WebHostingPad anmeldelser – Leder du efter den billigste webhost?

Hvad er WebHostingPad?

WebHostingPad blev grundlagt i 2005 og markeder for at budgettere webmastere, som nystartede virksomheder eller ejere af små virksomheder, på udkig efter en ultra-lav hosting-udbyder. WebHostingPad er en af ​​de billigste webhosts på markedet.


Hvor god er WebHostingPad-hosting?

WebHostingPad-priser er vanvittigt lave, med deres mest basale plan, der starter på mindre end to dollars pr. Måned. Og for så lave priser får du det, du betaler for, når det kommer til deres tjenester. WebHostingPad dækker dine grundlæggende behov, såsom WordPress-hosting, e-mail og sikkerhedsfunktioner. Men du ville være vildfarende, hvis du forventede, at de skulle gå ud over for at beskytte dine data eller gøre din oplevelse virkelig usædvanlig for en så billig pris. Så tilmelder sig WebHostingPad en katastrofe, der venter på at ske, eller er det et smart træk for en webmaster på et budget? Vi siger, det er lidt af begge dele.

Se det officielle websted WebHostingPad-anmeldelser 2.8 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (2 stemmer) Fordele

 1. Sandsynligvis den billigste webhost derude
 2. 30-dages pengene-tilbage-garanti
 3. Historisk loyale klienter

Ulemper

 1. Vejen under gennemsnitlig oppetid & Hastighed
 2. Sikkerhedskopierer kun dine data på deres "Skøn"
 3. Ingen refusion, hvis du annullerer efter 30-dages refusionsperiode
 4. Kundeservice er ikke fremragende

ResumeDu får det, du betaler for. Det er svært at klage meget, når du bruger mindre end $ 2 pr. Måned. Men er WebHostingPad et samlet tilbud, eller er det en tynd sløret katastrofe? Læs videre for at beslutte, hvad det kan være for dig. Support2.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

Vores officielle anmeldelse af WebHostingPad-hosting

Hvis du læser denne anmeldelse, bliver du sandsynligvis trukket til WebHostingPad for deres utroligt lave priser. Så er dit spørgsmål sandsynligvis, er dette for godt til at være sandt? Vores job med denne WebHostingPad-gennemgang er at styre dine forventninger.

De bedste funktioner i WebHostingPad Hosting

Der er faktisk nogle ret overbevisende grunde til at tilmelde dig WebHostingPad. De er ikke den bedste vært i nogen kategori af funktioner, men til prisen er pakken virkelig ikke dårlig. Overvej den lave pris som uløseligt forbundet med alle aspekter af deres service, og du kan finde nogle behagelige overraskelser. Men først skal vi tale WebHostingPad-priser …

WebHostingPad-priser er super overkommelige

Tilgiv os, hvis det føles som om vi slår en død hest på dette tidspunkt, men WebHostingPad er meget, meget billigt. Du finder ikke en billigere webhostetjeneste i WebHostingPad. Faktisk er de så billige, at de annoncerer på hjemmesiden, at du ikke får det, du betaler for – du får mere end det, du betaler for. For kun $ 1,99 pr. Måned for deres mest basale pakke, udfordrer vi dig til at finde en billigere webhostingtjeneste. Vi er villige til at satse på, at de lave priser er det, der vendte dig mod WebHostingPad i første omgang.

Historisk loyale klienter

WebHostingPad har en meget lav omsætningshastighed. De fleste af deres kunder har været hos dem i meget lang tid. Dette kan være en af ​​grundene til, at de er så overkommelige – de behøver ikke at håndtere åbning og lukning af konti hele tiden. De åbner flere konti, end de lukker. De har over 75.000 faste kunder. Det siger faktisk ganske lidt, i betragtning af at de åbnede deres døre i 2005. De har været åbne i 11 år, hvilket betyder, at hvis du måler deres vækst lineært, har de opnået over 6000 kunder om året – hvert år siden de har åbnet.

WebHostingPad-planer inkluderer cPanel

Det faktum, at de har denne branchestandard kapacitet til en så lav pris, er et stort plus. At have cPanel lige ved hånden gør det muligt for en hurtig, nem og velkendt overgang for nogen, der ønsker at reducere omkostningerne fra deres ældre, mere premium webhost. cPanel er pålidelig, har evnen til at tilbyde installation med et enkelt klik (med de rigtige scripts) og fungerer problemfrit med WordPress. Selv nogle super dyre, butiksstyrede værter som Rackspace tilbyder ikke cPanel.

30-dages pengene-tilbage-garanti

Det er altid en dejlig ting at se et firma, der tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Selvom dette er standard, tilbyder nogle virksomheder det ikke. Hvis du ser på deres kundegrundlag – deres voksende kundegrundlag – er kunder, der kræver refusion, sandsynligvis få og langt imellem. Måske fordi der for under to dollars om måneden, hvorfor gider annullering?

Militær sikkerhed kommer standard

Det er en frustrerende og grænseoverskridende svigagtig situation, som så mange webhostingfirmaer opkræver ekstra for at give grundlæggende sikkerhed for dine data. Dette gælder typisk for budgethostingfirmaer, men ikke WebHostingPad. Med deres WordPress-planer får du en automatiseret malware-scanner og malware-karantæne og fjernelse.

WebHostingPad-support er ikke halvt dårlig!

Vi blev glædeligt overrasket over at finde ud af, at WebHostingPad-support tilbydes via live chat. Vi var endnu mere glade for at finde ud af, at de besvarede vores forespørgsler på under et minut. Og endnu en gang var vi glade, når de hurtige svar, vi modtog, faktisk var temmelig nyttige. Når det er sagt, vil vi på ingen måde hævde, at WebHostingPad-support er fremragende, bare gennemsnitligt. 24/7 support er deres krav, men de er meget sværere at nå i fri tid. Og når deres servere går ned (vi udvider dette senere) er det næsten umuligt at nå dem. De er ingen SiteGround, det er helt sikkert. Men med prisen er WebHostingPad-support langt bedre, end vi forventede.

Ulemper ved WebHostingPad Hosting

Der er nogle store frustrationer med WebHostingPad, som på trods af de alvorligt lave priser sandsynligvis vil være dealbreakers for mange potentielle brugere.

Nogle af de langsomste belastningstider, vi nogensinde har set

I gennemsnit tager sider, der er hostet på WebHostingPad, dobbelt så lang tid at indlæse som på andre hostingudbydere. Dette er meget bekymrende, når du overvejer det næsten halvdelen af web-brugere hopper fra en side, der tager længere end to sekunder at indlæse. Hvis du prøver at tjene penge på dit websted, kan hosting med WebHostingPad dramatisk forstyrre dine konverteringsfrekvenser. I dette tilfælde anbefaler vi uforbeholdent at gå med en hurtigere, mere premium webhost. Du betaler måske lidt mere, men du kompenserer mere end det med besøgende, der ikke spretter. For at få den bedste hastighed på webhostingmarkedet, se A2 Hosting.

Oppetid er afgrænset – Opetidsgaranti er værdiløs

WebHostingPad lover en 99% oppetidsgaranti. Det lyder som en solid garanti, indtil du laver matematik og er klar over, at 1% af nedetid svarer til mere end 87 timers driftstid hvert år, eller cirka 7 timer hver måned. For at gøre det værre, kompenserer WebHostingPad dig kun i form af en gratis servicemåned for hver 8 timers nedetid ud over deres garanti på 99%. Det betyder, at dit websted skulle være nede i 15 timer i en måned, før du får nogen penge tilbage. Dette antal er svære at sluge, når du overvejer, at mange andre budgetudbydere ofte kun oplever cirka 8 timers driftstid over hele året.

Hvis du er afhængig af, at dit websted er tilgængeligt for dig at tjene penge, ligesom for en e-handelsvirksomhed, er det værd at betale for en tjenesteudbyder med bedre oppetid. Bedre endnu, vælg en, der kompenserer dig, så snart de dyppes under deres garanti, ikke 8 timers nedetid senere. En og en halv dollar mere om måneden kunne få en 99,99% oppetid track record med HostGator.

“Gratis” domæne leveres med masser af advarsler

Som mange hostingudbydere, vil WebHostingPad kaste et gratis domænenavn ved tilmelding. Men der er masser af snore, der fører os til at fraråde at drage fordel af denne forfremmelse. For det første skal du bruge en kuponkode, og denne kode annullerer enhver anden forfremmelse, du måske ønsker at anvende. For det andet er domænenavnet kun gratis i et år. Efter det første tjenesteår skal du betale et tilbagevendende årligt omregistreringsgebyr på ca. $ 15. I betragtning af at de fleste domænenavne kun kan købes for mindre end $ 15, er dette “gratis” domænenavn overhovedet ikke et køb. Hvis du vil bruge WebHostingPad, anbefaler vi at du bruger en anden kupon og køber dit domænenavn et andet sted. Du sparer flere penge i det lange løb.

Data sikkerhedskopieres kun efter deres “skøn”

Gratis sikkerhedskopier af dine data lyder godt, ikke? Men læs nøje:

WebHostingPad tager efter vores eget skøn ugentlige sikkerhedskopieringer af kundens konti, op til og med 1 GB webstedsfiler. Denne sikkerhedskopi inkluderer ikke e-mail-adresser, e-mail-konti, databaser eller andet end webstedsfiler. Enhver konto, der er større end 1 GB, vil ikke blive inkluderet i nogen automatiseret sikkerhedskopi, der leveres af WebHostingPad. I tilfælde af, at en kunde kræver, at en sikkerhedskopi gendannes, kan WebHostingPad muligvis opkræve et engangsgebyr for gendannelse af sikkerhedskopiering på $ 39,95.

Tilsyneladende i legalese kan det i første omgang ikke være tydeligt, hvor dårligt det er med en aftale. Deres “eksklusive skøn” betyder, at du ikke kan sikkerhedskopiere dit websted manuelt, hvis du f.eks. Skulle redesigne det. Derudover er 1 GB filer små og er kun begrænset til webstedsfiler, hvilket betyder, at du kan miste alle dine e-mails og databaseoplysninger. Overskrid 1 GB filer, og dit websted vil aldrig blive sikkerhedskopieret. Og til sidst, hvis du nogensinde har brug for en sikkerhedskopi, der er gendannet, bliver du nødt til at gaffle over $ 40, og dette vil ikke engang gendanne dine e-mails.

Denne slags hovedpine ser ud til at være relativt almindelig blandt forhandlerværter. Konkurrent GoDaddy, for eksempel, er på samme måde kryptisk med deres sikkerhedskopieringsfrekvens og opkræver også urimelige gebyrer for at gendanne dit websted. Hvis du planlægger at opbevare en masse vigtige data på dit websted, skal du undersøge, inden du vælger din vært.

Restriktiv overførselspolitik

WebHostingPad annoncerer gratis dataoverførsler til kunder, der ønsker at flytte deres websted til deres tjenester. Men i sandhed er dette kun gratis for websteder med en usædvanlig lille mængde data: 2 GB. Og ligesom med deres back-ups, inkluderer denne overførsel ikke e-mail, FTP-adresser, underdomæner eller andre addon-domæner, du måtte have.

Bundlinie

Det er i mange folks natur at automatisk tvinges hen imod den billigste tilgængelige mulighed. Og hvis lave priser er din første prioritet i din søgning efter en webhost, så er WebHostingPad faktisk en ret god værdi for den lave pris. Men for webmastere, der prioriterer hastighed, oppetid eller sikkerhedskopiering, vil WebHostingPad kun forårsage frustration. At betale endnu en dollar mere om måneden andetsteds vil spare disse mennesker et ton af sorg.

Se flere funktioner

Top funktioner

 • Hurtig support
 • Rimelige priser
 • Masser af funktioner

Besøg det officielle websted

Top 5 værter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser (gamle)
 • Bluehost anmeldelse
 • GoDaddy styrede WordPress anmeldelser

WebHostingPad FAQ

Hvornår startede WebHostingPad, og hvad er deres værdier?

WebHostingPad blev grundlagt i 2005 i Illinois af industriledere og veteraner, der ønskede at levere pålidelig, overkommelig hosting. Virksomheden prioriterer kundetilfredshed højt og tilbyder kunderne nøjagtigt det, de har brug for, så de ikke behøver at betale for tjenester, de ikke ønsker. Indeholder flere certificeringer, verifikationer og godkendelser fra nogle af de bedst vurderende virksomheder på internettet. WebHostingPad garanterer god service til overkommelige priser.

Hvilken slags delte hostingplaner tilbyder WebHostingPad?

Alle WebHostingPads planer inkluderer følgende ubegrænsede fordele:

 • Hosting plads
 • båndbredde
 • E-mail-konti
 • FTP-konti
 • Addon og sub-domæner
 • MySQL-databaser

De tilbyder også deres kunder gratis domæneregistrering eller overførsel samt en webstedsbygger, cPanel. Du får også en avanceret sikkerhedsscanning og fortegnelse over virksomhedsmapper.

Virksomheden har to forskellige delte planer, Power Plan og Power Plan Plus. Den største forskel mellem to er de få ekstra funktioner i Power Plan Plus, der inkluderer et avanceret spamfilter, gratis SSL-certifikat, SSH-adgang og avanceret webstatistik.

Prisfastsættelse er baseret på din længde af tjenester, hvor et år af Power Plan kommer ind på $ 3,99 pr. Måned og et år af Power Plan Plus koster $ 6,99 per måned. Hvis du vælger at tilmelde dig tre til fem år på Power Plan-niveau, betaler du $ 1,99 om måneden; Power Plan Plus-omkostningerne falder til et lavt beløb på $ 3,99 pr. måned for kunder, der tilmelder sig fire eller fem års service.

Tilbyder WebHostingPad forhandler- eller VPS-planer?

WebHostingPad har seks forskellige planer for dem, der er interesseret i en forhandler / VPS-plan. Deres virtuelle private servere drives af VPSDepot, som giver mulighed for den samme funktionalitet uden de samme omkostninger som typiske dedikerede servere.

Deres begynderplan, der starter ved $ 29,95 pr. Måned i seks måneder, giver dig 20 GB diskplads, 100 GB båndbredde og 1 GB RAM. Kunder får en IP-adresse og en .5 CORE-CPU.

Det tredje niveau, premiumplanen, giver 160 GB diskplads, 1 TB båndbredde og 4 GB RAM til $ 49,95 / måned for en seks måneders plan. Du får også tre IP-adresser og 2 CORES CPU.

Deres højeste niveau, den administrerede plan, koster $ 99,95 pr. Måned i seks måneders service og giver dig tre IP-adresser, 3 CORES CPU og det højeste niveau af lagerplads: 300 GB diskplads, 3 TB båndbredde og 8 GB RAM.

Der er planer imellem disse, der giver dig mulighed for at finde de specifikationer, du har brug for. Hver VPS-konto indeholder mange gratis funktioner, som:

 • cPanel / WHM
 • Softaculous
 • Opsætning
 • Webstedsmigrering
 • Firewall
 • Forhandlerkonto

Alle VPS-konti tilbyder også ubegrænsede cPanel-konti, domæner og underdomæner, e-mail-konti og afsendelse, FTP-konti og MySQL-databaser.

Hvad er WebHostingPad WordPress hosting??

Virksomhedens WordPress-planer inkluderer gratis overførsel, automatisk malware-scanninger og fjernelse samt ubegrænset e-mail-konti, parkerede domæner og lagerplads.

WordPress-planerne er designet til at hjælpe WordPress-brugere med alle evner og inkluderer en række hastighedsforbedringer, såsom ydelse Cloud Linux, SSD-opbevaring og Global CDN. Den grundlæggende plan, med en cPanel designet omkring WordPress, starter ved $ 2,99 pr. Måned.

Den grundlæggende plan giver kunderne fem websteder med 1x computerkraft.

Den midterste plan, WP Pro, der koster $ 3,99 / måned, har 10 websteder, 2x computerkraft, og inkluderer også gratis automatiske sikkerhedskopier.

WebHostingPads højeste WordPress-hostingplan, WP Premium, indeholder gratis et SSL-certifikat, gratis automatiske sikkerhedskopieringer og sikkerhedskopieringer efter behov, WordPress-eksperthjælp og 25 websteder med 3x computerkraft. Denne plan starter ved $ 5.99 pr. Måned.

Har WebHostingPad en oppetidsgaranti?

WebHostingPad har en 99% oppetidsgaranti, men kompenserer kun kunder for hver 8 timers driftstid ud over den garanterede pris.

Hvad betyder ubegrænset diskplads for mig?

WebHostingPad tilbyder alle hostingkonti ubegrænset båndbredde og diskplads, men øger den nødvendige plads i faser. Hver konto begynder med en grænse for både diskplads og båndbredde, men efterhånden som websteder har behov for stigninger, er en simpel e-mail-anmodning til WebHostingPad alt, hvad der er nødvendigt for at udvide begge. På grund af dette system er virksomheden i stand til at optimere serverdriften, da det kun er den nødvendige plads, hvad der bruges. Som et resultat er kundernes service hurtigere og mere effektiv.

Inden virksomheden øger båndbredden eller diskpladsen, kræver de, at det aktuelle kontingent bruges fuldstændigt, og webstedsejeren skal overholde WebHostingPads vilkår og betingelser.

Hvordan forbliver WebHostingPad opdateret?

Virksomheden leverer en firmablog, der fremhæver mange forskellige oplysninger, som kunder og brugere vil finde interessante, fra at diskutere fejl og måder at rette dem på, måder at øge sikkerheden og at tale om virksomhedsændringer og opdateringer, herunder forskellige niveauer af belønninger og svar til kundens behov.

Lederskab har for nylig taget skridt til at tackle nogle af deres kunders største bekymringer, men ikke kun placere en afstemning for at se, hvor meget verifikation kontoadministratorer ønsker på deres konti, men også foretager opdateringer til deres system.

 • Opdateret faktureringssystem: Systemet er blevet redesignet for at øge funktionaliteten og gøre hostet regnskab endnu lettere at administrere.
 • Weebly webstedsbygger: WebHostingPad arbejder på et partnerskab med Weebly, der giver kunderne adgang til et brugervenligt bygningssystem.
 • cPanel-opdateringer: Selv om det er et krav for korrekt drift at skifte de aktuelle cPanel-temaer til Paper Lantern-temaet, viser de også kunderne, hvordan en retro hud får den nyeste cPanel-interface til at ændre sig mere som x3-grænsefladen.
 • Opdaterede servere: Alle servere opgraderes til den nyeste stabile version af CentOS, en stor virksomhed, der vil skabe en endnu bedre oplevelse for kunderne.
Hvordan vedligeholder WebHostingPad deres servere?

N + 1-datacenteret er i Chicago og tilbyder 24/7 sikkerhed på stedet samt HVAC-ventilationssystemer. De tager sikkerhedskopi af datacentret hver uge, men tilbyder også hyppigere sikkerhedskopier baseret på den valgte hostingplan. Den ugentlige sikkerhedskopi inkluderer konti og op til 1 GB webstedsfiler og inkluderer ikke e-mail-adresser, e-mail-konti, databaser eller ikke-webstedsfiler. Konti større end 1 GB er ikke inkluderet i den ugentlige sikkerhedskopi, men virksomheden tilbyder en engangs-backup-gendannelse mod et gebyr. De tilbyder også en backup on demand-tjeneste mod et ekstra gebyr.

Hvis der er strømafbrydelse, opretholder WebHostingPad generatorbrændstof, der holder dine websteder i gang.

Hvilken form for support tilbyder WebHostingPad?

Virksomhedens 24/7 kundeserviceprogram dækker følgende servicebehov:

 • Web-baserede tjenester som FTP, SSH, cPanel, e-mail, MySQL og php. De vil sikre, at tjenester fungerer normalt og vil kontrollere, hvis kunderne mener, at der er et problem.
 • Serveradministration vil omfatte vedligeholdelse, sikkerhed og konfiguration af al software, der er bosat på deres servere, herunder Apache, MySQL og php.
 • Vedligeholdelse af hardware med regelmæssig overvågning og reparationer efter behov
 • Scriptinstallation til scripts fra tredjepart, som ikke inkluderer support, oplysninger om brug, funktioner, plug-ins eller tilpasning.
 • Data-sikkerhedskopier garanterer ikke tilgængeligheden af ​​mistede data fra almindelige sikkerhedskopier. Kunder skal være sikre på, at de regelmæssigt opretholder aktuelle sikkerhedskopier.
 • Grundlæggende e-mail-konfiguration og grundlæggende FTP-forbindelse

Kunder er ansvarlige for at kende Internet-grundlæggende såvel som at registrere deres egne domænenavne og betjening af alle scripts og applikationer.

De tilbyder live chat, e-mail og telefonisk support samt en helpdesk, der giver dig mulighed for at indsende en supportbillet. Virksomheden har en database med spørgsmål om en lang række operationelle emner samt svar på kommentarer på Facebook-siden og Twitter-kontoen.

Hvad hvis WebHostingPad ikke er noget for mig?

Virksomheden tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti til nye kunder med en tre-dages minimum forhåndsvarsel før aflysning.

VPS-aflysning skal ske inden for fem dage og inkluderer kun de penge, der er betalt for hosting-tjenester; andre tjenester, såsom licenser, webstedsopbyggere eller IP-adresser er ikke inkluderet.

WebHostingPad er en ideel mulighed for en kunde, der leder efter lave omkostninger, bare-ben-service til delt og VPS-hosting. Ideelt set vil kunderne have en fungerende viden om internet- og computergrundlag, men virksomhedens kundesupport kan hjælpe med mange almindelige situationer

Mere på WebHostingPad.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map