Brezplačni graditelji spletnih strani: Kako ustvarite spletno mesto brez stroškov? (Maj 2020)

Resno? Ali lahko lastnik majhnega podjetja – brez oblikovalskih spretnosti in malo ali brez proračuna – izdela spletno mesto brezplačno?


Odgovor je pritrdilen. In za to vam sploh ni treba biti tehničen.

Kako ustvariti spletno mesto brez stroškov?

Številni zagoni niso pripravljeni zapravljati velikih dolarjev za izdelavo spletnega mesta. Toda tu je težava: če nimate spletnega mesta, bo kdo vedel, da imate podjetje? Ljudje ne najdejo več podjetij, iskalniki najdejo poslovna spletna mesta.

Kako ste torej začeli graditi brezplačno spletno mesto? Pomagali vam bomo storiti točno to.

Možnosti spletnega mesta

Obstajata le dva načina za izdelavo spletnega mesta, ne da bi vam pomagal strokovnjak, ki vam bo pomagal: Naučite se kodirati ali uporabljati brezplačnega graditelja spletnega mesta.

Učenje kodiranja je odličen načrt – tukaj je nekaj brezplačna sredstva za pomoč – vendar to vaše spletno mesto ne bo postavilo hitro. Spletni graditelji spletnih strani ponujajo veliko hitrejšo in lažjo možnost.

Niso popolni, toda za majhna podjetja, zlasti z omejenimi spletnimi znanji in majhnim proračunom, vam lahko pomagajo hitro in poceni posodobiti profesionalno spletno mesto.

Prednosti in slabosti brezplačnih graditeljev spletnih strani

Prednosti

 • Izdelajte spletno mesto brez porabe denarja
 • Preprosta za uporabo – odlična za mala podjetja
 • Tehnične ali oblikovalske spretnosti niso potrebne
 • Predloge in orodja so vključena
 • Premium načrti so na voljo v času rasti

Slabosti

 • Oglasi se prikažejo na vašem spletnem mestu
 • Možnosti e-trgovine zelo omejene na brezplačnih načrtih
 • Prilagoditi ni vedno enostavno
 • Nastavite kot lastniško – težje je premikati spletno mesto
 • Premium načrti so veliko dražji od tradicionalnih spletnih gostiteljev

Oglejmo si razloge, zakaj menimo, da so ustvarjalci spletnih strani odlični za začetnike, ki želijo takoj brezplačno spletno mesto.

Zakaj uporabljati brezplačnega graditelja spletnih strani

Za izdelavo lastnega spletnega mesta, ko nimate tehničnega znanja, so ključna prava orodja. Tu je nekaj odličnih orodij in funkcij, ki so standardne pri večini brezplačnih gradnikov spletnih mest.

Povleci in spusti

Povlecite in spustite, da lahko s kazalcem postavite ali premikate predmete na spletni strani. Usmerite in kliknete, sliko ali pripomoček povlečete na mesto, na katerem želite, nato pa samo spustite.

To je enostavno in intuitivno – koda ni potrebna – in rezultate vidite takoj. Če vam ni všeč, kliknite X, da ga izbrišete, in povlecite nekaj drugega čez.

Ime domene po meri

Če ste že razmišljali o spletnem mestu, ste morda že kupili ime svoje domene. Dobra novica je, da jo lahko še vedno uporabljate – vaša lastna domena olajša iskanje iskalnikov.

Ko izberete svojega ustvarjalca, lahko nanj povežete svoje ime domene. Upoštevajte, da večina gradbenikov zaračuna mesečno pristojbino za povezavo domene z vašim spletnim mestom.

wix

Spletna trgovina (e-trgovina)

Ko lahko spletno trgovino brezplačno nastavite – to je vsekakor velika stvar. Tudi graditelji spletnih mest olajšajo, toda rečeno, tukaj ima svoje omejitve brezplačno.

Večina možnosti e-trgovine pomeni velikost vašega zaloga – pogosto omejeno na samo pet izdelkov. Nadzirajo število plačilnih procesorjev, ki se nagibajo k tradicionalnim prodajalcem, kot je PayPal.

Vendar pa vam omogočajo, da takoj začnete prodajati prek spleta in se lahko premaknete na plačljiv načrt, če potrebujete več virov.

žlahtno

Brezplačna domena

Večina graditeljev vam ponuja brezplačno ime domene. Toda … to je pravzaprav poddomena. Če bi na primer uporabljali Wix, bi bila vaša domena: www.mywebsite.wixsite.com. Iskalniki ne dajejo prednosti tej vrsti nastavitev.

Domeno običajno lahko kupite za približno 12,00 USD. Imenik je odličen kraj za to, saj brezplačno vključujejo zasebnost domen.

ucraft

Spletno gostovanje

Brezplačni graditelj spletnih mest gosti vašo domeno – oni so vaš spletni najemodajalec. V zameno za brezplačno gostovanje bodo vaši obiskovalci videli oglase.

Ker vaše spletno mesto gradi promet, boste morda želeli več pasovne širine ali funkcij, brez oglasov. Vsak brezplačni graditelj ima vrhunske načrte za pomoč pri tem, vendar lahko

Bistveno dražje kot gostovanje spletnega mesta pri običajnem ponudniku.

spletne strani

Intuitivno

Brezplačni graditelji so enostavni za uporabo in jih je lažje ugotoviti. To je njihovo početje – poenostaviti vas in vaše majhno podjetje.

jimdo

Odziven dizajn

Odziven dizajn pomeni, da se vaše spletno mesto odziva na velikost zaslona, ​​na katerem je prikazano. Približno 48% spletnih aktivnosti poteka na mobilnih napravah, zato je odziven dizajn bistvenega pomena.

Večina ustvarjalcev bo zagotovila predloge ali teme, s pomočjo katerih boste lahko izdelali spletno mesto. Vedno ga preverite na napravah različnih velikosti in v različnih brskalnikih.

mozello

Integracija socialnih medijev

Večina ustvarjalcev spletnih strani bo vključevala nekatera orodja ali pripomočke za socialne medije. Večina vključuje ikone za skupno rabo, ki se prikazujejo vaše objave in stran, tako da lahko ljudje delijo vsebino, ki jim je všeč.

Nekateri ponujajo pripomočke, s katerimi lahko povežete svoje račune ali celo prikažete tvite ali objave neposredno na svojem spletnem mestu.

spletni tok

Optimizacija iskalnikov

Brezplačni graditelji spletnih mest ponujajo nekaj osnovnih podpor, da bi iskalniki lažje našli vaše spletno mesto. V tem je celoten namen SEO.

Ta orodja običajno vključujejo obrazce za dodajanje metapodatkov ali naslovov SEO in alt besedila za opisovanje slik. Čeprav so ta orodja koristna, izboljšanje vašega položaja v rezultatih iskalne strani (SERPs) zahteva veliko širšo mrežo.

imcreator

Prijazno malim podjetjem

Začetniki dobrodošli! Spet so ti graditelji namenjeni lastnikom malih podjetij, ki jim omogočajo hitro spletno povezavo brez pomembnih denarnih naložb.

zoho

Sistem za upravljanje vsebin

Sistem za upravljanje vsebin (CMS) je vmesnik, ki ga večina ljudi pozna in je preprost za uporabo. Izgleda podobno kot programske aplikacije brez povezave, kot je Microsoft Word, z osnovnimi možnostmi oblikovanja za dodajanje vsebine.

spletna stran123

14 najboljših brezplačnih graditeljev spletnih strani

Kateri je pravi za vaše malo podjetje? Tukaj smo danes najboljši gradbeniki.

1. Weebly Website Builder

weebly spletno mesto graditelj

Weebly je eden najbolj priljubljenih brezplačnih gradbenikov. Je izredno enostaven za uporabo, CMS vključuje program za gradnjo povleci in spusti, orodja za SEO in številne aplikacije, da dodate več funkcionalnosti. Brezplačni načrt vključuje ime poddomene, podporo prek klepeta in e-pošte ter SSL potrdilo. (Potrdilo SSL je orodje za preverjanje varnosti – spreminjanje domene iz HTTP v HTTPS.) Svojo brezplačno mobilno aplikacijo lahko uporabljate za upravljanje spletnega mesta na poti..

Weebly vključuje standardne modele (predloge), vendar je izbor nekoliko omejen. Precej moteča omejitev je pomanjkanje medijske knjižnice – vsako sliko je treba vsakič naložiti, tudi če ste jo že uporabili.

V brezplačni načrt ali celo na načrtu, ki povezuje vašo domeno s spletnim mestom, ni možnosti za spletno trgovino. Če želite zagnati spletno mesto za e-trgovino, se morate pomakniti do programa Pro.

Prednosti

 • Preprost, intuitiven CMS vključuje gradnik povleci in spusti
 • Brezplačni načrt vključuje SSL
 • Mobilna aplikacija za dostop do spletnega mesta od koder koli
 • Brezplačna podpora za klepet in e-pošto

Slabosti

 • Omejeno število predlog
 • Na brezplačnem načrtu ni možnosti e-trgovine
 • Nobena predstavnostna knjižnica slik

Obiščite Weebly tukaj

2. Wix Builder spletnih strani

wix spletno mesto graditelj

Wix je brezplačni graditelj spletnega mesta s toliko možnostmi, da se bo vaša glava zavrtela. Imajo na tone odzivnih predlog za oblikovanje, ki jih je precej enostavno prilagoditi. Verjetno najboljša lastnost za začetnike je Wix ADI – Artificial Design Intelligence. V bistvu odgovorite na nekaj vprašanj in Wix ustvari predlogo po meri za vaše spletno mesto.

Načrt prostega dostopa vključuje dostop do obsežne knjižnice predlogov, brezplačno poddomeno in gostovanje, pa tudi omejeno možnost e-trgovine. Ne opredeljujejo natančno, katere funkcije so brezplačne in katere so premium, zato se pozanimajte.

Dve stvari je treba opozoriti. Prvič, Wix pri oglaševanju ni sramežljiv. Vaše spletno mesto je opremljeno z oglasom s pasicami. Drugič, čeprav so predloge super, niso zamenljive. Če želite spremeniti, izgubite vso vsebino ali prilagoditve, ki ste jih naredili.

Prednosti

 • Tone odzivnih predlog
 • Enostaven za uporabo gradnik povleci in spusti
 • Vmesnik za umetno oblikovalno inteligenco lahko ustvari spletno mesto po meri, ki temelji na odgovorih na zaloge
 • Razumne možnosti za majhno spletno trgovino v brezplačnem načrtu
 • Neomejene pisave, animacije, video ozadja in učinki paralakse.

Slabosti

 • Na SEO vpliva poddomena, dana na brezplačnem načrtu
 • Mesečno plačilo za uporabo lastne domene
 • Agresivna umestitev oglasov na brezplačnem načrtu

Več o Wixu

3. WordPress.com

wordpress

WordPress.com se je začel kot brezplačna platforma za bloganje s prilagojenim CMS-jem. (Isti CMS je brezplačna aplikacija pri plačljivih ponudnikih gostovanja.) WordPress.com je odličen za osnovni blog, vendar bo morda malce več napora za začetnika, ki poskuša izdelati spletno mesto za majhna podjetja..

WordPress.com ob prijavi ponuja nekaj brezplačnih tem. Dobite poddomeno in nekaj vtičnikov, vključno z Jetpackom, ki ponuja veliko dodatnih zmogljivosti. Ni orodja za vlečenje in spuščanje, armaturna plošča je za začetnike manj intuitivna. Odlična lastnost je tudi možnost izvoza vaše vsebine – zato je ta brezplačna platforma gostovanja lažja za odstop od večine drugih brezplačnih graditeljev.

Za mala podjetja so premijski načrti približno 4-krat dražji od uporabe tradicionalnega ponudnika gostovanja in istega CMS-ja.

Prednosti

 • Odlična platforma za bloganje
 • Enostaven za uporabo gradnik povleci in spusti
 • Knjižnica slik, proste teme in vtičniki
 • Vsebino je mogoče izvoziti na selitveno mesto
 • Brezplačni načrt je preprost način za učenje osnov WordPress CMS

Slabosti

 • SEO pod vplivom poddomene
 • Zelo dragi načrti premij
 • Vtičniki in teme so omejeni in nadzorovani tudi na premijskih načrtih

Obiščite WordPress.com

4. Site123 Builder spletnih strani

Izdelovalec spletnih strani Site123

Site123 ima drugačen pristop od svojih konkurentov – ni orodja za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja. Namesto tega preprosto naložite svojo vsebino in ta je izdelana v odzivnem dizajnu. Spletno mesto lahko dobite zelo hitro.

Spletna stran 123 se uvršča na visoko mesto s strankami, s podporo 24/7, prek klepeta, e-pošte in sistema vstopnic. Vključen je v brezplačni načrt, skupaj z vašim brezplačnim poddomenom, orodji za SEO in dostopom do številnih predloga za odzivnost. Možnost e-trgovine lahko dobite pri določenem ustvarjalcu trgovin, vendar to zahteva premijski načrt.

Spletna stran 123 navaja, da je zelo SEO prijazna, vendar to res ne velja za nobeno spletno mesto s poddomeno. Za premijske načrte obstaja enotna cena in 14-dnevno jamstvo za vračilo denarja, če se odločite za to pot.

Oglejte si spletno mesto123

Prednosti

 • Dober izbor odzivnih predlog za oblikovanje
 • Gradnja ni potrebna – samo naložite vsebino
 • Brezplačne slike, vključene v čarovnika za nastavitev
 • Zelo pozitivne ocene o storitvah za stranke
 • Premium načrt vključuje registracijo domene

Slabosti

 • Brez brezplačnega načrta ni e-trgovine
 • Cene premijskih načrtov niso pregledne
 • Načrti paketov so objavljeni, vendar podrobnosti niso pojasnjene

5. presenetljivo Builder spletnih strani

Osupljivo graditelj spletnih strani

Presenetljivo je novejši graditelj spletnih strani. Z njihovim brezplačnim načrtom dobite poddomena, gostovanje in možnost za samostojno spletno trgovino z enim izdelkom. Njihovi oglasi so manj vsiljivi od drugih in se odločijo dodati značko na nogi spletnega mesta.

Armaturna plošča za urejanje je preprosta za uporabo, predloge so odzivne in prilagodljive. Obstaja zanimiva funkcija, ki samodejno gradi vaše spletno mesto s vaše strani LinkedIn. Prav tako ne zaračunavajo dodatnega nadomestila za transakcije e-trgovine (še vedno imate plačilo ponudnika plačil.)

Ampak presenetljivo je bil zasnovan za izdelavo minimalističnih enojnih strani, ki jih je mogoče premikati, to je edini format, ki je na voljo brezplačno. Lahko sestavite večstransko spletno mesto, vendar morate za to kupiti premium načrt.

Oglejte si presenetljivo

Prednosti

 • Enostaven za uporabo urejevalnika strani
 • Širok izbor lepih, odzivnih predlog
 • Minimalni slog ene strani je zelo aktualen
 • Manj vsiljivo oglaševanje
 • Stroški transakcijskih stroškov ponudnika plačil niso dodani

Slabosti

 • Potrebujete premijski načrt, če želite imeti na strani več kot eno stran
 • e-trgovina na brezplačnem načrtu, omejena na 1 izdelek
 • Načrti premium cen so bili plačani vnaprej – precej dražji od tradicionalnih gostiteljev

6. Ucraft Website Builder

Ucraft Website Builder

UCraft ima v svojem prostem načrtu nekaj odličnih lastnosti in resnih omejitev. Dobra novica – dovolijo vam, da brez dodatnih stroškov povežete domeno po meri s svojim spletnim mestom. To je super za SEO in stranke si ga lažje zapomnijo kot poddomena. Uporabite lahko tudi Googlovo analitiko in dobite SSL.

Slaba novica, prilagajanje brezplačnega načrta je resnično omejeno. Ucraft se nagiba k ciljnim stranem več kot večje možnosti več strani. V brezplačnem načrtu tudi ni možnosti za spletno trgovino, vendar imajo premijske načrte s 14-dnevnim brezplačnim preizkusom denarja.

Imajo veliko odzivnih predlog, jezikovno aplikacijo, brezplačen izdelovalec logotipov in ustvarjalca ciljne strani – kar je kul. Premijski načrti so v veliki meri enaki ostalim gradbenikom.

Obiščite Ucraft

Prednosti

 • Brezplačno povežite domeno po meri
 • Dober izbor odzivnih predlog
 • Brezplačen proizvajalec logotipov
 • SSL vključen
 • Večjezično spletno mesto z brezplačno aplikacijo za jezik

Slabosti

 • Prilagoditev predloge omejena na brezplačni načrt
 • Nobene spletne trgovine za brezplačni načrt
 • e-trgovina, ki jo upravljate preko Shopifyja – ni najlažje prizorišče

7. Lander Builder spletnih strani

Lander Website Builder

Lander izdeluje ciljne strani – pogovorite se o trženju blagovne znamke. Ciljna stran je običajno samostojna spletna stran, ki spodbuja določen poziv k dejanju (CTA.). Vse, kar resnično pomeni, je, da želite, da obiskovalec izvede določeno dejanje – nekaj kupi, se nekaj pridruži ali pokliče nekoga.

Glede brezplačnosti Lander ta koncept predaleč razteza. Omogočajo vam uporabo enega od njihovih premijskih načrtov za 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje. Če ga ne kupite, je vaše spletno mesto še vedno pripravljeno, vendar so številne funkcije izklopljene. Zdi se, da je Lander usmerjen v podjetja za digitalno trženje z določeno količino tehnične pametnosti.

Verjetno ni najboljša izbira za mala podjetja, ki gradijo svoje prvo mesto.

Prednosti

 • Lep izbor odzivnih predlog
 • Trenutni in minimalistični slogi
 • Usmerjeno v marketinške strokovnjake
 • Veliko integracij – Facebook, Mailchimp, Zapier
 • A / B Split testiranje

Slabosti

 • Brez brezplačnega načrta – samo brezplačna preizkusna različica
 • Zelo dragi načrti premij
 • Za bolj tehnične uporabnike kot za začetnike

8. Jimdo Website Builder

Graditelj spletnih strani Jimdo

Jimdo je močan graditelj spletnih strani z večino standardnih ponudb v svojem brezplačnem načrtu. Brezplačna poddomena, dostop do odzivnih predlog in podobno kot Wix, uporabljajo umetno obliko, da ustvarijo predlogo po meri za vaše spletno mesto. Obstajajo pa tudi nekatere resne omejitve.

Prosti načrt sploh ne nudi nobene podpore – pravijo mu načrt »Predvajaj«, kar pomeni, da to ni nekaj, kar bi izbralo majhno podjetje. Izven premijskih načrtov ni orodij za SEO in možnosti e-trgovine.

Cene za večino premijskih načrtov so v istem območju kot pri drugih prodajalcih, vendar so za popolno funkcionalnost nagnjene veliko dražje.

Prednosti

 • Umetni postopek oblikovanja za izdelavo spletnega mesta po meri
 • Zelo hiter način za postavitev in delovanje spletnega mesta
 • Preprosta uporaba osnovnih orodij za SEO
 • Preprosto povežite račune družbenih medijev
 • Prilagodite spletno mesto z dodajanjem ali urejanjem obstoječih blokov

Slabosti

 • Brez podpore strankam za brezplačni načrt
 • Brez predlog – samo ADI
 • Nobena spletna trgovina v brezplačnem načrtu
 • Dragi načrti premij

Več o Jimdu

9. Carrd Website Builder

Graditelj spletnega mesta Carrd

Carrd je kot presenetljivo – uporabljate ga za izdelavo spletnih strani na eni strani. Je neverjetno cenovno ugoden – premijski načrt znaša le 19 dolarjev na leto. Carrd’s lastno spletno mesto je osupljivo, eno stran. Nekatere predloge ponavljajo ta slog.

Za večstransko spletno mesto ni prave možnosti, vendar ponujajo predlogo z odsekom, ki uporablja gumbe za prikaz različnih blokov vsebine na istem ozadju na istem mestu.

Zdaj lahko spletno mesto dobesedno začnete graditi v spletu, brez kreditne kartice – sploh nimate računa. Nekako noro je. Predloge so odzivne, jih je zelo enostavno uporabljati, oglaševanje pa je nizko.

Iskreno, za 19 dolarjev na leto je premija morda celo boljša od brezplačne. Lahko uporabite domeno po meri, dodate možnosti plačila, direktne sezname e-pošte in druge odlične dodatke.

Prednosti

 • Minimalistična enostranska spletna mesta – zelo aktualna
 • Odzivne predloge
 • Neverjetno cenovno ugoden premijski načrt
 • Nizko ključno oglaševanje na brezplačnem načrtu
 • Račun ni potreben – samo izberite predlogo in začnite

Slabosti

 • Ni več strani
 • Brez možnosti e-trgovine
 • Brez podpore

Oglejte si Cardd tukaj

10. Zoho Sites Website Builder

Zoho Sites Website Builder

Zoho ni brezplačen, ima pa brezplačno preizkusno različico. (Česar morda ne poznate na njihovi ciljni strani.) Zoho ima ustvarjalnik povleka in spuščanja ter vizualni ustvarjalec, ki vam omogoča, da v brskalniku delate takojšne spremembe sprememb. Imajo odzivne predloge, izdelane s pomočjo razdelkov, predloge pa lahko spreminjate, ne da bi izgubljali vsebino.

Za več tehničnih uporabnikov obstaja urejevalnik kode in možnost deljenega testiranja, s pomočjo katerega lahko vidite, katera vsebina deluje najbolje. Obstaja cela serija dodatkov in veliko dodatnih aplikacij za poslovne funkcije.

Prednosti

 • Gradnik povleci in spusti s pomočjo nadzorne plošče
 • Vizualni ustvarjalec za urejanje v brskalniku
 • Odziven izbor predloge
 • Testiranje po delih
 • Velika izbira integracij aplikacij tretjih strank

Slabosti

 • Brez prostega načrta
 • Podpora deluje le 5 dni v tednu
 • Brez integracije ni spletne trgovine

Preberite več o spletnih mestih Zoho

11. Builder spletnih mest Google My Business

Graditelj spletnih mest Google My Business

To je Google, je popolnoma brezplačen in uporablja podatke, ki jih navedete v profilu vašega podjetja. Ni treba posebej poudarjati, da je vključen tudi SEO.

Če želite izkoristiti to platformo, morate biti preverjeni v Google My Business. Ni plačljivih načrtov – Google vam omogoča, da sodelujete z vsemi njihovimi storitvami – vključno s pregledi strank, analitiko in Google zemljevidi, ko preverite svoje podjetje. (Pošljejo razglednico, da preveri vaš naslov.)

Po tem lahko s svojim novim ustvarjalcem spletnih strani ustvarite brezplačno spletno mesto, ki črpa podatke iz vašega poslovnega računa. Dodate lahko slike, posodobite čas obratovanja za sezonske spremembe, izvedete promocijo, dodate lokacijo. Izdelovalec spletnega mesta je odziven, enostaven za uporabo, prijavite se lahko iz telefona – ves dan je Google.

Prednosti

 • Vse brezplačno – brez stroškovnega načrta
 • Brezplačno gostovanje
 • Integrirano s podatki o podjetju Google
 • Domena po meri
 • Povečajte sodelovanje s strankami

Slabosti

 • Samo za člane Google Business
 • Potrebno je preverjanje Googlovega podjetja
 • Glavna dejavnost Googla je prodaja oglaševanja

Več o Google My Business najdete tukaj

12. About.me

About.me Builder spletnih strani

About.me je bolj ustvarjalec spletnih strani za posameznike kot majhno podjetje. Če pa ste svetovalec ali samostojni izvajalec, je About.me morda ravno tisto, kar potrebujete. Na žalost, če želite pokazati portfelj, potrebujete premijski načrt.

Obstaja brezplačen načrt in poddomena je bolj koristna: približno.me/ svoje ime za ljudi, ki vas želijo najti. Omogoča vam tudi, da določite CTA s prekrivanjem in nenavaden dodatek za pripenjanje zaslona, ​​posnetega s spletnega mesta, poljubno pošto iz domene.

V nasprotnem primeru se zdi, da je bolj kot spletni življenjepis kot spletna stran.

Prednosti

 • Odlično za individualno promocijo
 • Brezplačno gostovanje
 • Odzivne predloge
 • Poddomena koristna za posameznike

Slabosti

 • Resnično ne za mala podjetja
 • Brez prostega načrta ni nobenega portfelja
 • Funkcionalnost je v primerjavi z drugimi gradbeniki omejena

Pojdi na About.me

13. Oblika

Oblika spletnega mesta

Oblika je resnično bolj ustvarjalec portfelja kot splošni graditelj spletnih strani. To je odlična možnost za mala podjetja, ki želijo prikazati in prodati svoje delo. Žal ni zastonj, vendar ponuja dvotedensko brezplačno preskusno različico.

Kot vsi ostali, tudi Format ponuja odzivne predloge (teme), ki so vsekakor namenjene vizualnim umetnikom, oblikovalcem in ustvarjalcem. Na voljo so 3 plačani načrti, najcenejši z možnostjo majhne spletne trgovine. Dragocena lastnost naslednjih dveh cen je zasebno območje, ki ga lahko stranke pregledajo, dokažejo in odobrijo vzorce dela na spletu.

Oblika je precej kul orodje, odvisno od tega, kaj počnete, a osnovni načrt je resnično osnovni, tako da vas ne zanimajo nekatere višje premijske funkcije – nakupujte okoli.

Prednosti

 • Odličen za agencije in vizualne oblikovalce
 • Povežite svojo domeno – brez poddomena
 • Odzivne teme
 • Zasebni prostor, ki strankam pokaže dokazila o izdelku dela
 • Možnost e-trgovine za vse načrte

Slabosti

 • Brez prostega načrta
 • Osnovni načrt je za spletno trgovino omejen
 • Cene so veliko dražje od tradicionalnih gostiteljev

Pojdi poglej Oblika

14. WordPress + Elementor

wp + elementor graditelj spletnega mesta

Elementor je vtičnik brezplačnega ustvarjalca strani, ki je dodan namestitvi WordPressa na tradicionalni platformi za gostovanje, kot sta GoDaddy ali Bluehost. Čeprav je sam vtičnik brezplačen, boste morali plačati za gostovanje, običajno približno 80,00 USD na leto ali manj, če se boste zavezali za triletni načrt.

To možnost vključujemo za mala podjetja, ki so že kupila paket gostovanja in želijo ustvarjalnik povleci in spusti z vizualnim vmesnikom. Vtičnik je ustvarjalec spletnega mesta in ko kupite svoje gostovanje – oglasov ni in običajno lahko dobite brezplačno domeno.

Prednosti

 • Vtičnik Eliminator je brezplačen
 • Brezplačne odzivne teme, namenjene delu s vtičnikom
 • Visual Builder za spremembe v brskalniku
 • Sestavite ponovno uporabne bloke
 • Postavitve strani in razdelki, vključeni s pluginom

Slabosti

 • Potrebno je plačano gostovanje
 • Lahko nasprotuje temam, ki niso zasnovane za delo z njimi
 • Ni tako enostaven za uporabo kot drugi gradbeniki

Spoznajte Elementor

Povzemanje

Zagotovo so na voljo brezplačni graditelji spletnih strani. So preprosti za uporabo, ne potrebujejo nobenih oblikovalskih ali tehničnih znanj in delajo na različnih velikostih zaslona – od namiznih računalnikov, tabličnih računalnikov do pametnih telefonov.

Kako se odločite, kaj je prav za vas?

 1. Pomislite, koliko podpore potrebujete.
 2. Koliko prilagoditve želite narediti?
 3. Če želite spletno trgovino, preverite ceno premijskih načrtov.
 4. Razmislite o registraciji lastne domene – to je vredno denarja dolgoročno.

Najpomembneje je, da ne pozabite, da bi vaše spletno mesto moralo pomagati pri gradnji vašega podjetja. Razmislite o tem, kaj vaše stranke želijo vedeti in kaj želite, da o tem počnejo.

Nato izberite današnjega spletnega mesta in prenesite svoje spletno podjetje v spletu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map