WPX Hosting (Was Traffic Planet) anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Hvor bra er WPX Hosting (tidligere Traffic Planet)?

WPX Hosting er en hostingtjeneste som spesialiserer seg i noen av de raskeste hostinghastighetene klokket. Planene starter på 24,99 dollar måned, noe som er litt kostbart for noen brukere, men denne planen dekker hosting for opptil fem nettsteder. Sammenlignet med dyrere verter, får du mye for pengene dine her!


Vi anbefaler imidlertid noen få andre verter over WPX. Hvis du leter etter den beste generelle verdi for WordPress, kan du gå med SiteGround. Hvis du leter etter superladet hastighet, kan du gå med A2 Hosting. Hvis du vil ha en premium WordPress-vert med tier-1-støtte, kan du gå med WP Engine eller Kinsta.

WPX Hosting (Was Traffic Planet) Anmeldelser 3.1 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (5 stemmer) Fordeler

 1. Rask lastetid
 2. Responsiv kundeservice
 3. Grunnleggende plan er opptil fem nettsteder
 4. Gratis nettsted migrering
 5. Holder sikkerhetskopier
 6. Brukervennlig grensesnitt
 7. Kan brukes til andre innholdsstyringssystemer utover WordPress

Ulemper

 1. Høyere startpris for planer
 2. like mange funksjoner i grensesnittet som konkurrenter

SummaryTraffic Planet er fokusert på brukere som driver WordPress-nettsteder og ønsker å få en tjeneste som er mer strømlinjeformet for denne typen nettsteder. De tilbyr hastighet til brukerne sine siden de har dette fokuset på WordPress. Support3.5Speed3.5Features2.5Value3Transparency3

Vår offisielle WPX Hosting-anmeldelse

WPX Hosting målretter seg mot WordPress-brukere og tiltrekker dem etter hastighetene de kan tilby. Deres hastighet i kombinasjon med kundeservicen ser ut til å være det som holder folk strømmer til å bruke deres hosting-tjeneste. Vil du vite mer om tjenesten deres? Fortsett å lese for mer innsikt.

Dette er en redaksjonell gjennomgang basert på brukerens erfaringer fra online anmeldelser. Når du skal ta den endelige beslutningen, bør du også lese gjennomgangene du kan finne sammen med detaljene på hjemmesiden deres.

De beste funksjonene ved WPX Hosting

Dette er funksjonene som brukere absolutt elsker om WPX Hosting.

1. Hastighet

Flertallet av anmeldelser fra brukerne bemerker at nettstedets hastigheter har økt fra forrige hosting de hadde brukt. I det nåværende tankesettet som mange har en tendens til å ha i dag, kan det være veldig viktig for hvor godt nettstedet ditt vil gjøre det når det gjelder å holde klikk du har tiltrukket nettstedet ditt.

wpx verdens raskeste cdn

De har til og med verdens raskeste WordPress CDN, med opptil 3 ganger nettstedets hastighet.

2. Kundeservice

Dette var sannsynligvis den andre favorittfunksjonen som brukere fant ut om for denne tjenesten. De er veldig fornøyde med hvor raskt billetter blir besvart etter at de er sendt inn.

De vil til og med fikse skadelig programvare som kan angripe nettstedet ditt!

3. Flere nettsteder

Andre tjenester lar brukerne bare ha ett nettsted for sin grunnleggende plan, og da øker prisen ganske mye for planer som skal dekke hosting for flere nettsteder. Med WPX Hosting vil du kunne være vert for fem nettsteder på deres grunnleggende plan. Deres profesjonelle plan vil dekke opptil 15, og deres elite vil dekke opptil 35.

Er du tilknyttet markedsfører, eller noen som bare elsker å skaffe ut nye nettsteder? Gå deretter med WPX!

4. Migrering av nettsteder

Noe av det som vanligvis holder en person med den samme hosting-tjenesten, er at de ikke ønsker å bekymre seg for å gjøre overføringen fra en server til en annen.

wpx hosting gratis migrasjon

Stol på oss, dette er vondt i A!

Dette er ikke et problem med WPX Hosting. De håndterer migreringen av nettstedet ditt gratis, og vil ha det gjort om cirka 24 timer. Noen brukere rapporterte at det ble gjort enda raskere enn for nettstedene deres.

5. Sikkerhetskopiering

De holder daglige sikkerhetskopier av nettstedet ditt i to uker. Hvis noe går galt, vil de gjenopprette det til sikkerhetskopien uten kostnad.

6. Grensesnitt

Grensesnittet som de har installert for brukere å administrere sine nettsteder er veldig enkelt å bruke. Dette kan være et pluss for folk som fremdeles lærer.

7. Innholdsstyringssystemer

WPX begrenser deg ikke når det kommer til innholdsstyringssystemer som noen andre verter som fokuserer på WordPress, så denne hosting-tjenesten kan brukes til andre innholdsstyringssystemer utover WordPress. Dette kan være nyttig hvis du allerede har forskjellige systemer i bruk.

Ulemper ved Traffic Planet Hosting

Selv om det er mange positive anmeldelser for denne hosting-tjenesten, er den ikke 100 prosent perfekt. Som med alle selskaper, vil brukerne ha noen ting som de ønsker å bli forbedret eller endret. Det er bare noen få for WPX Hosting.

1. Pris

Den laveste planen er forretningsplanen, og den vil koste deg 24,99 dollar i måneden. Dette er ikke så ille i forhold til noen konkurrenter som vurderer at det kommer med hosting for opptil fem nettsteder, men for noen med et mye enklere nettsted som ikke krever mye fart, er det noen hosting-tjenester som ikke er så dyre.

2. Funksjoner

Noen brukere føler at de dyrere konkurrentene har en fordel for WPX Hosting ved at de tilbyr flere grensesnittfunksjoner for nettstedet ditt.

Bunnlinjen

Poenget med WPX Hosting er at det virker ganske vanskelig å til og med finne mange utilfredse brukere med denne tjenesten.

Den generelle stemningen for denne hostingtjenesten er veldig positiv.

Brukere elsker hvor raskt støtten kommer tilbake til dem, og mange rapporterer mye raskere hastigheter på nettstedene sine etter å ha flyttet over. Prispoenget kan være litt høyt for noen med et enklere nettsted som bare leter etter en online tilstedeværelse, men brukere med mer enn ett nettsted vil elske besparelsen de kan se på månedlig basis med denne verten.

 

WPX Hosting vs WP Engine vs HostGator vs Pagely

WPX Hosting sammenlignes ofte med hosting av tungvektig WP-motor, stormerke HostGator og høytrykk Pagely. Hvordan sammenligner det?

wpx hosting vs wp engine vs hostgator vs pagely

Det vi liker WPX mest for er deres fokus på hastighet, kundeservice og funksjoner, samtidig som de tilbyr rimelige priser for eiere av flere nettsteder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map