WebHostingPad recensioner – Letar du efter den billigaste webbhotell?

Vad är WebHostingPad?

WebHostingPad grundades 2005 och marknadsför till budgetmässiga webbansvariga, som nystartade företag eller ägare av små företag, och letade efter en extremt låg kostnadsleverantör. WebHostingPad är en av de billigaste webbhotellerna på marknaden.


Hur bra är WebHostingPad Hosting?

WebHostingPad prissätter galen lågt, med deras mest grundläggande plan som börjar på mindre än två dollar per månad. Och för så låga priser får du vad du betalar för när det gäller deras tjänster. WebHostingPad täcker dina grundläggande behov, till exempel WordPress-värd, e-post och säkerhetsfunktioner. Men du skulle vara villig om du förväntade dig att de skulle gå utöver för att skydda dina data eller göra din upplevelse verkligen exceptionell för ett så billigt pris. Så är det att registrera sig för WebHostingPad en katastrof som väntar på att hända, eller är det ett smart drag för en webbansvarig på en budget? Vi säger att det är lite av båda.

Se officiell webbplats WebHostingPad-recensioner 2.8 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (2 röster) Fördelar

 1. Förmodligen den billigaste webbhotell där ute
 2. 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 3. Historiskt lojala kunder

Nackdelar

 1. Vägen under genomsnittlig driftstid & Fart
 2. Säkerhetskopierar bara dina data vid deras "Diskretion"
 3. Ingen återbetalning om du avbokar efter 30-dagars återbetalningsperiod
 4. Kundtjänst är inte fantastisk

Sammanfattning Du får vad du betalar för. Det är svårt att klaga mycket när du spenderar mindre än $ 2 per månad. Men är WebHostingPad ett totalt fynd, eller är det en tunn slöjt katastrof? Läs vidare för att bestämma vad det kan vara för dig. Support2.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

Vår officiella webbhotellrecension för webbhotell

Om du läser den här recensionen dras du förmodligen till WebHostingPad för deras otroligt låga priser. Så din fråga är förmodligen, är detta för bra för att vara sant? Vårt jobb med denna WebHostingPad-granskning är att hantera dina förväntningar.

De bästa funktionerna i WebHostingPad Hosting

Det finns faktiskt några ganska övertygande skäl att registrera sig för WebHostingPad. De är inte den bästa värden i någon kategori av funktioner, men för priset är paketet verkligen inte dåligt. Betrakta det låga priset som otydligt kopplat till alla aspekter av deras tjänst, och du kan hitta några trevliga överraskningar. Men först, låt oss prata WebHostingPad-priser …

WebHostingPad-prissättning är super prisvärd

Förlåt oss om det känns som om vi slår en död häst vid denna punkt, men WebHostingPad är väldigt, väldigt billigt. Du hittar inte en billigare webbhotell i WebHostingPad. Faktum är att de är så billiga att de annonserar på hemsidan är att du inte får det du betalar för – du får mer än vad du betalar för. För bara $ 1,99 per månad för deras mest grundläggande paket, utmanar vi dig att hitta en billigare webbhotelltjänst. Vi är villiga att satsa på att de låga priserna är vad som vände dig till WebHostingPad i första hand.

Historiskt lojala kunder

WebHostingPad har en mycket låg omsättningshastighet. De flesta av deras kunder har varit med dem mycket länge. Detta kan vara en anledning till att de är så prisvärda – de behöver inte ta itu med och öppna konton hela tiden. De öppnar fler konton än de stänger. De har över 75 000 stabila kunder. Det säger faktiskt ganska mycket, med tanke på att de öppnade sina dörrar 2005. De har varit öppna i 11 år, vilket innebär att om du mäter deras tillväxt i en linjär takt har de fått över 6000 kunder per år – varje år sedan de har öppnat.

WebHostingPad-planer inkluderar cPanel

Att de har denna branschstandardskapacitet till en så låg kostnad är ett stort plus. Att ha cPanel till hands ger dig en snabb, enkel och bekant övergång för någon som vill sänka kostnaderna från sin äldre, mer premium webbhotell. cPanel är pålitlig, har möjligheten att erbjuda installation med ett klick (med rätt skript) och fungerar sömlöst med WordPress. Till och med några superdyr, butikshanterade värdar som Rackspace erbjuder inte cPanel.

30-dagars pengarna tillbaka-garanti

Det är alltid trevligt att se ett företag som erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Även om detta är standard, erbjuder vissa företag inte det. Om du tittar på deras kundbas – deras växande kundbas – är kunder som kräver återbetalning troligen få och långt däremellan. Kanske för att under två dollar per månad varför bry sig om att avbryta?

Militär säkerhet kommer standard

Det är en frustrerande och gränsöverskridande bedrägeri som så många webbhotellföretag tar ut extra för att ge grundläggande säkerhet för dina data. Detta gäller vanligtvis för webbhotellföretag med budget, men inte WebHostingPad. Med sina WordPress-planer får du en automatisk skannern till skadlig programvara och karantän och borttagning av skadlig programvara.

WebHostingPad-stöd är inte halvt dåligt!

Vi blev positivt överraskade över att upptäcka att WebHostingPad-stöd erbjuds via livechatt. Vi var ännu mer glada över att de svarade på våra frågor på under en minut. Och ännu en gång var vi nöjda när de snabba svar som vi fick faktiskt var ganska hjälpsamma. Som sagt, vi skulle inte på något sätt hävda att WebHostingPad-stöd är utmärkt, bara genomsnittligt. 24/7 support är deras anspråk, men de är mycket svårare att nå under ledighetstider. Och när deras servrar går ner (vi utvidgar om detta senare) är det nästan omöjligt att nå dem. De är inga SiteGround, det är säkert. Men med priset är WebHostingPad-stödet mycket bättre än vi förväntat oss.

Nackdelar med WebHostingPad Hosting

Det finns vissa stora frustrationer med WebHostingPad som, trots de allvarligt låga priserna, sannolikt kommer att bli dealbreakers för många potentiella användare.

Några av de långsammaste belastningstider som vi någonsin har sett

I genomsnitt tar sidor värd på WebHostingPad dubbelt så lång tid att ladda som på andra webbhotell. Detta är oerhört oroande när du tänker på det nästan hälften av webbanvändare kommer att studsa från en sida som tar längre tid än två sekunder att ladda. Om du försöker tjäna pengar på din webbplats kan webbhotell med WebHostingPad dramatiskt störa dina omvandlingsfrekvenser. I så fall rekommenderar vi utan förbehåll att gå med en snabbare, mer premium webbhotell. Du kanske betalar lite mer, men du kommer mer än att kompensera för det med besökare som inte studsar. För bästa hastighet på webbhotell, kolla in A2 Hosting.

Uptime är onödigt – Uptime-garanti är värdelös

WebHostingPad lovar en driftstabilitetsgaranti på 99%. Det låter som en solid garanti tills du gör matematik och inser att 1% av driftstopp innebär mer än 87 timmars driftstopp varje år, eller cirka 7 timmar varje månad. För att göra saken värre kommer WebHostingPad endast att kompensera dig i form av en gratis servicemånad för varje 8 timmars driftstopp utöver deras 99% -garanti. Det betyder att din webbplats skulle behöva vara nere i 15 timmar i en månad innan du får tillbaka pengar. Detta nummer är svårt att svälja när man tänker på att många andra budgetleverantörer ofta bara upplever cirka 8 timmars driftstopp under hela året.

Om du är beroende av att din webbplats är tillgänglig för dig att tjäna pengar, som för en e-handel, är det väl värt det att betala för en tjänsteleverantör med bättre drifttid. Ännu bättre, välj en som kommer att kompensera dig så snart de sjunker under garantin, inte 8 timmars driftstopp senare. En och en halv dollar mer per månad kan få en rekordrekord på 99,99% med HostGator.

“Gratis” domän kommer med massor av varningar

Liksom många webbhotellleverantörer kommer WebHostingPad att kasta in ett gratis domännamn vid registreringen. Men det finns massor av snöre som leder oss till att råda mot att dra nytta av denna kampanj. För det första måste du använda en kupongkod, och den här koden upphäver alla andra kampanjer du kanske vill använda. För det andra är domännamnet bara gratis under ett år. Efter det första tjänsteåret måste du betala en återkommande årlig omregistreringsavgift på cirka $ 15. Med tanke på att de flesta domännamn kan köpas bara en gång för mindre än $ 15, är detta “gratis” domännamn egentligen inte ett fynd alls. Om du vill använda WebHostingPad rekommenderar vi att du använder en annan kupong och köper ditt domännamn någon annanstans. Du sparar mer pengar på lång sikt.

Data säkerhetskopieras endast efter deras ”diskretion”

Gratis säkerhetskopiering av dina data låter bra, eller hur? Men läs noga:

WebHostingPad tar, efter eget gottfinnande, veckobackup av kundens konton, upp till och med 1 GB webbplatsfiler. Denna säkerhetskopia inkluderar inte e-postadresser, e-postkonton, databaser eller något annat än webbplatsfiler. Allt konto som är större än 1 GB kommer inte att inkluderas i någon automatiserad säkerhetstjänst som tillhandahålls av WebHostingPad. I händelse av att en kund kräver att en säkerhetskopia återställs, kan WebHostingPad ta ut en engångsavgift för säkerhetskopiering av säkerhetskopiering på $ 39,95.

Till en början är det kanske inte uppenbart hur dåligt det är. Deras ”exklusiva bedömning” innebär att du inte kan säkerhetskopiera din webbplats manuellt om du säger omstrukturerar den. Dessutom är 1 GB filer små och är endast begränsade till webbplatsfiler, vilket innebär att du kan förlora alla dina e-postmeddelanden och databasinformation. Överskrid 1 GB filer och din webbplats kommer aldrig att säkerhetskopieras. Och slutligen, om du någonsin behöver en säkerhetskopierad återställning, måste du gaffla över $ 40 och detta kommer inte ens återställa dina e-postmeddelanden.

Denna typ av huvudvärk verkar vara relativt vanlig bland fyndvärdar. Konkurrenter GoDaddy, till exempel, är på samma sätt kryptiska med deras backupfrekvens och kommer också att debitera dig orimliga avgifter för att återställa din webbplats. Om du planerar att hålla en hel del viktig information på din webbplats ska du undersöka innan du väljer din värd.

Restriktiv överföringspolicy

WebHostingPad annonserar gratis dataöverföringar för kunder som vill flytta sin webbplats till sina tjänster. Men i själva verket är detta bara gratis för webbplatser med en ovanligt liten mängd data: 2 GB. Och som med deras säkerhetskopior kommer denna överföring inte att inkludera e-post, FTP-adresser, underdomäner eller några addon-domäner du kan ha.

Slutsats

Det är i många människors natur att automatiskt drava sig mot det billigaste alternativet som finns. Och om låga priser är din högsta prioritet i din sökning efter en webbhotell, är WebHostingPad faktiskt ett ganska bra värde för det låga priset. Men för webbansvariga som prioriterar hastighet, drifttid eller säkerhetskopiering kommer WebHostingPad bara att orsaka frustration. Att betala ännu en dollar mer per månad någon annanstans kommer att spara dessa människor massor av sorg.

Visa fler funktioner

De bästa funktionerna

 • Snabbt stöd
 • Rimliga priser
 • Massor av funktioner

Besök den officiella webbplatsen

Topp 5 värdar

 • SiteGround recensioner
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting recensioner (gamla)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews

WebHostingPad frågor

När började WebHostingPad, och vilka är deras värden?

WebHostingPad grundades 2005 i Illinois av branschledare och veteraner som ville erbjuda tillförlitlig och prisvärd värd. Företaget prioriterar kundnöjdhet och erbjuder kunderna exakt vad de behöver så att de inte behöver betala för tjänster de inte vill ha. Innehåller flera certifieringar, verifieringar och godkännanden från några av de bästa granskande företagen på internet. WebHostingPad garanterar bra service till överkomliga priser.

Vilken typ av delade värdplaner erbjuder WebHostingPad?

Alla WebHostingPads planer inkluderar följande obegränsade fördelar:

 • Värdutrymme
 • Bandbredd
 • E-postkonton
 • FTP-konton
 • Addon och underdomäner
 • MySQL-databaser

De erbjuder också sina kunder gratis domänregistrering eller överföring samt en webbplatsbyggare, cPanel. Du får också en avancerad säkerhetsskanning och förteckning över företagskataloger.

Företaget har två olika delade planer, Power Plan och Power Plan Plus. Den största skillnaden mellan två är de få extrafunktionerna i Power Plan Plus, som inkluderar ett avancerat skräppostfilter, gratis SSL-certifikat, SSH-åtkomst och avancerad webbstatistik.

Prissättningen är baserad på din tjänsttjänst, med ett år av Power Plan som kommer in på $ 3,99 per månad och ett år av Power Plan Plus som kostar $ 6,99 per månad. Om du väljer att registrera dig för tre till fem år på Power Plan-nivå betalar du $ 1,99 per månad. Power Plan Plus-kostnaden sjunker till ett lågt värde av $ 3,99 per månad för kunder som registrerar sig för fyra eller fem års tjänst.

Erbjuder WebHostingPad återförsäljar- eller VPS-planer?

WebHostingPad har sex olika planer för dem som är intresserade av en återförsäljare / VPS-plan. Deras virtuella privata servrar drivs av VPSDepot, vilket möjliggör samma funktionalitet utan samma kostnader som vanliga dedikerade servrar.

Deras nybörjarplan, som börjar på $ 29,95 per månad i sex månader, ger dig 20 GB diskutrymme, 100 GB bandbredd och 1 GB RAM. Kunderna får en IP-adress och en .5 CORE-processor.

Den tredje nivån, premiumplanen, ger 160 GB diskutrymme, 1 TB bandbredd och 4 GB RAM, för $ 49,95 / månad för en sexmånadersplan. Du får också tre IP-adresser och 2 CORES-processor.

Deras högsta nivå, den hanterade planen, kostar $ 99,95 per månad i sex månaders service och ger dig tre IP-adresser, 3 CORES-processor och den högsta lagringsnivån: 300 GB diskutrymme, 3 TB bandbredd och 8 GB RAM.

Mellan dessa finns planer som gör att du kan hitta de specifikationer du behöver. Varje VPS-konto innehåller många gratisfunktioner, som:

 • cPanel / WHM
 • Softaculous
 • Uppstart
 • Webbmigrering
 • brandvägg
 • Återförsäljarkonto

Alla VPS-konton erbjuder också obegränsade cPanel-konton, domäner och underdomäner, e-postkonton och sändning, FTP-konton och MySQL-databaser.

Hur är WebHostingPad WordPress hosting??

Företagets WordPress-planer inkluderar gratis överföring, automatisk skanning och borttagning av skadlig programvara samt obegränsade e-postkonton, parkerade domäner och lagringsutrymme.

WordPress-planerna är utformade för att hjälpa WordPress-användare med alla förmågor och inkluderar en mängd olika hastighetsförbättringar, som prestanda Cloud Linux, SSD-lagring och Global CDN. Den grundläggande planen, med en cPanel utformad kring WordPress, börjar på $ 2,99 per månad.

Den grundläggande planen ger kunderna fem webbplatser, med 1x datorkraft.

Mellanplanen, WP Pro, som kostar $ 3,99 / månad, har 10 webbplatser, 2x datorkraft, och inkluderar också gratis automatiska säkerhetskopior.

WebHostingPads högsta WordPress-värdplan, WP Premium, har gratis ett SSL-certifikat, gratis automatiska säkerhetskopior och säkerhetskopior på begäran, hjälp av WordPress-experter och 25 webbplatser med 3x datorkraft. Denna plan börjar på $ 5,99 per månad.

Har WebHostingPad en drifttidsgaranti?

WebHostingPad har en garantitid på 99%, men kommer endast att kompensera kunderna för varje 8 timmars driftstopp utöver den garanterade hastigheten.

Vad betyder obegränsat diskutrymme för mig?

WebHostingPad erbjuder alla värdkonton obegränsad bandbredd och diskutrymme, men ökar utrymmet som behövs i faser. Varje konto börjar med en gräns för både hårddiskutrymme och bandbredd, men när webbplatsernas behov ökar är en enkel e-postbegäran till WebHostingPad allt som krävs för att utöka båda. På grund av detta system kan företaget optimera servern, eftersom det bara är det utrymme som behövs. Som ett resultat är tjänsten för kunder snabbare och effektivare.

Innan företaget kommer att öka bandbredden eller diskutrymmet kräver de att den aktuella kvoten används helt och webbplatsägaren följer WebHostingPads villkor.

Hur förblir WebHostingPad aktuell?

Företaget tillhandahåller en företagsblogg som belyser många olika uppgifter som kunder och användare kommer att hitta intressant, från att diskutera buggar och sätt att fixa dem, sätt att öka säkerheten och att prata om förändringar och uppdateringar av företag, inklusive olika nivåer av belöningar och svar till kundens behov.

Ledarskap har nyligen vidtagit åtgärder för att ta itu med några av sina kunders största problem, men inte bara placera en undersökning för att se hur mycket verifieringskontonchefer vill ha på sina konton, utan också göra uppdateringar av deras system.

 • Uppdaterat faktureringssystem: Systemet har omarbetats för att öka funktionaliteten och göra värdbokföring ännu enklare att hantera.
 • Weebly webbplatsbyggare: WebHostingPad arbetar med ett partnerskap med Weebly som ger kunder tillgång till ett lättanvänt byggsystem.
 • cPanel-uppdateringar: Även om att byta aktuella cPanel-teman till Paper Lantern-temat är ett krav för korrekt drift, visar de också kunder hur en retro skin gör att det senaste cPanel-gränssnittet ändras mer liknar x3-gränssnittet.
 • Uppdaterade servrar: Alla servrar uppgraderas till den senaste stabila versionen av CentOS, ett stort företag som kommer att göra en ännu bättre upplevelse för kunderna.
Hur underhåller WebHostingPad sina servrar?

Datacenteret N + 1 finns i Chicago och erbjuder 24-timmars säkerhet samt HVAC-ventilationssystem. De säkerhetskopierar datacentret varje vecka, men erbjuder också mer frekventa säkerhetskopior baserade på den valda webbhotellplanen. Den veckovisa säkerhetskopian innehåller konton och upp till 1 GB webbplatsfiler och inkluderar inte e-postadresser, e-postkonton, databaser eller filer som inte finns på webbplatsen. Konton som är större än 1 GB ingår inte i den veckovisa säkerhetskopian, men företaget erbjuder en enstaka säkerhetskopiering för en avgift. De erbjuder också en säkerhetskopia-tjänst mot en extra avgift.

Om det skulle vara strömavbrott, upprätthåller WebHostingPad generatorbränsle som kommer att hålla dina webbplatser igång.

Vilken typ av support erbjuder WebHostingPad?

Företagets 24/7 kundtjänstprogram täcker följande servicebehov:

 • Webbaserade tjänster, som FTP, SSH, cPanel, e-post, MySQL och php. De kommer att se till att tjänster fungerar normalt och kommer att kontrollera om kunderna tror att det finns ett problem.
 • Serverhantering kommer att inkludera underhåll, säkerhet och konfiguration av all programvara som finns på deras servrar, inklusive Apache, MySQL och php.
 • Underhålla hårdvara med regelbunden övervakning och reparationer efter behov
 • Skriptinstallation för tredjepartsskript, som inte innehåller support, information om användning, funktioner, plug-ins eller anpassning.
 • Data-säkerhetskopior garanterar inte tillgängligheten för förlorade data från vanliga säkerhetskopior. Kunderna bör vara säkra på att de regelbundet underhåller aktuella säkerhetskopior.
 • Grundläggande e-postkonfiguration och grundläggande FTP-anslutning

Kunderna ansvarar för att känna till grunderna på Internet, samt registrera sina egna domännamn och använda alla skript och applikationer..

De erbjuder livechatt, e-post och telefonsupport, samt en helpdesk som låter dig skicka in en supportbiljett. Företaget har en databas med frågor om ett stort antal operativa ämnen samt svarar på kommentarer på Facebook-sidan och Twitter-kontot.

Vad händer om WebHostingPad inte är för mig?

Företaget erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för nya kunder, med en tre-dagars minsta förhandsanmälan före avbokning.

Avbeställning av VPS måste göras inom fem dagar och inkluderar endast de pengar som betalas för värdtjänster; andra tjänster, som licenser, webbplatsbyggare eller IP-adresser ingår inte.

WebHostingPad är ett idealiskt alternativ för en kund som letar efter billiga tjänster med bara ben för delad och VPS-värd. Helst kommer kunderna att ha kunskap om internet och datagrunder, men företagets kundsupport kan hjälpa till med många vanliga situationer

Mer på WebHostingPad.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map