12 bästa WordPress-värdleverantörer jämförs (maj 2020)

12 bästa WordPress-värdleverantörer jämförs (maj 2020)

12 bästa WordPress-värdleverantörer jämförs (maj 2020)

I en värld av WordPress-värd, hur vet du vad som är bäst för dig?


Känner det inte överväldigande?

Hur man gör rätt val?

Enligt vår åsikt är det bäst att titta på värdföretag genom linsen för vad de gör bra.

bästa wordpress hosting

Världen med WordPress-värdalternativ är full av företag som erbjuder allt från intresserade webbhotellval till dedikerade WordPress-värdservrar på företagsnivå. För den person eller organisation som bara försöker identifiera den bästa WordPress-värd för deras behov kan detta göra att man väljer en förvirrande process..

I den här värdgranskningen kommer vi att titta på vem som erbjuder det bästa alternativet i en mängd olika webbhotellnischer som tenderar att vara viktigast för kunderna. När vi är klara förklarar vi också några av de terminologier som vanligtvis används i branschen och vad något av det har att göra med dina webbhotell behov.

Bäst för alla: SiteGround

Siteground

Startpris: $ 11,95 per månad

Respons tid: 500 ms

Uptime: 100%

Visa SiteGround-planer

SiteGround erbjuder tre uppsättningar med lågkostnadshotellplaner till WordPress-kunder. Deras StartUp-nivå är värd för en enda webbplats, erbjuder 10 GB lagringsutrymme och accepterar 10 000 besök. GrowBig- och GoGeek-nivåerna erbjuder obegränsade webbplatser och ännu mer utrymme och besökare per månad.

Ännu viktigare är SiteGround en webbhotell som levererar snabbhet, drifttid och funktioner. PHP-baserad webbhotell kommer förinstallerad, och systemet inkluderar också en plugin-till-migrering av webbplatser som påskyndar flyttprocessen. De säljer domäner också, vilket gör processen att para in en webbadress med din specifika värdinställning till en lek. Du kan också få kundsupport dygnet runt via:

 • E-post
 • Telefon
 • Problembiljetter
 • Chattsupport

På nackdelen är SiteGround inte avsedd att uteslutande vara värd för en WordPress-webbplats. De hanterar andra typer av webbhotell, och de är inte heller en stor aktör i hanterad WordPress-webbhotell. Men i balans, erbjuder SiteGround den bästa kombinationen av hastighet, pris och funktioner för alla utom kraftanvändaren.

Läs hela granskningen av SiteGround

Bäst för digitala företag: Kinsta

Kinsta

Startpris: $ 30 per månad

Respons tid: 235 ms

Uptime: 99,8%

Visa Kinsta-planer

Kinsta fakturerar sig själv som ett företag byggt av skickliga utvecklare till förmån för digitala marknadsföringsbyråer, grafiska formgivare, mager startups, entreprenörer och interna designteam. Företaget har förtjänat en plats i hjärtan för många inom marknadsförings- och designsamhällen genom att erbjuda en kraftfull uppsättning värdtjänster på ett sätt som gör dem tillgängliga för personer som inte har doktorsexamen i datavetenskap. Viktigast är dock att Kinsta är en del av en liten klass av leverantörer som enbart fokuserar på att vara WordPress-specifika värdföretag.

På Kinsta hittar du:

 • Delad värd
 • Molnvärd
 • Hanterade kontoalternativ

Nivå 1-support är lätt tillgängligt, och teknikkyndiga WordPress-experter väntar på att hjälpa dig. De säljer dock inte domännamn, så du måste ta itu med den något röriga uppgiften att ansluta en domän till en webbplats. På den ljusa sidan gör Kinsta det dock superlätt att:

 • Ställ in scener för webbplatser
 • Överför en enda webbplats till kundens konto
 • Gör automatiskt dagliga säkerhetskopior

De har också teknisk personal för att hjälpa dig att utföra en webbplatsmigrering, och den här tjänsten tillhandahålls utan kostnad. Om du letar efter ett företag som är inriktat på att hjälpa dig som designer att snabbt skapa en WordPress-webbplats och dela ut den till någon annan, är det svårt att slå Kinsta.

Läs hela Kinsta-recensionen

Bäst för företag med hög tillväxt: WP Engine

wpengine

Startpris: $ 35 per månad

Respons tid: 650 ms

Uptime: 100%

Visa WP-motorplaner

WP Engine fick sin början som det tidigaste av de stora WordPress-värdföretagen, och inte förvånansvärt behåller det ett gott rykte i ögonen på tidiga ingenjörer som antog den. Företaget har flyttat sig bort från startnivåanvändaren som mål, något som är bevis på dess relativt höga prisnivåer på startnivån. De skalas upp ganska snabbt, med nästa nivå på 115 $ per månad och toppnivån kostar $ 290 per månad och är byggd för dem med höga trafikbehov.

De representerar riktigt bra erbjudanden om du snabbt ska skala upp till hundratusentals besökare per månad. Alla paket med WP Engine inkluderar multiservering och företaget har globala datacenter tillgängliga. För folk som börjar kan priset dock vara lite brant.

Kundsupport på WP Engine är inte bra, särskilt i lägsta nivå. Företaget erbjuder endast telefonsupport dygnet runt till de två högre nivåerna. De är dock ett amerikanskt företag som har funnits i WordPress-värdmarknadsläget länge, och det kan betyda mycket för kunder som uppskattar upplevelse. 60-dagars pengarna tillbaka-garanti från WP Engine är också ett trevligt kast för de som vill starta projekt utan att ta på sig en massa risker.

Läs hela WP-motorns recension

Bäst för designers: svänghjul

svänghjulet

Startpris: 23 $ per månad

Respons tid: 700 ms

Uptime: 99%

Visa svänghjulsplaner

Svänghjulet hör till den nya klassen av WordPress-värdföretag som lägger tonvikt på att vara tillgängliga och vänliga. I det här fallet är de fokuserade på att tillhandahålla en plattform för designers och marknadsföringsbyråer. Den hanterade värdsidan av verksamheten är helt och hållet deras problem, och de vill att du ska kunna begå alla dina energier till att utforma fantastiska webbplatser.

Prissättningen är lite bättre än liknande deltagare i samma klass. Den lagrade prisstrukturen följer ett mönster som liknar de större webbhotellföretagen som WP Engine, och Flywheel erbjuder också:

 • Ett gratis SSL-certifikat
 • Gratis webbplatsmigrering
 • Sceneringsplatser
 • Tillgång till ett antal teman
 • Stödet av tekniker som är kunniga i PHP 7 och WordPress
 • Många inlärningsresurser för sina kunder

Svarstiderna tenderar att klocka lite långsammare än några av de stora spelarna, men 700 ms är fortfarande bättre än det rekommenderade minimum 1000 ms. Ett stort plus är dock att företaget uteslutande har åtagit sig att tillhandahålla hanterade planer för WordPress-värd. Det är allt. De erbjuder inget annat.

Liksom andra konkurrenter som riktar sig mot byråer och anställer iscensättningssajter, är det enkelt att överföra ett värdkonto till en klient. Om du ser dig själv som mest en designer, en marknadsförare eller som en del av en byrå, är detta värdplattformen som du vill titta först på i din sökning. Det är så nära en enda klick på WordPress-värdlösning som du hittar.

Läs hela svänghjulets recension

Bäst för WooCommerce: LiquidWeb

liquidweb

Startpris: 29 $ per månad för WordPress och $ 39 per månad för WooCommerce

Respons tid: 152 ms

Uptime: 100%

Visa LiquidWeb WordPress-planer

WooCommerce är ett plug-in för WordPress som gör det möjligt för användare att skapa fullständiga e-handelswebbplatser. Med tanke på de potentiella utmaningarna med att få en sådan webbplats igång är det bra att ha ett hanterat supportteam där för att hjälpa dig att stryka saker. Liquid Web har också ett rykte för att vara en utvecklarvänlig värdlösning. Om du är orolig för att ha tillgång till muttrar och bultar på en WordPress-webbplats är Liquid Web ett mycket tilltalande värdalternativ.

Om du hanterar ett projekt som detta gör du förmodligen det med stöd av någon som vet hur man kodar. De kommer gärna att höra att LiquidWeb också ger tillgång till:

 • VPS-servrar
 • Molnvärd
 • Dedikerade servrar
 • Serverkluster

Liquid Web är på vissa sätt antitesen om vad företag som Flywheel och Kinsta försöker vara. I stället för att göra allt superlätt för designers, erbjuder de snabbhet, kraft och åtkomst på låg nivå. Du kan göra händerna smutsiga med saker som:

 • Ett SSH-skal
 • Ett paketfritt SSL-certifikat
 • Git-versionskontroll
 • Direkt åtkomst till MySQL-databasen som driver WordPress

Samtidigt finns det en massa automatisering och support. Till exempel uppdateras plugins och WordPress-kärnan regelbundet. Webbplatsunderhåll ingår också. Det finns en instrumentpanel för att göra webbplatshantering enkel och för att ge användare tillgång till analyser för sina webbplatser.

Om du vill bli seriös med WP-motorn och e-handeln, har Liquid Web mycket att erbjuda. Alla som driver ett litet företag med en webbutik bör börja söka på Liquid Web.

Läs hela Liquid Web review

Bäst för billigt och snabbt: A2 Hosting

A2Hosting

Startpris: $ 3,92 per månad

Respons tid: 1730 ms

Uptime: 99%

Se A2-värdplaner

A2 Hosting erbjuder ett smuts billigt paket som inte har några begränsningar för dataöverföring eller besökare. Det fysiska minnet för även de mindre billiga planerna är smärtsamt lågt, men mellan 512 MB och 2 GB är siffror som andra WordPress-värdleverantörer har varit nere i nästan ett decennium. Utöver hanterad DNS-hjälp och webbplatsmigrering finns det inte heller mycket gratis support för att arbeta direkt med din webbplats.

Företaget säljer domäner och de tillhandahåller också VPS-värd och dedikerade servrar. Din uppgraderingsväg är dock helt och hållet din att hantera, något du kan förvänta dig för priset.

Deras servrar kommer aldrig anklagas för att bli snabba, men de är inte hemska för priset. E-posthotell ingår, och personer som vill komma in på sina servrar som administratörer kan använda cPanel. Du kan också använda ett annat CMS förutom WordPress på din webbplats. De erbjuder också möjligheten att välja mellan datacentra i USA, Europa och Asien. Även med hänsyn till det faktum, förvänta dig inte stora sidbelastningstider.

Om du har att göra med äldre WordPress-kod innehåller A2 Hosting åtminstone ett intressant alternativ. De låter dig välja versioner av PHP som går tillbaka till 5.5. Du har också stöd för MySQL, Node.JS, SSH GIT, Python och Ruby. Om du är lite kompetent som utvecklare är det mycket att erbjuda för ett WordPress-webbhotellpaket som är så billigt.

Vi rekommenderar inte det här paketet till någon som inte har tekniskt kunnande. Formgivare, marknadsförare och byråer bör vara försiktiga om de inte har en kodare som de är bekväma att arbeta med.

Läs hela A2 Hosting-recensionen

Bäst för toppnivåmolnalternativ: Cloudways

cloudways

Startpris: Lite oklart

Respons tid: 580 ms

Uptime: 100%

Visa Cloudways planer

Att sätta topphotell-webbhotell för att fungera kan vara en utmaning för människor som inte har utvecklings- eller programmeringsbakgrunder. Cloudways är en webbhotelltjänst som syftar till att ge sina kunder enkel tillgång till teknik som:

 • AWS
 • Google Cloud
 • Digital ocean

Allt detta stöds av nivån på teknisk, administrativ och kundsupport som krävs för att hjälpa designers, byråer och andra icke-utvecklare att sätta så mycket datorkraft att fungera. Du får en modern programvaruback som använder:

 • Den lätta Nginx-miljön
 • mariadb

Användare som vill hålla sig till det gamla WordPress-ekosystemet för Apache och MySQL kommer också gärna att Cloudways erbjuder värdplaner som också tillgodoser deras behov.

En stor nackdel med Cloudways är att företaget inte gör ett bra jobb med att rita en linje direkt från sin prissättningstruktur till en specifik webbhotellplan för WordPress. Detta blir ännu mer invecklat när du inser att vissa alternativ, som att använda AWS, följer molnleverantörens mätstruktur. Amazon använder till exempel en processklockningsmetod för CPU-klocktimmar som kan göra prissättningen variabel och oförutsägbar.

Med molnvägar får du en WordPress webbhotell som använder modern molntjänsteknologi för att ge både hastighet och stabilitet. Om du letar efter den bästa värden som finns för WP-motorn på molnet är det svårt att slå Cloudways. Den oförutsägbara prissättningsstrukturen kan dock sätta många människor iväg.

Läs hela Cloudways recensionen

Bäst för entrénivå: Bluehost

Bluehost

Startpris: 7,99 dollar per månad

Respons tid: 410 ms

Uptime: 99,99%

Visa Bluehost-planer

Bluehost är en gammal standby i branschen för många som har kört minst ett WordPress-blogghostingskonto. De erbjuder ett gratis domännamn för det första året, och naturligtvis betyder det också att de säljer domäner. Du kan också få ett gratis SSL-certifikat genom dem. Det är en uppsida för människor som vill behålla alla sina saker på ett enda webbkonto.

I den låga änden har du 50 GB SSD-lagring. Men för ungefär dubbelt priset kan du gå till en av deras avancerade värdplaner och få obegränsad lagring och obegränsade webbplatser på ett enda konto. Du har också tillgång till ett innehållsleveransnätverk som hjälper dig att visa statiska filer, till exempel bilder, PDF och HTML-sidor. Bluehost är också ett av endast tre värdföretag som har rekommenderats som partner av WordPress.org.

Om du letar efter ett alternativ på startnivå som ger dig mycket pengar för pengarna är Bluehost ett bra val. Du får solid hastighet och tillgänglighet, och din webbplats kommer att vara säker och uppdateras regelbundet. Det är ett särskilt bra val om du vill göra saker som parkdomännamn eller producera flera marknadsföringssajter.

Läs hela Bluehost-recensionen

Bäst för billiga molnhöjning: HostGator WordPress Cloud

hostgator

Startpris: 5,95 dollar per månad

Respons tid: 1400 ms

Uptime: 100%

Visa HostGator-planer

HostGator är en standby för webbhotell som har funnits sedan 2002, och det är lita av många användare. Molnet som erbjuder leverantörer enkel prissättning och planer kan lätt skalas upp när ett litet företag växer. Svarstiderna är subpar, men drifttiden är utmärkt.

Om du letar efter en tråkig och enkel värdplan till ett rimligt pris kommer HostGator mer än att få jobbet gjort. Hostgator använder den beprövade cPanel som instrumentpanel. Det är inte en bra miljö för människor utan utvecklingsbakgrund, men det är en okej inställning om du har någon känd i de gamla kontrollpanelerna som används av de flesta äldre webbhotellleverantörer. Du får inte ett snabbt snabbt WordPress-värdpaket, men det gör jobbet.

Läs hela HostGator-recensionen

Bäst för Managed Enterprise: Pagely

pagely

Startpris: 199 $ per månad

Respons tid: 1400 ms

Uptime: 100%

Visa plana planer

Om det $ 199 per månad pris för den billigaste installationen från Pagely ger dig någon paus, är du förmodligen inte deras målkund. Pagely handlar om att tillhandahålla den bästa VPS för WordPress till företagskunder. Deras erbjudanden går in i tusentals per månad och de erbjuder bandbreddmätning från hundratals GB.

Konfigurationen är avsedd att vara mycket säker och hanteras ordentligt. Supportteamet är redo att hjälpa kunder dygnet runt.

Om du letar efter en avancerad lösning som ger dig tillgång till AWS molnarkitektur, Pagely är ett utmärkt val. De är inte den bästa vänen till nystartade företag och småföretag, men de är definitivt ett företag som du vill ha i åtanke när dina krav växer. Så småningom kan du drabbas av en mängd trafik där det är mer kostnadseffektivt att köpa Pagelys “billiga” paket än att fortsätta eskalera med andra leverantörer avancerade paket.

Läs hela Pagely-recensionen

Bäst för smuts billigt: ​​EasyWP av NameCheap

namecheap 2019-juni

Startpris: $ 3,88 per månad

Respons tid: 350 ms

Uptime: 99,9%

Visa Namecheap-planer

När billig bara inte är tillräckligt bra för dig, finns det NameCheap. Du får ett gratis domännamn och gratis hjälp med migrering av webbplatser, och det är ingenting. De erbjuder delade värdpaket som levererar förväntad prestanda.

Uptime är faktiskt ganska anständigt för ett företag som inte alltid är bra i WordPress-värdrecensioner, liksom lyhördhet. Du kommer inte att få mycket hjälp för i princip fyra dollar, men du kan göra det värre i det här prissegmentet. Om du inte är lycklig kan du också koppla av med att veta att de erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti också.

Läs hela NameCheap-recensionen

Bäst för domänägare: GoDaddy WordPress

Kör pappa

Startpris: $ 9,99 per månad

Respons tid: 800 ms

Uptime: 99,8%

Visa GoDaddy-planer

GoDaddy ristade upp ett stort segment av domännamnsmarknaden för år sedan. Inte överraskande inkluderar dess erbjudanden värd för WordPress-bloggar. De har många dra-och-släpp-lösningar, och det kan vara tvingande för personer som redan har domäner med sig.

Företaget är egentligen inte det billigaste eller det snabbaste. De är inte riktigt toppklass i någonting. Om du har ett antal domäner med dem, men att ha allt ditt arbete på ett värdkonto har sina dygder.

Läs hela GoDaddy-recensionen

WordPress värdfunktioner att tänka på innan du köper

Du kommer att märka några teman som utvecklas med olika värdleverantörer. Vissa företag riktar sig till människor som behöver råkraft och snabbhet, medan andra försöker sälja tjänster smuts billigt. andra tillgodoser vissa segment, till exempel de som riktar sig till byråer och designers genom att erbjuda:

 • Sceningsidor
 • Publikation med ett klick
 • Gratis migrationshjälp
 • Gratis domäner och SSL-certifikat

Om du är orolig för att ha en utvecklingsnivå för kontroll över en webbplats vill du också oroa dig för saker som SSH och FTP-åtkomst, tillgängligheten till traditionella kontrollpaneler som Plesk och cPanel, Git-versionskontroller och åtkomst till det underliggande databas.

Förinstallerade plugins är också en stor sak. WordPress-tillägg är aldrig en enkel sak att hantera på egen hand. Du kanske har något som fungerade fantastiskt i PHP 5.1 men använder nu kod som har avskrivits i version 7.3. Förinstallation och regelbunden automatiserad uppdatering av plug-ins är det enklaste sättet att undvika sådana konflikter.

Priset är inte allt, men det betyder något. Ännu viktigare är att det är bra att ha en tå i vattnet och se hur upplevelsen är. Håll utkik efter garantier för pengarna tillbaka.

Det är också bra att förstå några grundläggande begrepp. Låt oss ta en titt på några av dem.

Vad är WordPress Shared Hosting?

Delad webbhotell anses allmänt vara den absoluta låga delen av värdplaner. Ett delat värdsystem är en enda instans på en server som tillhandahåller värd för varje webbplats via ett enda operativsystem. Detta innebär att du delar minnesutrymme och CPU-cykler med andras webbplatser.

Mer om, du delar också filsystemutrymme med andra. Det gör hela installationen mer sårbar. Sätt inte en e-handelswebbplats eller något som samlar känslig användardata på en delad webbhotell. Detta tillvägagångssätt bör endast användas för bara webbplatser som måste läggas upp till det billigaste priset som möjligt. Om du vill publicera en WordPress-blogg om tåg, bli galen med delad hosting.

Delade alternativ är också ofta begränsade. Du kanske inte kan installera dina egna plugins eller ens teman. De flesta ger dig inte tillgång till SSH-nivå, så utvecklarna kan förmodligen glömma dem. Anpassningsbarheten är begränsad, och det är också vanligtvis svårt att skala upp ett värdpaket i en delad miljö.

Du kommer antagligen att fastna migrera när du har träffat värdens gränser. Det är värre att du kanske upptäcker värdens gränser även på en långsam dag för din webbplats. Kom ihåg att dina resurser är allas resurser. Det tar bara en annan användare att bli smälld för att få alla andra webbplatser på en delad värd att sakta ner eller till och med krascha.

Vad är WordPress Cloud Hosting?

Affärsbyggnad, skyskrapa som ser upp

Cloud hosting är utformat för att använda massiva serverfarmer för att rikta massor av resurser mot uppgifter. Detta gör det till en älskling av maskininlärningsgruppen, och den är också mycket populär hos företag som tillhandahåller Software-as-a-Service (SaaS). I grund och botten är WordPress bara ett annat alternativ för SaaS.

Det som är bra med molnhotell är att du snabbt kan skala upp eller ner i resurser. Detta kan vara en verklig skillnadstillverkare för företag som har säsongens krav. Om du förväntar dig massiv trafik under semesterhandelssäsongen kommer en molnhotellösning att säkerställa att du har de resurser som krävs för att hantera belastningen. På samma sätt kan du få en hastighetsökning nästan direkt genom att bara uppgradera ditt konto.

Den största nackdelen med molnhotell är uppmätta priser. AWS är särskilt notoriskt för oförutsägbara räkningar. Det är en bra idé att fråga om förutsägbar prissättning innan du registrerar dig. En enda oupptäckt attack för att avslå tjänsten, till exempel, kan låta dig hänga med en massiv räkning.

Vad är WordPress VPS Hosting?

VPS står för en virtuell privat server. En VPS fungerar i princip som om det är en oberoende maskin, men den är faktiskt partitionerad på en större maskin.

Vid första rodnad kan det låta som delad hosting, men det är det inte. Skillnaden är att på en VPS är en del av lagring, minne och CPU-ström utskuren för din virtuella maskin. Det har sitt eget operativsystem och filsystem, och dessa samverkar inte med någon annans konton. Detta innebär att ditt värdkonto är mycket säkrare och stabilare på den värsta VPS än på det bästa delade kontot.

VPS är ett bra val om du inte har pengar för en större räkning. Det är inte lika bra som att ha en dedikerad värdmaskin, men du kommer sällan att märka skillnaden om du inte bombarderas med hundratals förfrågningar per sekund.

Vad är WordPress Managed Hosting?

Klarat värd en stor sak för alla som inte har massor av utvecklingsupplevelse. Till och med utvecklare gillar att ha hanterade konton eftersom det betyder att de har någon i företaget som är redo att rädda dem när det är problem. Om du arbetar med ett okontrollerat konto är du inte bättre än om du kör en webbserver på ditt kontor.

En stor sak att tänka på med hanterade webbhotellkonton är att supportteamets kvalitet är mycket viktig. Många företag kommer att säga att de erbjuder hanterat stöd, men det hjälper inte om det tar dig 40 minuter att få svar från en människa medan ett virus flaggas på din server av Google.

I allmänhet gör företag som fakturerar sig som världens icke-tekniker ett bättre jobb med hanterad WordPress-värd. Formgivare och byråer kommer inte att möta brist på stöd länge. De kommer bara att ta upp insatser och gå till ett annat företag.

Är gratis WordPress Hosting Real?

Finns det gratisalternativ? Ja. De är inte de illegitima barnen till Bigfoot och Loch Ness-monster.

Men är de bra? Nej.

Gå tillbaka och läs avsnittet om delad hosting. Håll nu alla idéer från det avsnittet i ditt huvud och föreställ dig alla möjliga saker som fungerar på ett sämre sätt.

Det kommer inte att finnas ett hanterat supportteam som väntar på att hjälpa dig. Faktum är att du har tur att få hjälp från en AI-baserad chatbot. Ja, ha en dålig dag med gratis värd, och du önskar de dagar då du kan prata med en icke-engelska som talar engelska på ett callcenter på andra sidan planeten.

Gratis WordPress-värd är bara ett svårt nej. Inte ens en gång. Din kod gjorde ingenting åt dig dåligt nog för att förtjäna den.

En anmärkning om hastighet

hastighet, munich, ljus

Hastighet räknar också mycket. För att vara riktigt tydliga, laddningstider för webbplatser över hela världen är fruktansvärda. Stora detaljhandlare och fordonsmärken har webbplatser som tar 9 till 11 sekunder att ladda. De flesta riktlinjer för prestanda antyder att användare börjar överge webbplatser efter bara tre sekunder. Endast mördareinnehåll håller människor runt i 10 sekunder.

När vi tittar på de hastigheter vi har listat om, konverteras 1 000 millisekunder (ms) till en hel sekund. Vid den första recensionen kanske du tänker, “Cool, alla dessa hastigheter är under tre sekunder. Jag är klar! Ge mig det billigaste! ”

Här är problemet: svarstider berättar bara hur lång tid det tar en webbläsare och en server att bearbeta det som kallas HELO-begäran. Detta låter bara Chrome, Firefox, Edge, Opera eller Safari vet att en specifikt begärd resurs finns och kommer att serveras. Med andra ord, det är så lång tid det tar för servern att plocka upp telefonen och säga: “Hej, du har nått en WordPress-webbplats som körs på en LAMP-stack.”

När du lägger till WordPress i högen lägger du till datortid. PHP-koden för WP-motorn tar några millisekunder för att bearbeta varje uppgift. Kasta in några plug-ins och ett tema för att göra det ännu långsammare. Om det finns Javascript på sidan, till exempel från ett analyspaket utanför webbplatsen, lägger du till hela sekunder.

Plötsligt verkar skillnaden mellan en belastningstid på 200 ms och en lasttid på 1 400 ms vara relevant. Speciellt om du kör en tung installation kan den extra sekunden vara skillnaden mellan besökare som ser ditt innehåll eller lämnar.

Slutsatser

Att hitta en WordPress-värd är en balansåtgärd. Du vill uppenbarligen få så mycket stöd, hastighet och funktionalitet som du möjligen kan för din dollar. Det kommer naturligtvis att begränsas av exakt hur många dollar du har råd att skicka ut under en viss månad.

I allmänhet bör du titta på alternativ som:

 • VPS
 • Dedikerade servrar
 • Dedikerad WordPress-värd
 • Molnbaserade värdar

Ingen av dessa är en perfekt lösning, men de är i allmänhet bättre än vad du ser i de fria eller delade sektorerna.

Du bör också ta en förteckning över dina krav. En intern utvecklare som håller en enda webbplats igång kommer att ha mycket andra behov än en designer på en byrå. Utvecklaren vill ha en enda installation, de kommer att ha massor av kontroll över, få saker som SSH, FTP, MySQL och Git. Konstruktören kan å andra sidan dra stor nytta av en installation som gör att de kan överlämna ett konto från lås, lager och fat till en klient inom några månader.

Men med en kort självbedömning kan du snabbt fastställa dina krav. Bygg upp en skriftlig checklista och granska innehållet i denna artikel. Se till att även inkludera den rädda budgetrubriken. Genom att jämföra din checklista mot styrkorna och svagheten hos varje värdföretag, kommer du att räkna ut ganska snabbt vilken eller två som är bäst lämpade för dina behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector