WPX Hosting (Was Traffic Planet) Anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Hvor god er WPX Hosting (tidligere Traffic Planet)?

WPX Hosting er en hosting service, der er specialiseret i nogle af de hurtigste hostinghastigheder ur. Planerne starter ved $ 24,99 måned, hvilket er en smule dyrt for nogle brugere, men denne plan dækker hosting for op til fem websteder. Sammenlignet med værter med højere priser, får du meget for dine penge her!


Vi anbefaler dog et par andre værter over WPX. Hvis du leder efter den bedste samlede værdi for WordPress, skal du gå med SiteGround. Hvis du leder efter en superladet hastighed, skal du gå med A2 Hosting. Hvis du vil have en premium WordPress-vært med tier-1-support, skal du gå med WP Engine eller Kinsta.

WPX Hosting (Was Traffic Planet) Anmeldelser 3.1 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (5 stemmer) Fordele

 1. Hurtige indlæsningstider
 2. Responsiv kundeservice
 3. Grundlæggende plan er vært for op til fem websteder
 4. Gratis webstedsmigrering
 5. Holder sikkerhedskopier
 6. Brugervenligt interface
 7. Kan bruges til andre indholdsstyringssystemer ud over WordPress

Ulemper

 1. Højere startpris for planer
 2. lige så mange funktioner i interface som konkurrenter

SummaryTraffic Planet er fokuseret på brugere, der kører WordPress-websteder og søger at få en service, der er mere strømlinet til denne type websted. De tilbyder hastighed til deres brugere, da de har dette fokus på WordPress. Support3.5Speed3.5Features2.5Value3Transparency3

Vores officielle WPX Hosting-anmeldelse

WPX Hosting målretter sig mod WordPress-brugere og tiltrækker dem med de hastigheder, de kan tilbyde. Deres hastighed i kombination med deres kundeservice ser ud til at være det, der holder folk til at strømme til at bruge deres hosting-service. Vil du vide mere om deres service? Fortsæt med at læse for mere indsigt.

Dette er en redaktionel gennemgang baseret på brugernes oplevelser fra online anmeldelser. Når du går i gang med at tage din endelige beslutning, skal du også læse de anmeldelser, du kan finde sammen med detaljerne på deres websted.

De bedste funktioner i WPX Hosting

Dette er de funktioner, som brugerne absolut elsker om WPX Hosting.

1. Hastighed

De fleste brugeranmeldelser bemærker, at deres webstedshastigheder er steget fra den foregående hosting, de havde brugt. I den nu tankegang, som mange mennesker har en tendens til at have i dag, kan det være virkelig vigtigt, hvor godt dit websted vil gøre, når det kommer til at holde de klik, du har tiltrukket af dit websted.

wpx verdens hurtigste cdn

De har endda verdens hurtigste WordPress CDN, med op til 3 gange dit webstedshastighed.

2. Kundeservice

Dette var sandsynligvis den anden favoritfunktion, som brugere rave om for denne service. De er meget tilfredse med, hvor hurtigt billetter besvares, når de er sendt ind.

De vil endda rette malware, der kan angribe dit websted!

3. Flere websteder

Andre tjenester tillader ofte kun brugere at have et websted til deres grundlæggende plan, og derefter stiger prisen ganske lidt for planer, der dækker hosting for flere websteder. Med WPX Hosting kan du være vært for fem websteder på deres grundlæggende plan. Deres faglige plan vil dække op til 15, og deres elite vil dække op til 35.

Er du en tilknyttet marketingmedarbejder, eller nogen der bare elsker at få nye websteder ud? Gå derefter med WPX!

4. Site Migration

En af de ting, der typisk holder en person med den samme hostingtjeneste, er, at de ikke ønsker at bekymre sig om at udføre migreringen fra en server til en anden.

wpx hosting gratis migration

Stol på os, dette er en smerte i A!

Dette er ikke et problem med WPX Hosting. De håndterer din webstedsmigration gratis og vil få det til i løbet af cirka 24 timer. Nogle brugere rapporterede, at det blev gjort endnu hurtigere end for deres websteder.

5. Sikkerhedskopier

De holder daglige sikkerhedskopier af dit websted to uger værd. Hvis noget går galt, gendanner de det til sikkerhedskopien uden en opladning.

6. Grænseflade

Grænsefladen, som de har installeret for brugere til at administrere deres websteder, er meget let at bruge. Dette kan være et plus for mennesker, der stadig lærer.

7. Indholdsstyringssystemer

WPX begrænser dig ikke, når det kommer til indholdsstyringssystemer, som nogle andre værter, der fokuserer på WordPress, så denne hostingtjeneste kan bruges til andre indholdsstyringssystemer ud over WordPress. Dette kan være nyttigt, hvis du allerede har forskellige systemer i brug.

Ulemper ved Traffic Planet Hosting

Selvom der er mange positive anmeldelser for denne hostingtjeneste, er den ikke 100 procent perfekt. Som med enhver virksomhed vil brugerne have nogle ting, som de gerne vil have forbedret eller ændret. Der er kun nogle få til WPX Hosting.

1. Pris

Den laveste plan er forretningsplanen, og den vil koste dig $ 24,99 om måneden. Dette er ikke så dårligt sammenlignet med nogle konkurrenter i betragtning af at det kommer med hosting til op til fem websteder, men for en person med et meget enklere websted, der ikke kræver en masse hastighed, er der nogle hostingtjenester, der ikke er så dyre.

2. Funktioner

Nogle brugere føler, at de dyrere konkurrenter har en fordel i forhold til WPX Hosting, idet de tilbyder flere interfacefunktioner til dit websted.

Bundlinie

Den nederste linje på WPX Hosting er, at det synes temmelig svært at endda finde en masse utilfredse brugere med denne service.

Den samlede stemning for denne hostingtjeneste er meget positiv.

Brugere elsker, hvor hurtigt support kommer tilbage til dem, og mange rapporterer meget hurtigere hastigheder på deres websteder efter at have migreret. Prispunktet er måske lidt højt for nogen med et mere enkelt websted, der bare leder efter en online tilstedeværelse, men brugere med mere end et websted vil elske den besparelse, de kan se på en månedlig basis med denne vært.

 

WPX Hosting vs WP Engine vs HostGator vs Pagely

WPX Hosting sammenlignes ofte med hosting af tungvægt WP Engine, store-brand HostGator og high-touch Pagely. Hvordan sammenlignes det?

wpx hosting vs wp engine vs hostgator vs pagely

Det, vi mest kan lide WPX, er deres fokus på hastighed, kundeservice og funktioner, mens de stadig tilbyder overkommelige priser for ejere af flere websteder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map