlar om att vända domäner. Du förstår att många webbhotellföretag bara tillåter dig att ha en domän per konto. Om du vill lägga till mer, måste du betala mer. Det är inte fallet med WebHostingHub. Detta innebär att du kan registrera en domän och parkera den, bara vänta på någon som behöver den och är villig att betala för att du släpper den.

24/7 USA-baserad telefonsupport

Support verkar vara en av de saker som antingen webbhotellföretag får eller inte gör det. När människor registrerar sig för webbhotell kommer de att behöva support. Det finns verkligen ingen väg runt det. Att anställa människor dygnet runt för att ge support till internationella kunder är något som andra webbhotellföretag kan lära av.

Mer än standard freebies

WebHostingHub erbjuder 301 olika applikationer gratis som medföljer ditt prenumeration. Dessutom erbjuder de Softaculous Script Installer så att du kan installera någon av dessa appar med ett enda klick. Och om det inte räckte, erbjuder de över $ 200 i reklamkrediter för att hjälpa dig att få ditt företag från marken.

Nackdelar med WebHostingHub

Med alla saker som WebHostingHub erbjuder kan det vara svårt att titta förbi röran för att se vad de egentligen handlar om.

Kanske vilseledande marknadsföringstaktik

WebHostingHub har en länk på deras hemsida som leder dig till att granska webbplatsen så att du kan jämföra WebHostingHub med andra stora marknadsaktörer. Mer än en person har hävdat att denna funktion är helt partisk till förmån för WebHostingHub. De citerar det faktum att du inte kan hitta en enda negativ recension om vad WebHostingHub på denna recensionssida. Men om du tittar bortom den ena granskningssidan till andra granskningswebbplatser som kommer att berätta om deras erfarenhet av WebHostingHub, är cirka 38 procent (på en enda granskningswebbplats) negativa.

Fruktansvärt livechattupplevelse

Det mesta av tiden skulle jag säga att det bara är positivt att bara erbjuda funktionen livechatt. Men min erfarenhet säger att de har några av de värsta livechat som jag någonsin har sett. När jag försökte få dem online så placerades jag i mer än 10 minuter. När jag kunde få dem på linjen tycktes teknikern på andra sidan vara distraherad och kunde inte hålla jämna steg med konversationen. Väntetiden mellan hans till synes skriptade svar var ibland över fem minuter lång.

Endast delad värd tillgänglig

Om du har stora planer för att din webbplats ska växa, skulle du bättre kunna serveras någon annanstans. WebHostingHub erbjuder inget utöver delade värdplaner. Vad det betyder är att de inte erbjuder VPS eller dedikerade värdplaner. Delade värdplaner, även om de är bra för nybörjare, kommer att tjäna dig dåligt när din webbplats måste skalas upp för att hantera en större publik.

Uptime lägre än konkurrenter

Uptime är helt kritisk när du kör med en företagswebbplats. Ju längre en kunds webbplats är nere, desto mer troligt kommer det att vara för kunden att spela igen på grund av potentialen för förlorade inkomster. Driftstopp motsvarar inte en nöjd kund. Även om deras drifttid var på 99,42 procent är den metriken förvånansvärt låg jämfört med deras konkurrenter.

Långsam supporttidssvar

Det är fantastiskt att WebHostingHub erbjuder 24-timmars telefonlinjer. Det som inte är bra är att när du använder deras supportsystem för e-postbiljettering kan svar ta över 24 timmar. När du behöver support kan du vänta dygnet runt motsvara att du har mer än 24 timmars driftstopp för din webbplats. Att erbjuda snabbt stöd är avgörande för att alla webbhotellföretag ska överleva.

Slutsats

Om du vill vara värd för en liten blogg eller en hobbybaserad webbplats är WebHostingHub ett alternativ. Med det lättanvända gränssnittet, de över 300 apparna som de erbjuder med en klickinstallation och 24-timmars telefonstödslinjer tittar du på ett konkurrenskraftigt webbhotellföretag. Men om du vill bygga ett företag med webbhotell och bästa klasser-funktioner och support kommer du att få bättre service någon annanstans.

De bästa funktionerna

 • Snabbt stöd
 • Rimliga priser
 • Massor av funktioner

Besök den officiella webbplatsen

Topp 5 värdar

 • SiteGround recensioner
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting recensioner (gamla)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map