WPX Hosting (Was Traffic Planet) Recensioner Maj 2020 – Prissättning och planer för värd

Hur bra är WPX Hosting (tidigare Traffic Planet)?

WPX Hosting är en webbhotell som är specialiserad på några av de snabbaste klockhastigheterna. Planerna börjar på 24,99 $ månad, vilket är lite dyrt för vissa användare, men denna plan täcker webbhotell för upp till fem webbplatser. Jämfört med högre priser värdar får du mycket för dina pengar här!


Vi rekommenderar dock några andra värdar över WPX. Om du letar efter det bästa övergripande värdvärdet för WordPress går du med SiteGround. Om du letar efter superladdad hastighet, gå med A2 Hosting. Om du vill ha en premium WordPress-värd med tier-1-support, gå med WP Engine eller Kinsta.

WPX Hosting (Was Traffic Planet) Recensioner 3.1 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (5 röster) Fördelar

 1. Snabba laddningstider
 2. Lyhörd kundtjänst
 3. Grundplanen är värd för upp till fem webbplatser
 4. Gratis webbplatsmigrering
 5. Håller säkerhetskopior
 6. Enkel att använda gränssnittet
 7. Kan användas för andra innehållshanteringssystem utöver WordPress

Nackdelar

 1. Högre startpris för planer
 2. lika många funktioner i gränssnittet som konkurrenter

SummaryTraffic Planet fokuserar på användare som driver WordPress-webbplatser och letar efter en tjänst som är mer strömlinjeformad för den här typen av webbplats. De erbjuder snabbhet till sina användare eftersom de har detta fokus på WordPress. Support3.5Speed3.5Features2.5Value3Transparency3

Vår officiella WPX-värdegranskning

WPX Hosting riktar sig mot WordPress-användare och lockar dem med de hastigheter de kan erbjuda. Deras hastighet i kombination med deras kundservice verkar vara det som håller folk att flockas för att använda sin webbhotell. Vill du veta mer om deras tjänster? Fortsätt läsa för mer insikter.

Detta är en redaktionell granskning baserad på användarnas erfarenheter från onlinerecensioner. När du ska ta ditt slutliga beslut bör du också läsa de recensioner som du kan hitta tillsammans med informationen på deras webbplats.

De bästa funktionerna i WPX Hosting

Dessa är de funktioner som användare absolut älskar om WPX Hosting.

1. Hastighet

Majoriteten av användarrecensionerna noterar att deras webbplatshastigheter har ökat från den tidigare webbhotell som de använde. I det nuvarande tankesättet som många människor tenderar att ha idag kan det vara väldigt viktigt i hur bra din webbplats kommer att göra när det gäller att hålla klick som du har lockat till din webbplats.

wpx världens snabbaste cdn

De har till och med världens snabbaste WordPress CDN, med upp till 3 gånger din webbplatshastighet.

2. Kundtjänst

Detta var förmodligen den andra favoritfunktionen som användare gillar för den här tjänsten. De är mycket nöjda med hur snabbt biljetter besvaras efter att de har skickats in.

De fixar till och med skadlig programvara som kan attackera din webbplats!

3. Flera webbplatser

Andra tjänster tillåter ofta användare att bara ha en webbplats för sin grundläggande plan, och sedan ökar priset ganska mycket för planer som täcker hosting för flera webbplatser. Med WPX Hosting kommer du att kunna vara värd för fem webbplatser på deras grundläggande plan. Deras professionella plan kommer att täcka upp till 15 och deras elit kommer att täcka upp till 35.

Är du en affiliate-marknadsförare eller någon som bara älskar att skaffa ut nya webbplatser? Gå sedan med WPX!

4. Migrering av webbplatser

En av de saker som vanligtvis håller en person med samma värdtjänst är att de inte vill oroa sig för att göra migreringen från en server till en annan.

wpx är värd för gratis migrering

Lita på oss, detta är en smärta i A!

Detta är inte ett problem med WPX Hosting. De hanterar din webbplatsmigrering gratis och kommer att göra det inom ungefär 24 timmar. Vissa användare rapporterade att det gjordes ännu förr än för deras webbplatser.

5. Säkerhetskopior

De håller två veckors värde av dagliga säkerhetskopior av din webbplats. Om något går fel, återställer de det till säkerhetskopian utan kostnad.

6. Gränssnitt

Gränssnittet som de har installerat för användare att hantera sina webbplatser är mycket lätt att använda. Detta kan vara ett plus för människor som fortfarande lär sig.

7. System för innehållshantering

WPX begränsar dig inte när det gäller innehållshanteringssystem som vissa andra värdar som fokuserar på WordPress kommer att göra, så denna webbhotell kan användas för andra innehållshanteringssystem utöver WordPress. Detta kan vara till hjälp om du redan har olika system i bruk.

Nackdelar med Traffic Planet Hosting

Även om det finns många positiva recensioner för denna webbhotell är den inte perfekt för 100 procent. Som med alla företag kommer användare att ha några saker som de vill ha förbättrats eller förändrats. Det finns bara några få för WPX Hosting.

1. Pris

Den lägsta planen är affärsplanen och den kostar 24,99 dollar per månad. Detta är inte så illa jämfört med vissa konkurrenter med tanke på att det kommer med webbhotell för upp till fem webbplatser, men för någon med en mycket enklare webbplats som inte kräver mycket snabbhet finns det några värdtjänster som inte är lika dyra.

2. Funktioner

Vissa användare tycker att de dyrare konkurrenterna har fördelen med WPX Hosting genom att de erbjuder fler gränssnittsfunktioner för din webbplats.

Slutsats

Kort sagt på WPX Hosting är att det verkar ganska svårt att ens hitta en hel del otillfredsställda användare med den här tjänsten.

Den övergripande atmosfären för denna webbhotell är mycket positiv.

Användare älskar hur snabbt support kommer tillbaka till dem, och många rapporterar mycket snabbare hastigheter på sina webbplatser efter att de flyttat över. Prispunkten kan vara lite hög för någon med en enklare webbplats som bara letar efter en online-närvaro, men användare med mer än en webbplats kommer att älska besparingen de kan se på en månad med denna värd.

 

WPX Hosting vs WP Engine vs HostGator vs Pagely

WPX Hosting jämförs ofta med värd för tungviktig WP-motor, HostGator med stort märke och Pagely med hög beröring. Hur jämför det?

wpx hosting vs wp engine vs hostgator vs pagely

Det vi gillar WPX mest är deras fokus på hastighet, kundservice och funktioner, samtidigt som de fortfarande erbjuder överkomliga priser för ägare av flera webbplatser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map