WebHostingPad-anmeldelser – Ser du etter den billigste webhotellet?

WebHostingPad-anmeldelser – Ser du etter den billigste webhotellet?

WebHostingPad-anmeldelser – Ser du etter den billigste webhotellet?

Hva er WebHostingPad?

WebHostingPad ble grunnlagt i 2005 og markedsfører for budsjetterte webansvarlige, som oppstarter eller eiere av små bedrifter, og leter etter en ekstrem, lavkostleverandør. WebHostingPad er en av de billigste webhostene på markedet.


Hvor bra er WebHostingPad Hosting?

WebHostingPad-priser er vanvittig lave, med deres mest grunnleggende plan som starter på under to dollar per måned. Og for så lave priser, får du det du betaler for når det gjelder tjenestene deres. WebHostingPad dekker dine grunnleggende behov, for eksempel WordPress hosting, e-post og sikkerhetsfunksjoner. Men du vil være villskelig hvis du forventet at de skulle gå utover for å beskytte dataene dine eller gjøre opplevelsen din virkelig eksepsjonell for en så billig pris. Så er det å registrere deg for WebHostingPad en katastrofe som venter på å skje, eller er det et smart trekk for en webmaster på et budsjett? Vi sier, det er litt av begge deler.

Se offisiell side WebHostingPad-anmeldelser 2.8 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (2 stemmer) Fordeler

 1. Sannsynligvis den billigste webverten der ute
 2. 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 3. Historisk lojale kunder

Ulemper

 1. Veien under gjennomsnittlig oppetid & Hastighet
 2. Sikkerhetskopierer bare dataene deres "Diskresjon"
 3. Ingen refusjon hvis du avbestiller etter 30-dagers refusjonsperiode
 4. Kundeservice er ikke fantastisk

SammendragDu får det du betaler for. Det er vanskelig å klage mye når du bruker mindre enn $ 2 per måned. Men er WebHostingPad en total handel, eller er det en tynt tilslørt katastrofe? Les videre for å bestemme hva det kan være for deg. Support2.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

Vår offisielle WebHostingPad Hosting-anmeldelse

Hvis du leser denne anmeldelsen, blir du sannsynligvis trukket til WebHostingPad for deres utrolige lave priser. Så da er spørsmålet ditt sannsynligvis, er dette for godt til å være sant? Jobben vår med denne WebHostingPad-gjennomgangen er å administrere dine forventninger.

De beste funksjonene ved WebHostingPad Hosting

Det er faktisk noen ganske overbevisende grunner til å registrere deg på WebHostingPad. De er ikke den beste verten i noen kategori av funksjoner, men for prisen er pakken virkelig ikke dårlig. Tenk på den lave prisen som uløselig forbundet med alle aspekter av deres tjeneste, og du kan finne noen hyggelige overraskelser. Men først, la oss snakke om WebHostingPad-priser …

WebHostingPad-priser er overkommelige

Tilgi oss hvis det føles som om vi slår en død hest på dette tidspunktet, men WebHostingPad er veldig, veldig billig. Du vil ikke finne en billigere webhotell i WebHostingPad. De er faktisk så billige at de annonserer på hjemmesiden er at du ikke får det du betaler for – du får mer enn det du betaler for. For bare $ 1,99 per måned for den mest grunnleggende pakken, utfordrer vi deg til å finne en billigere webhotell. Vi er villige til å satse på at de lave prisene er det som vendte deg mot WebHostingPad i utgangspunktet.

Historisk lojale kunder

WebHostingPad har en veldig lav omsetningshastighet. De fleste av kundene deres har vært hos dem i veldig lang tid. Dette kan være en av grunnene til at de er så overkommelige – de trenger ikke å forholde seg til å åpne og lukke kontoer hele tiden. De åpner flere kontoer enn de stenger. De har over 75 000 faste kunder. Det er faktisk å si ganske mye, med tanke på at de åpnet dørene i 2005. De har vært åpne i 11 år, noe som betyr at hvis du måler veksten deres lineært, har de fått over 6000 kunder per år – hvert år siden de har åpnet.

WebHostingPad-planer inkluderer cPanel

At de har denne bransjestandardfunksjonen til så lave kostnader er et stort pluss. Å ha cPanel til fingerspissene gir en rask, enkel og kjent overgang for noen som ønsker å redusere kostnadene fra deres eldre og mer premium webhost. cPanel er pålitelig, har muligheten til å tilby installasjon med ett klikk (med riktige skript), og fungerer sømløst med WordPress. Selv noen dyre, boutique administrerte verter som Rackspace tilbyr ikke cPanel.

30-dagers pengene-tilbake-garanti

Det er alltid en fin ting å se et selskap som tilbyr 30 dager pengene tilbake-garanti. Selv om dette er standard, tilbyr ikke noen selskaper det. Hvis du ser på deres kundegrunnlag – deres voksende kundegrunnlag – er sannsynligvis kunder som krever refusjon, få og langt imellom. Kanskje fordi for under to dollar i måneden, hvorfor bry deg om å kansellere?

Militær-sikkerhet kommer standard

Det er en frustrerende og grenseoverskridende uredelig situasjon som så mange webhotellfirmaer belaster ekstra for å gi grunnleggende sikkerhet for dataene dine. Dette gjelder vanligvis budsjett-webhotellfirmaer, men ikke WebHostingPad. Med sine WordPress-planer vil du få en automatisk skanner for skadelig programvare og karantene og fjerning av skadelig programvare.

WebHostingPad-støtte er ikke halvt dårlig!

Vi ble overrasket over å oppdage at WebHostingPad-støtte tilbys over live chat. Vi var enda mer glade for å finne at de svarte på spørsmålene våre på under et minutt. Og igjen var vi glade da de raske svarene vi fikk faktisk var ganske nyttige. Når det er sagt, vil vi på ingen måte påstå at WebHostingPad-støtte er utmerket, bare gjennomsnittlig. 24/7 support er deres krav, men de er mye vanskeligere å nå i løpet av fritiden. Og når serverne deres går ned (vi utvider om dette senere), er det nesten umulig å nå dem. De er ingen SiteGround, det er helt sikkert. Men med prisen er WebHostingPad-støtte langt bedre enn vi forventet.

Ulemper ved WebHostingPad Hosting

Det er noen store frustrasjoner med WebHostingPad som, til tross for de alvorlig lave prisene, sannsynligvis vil være dealbreakers for mange potensielle brukere.

Noen av de tregeste belastningstidene vi noen gang har sett

I gjennomsnitt tar sider som vert på WebHostingPad dobbelt så lang tid å laste som på andre hostingleverandører. Dette er enormt plagsomt når du vurderer det nesten halvparten av nettbrukere vil sprette fra en side som tar lenger enn to sekunder å laste. Hvis du prøver å tjene penger på nettstedet ditt, kan hosting med WebHostingPad dramatisk forstyrre konverteringsfrekvensene. I så fall anbefaler vi uforbeholdent å gå med en raskere, mer premium webhotell. Du betaler kanskje litt mer, men du vil mer enn gjøre opp for det med besøkende som ikke spretter. For den beste hastigheten på webhosting-markedet, sjekk ut A2 Hosting.

Oppetid er avgrensende – Oppetidsgaranti er verdiløs

WebHostingPad lover en oppetidsgaranti på 99%. Det høres ut som en solid garanti før du gjør regnestykket og innser at 1% av driftsstansen betyr mer enn 87 timer nedetid hvert år, eller omtrent 7 timer hver måned. For å gjøre vondt verre, vil WebHostingPad bare kompensere deg i form av en gratis måned med service for hver 8 timers driftstid utover garantien på 99%. Det betyr at nettstedet ditt må være nede i 15 timer i løpet av en måned før du får penger tilbake. Dette tallet er vanskelig å svelge når du tenker på at mange andre budsjettleverandører ofte bare opplever omtrent 8 timer nedetid over hele året.

Hvis du er avhengig av at nettstedet ditt er tilgjengelig for deg å tjene penger, som for en e-handelsvirksomhet, er det vel verdt det å betale for en tjenesteleverandør med bedre oppetid. Enda bedre, velg en som vil kompensere deg så snart de dypper under garantien, ikke 8 timer nedetid senere. En og en halv dollar mer per måned kan få en 99,99% opptrekord med HostGator.

“Gratis” domene leveres med mange påminnelser

Som mange vertsleverandører, vil WebHostingPad kaste inn et gratis domenenavn ved registrering. Men det er mange strenger festet som fører oss til å fraråde å dra nytte av denne kampanjen. For det første må du bruke en kupongkode, og denne koden ugyldiggjør alle andre kampanjer du måtte ønske å bruke. For det andre er domenenavnet bare gratis i et år. Etter det første året av tjenesten, må du betale et tilbakevendende årlig omregistreringsgebyr på rundt $ 15. Tatt i betraktning at de fleste domenenavn kan kjøpes bare en gang for mindre enn $ 15, er dette “gratis” domenenavnet egentlig ikke noe røverkjøp. Hvis du vil bruke WebHostingPad, anbefaler vi å bruke en annen kupong og kjøpe domenenavnet ditt andre steder. Du vil spare mer penger på lang sikt.

Data er sikkerhetskopiert bare etter deres “skjønn”

Gratis sikkerhetskopiering av dataene dine høres bra ut, ikke sant? Men les nøye:

WebHostingPad tar etter eget skjønn ukentlig sikkerhetskopi av kundens kontoer, opp til og med 1 GB nettstedsfiler. Denne sikkerhetskopien inkluderer ikke e-postadresser, e-postkontoer, databaser eller annet enn nettstedfiler. Kontoer som er større enn 1 GB, vil ikke bli inkludert i noen automatisert sikkerhetskopitjeneste levert av WebHostingPad. I tilfelle en kunde krever en sikkerhetskopi for å bli gjenopprettet, kan WebHostingPad kreve et engangsgebyr for sikkerhetskopiering av sikkerhetskopier på $ 39,95.

Først i legalese, kan det til å begynne med ikke være tydelig hvor dårlig en avtale dette egentlig er. Deres “eget skjønn” betyr at du ikke kan sikkerhetskopiere nettstedet manuelt hvis du for eksempel skulle utforme det på nytt. Videre er 1 GB filer ørsmå, og er bare begrenset til nettstedsfiler, noe som betyr at du kan miste all e-postadresse og databaseinformasjon. Overskrid 1 GB filer, og nettstedet ditt vil aldri bli sikkerhetskopiert. Og til slutt, hvis du noen gang trenger en sikkerhetskopi som er gjenopprettet, må du gaffle over $ 40, og dette vil ikke engang gjenopprette e-postene dine.

Denne typen hodepine ser ut til å være relativt vanlig blant røverkjøp. Konkurrent GoDaddy, for eksempel, er på samme måte kryptisk med deres sikkerhetskopieringsfrekvens og vil også belaste deg ublu gebyrer for å gjenopprette nettstedet ditt. Hvis du planlegger å oppbevare en god del viktige data på nettstedet ditt, må du undersøke før du velger verten.

Restriktiv overføringspolicy

WebHostingPad annonserer gratis dataoverføring for kunder som ønsker å flytte hjemmesiden sin til sine tjenester. Men i sannhet er dette bare gratis for nettsteder med en uvanlig liten datamengde: 2 GB. Og som med sikkerhetskopiene, vil denne overføringen ikke omfatte e-post, FTP-adresser, underdomener eller addon-domener du måtte ha.

Bunnlinjen

Det er i mange folks natur å automatisk dravitere mot det billigste alternativet som er tilgjengelig. Og hvis lave priser er prioritert i søket ditt etter en webhotell, er WebHostingPad faktisk en ganske god verdi for den lave prisen. Men for webansvarlige som prioriterer hastighet, oppetid eller sikkerhetskopiering, vil WebHostingPad bare føre til frustrasjon. Å betale enda en dollar mer per måned andre steder vil spare disse menneskene massevis av sorg.

Vis flere funksjoner

Topp funksjoner

 • Rask støtte
 • Fornuftige priser
 • Massevis av funksjoner

Besøk offisiell hjemmeside

Topp 5 verter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting-anmeldelser (gamle)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews

WebHostingPad Spørsmål og svar

Når startet WebHostingPad, og hva er verdiene deres?

WebHostingPad ble grunnlagt i 2005 i Illinois av bransjeledere og veteraner som ønsket å tilby pålitelig og rimelig hosting. Selskapet prioriterer kundetilfredshet og tilbyr kundene nøyaktig det de trenger, slik at de ikke trenger å betale for tjenester de ikke vil ha. Inneholder flere sertifiseringer, bekreftelser og godkjenninger fra noen av de beste vurderingsbedriftene på internett. WebHostingPad garanterer god service til rimelige priser.

Hva slags delte hostingplaner tilbyr WebHostingPad?

Alle WebHostingPads planer inkluderer følgende ubegrensede fordeler:

 • Vertsplass
 • båndbredde
 • E-postkontoer
 • FTP-kontoer
 • Addon og underdomener
 • MySQL databaser

De tilbyr også kundene sine gratis domeneregistrering eller overføring samt en nettstedbygger, cPanel. Du får også en avansert sikkerhetsskanning og bedriftskatalogoppføring.

Selskapet har to forskjellige delte planer, Power Plan og Power Plan Plus. Den største forskjellen mellom to er de få ekstra funksjonene i Power Plan Plus, som inkluderer et avansert spamfilter, gratis SSL-sertifikat, SSH-tilgang og avansert webstatistikk.

Prisene er basert på lengden på tjenestene dine, med ett års strømplan som kommer inn på $ 3,99 per måned, og ett år av Power Plan Plus koster $ 6,99 per måned. Hvis du velger å registrere deg i tre til fem år på Power Plan-nivå, betaler du 1,99 dollar i måneden; Power Plan Plus-kostnadene synker til et lavt beløp på $ 3,99 per måned for kunder som registrerer seg for fire eller fem års tjeneste.

Tilbyr WebHostingPad forhandler- eller VPS-planer?

WebHostingPad har seks forskjellige planer for de som er interessert i en forhandler / VPS-plan. Deres virtuelle private servere drives av VPSDepot, noe som gir mulighet for samme funksjonalitet uten de samme kostnadene som typiske dedikerte servere.

Begynnerplanen deres, som starter på $ 29,95 per måned i seks måneder, gir deg 20 GB diskplass, 100 GB båndbredde og 1 GB RAM. Kunder får en IP-adresse, og en .5 CORE-prosessor.

Det tredje nivået, premiumplanen, gir 160 GB diskplass, 1 TB båndbredde og 4 GB RAM, for $ 49,95 / måned for en seks måneders plan. Du får også tre IP-adresser og 2 CORES-prosessor.

Deres høyeste nivå, den administrerte planen, koster $ 99,95 per måned i seks måneders service, og gir deg tre IP-adresser, 3 CORES CPU og det høyeste lagringsnivået: 300 GB diskplass, 3 TB båndbredde og 8 GB RAM.

Mellom disse er det planer som lar deg finne spesifikasjonene du trenger. Hver VPS-konto inneholder mange gratisfunksjoner, som:

 • cPanel / WHM
 • Softaculous
 • Setup
 • Overføring av nettsteder
 • brannmur
 • Forhandlerkonto

Alle VPS-kontoer tilbyr også ubegrensede cPanel-kontoer, domener og underdomener, e-postkontoer og sending, FTP-kontoer og MySQL-databaser.

Hvordan er WebHostingPad WordPress hosting??

Selskapets WordPress-planer inkluderer gratis overføring, automatisk skanning og fjerning av skadelig programvare, samt ubegrensede e-postkontoer, parkerte domener og lagringsplass.

WordPress-planene er designet for å hjelpe WordPress-brukere med alle evner, og inkluderer en rekke hastighetsforbedringer, for eksempel ytelse Cloud Linux, SSD-lagring og Global CDN. Den grunnleggende planen, med en cPanel designet rundt WordPress, starter på $ 2,99 per måned.

Den grunnleggende planen gir kundene fem nettsteder, med 1x datakraft.

Midtplanen, WP Pro, som koster $ 3,99 / måned, har 10 nettsteder, 2x datakraft, og inkluderer også gratis automatiske sikkerhetskopier.

WebHostingPads høyeste WordPress-hostingplan, WP Premium, har gratis et SSL-sertifikat, gratis automatiske sikkerhetskopier og sikkerhetskopieringer på forespørsel, hjelp fra WordPress-eksperter og 25 nettsteder med 3x datakraft. Denne planen starter på $ 5,99 per måned.

Har WebHostingPad en oppetidsgaranti?

WebHostingPad har en oppetidsgaranti på 99%, men vil bare kompensere kundene for hver 8 timers nedetid utover garantert pris.

Hva betyr ubegrenset diskplass for meg?

WebHostingPad tilbyr alle hostingkontoer ubegrenset båndbredde og diskplass, men øker plassen som trengs i faser. Hver konto begynner med en grense for både diskplass og båndbredde, men etter hvert som nettsteder trenger å øke, er en enkel e-postforespørsel til WebHostingPad alt som er nødvendig for å utvide begge deler. På grunn av dette systemet er selskapet i stand til å optimalisere serverdriften, ettersom bare den plassen som trengs er det som blir brukt. Som et resultat er tjenesten for kundene raskere og mer effektiv.

Før selskapet vil øke båndbredden eller diskplass, krever de at den nåværende kvoten blir brukt fullstendig, og nettstedseieren skal overholde WebHostingPads vilkår og betingelser.

Hvordan holder WebHostingPad seg?

Selskapet tilbyr en firmablogg som belyser mange forskjellige opplysninger som kunder og brukere vil finne interessant, fra å diskutere feil og måter å fikse dem, måter å øke sikkerheten og å snakke om endringer og oppdateringer av selskapet, inkludert forskjellige nivåer av belønninger og svar til kundenes behov.

Ledelse har nylig tatt skritt for å møte noen av kundenes største bekymringer, men ikke bare avgi en meningsmåling for å se hvor mye bekreftelseskontonadministratorer vil ha på kontoene sine, men også gjøre oppdateringer til systemet deres.

 • Oppdatert faktureringssystem: Systemet er redesignet for å øke funksjonaliteten og gjøre det vert enklere å administrere.
 • Weebly nettsted byggherre: WebHostingPad jobber med et samarbeid med Weebly som vil gi kundene tilgang til et brukervennlig byggesystem.
 • cPanel-oppdateringer: Selv om det er et krav for riktig drift å bytte de nåværende cPanel-temaene til Paper Lantern-temaet, viser de også kundene hvordan en retro skin gjør at det nyeste cPanel-grensesnittet endres mer likt x3-grensesnittet.
 • Oppdaterte servere: Alle servere blir oppgradert til den nyeste stabile versjonen av CentOS, et stort selskap som vil gi en enda bedre opplevelse for kundene.
Hvordan vedlikeholder WebHostingPad serverne sine?

N + 1 datasenteret er i Chicago, og tilbyr 24/7 sikkerhet på stedet, samt HVAC ventilasjonssystemer. De tar sikkerhetskopi av datasenteret hver uke, men tilbyr også hyppigere sikkerhetskopier basert på den valgte vertsplanen. Den ukentlige sikkerhetskopien inkluderer kontoer og opptil 1 GB nettstedfiler, og inkluderer ikke e-postadresser, e-postkontoer, databaser eller filer som ikke er webområder. Kontoer som er større enn 1 GB er ikke inkludert i den ukentlige sikkerhetskopien, men selskapet tilbyr en engangssikkerhetskopiering for en avgift. De tilbyr også en sikkerhetskopieringstjeneste for en ekstra avgift.

Skulle det være strømbrudd, opprettholder WebHostingPad generatoren drivstoff som vil holde nettstedene i gang.

Hva slags støtte tilbyr WebHostingPad?

Selskapets 24/7 kundeserviceprogram dekker følgende servicebehov:

 • Nettbaserte tjenester, som FTP, SSH, cPanel, e-post, MySQL og php. De vil sikre at tjenestene fungerer normalt og vil sjekke dersom kundene mener det er et problem.
 • Serveradministrasjon vil omfatte vedlikehold, sikkerhet og konfigurasjon av all programvare som er bosatt på deres servere, inkludert Apache, MySQL og php.
 • Vedlikeholde maskinvare med regelmessig overvåking og reparasjoner etter behov
 • Skriptinstallasjon for tredjepartsskript, som ikke inkluderer støtte, informasjon om bruk, funksjoner, plugins eller tilpasning.
 • Datasikkerhetskopiering garanterer ikke tilgjengeligheten av tapte data fra vanlige sikkerhetskopieringer. Kundene skal være sikre på at de regelmessig vedlikeholder gjeldende sikkerhetskopier.
 • Grunnleggende e-postkonfigurasjon og grunnleggende FTP-tilkobling

Kunder er ansvarlige for å kjenne grunnleggende Internett, samt registrere sine egne domenenavn og drift av alle skript og applikasjoner..

De tilbyr live chat, e-post og telefonstøtte, samt en helpdesk som lar deg sende inn en supportbillett. Selskapet har en database med spørsmål om et bredt utvalg av operative temaer, samt svarer på kommentarer på Facebook-siden og Twitter-kontoen.

Hva om WebHostingPad ikke er noe for meg?

Selskapet tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for nye kunder, med en tre-dagers minimum forhåndsvarsel før avbestilling.

Avbestilling av VPS må skje innen fem dager, og inkluderer bare pengene som er betalt for hosting-tjenester; andre tjenester, for eksempel lisenser, nettstedbyggere eller IP-adresser er ikke inkludert.

WebHostingPad er et ideelt alternativ for en kunde som leter etter rimelige, bare ben-tjenester for delt og VPS-hosting. Ideelt sett vil kundene ha arbeidskunnskap om internett- og datagrunnlag, men selskapets kundesupport kan hjelpe med mange vanlige situasjoner

Mer på WebHostingPad.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector